Lille Vea

annonse 

Det å bli foreldre for første gang er utrolig stas, og ekstra stas er det å finne plagg og småting som du ikke finner overalt, selv om det også er en fordel å handle inn en del rimelige klær til den lille. Her i huset har det blitt en god blanding av begge deler, og vi har klær fra H&M, Cubus, Kappahl, Noa Noa, litt har gått i arv og noe har vi også brukt litt mer penger på. Jeg har flere ganger fått spørsmål fra dere om jeg kan tipse om gode butikker for litt mer eksklusive ting til de minste, og da har jeg lyst til å trekke frem Lille Vea. Dette er en nettbutikk som selger nettopp eksklusive klær til barn i alderen 0-14 år, og mine favorittmerker så langt er petit bateau, absorba, armani og stella mc cartney.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har hørt så mye fint om merket petit bateau, kvaliteten skal være upåklagelig, så her vi gått til innkjøp av noen kjempesøte bodyer. Absorba er et noe rimeligere merke som produserer klær i økologisk bomull, de fører utrolig myke bodyer og ikke minst så skjønne! Se denne lille rysjestumpen, da *smelt* Lille Vea har 70 prosent på hele sortimentet sitt fra absorba nå, som du finner oversikten over her.

Denne sparkedressen er nesten et lite kunstykke i seg selv, laget i myk velour og en helt skjønn elfenbenfarge med vakre blondedetaljer. I tillegg leveres den i en kjempefin gavepose, så dette er jo et bra gavetips også 🙂 Du finner den her.

___________________________________________________________________________________________________________

Så må jeg vise dere denne kjolen fra Stella McCartney Kids, den er så skjønn! Den må brukes med en nydelig, hvit body under, hvite strømper og cardigan, ettersom jeg kjøpte den i størrelse 0-3 mnd. og det fortsatt er litt kaldt i disse månedene, men den var så fin at jeg falt helt for den. Dessuten var den på tilbud, men det ser dessverre ut til at den er utsolgt nå.

___________________________________________________________________________________________________________

my heart belongs to daddy 

Dette er årets stelleveske fra Armani, og den har faktisk blitt Lars-Kristian sin! En kjempelekker og ikke minst anonym og stilren stelleveske som passer veldig godt til menn, men også til damer. Det følger med både stellematte og flaskeholder. Du finner den her.

Lille Vea tilbyr alle mine leser 25 prosent rabatt på nyhetene i nettbutikken sin ved bruk av koden FOTBALLFRUE . Oversikten over alle nyhetene finner du her.

___________________________________________________________________________________________________________

– sunday: the perfect day for online shopping – 

89 kommentarer

 1. så nydelige små ting… sukk. Jeg elsker små klær og små barn… 🙂

 2. Helledussan! *smelt*
  Gleder meg masse på deres vegne til deres lille kommer til verden! Hvor koselig at hun kommer før jul!
  Fantastisk flott og gjennomført blogg du har! Gleder meg til å følge med i juletider! Håper på å finne inspirerende innlegg om hva man kan finne på i adventstiden med familien, tips til julebakst og hva man kan lage av juledekorasjoner selv! *hint hint. Hihi* JA jeg har kommet i julemodus alt for tidlig… IGJEN! 😀
  Ha en herlig søndagskveld Caroline!

  1. Fotballfrue

   Det kommer du til å finne, er så altfor glad i julen selv 🙂

   Klem!

 3. Hihi, når jeg leste overskriften trodde jeg med en gang det var navnet til den lille! Siden dere skulle ha et kort og spesielt navn liksom! Og Vea var jo faktisk vakkert! Er så spent på å høre hva hun skal hete!! Ha en fin kveld:)

  1. Jeg har en følelse av at hun skal hete det samme som jenta vår… Tiden får vise 🙂

  2. haha, Vea er jo et STED

 4. Passer vell ikke helt til vognen den stelleveske da? 🙂 Ser ikke helt poenget med å ha hver sin stelleveske da, men det er jo opp til dere selvsagt!

  1. Fotballfrue

   Kan ikke se for meg at han skal henge den på vognen, heller 😉

   1. Nå er jo dette deres første gang som foreldre og da kan det vell være litt stas å ha hver sin stelleveske! Caroline liker jo fashion, og kanskje at stellevesken skal kunne passe til sine feminine antrekk mens Lars-Kristian kanskje vil ha en mer maskulin stelleveske siden han også kommer til å få bruk for en stelleveske og faktisk er mann! 🙂
    Liker utrolig godt bloggen din Caroline, og gleder meg utrolig mye til å få se den lille! De fleste av oss lesere kjenner jo ikke deg/dere, men det er utrolig kjekt og inspirerende å få ta del i live deres! Håper at du aldri legger bloggingen på hylla… Stå på! 🙂

 5. Ååå nå trodde jeg et øyeblikk at Vea var navnet dere hadde valgt…:P gleder meg sånn til vi får vite det. Skal dere vente med å si navnet til hun blir fødd?

 6. Nydelige plagg. Og stellebagen til mannen var jo kjempefint! Den var ikke så ille i pris heller, altså!:)

 7. Mye fint Caroline 🙂

 8. Det er så inspirerende å lese bloggen din 🙂 Den er så ryddig og fin. Rart hvor mye jeg gleder meg til å se den lille, selv om jeg ikke kjenner deg!

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk 😀

 9. Kristine

  Tenkte på deg da jeg kjøpte gave til babyshower her om dagen, fant noen utrolig søte bodyer og tepper med uglemotiv på Lindex. Hvitt, rosa og lyst brunt med fuglehus og «owl city» på 🙂 Hvis du er interessert kunne du kanskje tatt en titt?

  1. Fotballfrue

   Aw, ja det skal jeg gjøre 🙂

 10. Hahahah nå trodde jeg faktisk at du røpet navnet på prinsessen deres;) første jeg tenkte når jeg leste overskriften var: åhhhh, Vea var et vakkert navn!! Haha, en smule gira kanskje?:p
  Ha en fin kveld!

  Klem <3

 11. Mamma Be

  Sjekk ut merker som Bonpoint og Poppy Rose – da får du se noe av det fineste innen barneklær! Og flaks for oss så får vi tak i slike merker i Norge. Kan også anbefale bloggen til Charlott Pettersen, hun tipser ofte om spanske merker blant annet som har fine jenteklær 🙂

 12. Nydelige klær. Jeg digger petit bateau, men dessverre passer ikke klærne så bra i passform til min lille.
  Jeg hamstret litt klær før hun ble født, men bomma på ganske mye gitt. Både sesong og kvalitet. Få håpe du er mer gjennomtenkt enn jeg var…Vi fikk utrolig mye klær i gave så hadde stengt tatt ikke trengt å kjøpe mer enn henteplagg. Men det er klart litt stas når man går gravid å shoppe da. Men mitt råd er å ikke ta helt av for man lærer ekstremt mye etter å fått barnet sitt. Har du ubegrenset budsjett er det jo en annen sak:)

 13. Hei Caroline!
  Veldig bra jobbet i dag! Det har hvert et nytt blogginnlegg hver gang jeg har tittet innom i dag 😀
  Måtte bare si det til deg, synes ikke du får høre det nok <3
  Masse lykke til med resten av svangerskapet og fødsel, jeg er sikker på at du/dere kommer til og klare dere kjempefint! Og den lille er så ufattelig heldig som får dere som foreldre!

  Stoor klem <3

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk 🙂 Vi gleder oss så mye nå, det blir litt mer virkelig for hver dag 🙂

   Klemmer!

 14. Hei..:) prøver igjen med spørsmålet mitt. Skjønner at du ikke har tid til å svare alle som kommenterer her inne, men håper likevel du kan svare..:) Jeg har i lang tid brukt Eqology sine produkter som jeg er superfornøyd med. Men så har de en sportsdrikk https://no.eqology.com/index.php?do=product&id=1022 som er veldig bra å bruke når en skal ut å løpe eller trener styrke. Den inneholder mye calorier og karbohydrater, men den setter fart på forbrenningen når kroppen kommer opp i temperatur, men er lett å legge på seg hvis en kun bruker den som kosedrikk og sitter i sofaen. Så spørsmålet er om dere(du og Lars Kristian) kan sjekke om den er fin å bruke selv om jeg lever lavkarbo? Hadde blitt veldig glad for svar..:)

  1. Jeg kan med stor sikkerhet si at det dette produktet er bortkastede penger, og potensielt farlig :/ Jeg har ikke sett om det er utført tester av det, så sistnevnte påstand er med forbehold om det.

   Kroppen vår trenger ikke hjelp til å rense ut avfalls- og slagstoffer. I tillegg ville jeg vært forsiktig med å innta for mye av produkter som inneholder mye urter o.l. Mange av disse urtene kan ha medisinsk effekt på kroppen, og ved å innta de fra en slik drikk har man absolutt ingen kontroll over hvordan kroppen reagerer.

   I tillegg er jeg av den oppfatning at sportsdrikker er undøvendig i forbindelse med trening, både før, under og etter. Drikk vann under treningen, og pass på å få i deg et normalt måltid iløpet av et par timer etter at økten er ferdig. Er det lenge siden forrige måltid, >5 timer, kan det være smart å få i seg noe lett og proteinrikt rett etter treningen. Enten en proteinshake, eller Cottage Cheese iblandet noe frukt og bær. Spiser du relativt tett opp til treningen, holdet det med et normalt måltid i løpet av noen timer etter endt økt.

   1. Ursula

    Heisann.

    Takker for svar. Er ikke skeptisk til dette produktet da det har funket veldig fint for min del. Men det var dette med lavkarbo da siden denne inneholder så mye av nettopp karbohydrater. Da skal jeg heretter fortsette med proteindrikk etter trening og ingen bioburn under trening.

  2. Det står ikke noe om økt forbrenning i den lenken du sendte?

   Med 83 g karbohydrater (og 0 g fett og protein) pr 100 g høres ikke denne drikken veldig lavkarbo ut.

   Med mindre man trener ekstremt hardt eller over 1-1,5 time er det ikke noe behov for slike type drikke.

  3. En siste ting: råder deg til å være skeptisk til produkter som kommer med påstander om «rensende effekt», «økt forbrenning» osv. uten at det finnes henvisninger til studier 😉

 15. Benedicte

  Endelig en maskulin stelleveske *hurra* Har aldri skjønt meg på alle disse mannfolka som synes det er greit med super feminine stellevesker hehe..

 16. Jippi endelig noen kule rabatter å få for babyshopping:-)
  Kjøpte stelleveske fra storksak- superkul for mannfolka i skinn!
  Klem til deg!

 17. Å, det er så mye fint til små barn overalt! Spesielt i butikkene her i England syns jeg, smelter helt 🙂

 18. Blir det ikke litt overflødig med så mye klær (eller, virker som det utifra det du har vist på bloggen da!:)) med tanke på at babyen vil vokse ut av dem etter kun noen måneder? Plaggene er jo kjempesøte, men blir jo litt bortkasting av penger om klærne ikke blir brukt så mye.. Er det ikke smartere å vente til babyen har «vokst seg til» litt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Trikset er jo å kjøpe i flere strl., ikke bare i 0-3 mnd. 🙂

   1. Marlene

    Jeg hadde for mye til vesla mi da hun ble født, og jeg hadde kanskje ikke så mye som dere har nå… Hun gulpet nesten aldri da 🙂 Men nå hamstrer jeg Lillelam klær på salg i for store størrelser, slik at hun har til senere 😀 Lillelam er helt SUPERDUPERT!!! Nydelige ull-klær til babyer og barn. Du bør sjekke det ut. http://www.lillelam.no

   2. Ja, det er lurt.
    Jeg er liten og tynn av vekst, men ingen av mine barn har brukt str 56. Str 62 varte i ca 3-4 uker på gutten vår. Enig m hun ovenfor som skriver at man egentlig burde vente , storshopping av klær til man har fått barnet hvis man klarer da!! Da trenger man plutselig helt andre ting enn det man trodde. Et tips fra meg er at på vinteren bruker jeg for eks ikke en eneste bomullsbody på barna, da må de ha ull…:)

   3. alle babyer er forskjellige dere.. begge mine var/er gulpebabyer og jeg hadde alt for lite klær! måtte ut på klesshopping før han var 1 uke gammel.. ikke kult å ha med en helt nyfødt på kjøpesenter og stresse med amming og babygråt mens man desperat røsker med seg en haug med bodyer og gulpekluter.. Bedre med for mye enn for lite sier jeg bare! 😀

 19. Mye fint =) Og rommet er jo bare nydelig!! Men det er vel ingen ved sine fulle fem som bruker 900 kroner på en liten sparkebukse som knapt kan brukes ?!?!?
  Hjelpes.. Jeg bruker MYE penger på barneklær.. men kjøper ikke ett barneplagg til 900 kroner. ( så sant det ikke er yttertøy… ) =)
  og egen stellveske til mannen??! Aldri hørt før! Men sikkert artig for jålete mannfolk 😉

 20. Så fint! 😀
  Nå har jeg akkurat lest meg gjennom innleggene dine fra 4.oktober til i dag, fordi jeg har vært på tur. Alle 10. klassingene på skolen min fikk tilbud om å bli med til Polen og Tyskland med Aktive Fredsreiser, og jeg ble selvfølgelig med. Det var en temareise om krig og fred, og vi besøkte Auschwitz II Birkenau, Auschwitz I, Sachsenhausen og Ravensbrück. I tillegg var vi i Saltgruvene i Krakow, vi hadde 8 timer fritid i Berlin til å shoppe, og vi var i Krakow by. En veldig fin tur, med mange fine opplevelser, i tillegg til mange sterke inntrykk fra konsentrasjons/utryddelsesleirene. Det var blant annet veldig sterkt å se menneskehår, sko og klær fra fangene i Auschwitz. Vi hadde også en temakveld med et tidsvitne, og det var spennende. Faren hans satt i Auschwitz, og satt også på Grini fangeleir. Til det kjekke: Vi tok buss fra Ålesund helt ned til Oslo om natten, og deretter tok vi Color Magic til Kiel. Båtturen var veldig morsom og kjekk, og jeg koste meg. Alle timene i bussen var faktisk litt gøye de også, vi hadde det kjekt. Det var veldig fint vær i Krakow da vi var der, så vi koste oss, men da vi var i Berlin regnet det og været var dårlig, men det ble likevel en god opplevelse av Berlin.
  Der har du høstferien min 😀

  1. Fotballfrue

   Oi, det hørtes ut som noen kjempefine dager 🙂 Håper det er helt ok å starte på igjen 😉

   Klemmer til deg 🙂

 21. Marte Ytre-Hauge

  Så lekkert!:-) Kjenner det begynner å krible i magen min av å se hvor flott og fint dere gjør klart for den lille!
  Og da kan jeg nok ikke en gang se hvor meg hvor mye DERES mager kribler. Hihi 🙂
  Jeg ser for meg at du blir tidenes mamma, Caroline!! Gleder meg til å få se vidunderet.

  <3 dere er flotte, klem!

  1. Fotballfrue

   Så god du er! Håper du har rett <3 Gleder oss til å vise henne frem, sånn sett er det synd hun blir født midt i ferien til guttene :p

   Stor klem 🙂

 22. Hva slags sminkefjerner bruker du? Jeg har ennå ikke funnet en jeg er helt fornøud med, enten så mister du halvparten av øyevippene på en kveld, eller så føles huden enten veldig «oljete» og fet eller helt uttørket og skjellete. Skulle gjerne hatt noen tips ang. dette 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt hudpleie fra Ole Henriksen lenge nå, rensen der er helt super til å fjerne sminke også 🙂 Akkurat nå bruker jeg zo skin for å teste ut noe nytt, og rensen der som sminkefjerner 🙂

 23. Har du handlet klær til den lille på zara? Isåfall vil jeg anbefale deg det da de har utrolig mye fint til jenter der!
  Har selv en liten gutt, men disse søte kjolene fanger alltid oppmerksomheten min.

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Så mye lekkert, har en del derfra 🙂

 24. Michelle

  Så mye fine!!! skulle nesten ønske det var jeg som ventet barn når jeg ser alle de søte barne tingene, hehe 😀

 25. Anne Lise

  Så mye lekkert! Her gikk/går det nok mest i «vanlige» merker, med mindre vi finner noe på salg 😉 På Kappahl har de Newbie-collection, der er det masse fint og delikat. (Men det vet du sikkert allerede;)) Må si jeg ble overrasket over prisen på den stelleveska! Det var slett ikke dyrt. Sammenlignet med de som selges på Barnas hus osv, er den rålekker. Jeg hadde en koloss av en stellebag fra Allerhand, og den var ikke akkurat estetisk pen, men dog praktisk. Kjempelekker var tingene deres! Ha en fin dag, og lykke til med siste innspurt og fødsel.

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har en god del fra newbie 🙂 Tusen takk, nå går det fort 🙂

   Klem!

   1. Litt av en garderobe denne kommende prinsessen allerede har. Du har visst litt av alt! Men bare vent til hun blir født. Med første barnet tar det som regel av. Da kan du sikkert starte klesbutikk, hehe…

 26. Har ikke barn selv da 😛 men du så søte de var 😉
  Elise-solberg.blogspot.com

 27. Så mye vakkert til den lille 🙂 kjolen fra stella mcartney blir sikkert super søt på en liten baby rumpe 😀
  Ha en fin mandag ❤️

  1. Fotballfrue

   Hihihihi, ja 🙂

 28. Saa utrolig my soett! Og snakk om soett (har ingen annen maate aa koble sporsmaalet mitt til innlegget, hoho), har du noen gang laget varm sjokoladedrikk med kokosmelk? Tror du det er noe godt i det hele tatt?

  1. Fotballfrue

   o, ja! det er sikkert kjempegodt 🙂

 29. Åh så fin baby shower, underbara bakelser/cup cakes. Du ser ut som en prinsessa:-)
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com
  Heavy

 30. Live Eriksen

  Hei på deg. Jeg anbefaler deg til å ta en titt på pompdeluxe sine nettsider også, der har de masse lekkert tøy til fine prinsesser :))
  Jeg liker klær som man ikke finner i alle butikker, så jeg handler en god del derfra 😉
  Ha en fiiiiin mandag og lykke til videre med siste trimester

 31. Gud, så skjønne plagg! 🙂

 32. Så fine klær:) jeg vil også anbefale ‘pump de lux’, prismessig vet jeg ikke hvordan de ligger ann, men de har veldig fine og gjennomførte klær/antrekk..:)
  Lykke til med alt det spennende som snart skal skje! 🙂

 33. God morgen! 🙂 Så utrolig masse flott du har til lille jenta nå. Det er utrolig gøy å lese om alle forberedelsene ti l hun kommer.
  Nå sitter jeg med tekoppen og har begynt med skolearbeidet for dagen. Gleder meg til dagens første innlegg! 😀

 34. Utrolig søte klær!

 35. Jeanette

  hvorfor er det så viktig at en body har så god kvalitet og MÅ være et dyrt merke? babyer vokser veldig fort og det er begrenset hvor lenge man kan bruke en body da siden de fort vokser ut av de

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri sagt at det er viktig? Skjønner ikke at folk skal henge seg opp i dette, vi har 13 bodyer fra H&M, Cubus og Kappahl og én dyr fra Armani, det er vel ingen lov som sier at det er feil å ha ett dyrt plagg blant alle de rimelige? Du må lese det jeg skriver.

  2. Jeg trodde den fra Armani skulle være dyrere, jeg. Det samme med stellevesken. Det er ikke SÅ mye penger å «kaste bort» fordi man synes den er fin – jeg kjenner flere som kaster bort mye mer enn en tusenlapp på unødvendige ting, bare fordi de har lyst på det (inkludert meg selv). Alle her bruker penger på «unødvendige» ting 🙂

  3. Mamma Be

   Hvorfor det er viktig at klærne er av god kvalitet? Er ikke det ganske selvforklarende da? Barneklær, og da spesielt bodyer, vaskes etter hver bruk og da er det naturligvis de klærne med best kvalitet som holder seg fint vask etter vask. Om kvalitet alltid henger sammen med pris er en annen sak, men Petit Bateau er pur kvalitet, både i bomull og ull! 🙂

 36. Hvorfor har du annonseinnlegg hver søndag kveld?

  1. Det er en kjent sak at søndagskvelder er den beste markedsdagen for shopping på internett. Hun tjener mye på å legge det ut denne dagen. Er grunnen! Har merket meg det selv, og det er dritkjipt å sitte å lese på.

  2. Fordi søndag kveld er da man får flest klikk:) Noe alle bloggere vet og er klare over. Søndag er dagen flest har tid til å kikke innom bloggen = flere innekter. Og dette er ikke kritikk. Caroline har en flott blogg som fortjener alle inntektene den bringer inn. Det er utrolig mye jobb som ligger bak det, og ikke en typisk 9-17 jobb man bare legger fra seg. stor respekt!

 37. Nå har ikke jeg barn, men jeg kjenner en del som har barn og jeg vet at hvis man bruker litt penger på god kvalitet, er det lettere i forhold til om man skal la det gå i arv, ettersom at klærne holder seg finere lenger og det jeg ikke forstår, som jeg irriterer meg over hver eneste gang, er hvor mange negative kommentarer Caroline får på valg av diverse babyting og ikke minst klær, for ikke å skrive om bildene av magen din, som forøvrig er kjempe fin. Det er faktisk igjen deres penger og deres valg om de ønsker å kjøpe litt dyrere ting som faktisk varer og igjen ikke alle får store mager, måtte bare skrive det her, for jeg orker ikke å slenge meg inn i diskusjonen som pågår på instagram. Du virker som en reflektert og oppegående person og jeg synes det er utrolig gøy å følge reisen deres mot det å bli foreldre for første gang og igjen dere som er negative, er mest sannsynlig bare bittelitt misunnelige. Ha en fortsatt strålende mandag fine deg ❤️

 38. Åhhh så nydelig 🙂 Du har en fantastisk tid i vente Caroline ❤

 39. Siden det står annonse foran innlegget lurer jeg på om dette er ting du har fått gratis, evt kjøpt til rabattert pris eller betalt full pris for?

  Petit Bateau sine bodyer er de beste så lenge babyen er lang og smal 😉

  1. Fotballfrue

   Tingene jeg skriver om har jeg ofte kjøpt selv, noen ganger får jeg noe også 🙂 Annonse betyr at den aktuelle butikken har betalt for at jeg skal skrive et innlegg, som vanlige annonser i magasiner 🙂

 40. Super fint 🙂 Digger barneklær, når man får barn så bruker man plutselig litt mindre på andre ting (typisk «uten barn» aktivitet») så da har jeg valgt å kjøpe litt finere barneklær, er jo så gøy 🙂 Kan virkelig anbefale http://www.søtesmå.no 🙂
  Stor klem!! Du er altså så flott 🙂

 41. Vil bare komme med et velmenende råd.. Siden du kommer til å ha et nyfødt vinterbarn og som vil være ganske liten i flere måneder framover, kalde måneder, vil jeg sterkt anbefale deg å kjøpe inn ullklær. Ullbody og ullstømpebukse er det babyen din trenger de første månedene. Små barn skal ha det varmt, og gode ullprodukter er det de har det best i.

  1. Fotballfrue

   Vi har masse ullklær, spesielt lille lam og nøstebarn er en store favoritter i huset enn så lenge 🙂

   1. anbefaler bilstolposen fra voksi! hvertfall til dere som får vinterbaby <3 Utrolig praktisk, og veldig greit å slippe å kle på en så liten kropp masse ytterklær. Dessuten anbefales det å ikke ha på tykke ytterklær i bilstolen, så da slipper man jo å drive å kle på og av bare for å gå ut i bilen 🙂

 42. Den dagen du begynner la henne sove ute i vogna si(vinter/tidlig vår, vel og merke), kommer du ikke til å bruke annet enn ullklær innerst – lover deg! Jeg har gått på blemmen så mange ganger å kjøpe inn nydelige bomullsbodyer, som praktisk talt ikke har blitt brukt pga kald/ustabil årstid. Elsker forresten Nøstebarn. Spesielt bodyene i ull/silke. Blir hverken kald eller klam i disse.
  Og en ting til: Du har jo kjøpt så mange nydelige klær….det kommer til å sviiii når du ganske snart må pakke det bort fordi hun har vokst ut av det! Så får vi krysse fingre for at det blir ei jente til etterhvert!:-P 🙂

 43. Så fine ting! 🙂
  Her i huset er det nøstebarn som gjelder, har visst fått
  litt dilla, men nå er det lillebror som bruker det 🙂
  Har du sjekket ut merket Lilleba? Utrolig fine klær,
  tror du hadde likt de! Lille Lam og Newbie har også mye fint.
  Åå… Nå fikk jeg lyst til å shoppe!
  Du ser kjempefin ut som gravid, spennende å følge bloggen
  din for tiden 🙂
  Ha en fin mandagskveld, klem!

  1. Fotballfrue

   Ja, lilleba har også så mye fint 🙂

   Klemmer!

 44. Så mye sjalusi det oser av folk her!!! Kommer Caroline til å få svi for at jenta vokser ut av klærne sine? Tror det er noe hun vet og forstår at kommer til å skje. Dessuten er det vel BARE hennes eget valg om hun vil kjøpe en 3pk med Petit Bateau bodyer til 249,- eller 3stk til 79,- på H&M. Hun virker å ha god kontroll på egen økonomi, og både hun og Lars Kristian har vel god inntekt. Blir bare kleint å lese hvor sjalu enkelte faktisk er! Noen foretrekker barn i arveklær med flekker som ikke forsvinner, mens noen ønsker å dulle opp babyen i søte delikate plagg. Det ene er ikke mer riktig enn det andre, men vitner om forskjellige syn og verdier 🙂 Sikker på lille Missy Berg Eriksen blir en skjønn liten frøken!

 45. Hei
  Masse søte klær! Jeg selv elsker å bruke ull på prinsen min som kom i august! Det er kjempe deilig og mykt, og den lille har alltid bra temperatur. På ei jente er det jo bare å kjøpe hvite ullbodyer og strømpebukser som kan brukes under kjoler. Da vil hun alltid være søt og fin:D har kjøpt en del ull på Cubus. Vi elsker den hvite hele dressen med stjerner på, så deilig. Er det kaldt om natten bruker vi også denne som pysj! Dessuten er serien til tom og Trine på sparkjøp også veldig god! Ikke så dyrt, men bra! Fint for oss for prinsen gulper masse og det går gjerne fire plagg på en dag og et par pysjer om natten:) lykke til videre, du har en helt fantastisk tid foran deg !! <3

 46. Anbefaler deg denne siden https://woolland.no/baby-0-2-ar?limit=all Superfint ull til barn!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

 47. Gap og mini a ture har også veldig bra klær:) og polarn o pyret:)

 48. Vinterbaby trenger jo ullbodyer, ikke bommull…. Armani og disse designerne har ikke laget babyklær for norsk klima (desverre).

  1. Fotballfrue

   Vi har allerede masse i ull, jeg var også vinterbaby, så mamma har jo kommet med veldig mange råd til meg 🙂

   1. Ok, men jeg tenkte litt sånn generelt at babyer bør ha ull. Jeg tror nok at du klarer å kle på babyen helt utmerket 😉

 49. Hvor har du kjøpt klesstativet?

  1. Fotballfrue

   Oliver Furniture 🙂

 50. Tack för en fantastisk blogg! Titta gärna in på min nya blogg som handlar om familjeliv och vårt nybyggda hus inspirerat av New England och amerikanska sydstaterna.

  https://hemmamedoscarochemma.blogspot.se/

  Bästa hälsningar/
  Linda

 51. Skal hun hete vea????

 52. Nå er det jo ikke lenge igjen! 🙂
  Så fint det er inne på rommet hennes:) tenkte a tipse deg om denne sidne, vet det er kaniner, men kanskje hun kan lage ugler? hehe 🙂
  https://blog.chloefleury.com/2013/07/22/welcome-to-my-babys-bunnyland/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *