Ruffle Skirt

Skjørt Zara / Veske Zara / Jakke Twist & Tango / Pumps Zara / (annonselink) Skjorte Esprit / Smykke Dyrberg Kern 

___________________________________________________________________________________________________________

God kveld  Litt fraværende i dag, rett og slett fordi jeg ble sittende altfor lenge med epost og regnskap tidligere, før jeg valgte å bruke litt tid på café med fineste Siri. Endte opp på Stockmand med en spicy vanilla latte-aktig ting. Det var i hvert fall espresso, vanilje, melk og chili – kjempegodt! Og så var det utrolig godt å skravle litt igjen, det har jeg savnet. Da jeg kom hjem startet jeg å gjøre litt mer på barnerommet før jeg måtte sette i gang med middagen, og nå er vi altså her. Klokken er åtte og egentlig altfor mye, tiden går så fort noen ganger og det er jeg faktisk bare glad for. For min del kan det ikke gå fort nok ut oktober og november!

I morgen får vi storfint besøk av mamma, pappa og farmor og jeg gleder meg så til å se dem alle sammen igjen! Spesielt farmor, det er så lenge siden. Tror faktisk ikke jeg har sett henne siden jeg fortalte om graviditeten, og da var jeg vel bare 13-14 uker på vei. Så det er på høy tid med en god klem og skravling igjen, noen ganger savner jeg virkelig å bo nærmere familien.

Håper dere har hatt en fin dag, alle sammen! Vi sees i morgen tidlig, nå skal jeg fortsette å mase høl i hodet på mannen så han kan hjelpe meg med å få opp alle hyllene på barnerommet og hvem vet, kanskje jeg til og med skal klikke hjem en diorsmokk til før jeg legger meg 😉

112 kommentarer

 1. Er det noen jeg vet kommer til å bli en god mor så er det deg caroline! Jeg har lest bloggen din i flere år nå ( også da på blogg.no ), og dette har jeg faktisk ventet på! haha <3 Jeg sitter på andre kanten av landet, men kjenner kjærligheten du har til barnet gjennom alt du skriver og hvordan stoltheten din stråler på bildene. Jeg kjenner meg lykkelig på deres vegne og jeg gleder meg til å lese frammover!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Dette varmer veldig, er så glad for lesere som deg!

 2. Fantastisk Caroline, den siste kommentaren din om en dior smokk til.. Måtte trekke mye på smilebåndet :-)) haha. Love it:)
  Ha en fortsatt fin kveld:) gleder meg stort til å se barnerommet når det er ferdig :-))

  1. Fotballfrue

   :p Så koselig å høre, gleder meg til å vise 🙂

   Håper du får en fin kveld!

   Klemmer 🙂

 3. Du kommer nok ihvertfall til å savne å bo i nærheten av familien når du blir mamma. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg på!

 4. Du har mye fine klær:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 5. Lisa Marie

  Fy søren, jeg digger deg! 😀 haha. Nydelig antrekk! 🙂 Ønsker deg, Lars-Kristian, den lille i magen og de nydelige hundene en flott kveld! 🙂

 6. Ida Marlene

  Hahaha, du er herlig Caroline!! Elsket det siste du skrev der angående dior-smokken 😉

  1. Fotballfrue

   🙂

   1. Ida Marlene

    Du hadde ikke trengt å svare på den da, skjønne deg! 🙂 Noen ganger så er kommentarfeltet ditt så utrolig underholdende 🙂 Var som ei annen skrev; først så reagerer folk fælt på at du bruker first price doruller?! Og nå er det altså dior-smokken 😉
    Min førstefødte fikk en gullsmokk av ei god venninne av meg som er fadderens hans 🙂 Unødvendig, kanskje? Men han var jo (og er fortsatt) min lille gullgutt, klart han skulle ha en gullsmokk 😉

   2. Fotballfrue

    Haha, hvem kan glemme toalettrullene. Ja, det var det jo feil av meg å bruke så lite penger på toalettruller som faktisk skal skylles ned i do. Kjøper fortsatt First Price 😉

    Klem!

   3. apropos doruller; Jeg ville tatt med eget toalettpapir på sykehuset. Det som er der er helt forferdelig, kunne likesågodt vært sandpapir. Og det er det siste du vil bruke på do etter en fødsel. Hvertfall det på barselavdelingen. Så en Lambi-dorull, av dyreste sort ville jeg investert i! Angrer veldig på at jeg ikke tok med dette. Vurderer å skrive et klagebrev om at jeg ikke skjønner hvorfor de ikke har mykt toalettpapir og et mykt toalettsete på barsel og hotellet. Det er ikke videre behagelig der nede etter en fødsel. hiihihi. GOD HELG og lykke til videre 🙂

   4. Fotballfrue

    Hehe, takk for tips 😉

 7. Hei 🙂
  Kjempefint skjørt, kunne tenkt meg en sånn jeg også. Håper du får en fin dag i morgen med familien <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Snart helg 🙂 Ønsker deg en fin kveld <3

 8. Madelen

  Du er et fantastisk menneske. Du stråler. Du blir garantert en god mor som kommer til å gi barnet mye kjærlighet.
  Elsker bloggen din. Og likte siste avsnitt, om smokken! Mihi 😉

  1. Fotballfrue

   <3

 9. Bloggen din er herlig, Caroline! God variasjon av oppskrifter, antrekk og (min favoritt) hverdagssnikksnakk:) Jeg bruker ofte oppskriftene du legger ut her og en av favorittene er noe så enkelt som mandelgrøten. Fy søren, så god:) Jeg har laget den med peanøttmel noen ganger og det smaker helt amazing, anbefales! Ha en fin kveld søta, flinke du<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips, høres kjempegodt ut 🙂

 10. Færøysk leser

  Hei Caroline. Synes at bloggen din er så spennende å lese, ser frem til å lese enda mer, spesielt når babyen kommer. Ønsker deg og din familie alt godt 🙂

 11. Hei hei. Skjønner godt at du vendter fælt på den lille i magen, det gjorde jeg og. Prøvde alle kjærringråd i boken for å få hun til å komme ut (trygge råd vel og merke; som rømmegrøt med kanel til schweppes tonic 🙂 Men når hun først kom, skulle jeg egentlig ønske at hun var i magen liitegranne lenger 😛 Det er et stort sjokk, men en utrolig fin begynnelse på et helt nytt liv :):) Ikke uro deg for fødselen, hun kommer når hun kommer, og det er vondt ja… men det er bare en dag i resten av ditt liv! Og det er så verdt det! Lykke til videre kjære deg! <3

 12. Christine

  Flott er du 🙂

 13. Ååh, du er så fin! Blir så inspirert av deg, du er så vakker og flott! Gleder meg til å lese bloggen videre når du får en liten baby i hus. Er så spent på deres vegne, og er sikker på at du blir en helt fantastisk mamma, så jordnær og god som du virker 🙂

 14. Du legger stadig ut bilder av deg selv i div anntrekk. Hvem er det som tar bildene av deg?

  1. Fotballfrue

   For det meste Lars-Kristian 🙂

 15. Kan du være så snill og legge ut sikkelige mage bilder der vi ser magen fra siden av? 😀 kjempe glad på dine og L sine vegne, dette klarer dere flott i sammen 🙂

 16. Nydelig du er Caroline <3
  Vil tipse deg (og alle gravide og ammende) om disse: https://www.handlegaten.no/dame/amme-innlegg?variant=1528 (finnes i flere farger). Er et MUST. Beskytter deg godt mot brystbetennelse. Disse er håndsydd og i beste kvalitet.
  Ønsker deg allt det beste <3

  Mvh
  Camilla,
  handlegaten.no

  1. Fotballfrue

   Hjerteligt akk for tisp 🙂

 17. Anne Marte

  Hei du! Lykke til med graviditeten i siste del. Herlig å se en som viser at man (hvis man er heldig vel og merke, og unngår for store utfordringer) fint kan være aktiv uten problemer 🙂

 18. Ikke det at jeg bryr meg sånn veldig mye.. Men jeg lurer på hvorfor du sjelden nevner/får besøk av familien til LarsKristian?

  1. Fordi de ikke er her så ofte, da de bor 10 timer unna :/

  2. Du bryr deg ikke, men måtte bare spørre…??? Insinuasjonen i spørsmålet ditt er intet mindre enn ubegriperlig frekk!!

 19. Du kan kjøpe så mange Dior smokker du ønsker deg, det er du som kommer til å betale pengene ikke noen andre:)
  Vær så god søta!

 20. Kristina

  Jaaa til flere Dior-smokker!! Hahaha:) Ha en en fin kveld alle tre:)

 21. Therese

  Kan du ikke poste noen ordentlige magebilder, forfra og fra siden snart igjen? 🙂 Jeg digger hvor godt du ser ut som gravid, og folk går jo bananas når du poster magebilder, haha er så gøy å lese alle kommentarer av misunnelige folk, for HVEM ville ikke se ut som deg da en er gravid??? Jeg synes det er såå stas da du blogger om babyen, hipp hurra for hvert ‘mammainnlegg’ du legger ut;-)

 22. Så nydelig! Lurte på om du forsatt bruker smilelab og om du har noen tips til den? hva er meningen din om produktet nå?:)

  1. Fotballfrue

   Har ikke brukt det under svangerskapet, så nå begynner det å bli en stund siden, men tar det sikkert opp igjen på nyåret 🙂

   1. Elisabeth

    Man skal vel være forsiktig med tannbleking når man er gravid og også ammer tror jeg?

   2. Fotballfrue

    Det kan godt være det gjelder amming også, det har jeg ikke sjekket ennå 🙂

 23. Du stråler, Caroline 😀 Men du jeg lurer på en ting, jeg synes du har så mange fine hårbånd! Hvor pleier du å kjøpe disse? 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg hatt lenge, så jeg husker ikke :/ Men de andre to som jeg ofte bruker på kosekvelder etc. er fra asos.com 🙂

 24. Fin du er 🙂

 25. Maja J.

  Haha, ja kjøp TJUE bare for å provosere folkene som dømmer deg enda litt til 😀 Stå på, Caroline 😀

 26. Det er så herlig å lese en blogg med den kvaliteten du har! Når jeg blar meg tilbake i arkivet ditt, er det helt utrolig å se hvilken utvikling bloggen din har hatt. Jeg gleder meg alltid til et nytt innlegg, og man kan alltid stole på at du leverer. Du er virkelig en sann blogger, og det er lett å se hvorfor den er blitt så populær som den er. Du fortjener alt som kommer, Caroline! Stå på 😀 Du er virkelig en inspirasjonskilde!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂

   Klemmer!

 27. Jeg blir så glad av å lese bloggen din, du er en stooor inspirasjon for meg!
  Kan ikke vente til å se barnerommet, stellekroken var ihvertfall nydelig<3

 28. Elsker stiilen din! Kommer det flere bilder av barnerommet etterhvert?:) De bildene du la ut for litt siden av barnerommet var utroliig fine!
  Jeg hadde også et spørsmål, hvor i Skien ligger Stockmand?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det kommer flere bilder når det nærmer seg ferdig 🙂 Stockmand ligger vis a vis Arkaden i gågaten 🙂

 29. Så fin du er ! Om jeg bare kunne hatt ditt klesskap 🙂 Sov godt i natt, og drøm om dior tutter 😉 <3 Im sure i will ihvertfall ^^

 30. Herlighet, som du stråler for tiden, Caroline! Blir jo bare finere og finere for hver dag som går! Ønsker deg en fin helg og en riktig god natt. Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk <3

 31. Jeg syns du absolutt burde investere i flere flotte smokker 😉 Ha en fortsatt fin kveld.

 32. Suzanne

  Du stråler! Du kommer til å bli en fantastisk mor 🙂 Jeg elsker å lese bloggen din, du er bare så herlig og positiv 🙂 Ønsker deg en strålende helg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det håper jeg! Vi gleder oss så mye til tiden fremover 🙂

 33. Victoria

  Haha 😀

 34. Du er kjempefin! Bruker du extensions eller er det din naturlige lengde? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker extension fra Hendrix Hair 🙂

 35. Veldig fin, som vanlig!

 36. Tanja Veronica

  Må bare si at jeg storkoser meg hver gang jeg skal sette meg ned å lese innlegga dine 🙂 Du er så utrolig nydelig, og dere kommer til å få en så utrolig skjønn lita prinsesse 🙂 Jeg er jo så babysyk selv, hihi!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk <3

 37. Therese

  Så flott du er!!! Elsker smykker ditt. Må virkelig få tak i det selv. Elsker Dyrberg Kern. Har masse derifra selv!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er limited edition, falt helt for det 🙂

 38. Elisabeth L

  Du har så utrolig fin stil, tross alt nå som du er gravid styler du deg slik at magen kommer så fin frem 😀 og du kledde det hårbåndet veldig! forresten, hva synes du om avslutningen til Breaking Bad?

  1. Fotballfrue

   Jeg elsket den! Genial serie 🙂

 39. Er det sant at du snakker med moren din i tlf hver dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg 🙂 Helt naturlig for meg å ringe mamma hver dag, eller så ringer hun meg. Snakker med søsteren min nesten hver dag også 🙂

 40. Lurer forresten veldig på hvordan du/din personlighet er i virkeligheten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Skjønner godt at man blir nysgjerrig på det når man leser en blogg 🙂

 41. Nydelige du! Du ser ut som en million dollar som alltid! 🙂 Jeg stemmer for at du skal klikke hjem en Dior smokk til. Hi hi, måtte le når jeg leste det du skrev 🙂
  Ønsker deg og dine en god nat <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Håper du får en fin helg <3

 42. Du ser kjempefint ur. Den skjørte fra Zara fineenes på nettside nå? Hvilken størrelse har du?

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg 🙂 Strl. fra Zara er litt store, så jeg passer fortsatt xs 🙂

 43. Kjempelekkert antrekk! Du har en fantastisk stil 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 🙂

 44. Hei Caroline 🙂 Herre mallorca (:P), nå har jeg faktisk brukt en halvtime på å lese gjennom kommentarfeltet fra forrige innlegg. Jeg burde ha sovet, har tidlig forelesning i morgen, men jeg ble bare så fascinert av mange av kommentarene. Det er en smukk! Uansett er du sikkert rimelig lei av å høre om dette nå. Jeg ville bare ønske deg en fantastisk fredag, og en super helg med familie. Kos deg mer enn masse! Stor klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg! Gleder meg til dagen i dag, alltid koselig å være med familien 🙂

   Håper du får en god helg <3 Stor klem!

 45. Karoline

  Hei! Jeg var innom http://www.stiligevegger.no og der fant jeg et par ting som sikkert hadde passet til rommet til den lille ugla deres!
  https://www.stiligevegger.no/products/oppbevaringskurvugleforwalls her er en fin oppbevaringskurv med en kjempe søt ugle på og her er det kjempe fine wallstickers med en ugle:
  https://www.stiligevegger.no/products/owly-veggdekor-wallstickers 🙂

  Tenkte på deg med en gang jeg så disse to tingene 🙂 Et lite ønske fra meg er at du legger ut et innlegg med det du skal ha i den berømte fødebaggen også er jeg spent på å se vogn, bilsete og selvfølgelig barnerommet når det er helt ferdig 🙂 God helg til dere alle tre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at du er så søt 🙂

   Stor klem!

   1. jeg hadde omtrent bare kjoler med knepping foran eller omslagskjoler i min fødebag, og det var helt fantastisk å slippe bukser de første dagene etter fødsel 🙂 bare et lite tips 🙂

 46. Kunne tenkt meg skjørtet! Btw skal akkurat nuh klikke hjem en Diorsmokk til min skjønne nevø! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jo en kjempefin gave forresten, hadde tenkt til å tipse om det om noen skulle i babyshower etc. 🙂

 47. Det skjørtet er så utrolig fint! Kledde deg veldig godt også 🙂

 48. Cappuccino?…ja tack…

 49. Really nice outfit, I love the finishing touches : the collar, the bag,..
  But the outfit itself is also beautiful! Lovely skirt 🙂 xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

 50. Charlie

  SÅÅÅ fin 😀 Det skjørtet satt som støpt på deg og jeg ser en liten babykul, søtt =D <3

 51. Camilla

  Diorsmokk kommentaren satt godt, haha. Kos deg med fredag og ha en god helg!

 52. Må si jeg hadde god underholding av å lese kommentarene under Dior smukken, alt folk skal henge seg opp i 🙂

  Jeg tror d er merke i seg selv som får folk til å reagere, kan ikke forstå at det kan være prisen fordi : drikker man 1/2 l cola pr dag= ca 600 pr mnd, røyker man en 10 pk pr dag= 1500, kjøper man 4 magasin= ca 300/400 pr mnd, kjøper man en pose potetgull+6øl hver fredag= 500/600 pr mnd… osv osv. fattig eller rik, alle bruker penger på noe unødvenig i mnd ,der gleden er større en nytteverdien.

  you go girl!! 😀

 53. Kjære Caroline! Jeg er fast leser av bloggen din, og må innom flere ganger hver dag for å sjekke om du har oppdatert. Jeg er selv mor, og eeeeelsker å følge med på utviklingen din i svangerskapet. Så er spørsmålet…Trenger man virkelig en Dior-smokk? For å være helt ærlig, jeg valgte å lese kommentarene på innlegget før jeg las selve innlegget. Rett og slett for jeg visste det kom til å bli underholdende:) Og jammen fikk jeg rett! Alt folk velger å blande seg bort i! Selv har jeg ikke prioritert diorsmokk til mine to små, men at andre velger å kjøpe det er HELT greit 🙂

 54. Morning Caroline! How sweet you are with the whole combo and the headband! The ruffle skirt is so lovely, I like the shape and on you is just perfect!:) Looking fab, your style and taste is flawless and very classy!:) Happy Friday, kisses! xo

 55. Haha kjøp en smokk til! Selvom jeg er student og har dårlig råd, og aldri hadde hatt muligheten til å kjøpe noe sånt til mitt barn hadde jeg jo kanskje gjort det on jeg hadde hatt muligheten:D Hvor er stellebordet dere snakket om å ha på badet fra? (Det som ikke var så stort). Samme behov her..:)

  1. Fotballfrue

   fra Troll / Jollyroom 🙂

   1. Tusen takk for svar:) Ha en fin dag

 56. You look amazing!

 57. I tuoi vestiti sono molto belle~~

 58. Haha, kjøp så mange smokker du vil! 🙂

 59. Så fin du er 🙂 kjekt og følge med på graviditeten din og at
  barnetommet tar form:)
  er selv 27 uker med nr to, og blir inspirert av å se de flotte
  bildene fra rommet:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂 Masse lykke til med svangerskapet 🙂

 60. Heidi V

  God morgen, søte Caroline:-)

  Jeg er vel heller den som kommenterer sjelden (har kommentert før under hele navnet, men det ble litt for enkelt å kjenne meg igjen), men må bare si at din blogg er den eneste jeg faktisk «trenger» daglig. Det å bare ligge på sofaen med en kopp kakao/te, med laptopen (og bloggen din) på fanget, er noe helt spesielt avslappende! Liker måten du er på, og synes du virker lun og fordomsfri, i motsetning til visse andre som ikke helt har lært seg ren høflighet og nettvett. Folk kan si så mangt (selvfølgelig anonymt over nettet), men jeg synes de fleste «haterne» er veldig overfladiske.

  Har brukt den siste halvtimen (!!) på å lese igjennom kommentarfeltet om Dior-smokken, og kan ikke fatte og begripe hvorfor folk har meninger om det. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre folk bruker SINE EGNE penger på. Selv er jeg lærling, og har ikke råd til slike dyre ting, men jeg kan love deg at jeg lett hadde tatt meg råd til litt luksus om jeg hadde hatt pengene til det. Venter selv barn nå om noen dager, og har også kjøpt mye «unødvendig» som jeg egentlig ikke har råd til, men det er jo snakk om prioriteringer! Jeg har såvidt kjøpt en eneste ting til meg selv disse ni månedene, og når man får sitt første barn så er det klart det er gøy å kjøpe ting!

  Måtte bare skrive ned litt hva jeg følte, for jeg synes du får unødvendig mye hets, både når det gjelder hva du bruker pengene på, hvordan du «lett tar deg nær av ting» og hvordan magen din ser ut. Jeg er i hvert fall totalt uenig med disse personene. Verden skulle hatt flere fordomsfrie mennesker. De negative kommentarene på din blogg spesielt, bunner nok i mye sjalusi…

  Ha en nydelig helg, Caroline! Håper du vil vise oss bilder av din nydelige jente når hun kommer ut, selv om det såklart er skremmende når det finnes så mange mennesker der ute som ALLTID har noe negativt å si! Ble litt lang denne kommentaren, men igjen; ønsker deg en herlig helg, fordi du fortjener det!

  Klem fra Heidi V

  1. Fotballfrue

   Tusen takk Heidi, for utrolig fine ord <3 Ønsker deg alt godt og masse lykke til med fødsel og baby, synes selv det skal bli helt herlig å møte den lille mageboeren <3

   Stor klem!

   1. Heidi V

    Takk for lykkeønskninger, og samme til deg!:-) Gleder meg masse! Kanskje jeg må prøve å slenge inn en kommentar her litt oftere, men vil uansett du skal vite at jeg aaaldri kommer til å slutte og lese denne bloggen!

    Klem

   2. Fotballfrue

    Tusen takk <3

 61. elisabeth

  Nydelig antrekk ! Prikken over i- en med det blå hårbåndet.

 62. Benedicte Andreassen

  Hvor har du kjøpt det blå hårbåndet? 😀

  1. Fotballfrue

   Dette var bare noe jeg hadde liggende, men jeg tror det fulgte med en kjole fra Asos en gang 🙂

   1. Benedicte Andreassen

    Okei 🙂 Det var kjempesøtt! 🙂

 63. Hei, Caroline!

  Du virker som et oppegående menneske, og jeg må ærlig innrømme at bloggen din er min guilty pleasure i hverdagen. Jeg står langt fra deg på de fleste områder, men jeg respekterer fortsatt jobben du gjør, en jobb du gjør svært godt.

  Jeg må også innrømme at kommentarfeltet ditt er min guilty pleasure nummer to, for herre min så mye artig som foregår der(måtte søke opp dopapirtråden i sted, lo så jeg grein!). Jeg tror, etter å ha lest bloggen din i flere år, at mye av de tåpelige kommentarene som kommer er mer retta mot de som forsvarer deg med nebb og klør. Det er selvfølgelig teit å angripe deg i kommentarfeltet med bakgrunn i det lille innsynet du gir oss i hverdagen, men det er fryktelig festlig å se de som skal forsvare deg, som kjenner deg like lite som alle andre. Selv har jeg terga debatten en gang eller to, men da pleier jeg ikke svare til deg, men til disse «det er ikke lov å stille kritiske spørsmål i kommentarfeltet»-trollene som også bor i kommentarfeltet ditt.

  Til de som sikkert har no negativt å si om innlegget: Det er lov å drive folkeopplysning i et «åpent» kommentarfelt på en blogg. Hvis du sier at alle har råd til en smukk til 450 hvis de prioriterer, så tar du feil. Hvis jeg skriver at alle kan trene 5 ganger i uka og lage middag fra bunn av hver dag, så har folk med svært travel hverdag lov til å informere meg om at det er feil. Det gjør en ikke til fæle og usympatiske mennesker. Ofte er det dere som absolutt skal svare på vegne av Caroline som hisser opp kommentarfeltet.

 64. haha. hva folk henger seg opp i altså ?! . . Du bør jo få bruke pengene dine slik du vil, enten om det er fornuftig eller ufornuftig. Det blir så spennende å se den lille, og det er jo ikke lenge igjen nå 😀
  Så stå på Caroline, og glem de dumme kommentarene fra folk som egentlig ikke har peiling på hva de uttaler seg om!
  Ha en strålende dag, og kos dere masse med besøk (alle tre) hehe.

 65. Victoria

  Hva er grunnen til at du skriver annonselink på kun noen av linkene – selv om det er flere linker under bildet? Bare nysgjerrig på forskjellen. He he. Ha en fin dag!

 66. Hei, veldig koselig å følge deg, Caroline:) gled deg til prinsessa kommer og nyt hvert minutt- snus og kos hele dagen. Tiden går så altfor fort, jeg har to jenter Iljen ( som viljen uten v ) på snart syv år og lille Oleane ( oppkalt etter min farmor) på 18 mnder:) verdens deiligste og herlige jenter med bein i nesa og full kontroll på hva de vil:)
  Synes dere har et helt nydelig hjem og alltid så ryddig og rent- har du ukeplan for det, vi innreder hele kjelleren her og alt står på hodet hos oss for tiden;) så da er d greit å drømme seg bort til ryddige tider…;) ha en fin helg;)
  Ps: jeg angrer på at jeg ikke tok gipsavstøpning fra halsen og ned over magen da jeg var gravid, det hadde vært gøy og hatt forgylt eller malt nå….tips! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *