My Babyshower 2013

Her kommer et bildedryss fra den fineste dagen jeg har hatt på lenge! Kan ikke få sagt nok hvor glad jeg ble for dette. De må ha planlagt en liten evighet, for bare det å få alle samlet her i Siljan vet jeg er et puslespill som ikke er lett å få satt sammen. Og tenk, Kine kom hele veien fra Bodø! Dette var over all forventning og jeg føler meg så heldig, så igjen, tusen takk til Elise, Charlotte, Kine, Katrine, Ellen, Henriette, Stine og baby Isabell, Stine, Anette, Siri, Gyda og baby Lotte, Ragnhild og baby Oline pluss Lilly og baby Tilde 

___________________________________________________________________________________________________________

babyshower – it’s a girl 

Elise og jeg har en lang, lang fortid med Baby Born, så det var utrolig hyggelig at hun valgte å gi en sånn til den lille i magen. Gleder meg allerede til hun kan begynne å leke med den, den ga i hvert fall oss mye glede da vi var små. Vi dro med oss dukkene våre absolutt overalt, og kanskje til og med litt for lenge. Vi snakker minst det første året på barneskolen, eller var det kanskje de to første? Eline het min, mens Elise sin het Tonje *hehe* Så fikk jeg det brystbeskyttere, utrolig mange lekre plagg, suttekluter, bamser, stimulerende leker, flotte bøker og generelt sett altfor mye fint! Og den skjønne gyngehesten! I helt riktig grønnfarge! Passer perfekt på babyrommet, det blir så fint!

___________________________________________________________________________________________________________

Den vakre kaken og cupcaksene ble levert av Helene Rui, en nydelig og utrolig flink bloggleser som var i kontakt med en av venninnene mine i forkant av babyshoweret. Er ikke søtsakene lekre? Jenta i magen synes i hvert fall den var god, for jeg serverte henne et digert kakestykke og hun turnet rundt helt til i dag tidlig, haha! Maten vi spiste var også ufattelig god, tapas i alle former og fasonger, min favoritt! Alt i alt en vellykket dag som gikk så altfor fort. Den skulle vart til dagen etterpå, så vi kunne skravlet gjennom hele natten. Men det får vi ta på nyåret, tenker jeg 😉

Nå skal mannen, hundene og jeg ut i solen før jeg skal knytte på meg skoene og jogge meg en liten tur. Det skal bli skjønt.

– ♥ – 

124 kommentarer

 1. Så utrolig koselig gjort av vennene dine 🙂
  Og herregud den fine kaken og muffinsene 😉
  Er så spennende å følge graviditeten din. Får så mange minner ifra da jeg bar på min Aaron 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg føler meg som verdens heldigste! Det var så stas 🙂 Så hyggelig at du liker å følge med, det er så koselig å dele også 🙂

 2. Elisabeth

  Det siste bilde av deg var helt NYDELIG! 🙂 Snille og omtenksomme venninner du har 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, de er best i verden 🙂

 3. Veronica

  Så koselig da ☺️ Ikke verst med slike venninner!! Forresten, det siste bildet av deg….NYDELIG!!!!!!!!!! Fineste bilde av deg ever! ❤️

 4. synnøve

  Jeeez,så mye flott og søtt dere fikk da<3 Også de bakeverkene, guuuud så flotte. Holder hun til i Oslo hun kanskje?:) Er jo noe å vurdere til dåp?:)
  Det er så sinnsykt koselig når venner gjør slikt. Jeg fikk jeg også, og det var sinnsykt hyggelig:D
  I dag er vi 38+2, og det er nøyaktig 2 uker til termin. wæwæ.
  Vi var ute på en times tur i sted, heeerlig. Nydelig vær i Bergen.
  Kose dere masse. Klem

  1. Fotballfrue

   Hun holder til i Drammen! Absolutt noe å vurdere til dåp, jeg gjør det selv allerede 😉 Masse lykke til med innspurten, snart i mål 🙂

   Klem!

 5. Så utrolig gøy å se alle bildene Caroline! Så kjekt at dere hadde en så fin dag, det var en ære å få lage kaken til deg 🙂
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Ikke bare var den lekker, men den var så god! Tusen, tusen takk 🙂

   Stor klem tilbake 🙂

   1. Bare hyggelig, og TUSEN hjertelig takk for lenken til siden min, det var utrolig koslig:)
    Håper det er OK at jeg låner/bruker noen av bildene du tok, du tar jo så fantastiske bilder!

   2. Fotballfrue

    Selvsagt, bare å låne 🙂

    Klemmer!

 6. Wonderful photos which makes me really nostagic as our kids are already adults …

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Dette så veldig koselig ut. Tenker dere hadde en fin-fin dag.

 8. Ååå, så vakkert! For noen fantastiske venner du har! Ingen ting er bedre enn når jentegjengen er samlet! Jeg har sagt det før og må si det igjen, du ser helt fantastisk ut! 🙂

  Nyt den flotte høstdagen!

  Høstklem!

 9. Gratulerer. Maten og kakene så fantastiske ut og gavene var såååå flotte!!

  Kan jeg spørre om du vet hvor de strikkeklærne er kjøpt?
  Vakre!

  En glede å følge deg i svangerskapet og gleder meg til fortsettelsen.

  1. Fotballfrue

   Det er mimmien til Siri som har strikket, så utrolig vakkert <3 🙂

   1. Skal din mor strikke hentesett til babyen? 🙂

   2. Fotballfrue

    Det vet jeg ikke 🙂

 10. Åh, guri så mye fint du fikk og flotte bilder! <3 Såå koselig at alle samlet seg, til og med kommer reisende helt fra Bodø! Du har fantastiske venner som vet å gjøre stas på en kommende mor. Det må ha vært så overveldende, fikk selv en klump i halsen da jeg leste forrige innlegg om overraskelsen! Haha 😀 Dette fortjente du virkelig, ser ut som dere hadde det fantastisk 🙂

 11. Så utrolig snille og gode venninner du har! Flott stelt i stand med både dekorasjoner, gaver og kakene 😀 Lykke til videre i svangerskapet 🙂

 12. Så koselig!! For en fantastisk kake det så ut til å være, så fin! Og sikkert veldig god 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig, veldig god 🙂 Og så mektig!

 13. å herremin, det siste bildet av deg må være det fineste jeg NOEN gang har sett!! Så utrolig vakker! Helt fantstisk nydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du <3

 14. ÅÅ så utrolig koselig! Og det siste bildet av deg…. helt nydelig!!! Med den gule kjolen og håret og alt! WOW du stråler og gløder!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk :O 🙂

 15. Åh, dette var helt fantastisk koselig å lese! Så hyggelig at alle kunne komme og gjøre stas på deg og den lille jenta i magen 😀 Alt er så gjennomført og vakkert<3 Kaken og cupcakesene…sukk, så nydelige! Det er ikke vanskelig å forstå at du har venninner som virkelig bryr seg om deg! Gode venner er det beste i verden 😀 Håper du har hatt en fin søndag hittil, vakre Caroline! Kos deg videre <3 Mange klemmer fra Martine

 16. Utrolig gøy å se at det går så bra med deg når jeg har fullt med på bloggen din så lenge (siden du først ble forlovet)! Håper du fortsetter etter du har født den lille, selvom det er forståelig at det blir en mindre prioritet! Ønsker deg lykke til videre <3 🙂

 17. Birgitta

  Så utrolig koselig gjort av venninene dine! Gjorde de istand mens dere var på tur? Og forresten, det siste bildet av deg er sånn ca det fineste bildet jeg har sett av deg. Du STRÅLER 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, Lars-Kristian la ut nøkkelen og så kom de rett etter at vi hadde dratt 🙂 Bilene parkerte de andre steder så jeg ikke skulle se dem da vi kom tilbake, smart 😉

   1. Så utrolig koselig! Det så helt fantastis ut. For noen herlige venninner du har 😀 Så artig at de klarte å overraske deg også, hihi.

 18. Du er så vakker når du smiler og er så naturlig som dette på bildene! Ofte syns jeg bildene dine blir for oppstilt med stive smil og frempressede lepper. Men dette – ah.. vakkert 🙂 Vil gjerne se flere slike bilder 🙂
  For noen fantastiske venninner du må ha!! 🙂 Du er heldig 😀

 19. Åh, så utrulig fint stelt i stand 🙂 Og all den gode maten!
  For nåken gode jenter du har 🙂

 20. Så heldig du er !! Utrolig fine bilder , i love it . Kaken var helt herlig og du er så fin 😀 Bra at du hadde en så fin kveld !

 21. Åå, jeg fikk nesten tårer i øynene! Så utrolig heldig du er! dette så fantastisk ut 🙂 Vakker gjeng!
  Må bare si at jeg liker å se deg omringet av tåteflasker og babyleker. Lykke til med fødselen og tiden fremover, nå er det heldigvis ikke lenge igjen <3 klem

  1. Fotballfrue

   Du er vel god! Så koselig å høre 😀 Tusen takk!

   Klemmer 🙂

 22. Hei! Prøvde LCHF – bollene dine som du la ut oppskrift på en stund tidligere. Hadde helt ærlig ikke så store forhåpninger til dem, men har alltid hatt lyst til å prøve de og det var KJEMPEGODE!! Nam!! Sukrin og mandelmel er jo litt dyrt, men disse var jo faktisk bedre enn vanlige boller. 😀 Skal i alle fall lages flere ganger!

  1. Fotballfrue

   Å, så stas! Synes de er kjempegode jeg også, mektige, men veeldig gode 🙂 Du må prøve med biter av mørk sjokolade 🙂

 23. Marita Ø

  Så koselig, og så nydelige bilder! Ser ut som dere er en herlig gjeng og koste dere skikkelig 😀 Ha en herlig søndag! Her er søndagsøkten unnagjort, og det ble 1mil på denne kroppen i dag – deilig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, 1 mil! Gleder meg til jeg skal løpe en mil igjen 🙂 Flinke deg!

 24. Så heldig du er Caroline! 🙂
  Ser ut til at du hadde en helt perfekt lørdag, og det fortjener du!
  Alltid gøy og bli overrasket på en sånn måte, det er da du vet du har ekte og gode venner rundt deg <3
  Gleder meg så til å følge veien din og Lars Kristian videre og til den lille jenta deres finner veien ut, hihi 🙂

  Ha en fin søndag skjønne deg 🙂
  Klem fra Guro.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord! Håper du har hatt en kjempefin helg 🙂

   Klemmer 🙂

 25. Nydelig det siste bildet av deg, synes det er så sjeldent vi får se deg smile ordentlig..

 26. Awwww så fantastisk babyshower!! Kake, cupcake, tapas, gavene, pyntingen var så gjennomført, nydelig og perfekt! Utrolig mange snille og gode venninner du har :)Kjempe heldig 🙂 Det fortjente du! Så mange flotte bilder 😉 Vakre, snille og gode Caroline 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Jeg hadde en så fin dag, helt fantastisk 🙂

   Klemmer!

 27. Åå, så utrolig koselig! 🙂
  Veldig fine bilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skulle så gjerne hatt mange, mange flere 🙂 Bilder er så fine minner <3

 28. Hva blir jentas navn? Eller er det ubestemt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er bestemt 🙂

 29. Christine

  For en flott babyshower, og for noen utrolig snille og flotte venninner du har! Velfortjent 🙂

 30. Sååå koselig!! 😀

 31. Å, så utrolig hyggelig! Blir rørt her jeg sitter og leser, hehe. Og blir jo helt verpesyk også (noe jeg ikke må skremme bort kjæresten min med) 😉
  Synes forresten bare du blir penere og penere for hver dag, og du er et supert forbilde! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, Kristin! Gjør en gravid kvinne veldig glad 😉 Koselig å bi litt verpesyk, skjønner deg godt 😉

 32. Henriette

  Så hyggelig! Mange fine gaver 🙂 baby born 1 og 2 året på barneskolen er vel ikke spesielt lenge? tror jeg lekte med dukker lengre enn det i allefall, hehe 😛

  1. Fotballfrue

   mye mulig det var lenger 😉

   1. Jeg lekte med dukker til jeg gikk i 6 klasse og jeg synes egentlig ikke det er SÅ lenge? Hehe du lekte hvertfall ikke lenge med deg;)

   2. Heidi V

    Hehe, jeg reagerte på det samme. Man var vel på den tiden 7 år i førsteklasse og 8 år i andreklasse, og da er man vel fortsatt barn? Jeg lekte i hvert fall med dukker mye lengre enn det! Sikkert til jeg var 11-12!:p

   3. Fotballfrue

    Sikkert bare jeg som husker feil, da 🙂

 33. Jeanette

  så masse fint! Bare babyen som mangler.hehe

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja 😀

 34. Wow, så heldig du er 🙂 Så koselig gjort av vennene dine. Mange flotte gaver. Kan jeg spørre hvilket bestikk dere har?

  1. Fotballfrue

   Ja, de er så flotte! Bestikket er opphøyd rose 🙂

 35. Id-charlott

  Du fortjener den beste babyshowern, og det tror jeg at du fikk! <3 hvordan overrasket de deg? 😀
  Ha en fin kveld vidre, fine du<3

  1. Fotballfrue

   Jeg var jo på tur med Lars-Kristian og hundene fra klokken 11 til klokken 14, Lars-Kristian la ut nøkkelen, så kom de rundt halv tolv og ordnet i stand til vi var tilbake 🙂 de hadde parkert bilene andre steder så jeg ikke skulle se dem 😀 Hihi, så stas!

 36. Så utrolig fint, kjempe heldig er du!! 🙂
  Bare lurer på hvilket understell dere landet på til vognen deres? Har dere fått den i hus enda? 🙂

  Ønsker deg en fin søndagskveld 🙂

  1. Fotballfrue

   vi landet på classic chrome 🙂 vi får den ila. neste uke eller uken etter 🙂

   Klem!

 37. Herregud på disse bildene var du bare utrolig vakker! Du stråler virkelig! *smelt*

  1. Fotballfrue

   Nei, tusen takk Ida 😀 Så koselig!

 38. Så koselig gjort av dine venner, og så mange fine pakker! Kjempestas 😀 Kaken så skikkelig deilig ut!

 39. Babyshower er så fantastisk morro! Ingenting er herligere enn å samle alle de beste vennene på jord for skikkelig babykos på agendaen ❤

 40. Det ser ut som dere hadde den fineste
  dagen…heldig 🙂 men appen din funker ikke
  på telefonen min lenger, hva gjør jeg?

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre ødelagt, jeg vet ikke hva som har hendt med den og utvikler jobber ikke med dette lenger 🙁

   1. Appen har aldri blitt oppdatert etterhvert slik som andre apper blir, derfor klarer den ikke henge med når det kommer en så stor oppdatering på telefonen som Iphone nettopp hadde og den fungerer derfor ikke. Dette er dårlig av utvikler, og litt bomkjøp for de fleste av oss.

 41. Michelle

  skikkelig «love pink» 😀 Herlige bilder! Nydelig kake med ugler på <3

 42. Så utrolig koselig <3 jeg fikk også babyshower når jeg var gravid, og jeg begynte å hylgrine. Hadde aldri trodd at jeg skulle få noe slikt. Nå er lillemor blitt hele 2 måneder og tiden flyr av sted. Jeg er begynt å planlegge/ordne barnerommet, og den gym-matten du fikk, så veldig fin ut. Tror du at du kan finne ut hvor den er kjøpt?

 43. Hi,

  fist i want tell you that you got wonderful ideas. I like your style.
  I like your chairs. Where can i buy these? and the pillows. the rosé ones.
  I’m from germany and search the whole world wide web. 🙂
  I hope you can help me and i wish you the best for the rest of your pregnancy.

  Maria

 44. Det må bety at du er en fantastisk venninne når vennene dine faktisk steller i stand så masse flott for deg 🙂 🙂 Jeg syns også du var usedvanlig flott på mange av disse bildene, ekte og ivrige smil er jo alltid vakrere enn «posing» 🙂 Nydelige jenta som straks blir mamma 🙂 Fantastisk nydelig kake og søte muffins <3 I min omgangskrets er det ingen babyshowers, men muligens fordi vi er noe og tredve og ikke så gira på dette amerikanske 🙂 Syns uansett det ser ut som en flott "unnskyldning" for å samles og treffes 🙂

  1. Fotballfrue

   Det håper jeg, flere av oss har vært venninner siden barneskolen og det er så koselig å kunne samles på denne måten 🙂

 45. Ingeborg

  Så herlig med babyshower! Det er ikke tradisjon der hvor jeg bor, men vi har lyst på en baby til, så jeg må nok begynne å snakke frampå til venninnene mine;) Er jo bare så herlig! Og så godt å se at noen har tenkt på ammeinnlegg;) Det var virkelig ikke noe jeg hadde tenkt på.. Dvs sånne små helt enkle hadde jeg kjøpt, men for en som er født på vinteren så måtte jeg ty til store, seriøst usexy ammeinnlegg i skikkelig ull…:S Føler seg ikke spesielt hot i dissa, men gull verdt! Så det eneste tipset du skal få fra meg er å skaffe deg det fra første dag (men så forberedte som du er så har du sikkert allerede tenkt på det:) ). Brystbetennelse er ikke å anbefale…:S Gleder meg til å følge med den siste tiden fram mot fødsel:) Syns du er tøff som holder ut alle negative kommentarer som kommer. Selv om svangerskapet mitt var veldig fint, så ble 30kg ekstra en byrde som fortsatt henger i, og som gjorde gravidperioden til noe jeg ikke har så veldig lyst til å gjøre så mange ganger…*krysse fingre for at man slipper det neste gang… Lykke til hot mama:)

 46. åå, så koselig! Dette fortjente du!

  Eg lurer på om det kommer noen rabbatter fra get inspired snart? Har tenkt til å legge inn en stor ordre på nye joggeso og treningsthigts, så då hadde vore kjekt med litt avslag 🙂

  Kos deg videre Caroline!

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde nettopp rabatt fra dem forrige uke, så det var litt synd :/ Troor de skal ha dagstilbud på onsdag, men er ikke helt sikker 🙂

 47. Lisa-Mari

  Herlighet så vakker du var på det siste bildet!

 48. Så søte cupcakes 🙂 Og den kaken så kjempe god ut 🙂 Kan du legge ut oppskriften på kaken? :))

  1. Fotballfrue

   Det blir nok vanskelig da jeg ikke har laget den selv 😉

 49. har helt lik gyngehest hjemme, og den er over femti år gammel 🙂 både mamma, oss barna og alle barnebarna har brukt den 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne er kjøpt på finn.no og pusset opp, så hun som hadde den fra før av var rundt 60 og hadde hatt den hele livet 🙂 Da er det er sikkert samme type hest 🙂

 50. Så koselig med babyshower:)
  Men må bare spørre om en ting etter innlegget ditt? Synes du virkelig det er «litt for lenge» å leke med dukker til 1.-2. Klasse?:( er ikke ute etter å være negativ her, men det synes jeg er så trist. Min jente på 5 (skolebarn neste år) og hennes venninner opptil 7år synes fortsatt dette er stas. Aldri falt meg inn at barn tidlig i skolealder ikke burde leke med dukke.

  Jeg holdt selv på til jeg gikk i 5. Og det begynner kanskje å kalles lenge;) skilte oss litt ut fra de andre. Men jeg tenker, heller den veien! I fare for å høres gammel ut, dagens barn blir fort fort store. Heller dukke enn sminke, tanga og blieber-fever ved 8 års alderen, for å sette det litt på spissen.

  Sånn ellers liker jeg bloggen din godt altså, måtte bare spørre:)

  1. Fotballfrue

   Det er sikkert bare jeg som husker feil, mye mulig det var til 3,4 eller 5. klasse, poenget er at det var veldig lenge 😉

   1. Ja, håper du husker feil caroline 🙂 Enig med Malene over, barna idag blir for fort store (mange av dem ihvertfal!) Men jeg har to fine nieser på 11 og 9 år, og de leker med dukker sammen med min 5-åring og det er lett å se at de liker det!! Veldig koselig 🙂
    Selv husker jeg også å ha lekt med dukker leeeenge.

   2. Fotballfrue

    Jeg får ta det opp med Elise neste gang, husker i hvert fall at vi lekte med Barbie i 6. klasse, men Baby Born er jo en annen ting 🙂

   3. Jenta mi på 10 leker fortsatt med babyborn-dukka si:) Hun synes det er litt flaut siden mange av jentene i klassen synes det er barnslig med dukker, så hun leker mest alene eller med nabojenta som er to år yngre:)

    Synes det er fint at de leker med dukker så lenge som mulig, istedet for å bli minitenåringer altfor tidlig. Ser at flere i klassen til jenta mi allerede går med hotpants, lebestift, div annen sminke, wedges osv osv……….noe jeg synes er altfor tidlig!

    For en flott babyshower du fikk av venninnene dine! En koselig skikk som har begynt å etablert seg i Norge:) Da jeg fikk minstejenta og størstjenta så var ikke det blitt en tradisjon her enda. Og så mye fine gaver de hadde til deg! Kaken var nydelig, huset var vakkert pyntet, og du var vakker og strålte som ei sol:D

 51. ÅÅÅ, du er så pen, det ståler av deg! <3

 52. Det er hundre år siden jeg kommenterte sist, men nå måtte jeg bare! Du ser virkelig helt fantastisk ut om dagen! Du ser så lykkelig og fresh ut! Det nederste bildet var utrolig fint! Så veit du det :p

 53. Sukk.. Jeg savner den følelsen av å vente på noe helt nytt og ukjent, den første graviditeten er helt magisk. Man har ikke fullt så god tid til å nyte med neste ;p Har to nydelige gutter på 3 år og 6 mnd. Det er virkelig det største i verden ❤ Nyt den siste tiden, akkurat denne tiden får du ikke igjen.. Skriv ned følelser og tanker, veldig gøy å lese senere 🙂 og lykke til med fødselen! Jeg har hhatt en normal fødsel og et hasteks, det er ganske heavy begge deler, men så
  Sitter man der med et lite menneske som man har skapt.. Sukk ❤

 54. Å, så koselig! For en herlig overraskelse å få, kjempegode venninner du har! <3

 55. Victoria

  Veldig fine bilder og elsker bloggen din!
  Jeg bare lurte på hvilken side du bruker til og redigere bildene dine med og hvilket kamera du bruker til og ta bilder siden elsker bildene dine, de blir så fine og bra hver gang!

  klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 De fleste bildene jeg legger ut er ubehandlet, noen ganger stiller jeg på lyset i picasa eller photoshop, men naturlig lys er det beste 🙂 Om du vil legge over filter, er pixlr.com en fin side 🙂

 56. Jeanette

  Så utrolig koselig! Nydelige deg, du stråler! 🙂

  Gjennomførte 6 mil på sykkel i fjellheimen igår, så har en velfortjent søndag med stor S 🙂

  Kos dere med siste rest av helg, og ikke minst med mandag! 😀 <3

 57. Å såååå gøy! Utrolig herlige og fine bilder, for ikke å nevne naturlige.
  Dette må nok være noen av de fineste bildene jeg har sett av deg, må virkelig si at du stråler, er personlig veldig glad i «in the moment bilder».
  Lykke til videre Caroline og Lars-Kristian. Jeg gleder meg veldig til å følge dere på veien videre og til å se prinsessa deres.
  Klem 🙂

 58. Heidu,

  Hvor er den gule kjolen din fra? Vakker! Elsker babyshowers, og din saa koselig ut 🙂

 59. Dette så helt nydelig ut! gode venninner, men hvor er kjolen din fra, den var helt fantastisk!?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er fra Virgos Lounge, samme som i dette innlegget https://fotballfrue.no/2013/05/08/yellow-beaded-dress/ 🙂

 60. Jeg synes ikke det var lenge med første eller andre året på barneskolen. Så da ble du raskt ferdig med dukketiden. Vi lekte med dukker i alle fall til femte klasse 😉

  1. Fotballfrue

   Barbie lekte vi med i 6. klasse husker jeg 🙂 Men Baby Born var vi ferdige med litt før, mye mulig det var lenger enn 2. klasse, men jeg husker ikke helt når 🙂

 61. Det heter «Of all the nights» – Ikke «Off all the nights»

  1. Fotballfrue

   det er rights, ikke nights 😉 sikkert bare en kjapp slurvefeil 🙂

 62. Fotballfrue

  Ja 🙂

 63. Awhhh så utrolig koselig gjort av venninnene dine!!
  Men når hadde du selv tenkt å ha babyshower da?? (Hvis du hadde tenkt)
  Jeg fikk skikkelig lyst til å bli mor nå ..Hehe , så lekre gaver til de smååå

  Du stråler på bildene, Caroline <3
  Kleeeem

  1. Fotballfrue

   Man arrangerer ikke dette selv, så det blir jo når venninnnene bestemmer det 🙂

   1. Man kan arrangere det selv også, det er vanlig i USA at den kommende mor er involvert i planleggingen 🙂

   2. I beg to differ. Jeg bit I USA og jeg fikk ikke være med på planlegging osv. Det fikk heller ingen av mine amerikanske venninner 🙂

   3. Spørs kanskje på hvor man bor i USA, da. Men alt er mulig, det er aldri sånn at det er sånn eller sånn som Caroline skriver «man arrangerer ikke dette selv». Nei, men det er noen mødre som er med i planleggingen av sin babyshower fordi de kanskje har et tungt svangerskap slik at de må ta dag for dag, og da er det lettere hvis hun selv er med i planleggingen.

 64. Altså, jeg må bare si det igjen: du er helt NYDELIG med den mørke hårfargen, det blå i øynene dine kommer virkelig til sin rett og stråler. DU ståler! Du er så vakker, og fargen på kjolen so også vakkert til håret, og til hele deg. Det nederste bildet er bare helt fantastisk. Og det så virkelig ut som du fikk en fantastisk dag med masse fine gaver. Flotte venninner! Ååå, nyt dagene Caroline!

 65. Åååååååh <3

 66. Såå gøy! Herlige venninner som ordne i stand til deg 🙂
  Elsker uglekaka da, så supersøt! Masse fint du og din lille fikk.

  Klem
  Birte

 67. Tanja Veronica

  Sååå hærlig! 🙂 Du er jammen ei heldig jente som fikk dette stelt i stand av så mange flotte venner 🙂 Det såg helt fantastisk ut! Tenker den følelsen du fikk når du åpnet døren, og alle ropte overraskelse, var helt fantastisk 🙂

 68. For noen herlige venner du har:) Det så ut som et veldig koselig selskap. Må også si at det er noen av de fineste bildene jeg har sett av deg! Så naturlig og vakker:) God helg!

 69. Første året på barneskolen skriver du, jeg lekte med babyborn også på ungdomsskolen! Hoho. Da snakker vi litt lenge

 70. Det nederste bildet er det fineste bildet jeg har sett av deg!! Du er så vakker Caroline! Stor klem

  1. Neimen, tusen takk 😀

 71. Ser ut som den perfekte Baby Shower 🙂
  Du stråler av glede =)

 72. […] jeg digger bloggen hennes. Oppskriften på Ugle kaken finner du HER. I noen dager etter at hun postet dette på sin blogg så skjøt lesertallene mine i været, og selv om de fleste kun var innom den ene […]

 73. […] ovet at kakene ble godt likt og overrasket og takknemmelig for linken til min egen blogg i det originale innlegget. Det er nok den dagen kakepiken.com hadde flest treff by far… Kaken er en sjokoladekake som […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *