Think pink: It’s october

annonse

I hele oktober får du mellom 10 og 30 prosent på utvalgte rosa produkter hos coverbrands, inkludert årets stylingjern fra GHD hvor 10 euro av hvert salg går videre til å støtte Rosa-sløyfe aksjonen. Denne, inkludert noen andre småting, er blant mine favoritter denne måneden.

1. GHD Pink Styler 2. Crabtree Evelyn Hand Cream 3. GloMinerals Lipgloss 4. Snag-Free Elastics 5. Tangle Teezer 6. Ciaté Neglelakk 

___________________________________________________________________________________________________________

pink ribbon styler 2013 

GHD er den uten tvil det beste stylingjernet på markedet, det er ikke for ingen grunn at den faktisk heter good hair day – right? Dersom du lenge har hatt lyst til å investere i en slik, er oktober måneden å gøre det på, da går nemlig 10 euro fra hvert eneste salg videre til å støtte kampen mot brystkreft. Du finner årets styler her, og denne gangen får du også med matchende paddle brush. 

___________________________________________________________________________________________________________

little pink things 

 GloMinerals Liquid Lipgloss i fargen flirt både smaker, lukter og ser helt amazing ut. Tilfører både fuktighet og glans. 

Blax Snag-Free Hair Elastics er hårstrikker som tåler det meste og som alltid glir ut av håret uten å lugge og uten å ta med seg hårstrå på veien. 

Tangle Teezer vet jeg i hvert fall at vi skal bruke på den lille ugla vår når hun en gang får mye hår. Dette er en genial, liten girly børste som gang på gang har blitt kåret til det beste, nye hårproduktet i Storbritannia. Den er kjent for sin unike egenskap til å kunne gre ut floker helt smertefritt, skader ikke håret og kan brukes på både vått og tørt hår. Høres ut som den perfekte hårbørsten for barn som har angst for knuter, ikke sant? Jeg skulle i hvert fall ønske den fantes da jeg var liten, for jeg var ikke noe glad i kveldene før leggetid da mamma alltid skulle gre meg. 

♥ Håndkrem fra Crabtree Evelyn som er utrolig fuktighetsgivende og som dufter akkurat som parfymen vi laget på roseblader fra hagen da jeg var liten. Nostalgisk og helt nydelig lukt. Kremen er prisbelønnet og etterlater hendene silkemyke. Enhver håndkrem fra Crabtree Evelyn er et must i vesken til alle kvinner. 

♥ Ciaté leverer de mest delikate neglelakker og jeg har flere favoritter derfra, men synes kaviarmanikyr er ekstra stas dersom jeg skal noe spesielt. Dette settet er limited edition og heter tutti frutti. Du finner det her

69 kommentarer

 1. Da var det ut og shoppe rosa da! 😉

  http://elise-solberg.blogspot.no

 2. Rosa! <3 Takk for tipsene! xx

 3. How do you know that my favourite colour is pink? I can´t get enough and of this cause for example I´m really happy that I recently bought my pink jacket 🙂

  Thanks a lot for this great post!

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 4. Hei! 🙂 Jeg studerer journalistikk på NKF og skriver en artikkel om carhartt luer, at de er blitt så «poppis». Lurte derfor på om du kanskje vil si noen ord? Om du har en eller flere slike luer selv, hva du synes om de etc? 🙂 Jeg hadde blitt veldig glad hvis du vil gi en kommentar eller to? 🙂 Har sendt deg en mail også, men tenkte å skrive en kommentar her også, så jeg rekker deadline. hihi 🙂 Elsker bloggen din, og hadde blirr veldig glad for en kommentar! 🙂
  Klem fra Ida Camilla.

 5. rosarosarosa <3

 6. Tangle teezer er et must med små jenter i hus! Fra å være nødt til å bruke litervis med balsamspray, så står den mer eller mindre til pynt etter at den rooosa børsten kom i hus!:)

 7. Å så lekkert!! Kanskje dumt spørsmål, men det er en rettetang sant? Er det sånn at det er bevegelige plater på den slik at man kan lage litt krøller? Prøvde å lese om det på Coverbrands-siden, men fant ikke noe svar.
  Ellers har jeg vært på ferie og har ikke fått lest bloggen din like ofte som jeg pleier 😛 Jeg har bare såvidt skummet gjennom kommentarfeltet ditt som jeg ser har kokt, og jeg vil bare si at jeg heier på deg, Caroline. Ja, du imponerer meg stadig vekk og det står stor respekt av det du gjør! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er en rettetang i utgangspunktet, men blir kalt en styler fordi du også kan lage krøller med den, sjekk dette innlegget: http://fotballfrue.no/2013/04/28/how-to-get-pink-makeup-look-and-curly-hair/

   Jeg trenger litt trening på den fronten selv, får det ikke helt til med det laange håret :/

   Tusen, tusen takk for at du er så god <3 Det betyr mye for meg!

   1. Tusen takk for svar 🙂 Også lurte jeg bare på en liten ting til: har du noe produkt du bruker for å ta i håret før du retter det og som du anbefaler? Ser fra linken at han brukte noe heat protection spray og sånn, men bruker du for eksempel det før du retter det? God natt 🙂

   2. Fotballfrue

    Nå for tiden bruker jeg moroccan oil sin frizz spray 🙂

 8. Får du med et etui til den ghd-rettetangen? Har nettopp bestilt den 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen etui til denne, dessverre :/

 9. ranveig

  ville bare si at du virker som en fantastisk person caroline, hadde nok ikke hatt no imot å bli kjent med deg! Jeg lurte egentlig på hvor du finner alle inspirasjon til mote, har du noen nettsider? Du ser strålende ut til en hver tid, både sminke, klær og hår. Skulle virkelig ønske jeg var like rutinert som å klarte å fikse meg hver eneste dag, men der sliter jeg nok veldig!

  Lykke til med den lille engelen du har i magen, du blir en fantastisk mor!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Ranveig, tusen takk! Jeg vet ikke helt hvor jeg henter inspirasjon, det er vel magasiner, gatemote og andre bloggere. vivaluxury er for eks. utrolig flink 🙂

   Klem!

 10. Christine

  Hei flotte Caroline!
  Jeg har alltid støttet rosa sløyfe kampanjen fordi jeg synes det er et flott konsept, helt til i dag. Jeg kom over en artikkel som virkelig sjokkerte meg, og som kanskje du også har lyst til å lese? Jeg legger hvertfall ved linken, artikkelen heter «10 myter om brystkreft». http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/10-myter-om-brystkreft/?utm_campaign=&utm_source=facebook.com&utm_content=fbshare-js-large&utm_medium=fbshare.me-facebook-post&awesm=fbshare.me_r6BL

  1. Nyhetsspeilet ja.. Hvor skal en begynne? :p

   Nyhetsspeilet er en side som sprer kvakksalveri fra ende til annen. De hevder blant annet at CIA har infiltrert vestlig media for å hindre de i å skrive «sannheten» om UFO-observasjoner, de hevder også at Holocaust aldri fant sted, og at USA selv stod bak 9/11.

   For ditt eget beste, ALDRI ta noe som helst fra den siden seriøst.

   1. Christine

    Det var nesten litt godt å høre, ikke at de sprer løgn men at ikke artikkelen stemmer. Jeg har aldri hørt om siden før, så bare noen som hadde delt den på facebook og leste den. Da fortsetter jeg å støtte rosa-sløyfe aksjonen 🙂 Men, hvorfor er det tillatt at noen skriver løgn som dette? Det er veldig trist, hvertfall når det gjelder saker som dette. Det er sikkert flere med meg som trodde på den og som velger å ikke støtte mer.

   2. Det er ytringsfrihet, så i teorien kan man nesten skrive hva man vil så lenge det ikke går på person.

   3. Christine

    Skjønner, veldig leit. Takk for at du rettet opp i det hvertfall 🙂

   4. For å få et litt mer norskt perspektiv på det, så hevder Nyhetsspeilet også at 22. juli var en dekkoperasjon av staten, for å få et påskudd for å innføre strengere kontroll over samfunnet.

   5. Skrev for ikke så lenge siden en hjemmeeksamen om nyreligiøsitet der fokuset lå på konspirasjonsteorier i sammenheng med dommedag profetier. Nyhetsspeilet var en av mine to nettsider, av alle sprø nettsider der ute som sprer slike teorier, som jeg valgte å analysere. Og det var det en grunn til. Så AMEN! til Lars Kristian.

   6. Usikker på om jeg hadde klart å dyppe så dypt ned i Nyhetsspeilets skriverier :p

   7. Christine

    Skjønner at jeg må sjekke kildene litt mer før jeg tror på det jeg leser hvertfall! Har en tendens til å tro alt jeg leser dessverre 😛

   8. Et godt tips kan være å ta en kjapp titt over hva de skriver om. Sider som Nyhetsspeilet har en tendens til å speilvende alt som er mainstream, og det er dermed enkelt å «ferske de». Det kan også være smart å gjøre et googlesøk, da blir de fleste avslørt 😉

   9. Smilla

    Du mener dykke ikke dyppe regner jeg med?;)

   10. Haha, ja, selvsagt 🙂

   11. Ganske underholdende i grunn;) Mange fine artikler om anti Christ som kommer i form av julenissen og slike ting:p

 11. Henriette

  Jeg har lastet ned en dyreste-app…der står detta ghd tester på dyr. Stemmer det??

  1. Fotballfrue

   Det stemmer ikke 🙂 De står på listen over produsenter som IKKE tester: http://www.dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/ikke_testet_pa_dyr 🙂

   1. Henriette

    så bra!

   2. Fotballfrue

    Jeg vet 🙂

 12. helene@

  Er så herlig hvordan du gjør deg føre med innleggene dine! Småå detaljer du tror ingen legger merke til- men det gjør jeg! For eksempel i dette innlegget, måten du har tatt bildene og fremstått de rosa produktene. Du er så flink!

  Gleder meg til å følge deg videre som mor, du kommer til å klare det supert! <3

  har et spørsmål ang sunspa- finnes det noen som er litt "mildere" for de som er litt bleke? Jeg sliter med fargen min. er vinterblek allerede, kan verken ta sol eller være i Syden pga. en medisnsk kur jeg går på. Men kan ikke bruke du vanlige selvbruningene fra SunSpa føler jeg, at det blir altfor unaturlig? Trenger virkelig å finne noe som kan gjøre at jeg får litt farge før juleballet!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre! Veldig stas at du legger mere til det, detaljfoto som dette er noe av det som krever mest tid 🙂 Dersom du er blek, vil jeg anbefale sunspa original, den gir nydelig farge til nordisk hud 🙂

   Klem!

   1. helene

    Tusen takk for svar, da skal jeg bestille sunspa original!

    Jo, jeg legger virkelig godt merke til detaljene i alle innlegg du lager. Det «facinerer» meg hvor flink du er eller hva jeg skal si, haha? Skjønner at det tar tid! Syntes du er så utrolig flink jeg, og jeg beundrer deg virkelig!

    Stå på videre, klem!

 13. Tangle teezer fungerer ikke på tjukt hår.Brukte den på datteren mitt sitt hår og ente bare opp med at det ble veldig flokete imellom håret.Trodde alt var glatt og fint,men den tok altså ikke skikkelig,så den gjorde bare vondt verre.Bruker alltid en langt-hårsbørste og hun børster det selv hver kveld og morgen,så holder det seg flokefritt.Vi er iallefall enige om å aldri bruke den igjen.Men fungerer sikkert supert på de med tynnere hår.

  1. Fotballfrue

   Så rart! Jeg har jo en god del extension og dermed veldig tykt hår, og den fungerer kjempefint på mitt hår 🙂 Tenkte også det er en grunn til at den hele tiden vinner best i test, men kanskje den ikke fungerer på alle da :/

   1. Jeg har aldri vært borti en bedre børste enn tangle teezer 😀 Tar alt av små floker som gjemmer seg innimellom 😉 Strålende fornøyd!!! Ha en fin kveld 😀

   2. Jeg digger tangleteezer til vanlig, men når håret er vått og nyvasket så syntes jeg ikke den er bra nok :/ Men ellers, tommel opp! 😀

  2. Dorthea

   Eg pleier å ha naturleg farge på håret, altså ikkje
   farge det, men i sommar bleika eg håret i striper
   og håret endra heilt struktur og gjekk frå å vere
   veldig glatt og enkelt å børste
   til å bli det eg kvir meg til å gjere etter kvar
   dusj. Men etter å ha tatt i bruk tangle teezer
   går den jobben veeeldig mykje lettare.
   Men det er riktig som du seier at den børstar
   først håret som er på toppen slik at det ser glatt
   ut og så blir det flokar inni håret. Men då kan du
   børste frå andre sida, altså frå baksida av håret,
   eller ta ut mindre delar av håret bak og børste
   det for seg sjølv. Men tangle teezeren treng du
   ikkje å dra børste gjennom håret, stryk den meir
   på utsida gang på gang til flokane går bort, og
   som sagt på mindre områder om gangen. Det har
   i alle fall hjulpet meg veldig mot flokene mine 🙂

 14. Gir coverbrands til kreftforeningen/rosa sløyfe når vi handler de rosa tingene? Eller er det kun ghd som gir litt? Hadde vært kjekkere å handle hvis det gikk en viss sum til «brystkreftsaken», slik som sløyene og armbånd fra lindex…

  Må si meg enig med E ang tangleteezer syns ikke det er noe forskjell på denne og vanlig børste, fikk intrykk av at det skulle gjøre mindre vondt å børste floker i håret, men på mitt lange tykke hår er det forsatt like vondt, har også et barn syns ikke den er noe særlig der helll, for all del en ok børste, men fatte ikke den store forskjellen….

  1. Fotballfrue

   Kun sløyfene de selger og GHD-rettetangen gir videre til veldedig formål, dessverre.

 15. Ahhhh! Dagene går så fort! Kan ikke tro at vi er i oktober 😀

  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men siden du er flink til å motivere og inspirere folk på treningsfronten, kan du kanskje hjelpe meg. Jeg har mista all motivasjonen på skolen. Alt føles som et stort ork. Når jeg er på skolen, vil jeg bare gå hjem igjen. Jeg er på en måte mentalt «sliten», og at jeg har to år igjen på videregående gjør meg utrolig trist fordi jeg blir bare oppgitt av denne tanken. Har du noen gang vært i denne situasjonen og har tips som kan hjelpe? Jeg vil gjøre det så bra som mulig på skolen, men jeg er bare mentalt sliten 🙁

 16. Jeg syns det er veldig sjokkerende og uetisk av deg å tjene penger på en sak som rosasløyfe aksjonen. At du får penger for at andre skal støtte aksjonen…

  1. Fotballfrue

   Jeg skjønner ikke kritikken din, jeg hjelper jo rosa sløyfe å få inn mer penger til saken ved å skrive om det her på bloggen 🙂 det er GHD-salget som går videre til dette formålet, de andre produktene er bare varer på salg som coverbrands har satt ned.

   1. Du tjener penger på det også, det som er poenget. Du tjener på at andre vil støtte en god sak som rosasløyfe

   2. Fotballfrue

    Nei, da har du misforstått. Jeg tjener ikke på at andre støtter rosa sløyfe, det er ikke slike annonsering fungerer.

 17. Jenny Maria

  Hei! En venninne av meg hadde med sin hund på fødselen, da denne var hennes beste venn, og for at han skulle godta barnet bedre, er det noe du tenker på? 😉

  1. Fotballfrue

   Tviler på det er lov å ha med dyr inn på sykehuset? :O Høres veldig rart ut.

   1. Friske

    Hei, jo det hadde min venninne faktisk også! Kan du tenke deg å ha med foreldrene dine eller er søster?

   2. Fotballfrue

    Alle skal være tilstede på sykehuset, men det er kun Lars-Kristian og jeg som skal være sammen under selve forløsningen (sammen med evnt. helsepersonell)

 18. Hei hei!

  Så koselig å lese bloggen din! Er selv mamma til en gutt på snart ett år, vi fikk livet snudd opp ned da han ble født og det ble oppdaget en veldig alvorlig hjertefeil! Han er nå operert 2 ganger og mot alle odds er han en stor, robust og kjempe aktiv liten tass. Foreldrerollen gir helt klart livet en ny dimensjon..

  Lite babyshoppetips til slutt bare.. Zara Home Kids, mye herlig til de søte små.
  Masse lykke til med babyjenta!

 19. Hei Caroline.
  Jeg skriver her jeg, siden du det stod at du har en smule full mail-boks… 🙂
  Vi håper du likte babyteppet i ull-og silke med ugler på. Det tåler en støyt, så det kan brukes masse!
  Kjedet blir det kaskje verre med når babyen kommer, og du får to små ivrige armer rundt halsen. 🙂

  Ha en flott uke videre.

  Hilsen
  Nora

  1. Fotballfrue

   Det er fantastisk vakkert! En stor takk til dere 🙂 Skal få vist noen bilder når jeg får brukt det til den lille jenta vår 🙂

   God helg 🙂

   1. Nora Doria

    🙂 God helg du også.

 20. Hei:)
  Jeg har et spørsmål ang coverbrands.no. Jeg har hørt av enkelte at nettstedet selger gamle/ falske produkter. Vet du om dette er tilfelle? Hva er evt grunnen til at de kan selge ekte produkter så mye billigere enn salongene?
  Håper på svar:)

  1. Fotballfrue

   Coverbrands er hundre prosent safe og ble nylig kåret til Norges beste nettbutikk innen sin kategori 🙂 De selger aldri gamle varer, men importerer direkte fra leverandør 🙂 http://minmote.no/2012/02/de-beste-nettbutikkene-innen-skj%C3%B8nnhet/

 21. Hei Caroline:)
  Lurer på en ting i forhold til Ciaté neglelakken, får du kulene til å sitte på lenge, uten at de detter sv når du kommer borti ting/kler sv/på deg osv? I så fall vil jeg gjerne ha hemmeligheten:) synes det er så stilig, og har mange varianter etter Ciaté kalenderen til jul i fjor, men bruker de aldri – det holder seg jo ikke en kveld en gang!?
  Liker forøvrig bloggen din veldig godt, og har vært fast innom 2-3 ganger om dagen i 4 år nå. Lykke til med tiden fremover<3

  1. Fotballfrue

   Nei, de holder seg kun pene et par dager synes jeg :/

   Tusen takk 😀

 22. Så mye fint stæsj! Å rosa er jo såå fint!
  Husk å legge til litt blått også denne månden, 15 oktober er Infant and child loss awareness day

 23. Slettetang

  Hva er det som er så bra med den rettetangen? Håper du kan svare på spørsmålene mine! Hvor varm blir den? Sammenlignet med andre, hva gjør denne så spesiell? Er det den du bruker fast?
  Jeg har en slettetang som fungerer helt fint selv om den har vart i et par år og er litt billigere. Jeg har veldig dårlig råd og kan ikke kjøpe ting jeg ønsker meg. Jeg har snart bursdag og vurderer å investere i denne om jeg får bursdagspenger. Derfor er det så viktig for meg å kjøpe noe skikkelig når jeg først kan kjøpe noe til meg selv. Er det verdt pengene? 🙂 jeg har tjukt hår som gjerne ikke holder set slett hele dagen og tar lang tid å slette for å få det heeelt slett. Vil denne gjøre noen forskjell? den var rimelig lekker!

  1. Fotballfrue

   Litt usikker på hvor varm den blir, den er ikke slik at du kan stille den inn, det blir en varme 🙂 Men dette finnes sikkert informasjon om på produktsidene 🙂 Det er GHD jeg bruker fast som slettetang, jeg finner rett og slett ikke noen andre som er like gode, som gjør håret like glatt, skinnende og rett såpass fort 🙂 Jeg mener det er verdt pengene, den varer i mange år og har god garanti 🙂

 24. Hei, jeg lurte på hva dere kommer til å gjøre dersom dere får et barn til. Dere har jo fire soverom. Det ene blir brukt til den lille ugla, walk-in skapet ditt, det tredje soverommet deres og det siste er treningsrom. Hvem av rommene kommer til å bli brukt dersom dere får et barn til?
  Har dere kjeller som dere kan sette tredjemøllen?

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg svart på 🙂 Det fjerde er både gjesterom og treningsrom, forresten 😉 Vi skal ikke bo her for alltid, og kjøpte huset i 2011 fordi Lars-Kristian signerte for ODD Ballklubb. I utgangspunktet blir vi kun ut neste sesong 🙂 I fremtiden skal vi bygge hus, så da bygger vi bare større 🙂

 25. Slettetang

  Hvorfor godkjenner du ikke kommentaren min hvor jeg hadde spørsmål om slettetangen?
  Hadde håpet du kunne svare.

  1. Fotballfrue

   Jeg svarer deg i morgen, har lagt bort dataen for kvelden, skjønner du 🙂

 26. Rettetang

  Okei, skjønner det godt. Håper du hadde en fin kveld, og på forhånd takk 🙂

 27. Om du hadde blitt påvist det genet som gjør at sannsynligheten for å få brystkreft er stor, hva ville du gjort da? Ville du gjort som angelina jolie, og operert vekk begge brystene? Så opptatt av utseende som du og vi andre er, hadde du klart det?

 28. Såå fint at du også fokuserer på rosa måned, vi samarbeider med kreftforeningen avd.Bergen nå i oktober og har blant annet skrevet dette innlegget:

  http://tamt.blogg.no/1379853706_rosa_mned.html

  Fin søndag til deg,
  klem 😀

  http://www.tamt.blogg.no

 29. Hei! Hvilket program bruker du til å skrive inni bildene dine som du har gjort her? Håper på svar 🙂 takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *