Take out og kosedress

Det ble ingen seier, men det ble heller ikke tap, så det feirer vi med take out: sashimi og sushi. Har hatt lyst på dette en liten evighet nå, men det har liksom aldri blitt noe av, så det er på høy tid å få dempet den lysten. Her ser vi nok på noen timer med fotball, fotball og litt mer fotball. Det er høydepunkter fra alle kveldens kamper, diskusjoner og rett og slett en skikkelig kveld for mannfolka, men jeg skal følge forsiktig med fra sidelinjen med orange is the new black fra dataen på fanget. Herlighet, jeg er så hekta på den serien og ser det ved hver eneste ledige sekund på dagen: mens jeg smører meg, fikser håret, jogger, tøyer ut. Haha! Egentlig ganske håpløst, for nå har jeg plutselig bare et par episoder igjen av første sesong, og neste kommer jo ikke før i 2014.

Ååå, nå er jeg forresten (om mulig) enda mer verpesyk og klar for å bli mamma. Ragnhild og lille Oline tok seg en tur på stadion i dag, hun er bare 12 dager gammel og sånn ca. noe av det skjønneste jeg har sett! Jeg trodde jeg skulle grine der og da, men klarte faktisk å holde meg. Blir helt ødelagt av å tenke på at jeg går og bærer på en sånn en, og at om ikke lenge er det vår tur. For en fremmed og utrolig vakker tanke!

Nei, nå får jeg gi meg, maten venter på oss. Håper dere har hatt en fin helg, vi sees i morgen 

114 kommentarer

 1. Cathrine R

  Herremin så NYDELIG du er, Caroline!<3

 2. Margrete

  HAAATER slutten på den serien, det må bli 2014 nå! :<

 3. Hei! Hvor er egentlig den sofaen der fra? Den er superfin! 🙂

  Mvh Heidi

 4. åå, da skal jeg se den serien^^ Når du en gang får tid burde du virkelig se Revenge, den er utrolig bra.. og har den råeste og mest kyniske, men samtidig sympatisk kvinnelige hovedrollen jeg noen gang har sett.. absolutt å anbefale!

 5. Så greit å vite at man kan spise sushi selv om man er gravid 😉 Du burde forresten se Drop Dead Diva på Netflix, den er ganske bra 😀

 6. This looks absolutely delicious!

 7. Heisann, kan du værsåsnill å fortelle meg(oss) hvor du har kjøpt kosedressen din fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *