Lille Vea

annonse 

Det å bli foreldre for første gang er utrolig stas, og ekstra stas er det å finne plagg og småting som du ikke finner overalt, selv om det også er en fordel å handle inn en del rimelige klær til den lille. Her i huset har det blitt en god blanding av begge deler, og vi har klær fra H&M, Cubus, Kappahl, Noa Noa, litt har gått i arv og noe har vi også brukt litt mer penger på. Jeg har flere ganger fått spørsmål fra dere om jeg kan tipse om gode butikker for litt mer eksklusive ting til de minste, og da har jeg lyst til å trekke frem Lille Vea. Dette er en nettbutikk som selger nettopp eksklusive klær til barn i alderen 0-14 år, og mine favorittmerker så langt er petit bateau, absorba, armani og stella mc cartney.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har hørt så mye fint om merket petit bateau, kvaliteten skal være upåklagelig, så her vi gått til innkjøp av noen kjempesøte bodyer. Absorba er et noe rimeligere merke som produserer klær i økologisk bomull, de fører utrolig myke bodyer og ikke minst så skjønne! Se denne lille rysjestumpen, da *smelt* Lille Vea har 70 prosent på hele sortimentet sitt fra absorba nå, som du finner oversikten over her.

Denne sparkedressen er nesten et lite kunstykke i seg selv, laget i myk velour og en helt skjønn elfenbenfarge med vakre blondedetaljer. I tillegg leveres den i en kjempefin gavepose, så dette er jo et bra gavetips også 🙂 Du finner den her.

___________________________________________________________________________________________________________

Så må jeg vise dere denne kjolen fra Stella McCartney Kids, den er så skjønn! Den må brukes med en nydelig, hvit body under, hvite strømper og cardigan, ettersom jeg kjøpte den i størrelse 0-3 mnd. og det fortsatt er litt kaldt i disse månedene, men den var så fin at jeg falt helt for den. Dessuten var den på tilbud, men det ser dessverre ut til at den er utsolgt nå.

___________________________________________________________________________________________________________

my heart belongs to daddy 

Dette er årets stelleveske fra Armani, og den har faktisk blitt Lars-Kristian sin! En kjempelekker og ikke minst anonym og stilren stelleveske som passer veldig godt til menn, men også til damer. Det følger med både stellematte og flaskeholder. Du finner den her.

Lille Vea tilbyr alle mine leser 25 prosent rabatt på nyhetene i nettbutikken sin ved bruk av koden FOTBALLFRUE . Oversikten over alle nyhetene finner du her.

___________________________________________________________________________________________________________

– sunday: the perfect day for online shopping – 

89 kommentarer

  1. Skal hun hete vea????

  2. Nå er det jo ikke lenge igjen! 🙂
    Så fint det er inne på rommet hennes:) tenkte a tipse deg om denne sidne, vet det er kaniner, men kanskje hun kan lage ugler? hehe 🙂
    http://blog.chloefleury.com/2013/07/22/welcome-to-my-babys-bunnyland/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *