My Babyshower 2013

Her kommer et bildedryss fra den fineste dagen jeg har hatt på lenge! Kan ikke få sagt nok hvor glad jeg ble for dette. De må ha planlagt en liten evighet, for bare det å få alle samlet her i Siljan vet jeg er et puslespill som ikke er lett å få satt sammen. Og tenk, Kine kom hele veien fra Bodø! Dette var over all forventning og jeg føler meg så heldig, så igjen, tusen takk til Elise, Charlotte, Kine, Katrine, Ellen, Henriette, Stine og baby Isabell, Stine, Anette, Siri, Gyda og baby Lotte, Ragnhild og baby Oline pluss Lilly og baby Tilde 

___________________________________________________________________________________________________________

babyshower – it’s a girl 

Elise og jeg har en lang, lang fortid med Baby Born, så det var utrolig hyggelig at hun valgte å gi en sånn til den lille i magen. Gleder meg allerede til hun kan begynne å leke med den, den ga i hvert fall oss mye glede da vi var små. Vi dro med oss dukkene våre absolutt overalt, og kanskje til og med litt for lenge. Vi snakker minst det første året på barneskolen, eller var det kanskje de to første? Eline het min, mens Elise sin het Tonje *hehe* Så fikk jeg det brystbeskyttere, utrolig mange lekre plagg, suttekluter, bamser, stimulerende leker, flotte bøker og generelt sett altfor mye fint! Og den skjønne gyngehesten! I helt riktig grønnfarge! Passer perfekt på babyrommet, det blir så fint!

___________________________________________________________________________________________________________

Den vakre kaken og cupcaksene ble levert av Helene Rui, en nydelig og utrolig flink bloggleser som var i kontakt med en av venninnene mine i forkant av babyshoweret. Er ikke søtsakene lekre? Jenta i magen synes i hvert fall den var god, for jeg serverte henne et digert kakestykke og hun turnet rundt helt til i dag tidlig, haha! Maten vi spiste var også ufattelig god, tapas i alle former og fasonger, min favoritt! Alt i alt en vellykket dag som gikk så altfor fort. Den skulle vart til dagen etterpå, så vi kunne skravlet gjennom hele natten. Men det får vi ta på nyåret, tenker jeg 😉

Nå skal mannen, hundene og jeg ut i solen før jeg skal knytte på meg skoene og jogge meg en liten tur. Det skal bli skjønt.

– ♥ – 

124 kommentarer

 1. ÅÅÅ, du er så pen, det ståler av deg! <3

 2. Det er hundre år siden jeg kommenterte sist, men nå måtte jeg bare! Du ser virkelig helt fantastisk ut om dagen! Du ser så lykkelig og fresh ut! Det nederste bildet var utrolig fint! Så veit du det :p

 3. Sukk.. Jeg savner den følelsen av å vente på noe helt nytt og ukjent, den første graviditeten er helt magisk. Man har ikke fullt så god tid til å nyte med neste ;p Har to nydelige gutter på 3 år og 6 mnd. Det er virkelig det største i verden ❤ Nyt den siste tiden, akkurat denne tiden får du ikke igjen.. Skriv ned følelser og tanker, veldig gøy å lese senere 🙂 og lykke til med fødselen! Jeg har hhatt en normal fødsel og et hasteks, det er ganske heavy begge deler, men så
  Sitter man der med et lite menneske som man har skapt.. Sukk ❤

 4. Å, så koselig! For en herlig overraskelse å få, kjempegode venninner du har! <3

 5. Victoria

  Veldig fine bilder og elsker bloggen din!
  Jeg bare lurte på hvilken side du bruker til og redigere bildene dine med og hvilket kamera du bruker til og ta bilder siden elsker bildene dine, de blir så fine og bra hver gang!

  klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 De fleste bildene jeg legger ut er ubehandlet, noen ganger stiller jeg på lyset i picasa eller photoshop, men naturlig lys er det beste 🙂 Om du vil legge over filter, er pixlr.com en fin side 🙂

 6. Jeanette

  Så utrolig koselig! Nydelige deg, du stråler! 🙂

  Gjennomførte 6 mil på sykkel i fjellheimen igår, så har en velfortjent søndag med stor S 🙂

  Kos dere med siste rest av helg, og ikke minst med mandag! 😀 <3

 7. Å såååå gøy! Utrolig herlige og fine bilder, for ikke å nevne naturlige.
  Dette må nok være noen av de fineste bildene jeg har sett av deg, må virkelig si at du stråler, er personlig veldig glad i «in the moment bilder».
  Lykke til videre Caroline og Lars-Kristian. Jeg gleder meg veldig til å følge dere på veien videre og til å se prinsessa deres.
  Klem 🙂

 8. Heidu,

  Hvor er den gule kjolen din fra? Vakker! Elsker babyshowers, og din saa koselig ut 🙂

 9. Dette så helt nydelig ut! gode venninner, men hvor er kjolen din fra, den var helt fantastisk!?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er fra Virgos Lounge, samme som i dette innlegget http://fotballfrue.no/2013/05/08/yellow-beaded-dress/ 🙂

 10. Jeg synes ikke det var lenge med første eller andre året på barneskolen. Så da ble du raskt ferdig med dukketiden. Vi lekte med dukker i alle fall til femte klasse 😉

  1. Fotballfrue

   Barbie lekte vi med i 6. klasse husker jeg 🙂 Men Baby Born var vi ferdige med litt før, mye mulig det var lenger enn 2. klasse, men jeg husker ikke helt når 🙂

 11. Det heter «Of all the nights» – Ikke «Off all the nights»

  1. Fotballfrue

   det er rights, ikke nights 😉 sikkert bare en kjapp slurvefeil 🙂

 12. Fotballfrue

  Ja 🙂

 13. Awhhh så utrolig koselig gjort av venninnene dine!!
  Men når hadde du selv tenkt å ha babyshower da?? (Hvis du hadde tenkt)
  Jeg fikk skikkelig lyst til å bli mor nå ..Hehe , så lekre gaver til de smååå

  Du stråler på bildene, Caroline <3
  Kleeeem

  1. Fotballfrue

   Man arrangerer ikke dette selv, så det blir jo når venninnnene bestemmer det 🙂

   1. Man kan arrangere det selv også, det er vanlig i USA at den kommende mor er involvert i planleggingen 🙂

   2. I beg to differ. Jeg bit I USA og jeg fikk ikke være med på planlegging osv. Det fikk heller ingen av mine amerikanske venninner 🙂

   3. Spørs kanskje på hvor man bor i USA, da. Men alt er mulig, det er aldri sånn at det er sånn eller sånn som Caroline skriver «man arrangerer ikke dette selv». Nei, men det er noen mødre som er med i planleggingen av sin babyshower fordi de kanskje har et tungt svangerskap slik at de må ta dag for dag, og da er det lettere hvis hun selv er med i planleggingen.

 14. Altså, jeg må bare si det igjen: du er helt NYDELIG med den mørke hårfargen, det blå i øynene dine kommer virkelig til sin rett og stråler. DU ståler! Du er så vakker, og fargen på kjolen so også vakkert til håret, og til hele deg. Det nederste bildet er bare helt fantastisk. Og det så virkelig ut som du fikk en fantastisk dag med masse fine gaver. Flotte venninner! Ååå, nyt dagene Caroline!

 15. Åååååååh <3

 16. Såå gøy! Herlige venninner som ordne i stand til deg 🙂
  Elsker uglekaka da, så supersøt! Masse fint du og din lille fikk.

  Klem
  Birte

 17. Tanja Veronica

  Sååå hærlig! 🙂 Du er jammen ei heldig jente som fikk dette stelt i stand av så mange flotte venner 🙂 Det såg helt fantastisk ut! Tenker den følelsen du fikk når du åpnet døren, og alle ropte overraskelse, var helt fantastisk 🙂

 18. For noen herlige venner du har:) Det så ut som et veldig koselig selskap. Må også si at det er noen av de fineste bildene jeg har sett av deg! Så naturlig og vakker:) God helg!

 19. Første året på barneskolen skriver du, jeg lekte med babyborn også på ungdomsskolen! Hoho. Da snakker vi litt lenge

 20. Det nederste bildet er det fineste bildet jeg har sett av deg!! Du er så vakker Caroline! Stor klem

  1. Neimen, tusen takk 😀

 21. Ser ut som den perfekte Baby Shower 🙂
  Du stråler av glede =)

 22. […] jeg digger bloggen hennes. Oppskriften på Ugle kaken finner du HER. I noen dager etter at hun postet dette på sin blogg så skjøt lesertallene mine i været, og selv om de fleste kun var innom den ene […]

 23. […] ovet at kakene ble godt likt og overrasket og takknemmelig for linken til min egen blogg i det originale innlegget. Det er nok den dagen kakepiken.com hadde flest treff by far… Kaken er en sjokoladekake som […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *