Vinn premier for over 10.000,-

annonse

Selv om det kanskje er mer enn nok med underholdning på tv-skjermen en fredagskveld, vil jeg gjerne tipse dere om en konkurranse som Nycomed har gående akkurat nå. De gir deg nemlig muligheten til å vinne et helt års forbruk av vitaminer fra Nycomed helt tilpasset deg og dine behov. I tillegg kan du velge en ekstra premie til en verdi av 10.000 kroner, som enten kan bestå av en Mulberry Bayswater eller Ipad-mini med p3-hodetelefoner fra B&W og cover fra Marc Jacobs. Så hva vil du ha? Det er bare å prøve vinnerlykken, du deltar ved å klikke her.

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Nycomed tar kontakt med de som vinner og spesialtilpasser en kosttilskuddspakke for vinnerens behov, som deretter vil motta produkter en gang i kvartalet. Vinneren kan få en skreddersydd pakke til hele husstaden, og det er jo kjempefint!

♥ masse lykke til ♥ 

20 kommentarer

 1. For en fantastisk konkurranse når en av mine rutiner hver dag består av 4 ulike produkter fra nettopp Nycomed!
  Hadde jo vært topp å få et helt års forbruk! Og i tillegg en etterlengtet Bayswater med i pakken!
  Takk for denne fine konkurransen, Caroline. Jeg krysser fingrene mine 😀
  Ha en deilig fredag videre!

 2. Super konkurranse. Håper på å vinne veska og vitaminer. Fint nå på høsten. 🙂

 3. Although I don´t watch TV, I have enough entertainment, for example on your wonderful blog <3 Thanks for the tipp, now I will check if I can join as a German, too …

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 4. ååh .. I want it all o.O

 5. Drømmeveska jo!! Takk for tipset 😀

 6. En virkelig super konkurranse! Jeg har akkurat begynt på nycomed vitaminer (multivitamin). Det startet fordi jeg begynte å bli syk en kveld med feber og vond hals. Tok et par piller pluss et glass vann med antioksidanter. Våknet opp dagen etterpå frisk som en fisk!

 7. Åååå tenk så kjekkt å vunnet Mulberry veska! Den veska må jeg kjøpe i løpet av livet mitt 🙂
  Hvordan melder jeg meg inn i konkuransen? er det bare å skrive hvilke premie jeg ønsker meg, og skrive hotmail adressen min og så sende inn? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er alt du skal gjøre, så er du med 🙂

 8. Ønsker meg veska og vitaminer …Hadde vært en drøm å vinne 🙂

 9. Åååååååå, den veska er lekker!

 10. Danish girl

  Veska veska veska. Har længe ønsket mig den :)) Hilsener fra Danmark. God dag 🙂

 11. Det ville vært helt fantastisk å vinne, da hadde jeg aller helst ønsket meg vesken 🙂

 12. lilliann beate hafstad

  ønsker meg alt dette eg….kunne vært gøy å hatt litt flaks ;.-)

 13. Kristin

  Super konurranse! 😀 Vet du når den avsluttes/vinneren trekkes? 🙂

 14. For en fin konkurranse 🙂
  Håper du har en kjempefin helg, Caroline! Du virkelig stråler om dagen. Gleder meg så til å se nurket deres 🙂

 15. åj, tidenes premie! Mulberry veske! vet du hvor mange som vinner?

  1. Fotballfrue

   Det er bare en vinner så vidt jeg vet 🙂

 16. Vet du når vinneren trekkes? Det er så spennende 🙂

 17. Beste konkurransen noen sinne!! Krysser fingre og tær 🙂

 18. Isabelle

  Hei, vet du når vinneren trekkes?
  Ps, du er veldig inspirerende❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *