All pink

God morgen og god mandag! I helgen skrudde dad-to-be sammen denne skjønne gåbilen til babyen i magen, falt helt for den da jeg så den online for en måneds tid siden, og selv om hun ikke kan bruke den på en stund ennå, synes jeg den er kjempefin å bare ha til pynt på rommet enn så lenge. Den første tiden blir det jo mye som ikke kan brukes uansett, men det er så koselig å likevel gjøre det meste klart nå med en gang. Både den søte kofferten og bilen er fra jollyroom, de har så mye fint der! Kofferten minner meg om Norvegia-reklamen og den skjønne jenta som pakker kofferten og skal rømme fra foreldrene *hehe*

___________________________________________________________________________________________________________

so pink – so girly 

koffert / gåbil / nattpysj victoria’s secret

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers har dagen vært i gang noen timer allerede. Klarte ikke å stå opp før halv åtte, Lars-Kristian har alltid så mye adrenalin i kroppen etter kamp, så han la seg ikke før i to-tiden og det gjorde ikke jeg heller. Eller, jeg lå faktisk og sov i fanget hans på sofaen, men våknet nå og da av at han enten holdt på å le seg ihjel mens han tok bilder av meg, eller av lydene fra tv-skjermen. Så det har ikke vært en sånn kjempegod natt med søvn, og det kjenner jeg nå. Får nok ta kvelden litt tidlig i dag.

På planen min står jobb og ikke så mye annet, har planlagt kveldstrening og satser på at energien har kommet seg innen klokken seks. Det er jo ny uke og nye muligheter, og mine mål er rett og slett å drikke mer vann, å komme mer punktlig til alle avtaler, fortsette treningen slik jeg har gjort den siste tiden og det viktigste av alt: Bestille ny time for synstest. Jeg har fått mye dårligere syn på bare et par-tre uker og ser omtrent ingenting lenger. Føles hele tiden som jeg har glemt å ta på meg linsene, og dette fører til forferdelig hodepine utover dagen. Sier litt når jeg slet med å se poengtavla under kampen i går, haha 🙂

Ønsker dere en fin start på en ny uke ♥ 

138 kommentarer

 1. Silje :)

  Den bilen er så søt 😀 Har akkurat den samme i sølvfarget til Noah også! Nå er han 14 mnd og har nettopp begynt å kjøre rundt i full fart i stua med den. Hihi, herlig syn <3

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig 🙂 Og Noah er så skjønn <3

 2. Gåbil som i gåvogn ? Altså at det er samme poeng bak de? 🙂
  Ser ikke hvordan det der kan være bra for barna, da blir de jo gående med bena skikkelig ut, det er jo ikke slik vi mennesker går?
  Ingen kritikk altså, jeg virkelig lurer, har selv en datter på 1,5 år, og hadde jeg plassert henne overskrevs over den ville hun aldri gått ergonomisk riktig 😛
  så å lære å gå av det må vertfall være vanskelig, vil jeg tro.

  Nå trenger man jo faktisk ikke sånt heller, vi skulle kjøpe gåvogn men rakk det aldri, naturlig læring er best, og egentlig det eneste riktige for å ikke «fucke opp» noe 😛
  Men fin som pynt/leke er den absolutt!

  1. Fotballfrue

   Nei, det er meningen de skal holde seg i de og gå 😉

   1. Frida, har du et barn på halvannet år og likevel ikke fått med deg gåbiler? Wow…… De fleste jeg kjenner med barn har minst 2-3 slike gåbiler til å sitte på og kjøre rundt med. En slik Caroline og LK har kjøpt er til for å komme seg fremover, sparke fra med beina og trille bortover, kjempegøy!! Alle småbarn elsker jo sånt 🙂 For å lære å gå bruker man jo andre leker, som f eks Brio vogn eller gåbil med håndtak bak. Eller ved å gå rundt bord og stoler osv mens de holder seg fast med en eller begge hender, men det vet du helt sikkert 😉

 3. Susanne

  Hei Caroline! Fast leser her. Må nevne noe for deg, mener ikke å skremme deg i det hele tatt, men føler jeg må nevne dette. En nær venninne av meg var gravid, da hennes syn plutselig ble veldig redusert samt økende hodepine. Hun fikk påvist en type hjernesvulst på Hypofysen (syns jeg å huske), denne typen svulst er sjelden, men jeg forstod det som at dette er noe som rammer gravide. Uansett, det er jo selvsagt mikroskopisk sjanse for at dette gjelder deg. Likevel ville jeg nevne det, i og med st hun hadde nøyaktig samme symptomer.

  Vennlig hilsen Susanne

  1. Det er veldig vanlig at gravide får dårligere syn, mye pga væskeansamlinger i kroppen. Det vil nok også gå en liten stund etter fødselen før synet normaliserer seg. Det er også mulig du får nye linser nå, og må ha nye igjen før jenta kommer. Men hadde jeg vært deg, Caroline, ville ikke jeg bekymret meg. Synsforandringer vedr graviditet er normalt. Hvis du like vel nå ble bekymret kan du be optikeren din ta en så kalt Opto Map av deg. Det er et bilde av øyets innside (enkelt forklart) og der kan de se dersom det skulle være noe. Hvis ikke din faste optiker har det, har garantert noen i Oslo. Krogh kan hende. Men som sagt, jeg ville ikke bekymret meg. 😉

  2. Helt vanlig st gravide kan oppleve at synet blir dårligere under graviditeten.Er noe med hormonnivået i kroppen som gjør det.
   Optikete anbefaler å vente mef synstest til etter du har født, for det hår oftest tilbake igjen 🙂

 4. NYyyydelig bil. Vi har en lignende en, bare i lysblå. Det er også en tråbil da. Lillebror fikk den i dåpsgave. Fantastisk flott leke, han kan ha i mange, mange år.

 5. Apropos synet ditt.. Jeg fikk mye dårligere syn mens jeg gikk gravid med datteren vår. Så jeg ble tilslutt avhengig av briller ( siden øynene mine ikke tåler linser). Jeg endte tilslutt opp med å ta laseroperasjon, og fikk et fantastisk klart syn. Det har jeg fortsatt den dag idag. Selv etter graviditet med min sønn også 🙂

 6. et lite tips!

  Graviditet påvirker synet, og ikke minst ammingen etterpå 🙂 Så jeg anbefaler å vente med nye briller/linser til etter ammetiden er ferdig!

  Klem!

  1. Ærlig talt! Man kan da ikke vente med nye linser til etter amminge er ferdig. Hadde jeg gjort det hadde jeg gått rundt med tåkesyn i et år allerede. Man tar da bare en ny test etterhvert og ser om det har blitt bedre igjen
   . Man justerer jo styrken på linser når man trenger det uten ekstra kosgnader! Ps Caroline: Jeg reagerte når jeg plutselig ikke så skiltene når jeg kjørte bil en ettermiddag…da ble det brått ny synsundersøkelse og mye høyere styrke på linsene! Lykke til med innspurten! Du ser fantastisk ut! Jeg var like heldig som deg og hadde LITEN mage. Det var egentlig bard fint og aldri føle seg HØYgravid 😉

 7. Tone-Lise - mrs-smithh.blogspot.com

  Ååå, de bilene er såå fine!

 8. Frida: Klarte ikke å dy meg i å svare på meldinga di.
  Det er en såkalt «gåstol» barna helst ikke skal bruke. Helst ikke. Dette er anbefalinger fra fysioterapeuter.
  Men, lekebiler som barn kan skyve seg rundt på har ingenting med ergonomi å gjøre. Barn må få tøyes rundt, selv om dem ikke kan gå ordentlig enda også. Min datter på 11 mnd går ikke enda, men kommer seg rundt. Jeg vil ikke bruke gåstol til henne, men hun også en lekebil som hun kan sitte å dytte beina under seg slik at bilen faktisk ruller :))
  – nydelige barneting dere har, Caroline! :))

 9. Elisabeth

  Det er normalt at synet endrer seg når man er gravid, husk det når du er ferdig 🙂

 10. Caroline!! Sitter og internett-shopper, og kom over denne hos Macy’s. Den burde du jo så hatt til den lille jenta, den var jo bare så skjønn!

  http://www1.macys.com/shop/product/carters-baby-outerwear-baby-girls-cheetah-print-pram-bag?ID=1145642&CategoryID=48692#fn=sp%3D1%26spc%3D755%26ruleId%3D2%26slotId%3D2

 11. Det er faktisk vanlig at synet kan bli noe dårligere på slutten av svangerskapet sto det i en av appene jeg fulgte i svangerskapet 🙂 hadde det slik selv!

 12. Til deg med hypofysesvulstkommentaren; Denne typen svulst rammer ikke gravide, noe mer enn ikke-gravide. Dette vet jeg, fordi jeg har det selv, og har fått bekreftet at det nok ikke skyldtes at jeg har gått svanger. Så det var ikke bare en unødvendig, men også en lite opplyst kommentar å komme med.

 13. Så fint caroline.
  Er magni navnet på jenta di?

 14. Hei Caroline:) nydelige ting du har kjøpt til datteren din:) jeg ville sjekket med jordmor hvordan blodtrykket ditt er og levere en urinprøve i morgen. Hodepine og synsforstyrrelser kan være tegn på svangerskapsforgiftning, og når det gjelder helsen er det jo alltid greit å være helt sikker. Denne kommentaren er ingen pekefinger, kun et velmenende sykepleier-råd fra noen som ønsker deg alt det beste i verden <3

 15. Anne Maren

  Hei! Jeg bare lurte på hva dette rommet ble brukt til før dere fikk vite at dere skulle bli foreldre?:-)

  1. Fotballfrue

   Gjesterom nummer 2 🙂

 16. Kristina

  Jeg var hos optiker da jeg var gravid (en sjekk jeg får to ganger i året),
  og han fortalte meg at det er helt normalt at en kan få
  dårligere syn under graviditeten, også tørrere øyne. Dette skjedde heldigvis ikke hos meg, da jeg har ganske dårlig syn fra før av! 😉

 17. Kristin

  Helt vanlig å få dårligere syn under graviditet da:-) fikk det selv da jeg var gravid. Opptikeren min sa det ofte kunne nornalisere seg igjen etter ammingen et ferdig. Rart hvordan kroppen påvirkes av at det bor en baby i magen:-)

 18. Lisbeth

  Hei Caroline! Jeg vet jo at du jobber tidvis alene, men savner du aldri og ha en vanlig jobb der du treffer andre kollegaer? Altså det sosiale felleskapet og ta en kopp kaffe og snakke om hva man har gjort i helgen? Tenker det kanskje er litt ensom jobb du har selv om du møter andre når du har avtaler. Men det passer jo ikke for alle og ha en slik type jobb heller! Ha en herlig tirsdag og husk og lytte til kroppen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Enn så lenge kjenner jeg ikke på savnet 🙂

 19. Synet blir ofte verre mens man er gravid! Det ble det for meg også. Men når jenten min kom til verden, gikk det tilbake til slik det hadde vært 🙂 Så med mindre du virkelig trenger sterkere styrke for å fungere i hverdagen, er det bare til å holde ut til jenten deres er kommet til verden 🙂

 20. til de som tror Caroline røpte navnet på det siste bilde.. Magni er nok navnet på leken, ikke lillefrøken.. da merket som lager disse heter Magni:) .. men for alt vi vet kan det jo være navnet på begge, akkurat det kan jeg ikke uttale meg om..og er forøvrig spent på hva navnet blir!

 21. hei 🙂 jeg får mye inspirasjon av deg! Gullet mitt skal få eget rom nå, og vi holder på å pusse opp 🙂 jeg leter etter de perlehengerene som du har her( til barn ), og fant noen på farmors hus, men de hadde bare to stk når jeg spurte etter de… Hvor kjøper du dine? 🙂

  1. Fotballfrue

   jeg kjøpte de siste på velkommen hjem :/ kanskje de får inn igjen 🙂

 22. Hei søting! Hvor er den fine pysjen fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra Victoria’s Secret 🙂

   1. Hvordan er den i størrelse? Skal til å bestille noen hjem nå 🙂 Bruker du s eller xs Caroline? 🙂

   2. Fotballfrue

    xs, de er romslige i strl. 🙂

 23. Hej Caroline – vældig fin blog! Jeg så den rosa koffert med stjerner men den er ikke længere på jollyroom…mon du kan sige hver producent er?? Vil blive glad for svar på email! 1000 tak! Malene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *