Farmen 2013

Dere, Farmen har jo startet igjen! Vi gikk glipp av årets første episode, men i kveld skal vi sitte benket. Flere som er glad i denne tv-serien? Vi fikk øynene opp for det først i fjor, og det er jo stor underholdning, så det blir en selvskreven fast greie her i år igjen.

Ellers har jeg endelig rukket å lese litt i magasiner i kveld, det er så altfor lenge siden forrige gang jeg bladde meg gjennom glanset papir, det har liksom utelukkende handlet om mammatips, foreldretips og oppdragelsestips de gangene jeg har hatt 5 minutter til overs for bøker den siste tiden, så akkurat nå var det deilig å dykke inn i en litt annen verden. Den mykeste og varmeste genseren fra by Malene Birger kommer nok til sin rett fremover, jeg elsker den!

Nei, jeg får løsrive meg om jeg skal rekke tv-daten med mannen. . er jo allerede litt sen. Håper dere har hatt en fin tirsdag ♥

72 kommentarer

 1. Hvor kan genseren kjøpes? Den så helt fantastisk ut!

  1. De har genseren på http://www.miinto.no/p-262410-by-malene-birger-cannia ser jeg. Vet ikke om det er lov å linke her jeg? Genseren ser i alle fall fantastisk ut!

   1. Fotballfrue

    Selvsagt er det lov 🙂

 2. Hvor er genseren fra??? Såååå fiiiin 🙂 🙂

 3. Åå, så nydelig du er ! Og utrulig fin genser 🙂

  Ha en fin kveld <3

 4. Den genseren så virkelig herlig ut. Er den halvparten så myk som den ser ut som? Hvor er hårbåndet fra?

  1. Fotballfrue

   Den er SÅ myk 🙂 Hårbåndet er fra Asos 🙂

   Klem din vei!

 5. Hvor er hårbåndet fra? 🙂 Ha en fin kveld!

 6. Farmen er superkoselig 🙂 her i huset har vi satt det på opptak, så får vi finne en passende tid hvor vi kan se det både jeg og mannen

 7. Kristine

  Hei!
  Hvor har du kjøpt båndet du har på hodet her? Veldig stili slik du bruker det, kunne tenkt meg å prøve de samme!

 8. VERONICA

  Jeg elsker det bildet! Veldig søt 🙂 hva som er på håret bue? (Grått stoff?) Hvor kan jeg kjøpe ting for håret sånn? takk

  I love that picture! Very cute 🙂 what is on your HAIR? ( material?) where can i buy thing for hair like that? thank you

 9. Connie Graawe

  ÅÅÅ, farmen, jeg elsker det programmet! Er bare 17, men har fulgt med i mange, mange år! Er vel kansje ikke det folk på min alder følger med på, så blir litt mobbet for å være gammeldags og bondete. Når det sier så går jeg på en jordbruksskole også da, så er litt forståelig, haahahha!

 10. Heii.. Hvordan har du satt opp håret? Det var ganske fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare surret alt rundt en strikk, er egentlig ingen oppskrift på det 🙂

 11. Caroline

  kos dere! Farmen som står på her og 🙂

 12. For en nydelig genser! Du er så vakker at jeg dør litt på meg selv 😉 Jeg elsker farmen, kunne så tenkt meg å vært med selv også!

  1. Fotballfrue

   Tullejente :O

   Jeg skjønner godt du kunne tenke deg å være med, er sikkert et vakkert eventyr 🙂

 13. Linn Christine

  Hei Caroline.
  Kjenner meg absolutt igjen i det du skriver om glansede blader.
  Jeg leser også mer babymagasiber og alt jeg kommer over av babyartikler og andre barnerelaterte artikler.
  Alle disse fine glansede bladene som jeg abonnerer på blir liksom litt borte i haugen av babymagasiner ;-).
  Kose deg masse den siste tiden nå og lykke til med innspurten.

  P. S.
  Innlegget ditt om graviditeten her om dagen var utrolig koselig å lese. Kjenner meg igjen i mye av det du skrev og det er noe som mange kan relatere seg til, men kanskje ikke uttrykker. Fortsett med den positive energien og nyt tiden fremover :-).

  Klem

  1. Fotballfrue

   Hehe, nesten godt vi er flere 😉

   Stor klem din vei 🙂

 14. Lurte egentlig bare på hvor du har kjøpt genseren? Den så utrolig søt og deilig ut. 🙂

  Lykke til videre med graviditeten!! 🙂

 15. Så utrolig nydelig du er! Du stråler caroline! Ikke at du ikke var pen før men det er noe med den «gravid-gløden»! 😀 du bærer på et av livets fineste under og dette ser det ut som at du er fullt klar over 😀
  Gleder meg til min tur og unner deg alt godt resten av svangerskapet 😉 klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

 16. Søta! Syns du kan sende meg den genseren i posten asap 😀

  1. Fotballfrue

   Hihih 🙂

 17. Hei!

  Jeg lurer på en ting, når dere bygde huset, tenkte dere på det og lage til et eksta rom til barnene dere kom til og få i fremtiden? 🙂 Kanskje et domt spørsmål, men det får bare være, hehe!

  1. Fotballfrue

   vi har ikke bygd huset selv, mee kjøpte det i 2011 som følge av at Lars-Kristian da signerte med ODD Ballklubb 🙂 Planen er å bli boende ut kontrakten hans, som blir 1 sesong til enn så lenge 🙂

 18. Skjønne deg! Genseren så jo bare helt herlig ut. Når du skriver om farmen kjenner jeg litt på hjemlengselen! Det er jo så koselig med late kvelder i sofakroken med Farmen på skjermen! Kos dere masse, du stråler virkelig for tiden 🙂 Superklem fra New York!

 19. Aaaa, elsk paa genseren! Spors om det maa bli en slik en til vinters. Da er den sikkert paa salg/utsolgt! Kos dere med Farmen 🙂

 20. Har du et magasin å anbefale, som handler om mote og hverdagslige ting for jenter i 20-30 års alderen? Det er jo et hav av utvalg, og jeg synes det er så vanskelig å velge ett når man står foran butikkhyllen!
  Ellers ser du nydelig ut som alltid, og håper at tv-daten blir perfekt!

  1. Fotballfrue

   Synes både Det Nye, ELLE, Stella og Costume er bra. I Stella får du det lille ekstra i tillegg, oppskrifter, mote samt de litt dypere artiklene – liker! 🙂

   1. Tina A

    Stella er fantastisk! Særlig artiklene fra psykologen synes jeg er gode- alltid interessante tema. Et blad som virkelig skiller seg ut i mengden 🙂

 21. Syntes farmen er kjedelig :/

 22. Fantastisk ny serie fra cbs som heter HOSTAGES!! Anbefales anbefales anbefales!!!

 23. Den genseren ser deilig ut. Jeg er ganske ny her så skjer lurer på om du har skrevet fra når Lars Kristian fridde til deg inn såfall har du en lenke hvis ikke hvordan gjorde han det, var det stort eller gikk han baren ned på kne på den klassiske måten. Forresten elsker blogger og at du er så åpen og viser deg frem, det er få som kan gjøremål slik du Gjør. Hvordan tar du forresten outfit bildene?

  1. Fotballfrue

   Her er svaret i en spm. runde fra i fjor 🙂 http://fotballfrue.no/2012/10/05/svar-pa-sporsmalsrunde-generelt-del-ii/

   1. Veronika

    Det har jeg også lurt på. Og nå fikk jeg jammen tårer i øynene også. Herlighet så romantisk!!!!!:):)

   2. Fotballfrue

    🙂 <3

 24. Ragnhild

  Kunne du lage et innlegg om hvordan du skal oppdra barnet? I forhold til mat, spesielle oppdragningstips du kommer til å legge vekt på

  1. Fotballfrue

   Jeg kommer ikke til å involvere barneoppdragelse som en del av bloggen, det er noe jeg anser som privat 🙂

 25. Linn-Renate Hope

  Hei Caroline

  hvor har du kjøpt den fantastiske fine rosa genseren hen?

  må bare si at du har en fantastisk flott blogg og du inspirerer meg hver eneste dag!
  stor klem fra Linn

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre utsolgt, men jeg kjøpte den på nelly.com, merket er by malene birger 🙂

   Klem!

 26. I love that sweater! Looking so comfy. You are reading the best magazine;) Hih:) Costume<3
  http://www.monasdailystyle.costume.fi

 27. Den genswren var kjempe fin! Det ser så koselig ut å krype opp i sofaen med den 😉
  Elise-solber.blogspot.com

 28. Så utrolig nydelig du var på det bildet! 🙂 Skikkelig høstkoselig 🙂

 29. Michelle

  Den genseren så deilig ut, fint bilde av deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 30. Hei Caroline! Du har så mangen fine headscarfs, kor kjøper du dei? Du ser fantastisk ut, som alltid! Ha en fin dag!

 31. Veldig søtt hårbånd! 🙂 Har vært på jakt etter noe lignende i lang tid, men uten hell. Lyst til å meddele hvor du har fått tak i ditt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Asos.com 🙂

 32. Hey pretty girl,
  I really like your cardigan! The color is so cute!!
  xoxo Caroline
  http://www.styledealer-drugfashion.blogspot.de/

 33. Karoline

  Hei Caroline! Vil bare si at jeg syntes det er utrolig kjedelig at jeg nå har publisert to innlegg, der du valgte å ikke svare på det første, og ikke publisere det andre.. Er det en grunn til at du ikke vil svare på det? Er jo ikke noe personlig spm heller:) Syntes det bare er litt kjipt å være så positiv osv uten noen respons.. Satser på bedre respons denne gang:)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Men, jeg har jo svart deg :/ Her er svaret:

   Jeg har sett den, men ikke fått tid til å svare på den ennå, synes det er litt skummelt å anbefale noe på denne fronten, så jeg har liksom ikke visst hva jeg skal svare :/ Men jeg kan svare nå 🙂 Jeg har brukt PFC siden 2007, og for min del har det fungert helt ypperlig 🙂 Ingen bivirkninger, det er jo rett og slett et apparat som måler temperaturen i kroppen din, så sånn sett kan du også bruke et termometer og notere deg for hver dag om du ikke vil bruke så mye penger på et apparat. Men denne lagrer jo all data og blinker rød / gult / grønt alt ettersom sikre perioder etc. 🙂 For min del er den veldig fin å bruke, men den bruker 3-4 mnd. på å bli kjent med kroppen din. Husk også å holde den unna sex / bruke annen beskyttelse når du har eggløsning, og da viser apparatet rødt 🙂 Ved grønt er det bare å kjøre på :p Men alt dette står godt forklart 🙂

   Klem!

   1. Karoline

    Makan, jeg som har brukt år og dag på å finne fram til svaret! Da legger jeg meg heelt flat, beklager 🙂

    Og tusen takk for svar!! Jeg føler det vil være en god investering, selv om det koster litt. Får tenke på det litt til!
    Masse lykke til videre:)

    Klem

   2. Fotballfrue

    Jeg tror ikke det kom som svar i tråden fra din kommentar, så det er jeg som skal beklage! Glad du endelig fikk svar i hvert fall 🙂

    Klem!

 34. Pernille

  Hei,
  Kjempe fine innlegg! Lurer på hvor du har kjøpt det hårbåndet? 🙂 og har du en link til genseren?

  1. Fotballfrue

   Hårbåndet er fra asos og genseren fra by malene birger 🙂 Den er dessverre utsolgt, kjøpte den hos nelly.com 🙂

 35. Hei,
  Liker tanken på å løpe til serier på nettbrettet. Men hvordan gjør du det?
  Streamer du online eller laster du ned til nettbrettet?

  1. Fotballfrue

   Nå ser jeg på netflix – orange is the new black 🙂

 36. Flotte nydelige Caroline, du skal ha så utrolig mye ros for alt du bærer over med fra leserne dine. For det første spurte vel ca ti stykker deg i et innlegg om det går bra å spise sushi når du er gravid, og tålmodig som du er svarte du en og alle. Samme ser jeg her om genseren og hårbandet. Forstår ikke hvorfor ikke folk bare leser gjennom kommentarfeltet før de spør om ting du allerede har svart på tre-fire ganger, allerede. Og JEG irriterer meg over det (noe jeg egentlig ikke trenger, haha), så jeg syntest du skal ha ros for hvor tålmodig du virker. Du får så utrolig mange merkelige og intime spørsmål i ny og ne syntest jeg. Blir helt slått ut av at folk faktisk forventer at du skal dele alt av deg selv, feks barneoppdragelese, om du går til privat eller offentlig jordmor osv osv. Jeg vil bare atter en gang si at mange av leserne dine (som meg) hever bare bryna(ler) av slemme kommentarer og rare spørsmål du får i blant. Jeg syntest du har en flott blogg og virker som en utrolig fantastisk jente. Og du er så vakker som gravid!
  Klem

  1. Fotballfrue

   <3

 37. Utrolig fin genser! Herlig! 😀

 38. Så nydelig bilde- flott du var i den genseren, ser så god og lun ut, og selve bildet inspirerer til innekos i høstmørket! Du er så flink til å glede deg over alt- store som små ting, og det inspirerer! 🙂 🙂

  Må si jeg gleder meg veldig til å følge bloggen din etter at prinsessen er kommet til verden. Min vesle snuppe er snart 4 måneder, og det er ekstra koselig og moro å følge med på bloggen din nå om dagen, og jeg er sikker på at jeg kommer til å fortsette å inspireres når du trer inn i mammarollen også. Men selv om jeg gleder meg til babyinnlegg, så bare husk å ta det med ro og la bloggen komme i annen rekke, og la deg og snuppa få tid til å bli kjent med hverandre og venne deg til din nye livssituasjon. Jeg tror du har så mange trofaste lesere at du trygt kan la bloggen ligge noen dager (eller uker) uten at du minster noen av dem- hvis du skulle ha behov for det. Da vil man bare glede seg ekstra mye til du er tilbake på banen! 🙂

  Nyt tiden nå og fremover, og kos deg masse (som jeg vet du gjør!)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for gode ord, jeg gleder meg så til å bli mor! Gratulerer til deg også, forresten, så deilig det må være å ha henne hos seg 🙂 Jeg skal være flink til å bruke tid med henne når hun er født, er veldig redd for å se tilbake på tiden og angre for at jeg ikke tok mer vare på den, så jeg skal være veldig tilstede hele tiden <3

   Stor klem!

   1. Tusen takk, ja, det er så stort å få lov til å være mammaen til det lille mirakelet, å bll mor er den største velsignelse, du kan glede deg- alle varme følelser du allerede har for snuppa i magen vil mangedoble seg <3 Man blir nesten litt slått i bakken av hvor stor omsorg og kjærlighet hjertet plutselig rommer for den lille uskyldige skapningen, og du vil gå gjennom ild og vann for å beskytte denne verdifulle skatten du har fått i oppdrag å ta vare på, elske, beskytte og oppdra <3

    Er sikker på at du klarer å prioritere riktig, bare følg hjertet og gjør det som er rett for snuppa og deg, ta deg tid med henne og kos deg alt du kan, ta masse bilder og film, og skriv ned store og små ting, for selv om det kanskje ikke føles som tida går fort de første tre-fire ukene, så vil den rase avgårde etter et par måneder og da går utviklingen fort og det skjer noe nytt hos den lille nesten hver dag og du har en "ny" baby hver uke:) Så viktig å ta vare på minner og opplevelser fra de ulike periodene:)

    Kos deg og nyt de siste ukene mens hun er i magen og gled deg til du får møte henne! <3

 39. Hei, jeg lurte på hva dere kommer til å gjøre dersom dere får et barn til. Dere har jo fire soverom. Det ene blir brukt til den lille ugla, walk-in skapet ditt, det tredje soverommet deres og det siste er treningsrom. Hvem av rommene kommer til å bli brukt dersom dere får et barn til?
  Har dere kjeller som dere kan sette tredjemøllen?

  1. Fotballfrue

   Vi skal ikke bo her for alltid, Lars-Kristian har kontrakt med ODD ut neste sesong, så får vi se hva som skjer 🙂

 40. Siv marit

  Hei:) så koselig og fint bilde av deg:) jeg lurte på om du aner hvor man kan få tak i mønster på denne genseren? Mamma er så flink til å strikke:)

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/

 41. Pernille

  Jeg leter og leter etter de skjerfene på Asos men finner de ikke 🙁 har du lyst til å linke?

 42. You once wrote a post about your favourite tv-series, but I can’t find it anymore..

 43. Hvor kjøper du de fine hårbåndene dine? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *