Trend: Lårhøye boots

Jeg investerte i et par lårhøye boots på salg hos Zara i fjor, og brukte dem bare et par ganger fordi jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle style dem uten å ende opp med å sende omverden vibber til Pretty Women, til tross for at Julia Roberts er så vakker at hun slipper unna med alt. I år tror jeg faktisk at jeg absolutt skal finne dem frem igjen, for nå er lårhøye boots i motebildet som aldri før, og jeg har sett så utrolig mange kule street style-bilder med damer som virkelig rocker disse støvlene, i tillegg til at stylingene som ble vist på catwalken hos blant andre Pucci og Chanel er mer classy og avslappet enn dristig og vulgære.

___________________________________________________________________________________________________________

 get inspired by street fashion 

♥ stylingtips: tykke strømper under tykke ullkjoler, lange kåper om du ønsker kort skjørt og tynnere strømper, oversized strikkede gensere med trange bukser, skinnjakke, lue, store skjerf og lag på lag. 

___________________________________________________________________________________________________________

outfit suggestion

Jeg ville våget meg på noe ala dette, med favorittstrikken fra by Malene Birger som forresten kom i posten til meg i dag *jubler* Den er ganske så oversized, men jeg finner den ikke igjen noe sted, så det er uaktuelt å sende den tilbake. 

Så hva synes du? Er dette fashion du kommer til å kaste deg over eller er det fullstendig ney?

62 kommentarer

 1. Kristine

  Synes denne stilen er kjempekul og elsker bootsene, dessverre finnes ikke slike boots i min størrelse, har ikke sjangs å få på meg disse..
  Men som sagt, de er kjempelekre!

 2. Slike står høyt på handlelista når vi reiser til London om en mnd. Så lekkert til skinny jeans og oversize gensere.

 3. elsker bloggen din <3 gratulerer med babyen i magen ønsker deg kjempe masse lykke til <3

  -2 store fans <3 <3 <3 <3

 4. Ååh, absolutt! Jeg blir så inspirert av innleggene dine – og dette passet perfekt, reiser til London på fredag, og vet nå nøyaktig hva jeg skal se etter! Elsker det!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra 🙂 Good tur!

 5. kristin

  YEYY! er jo kjempekult og sikkelig rått! samtidig sexy men stillig! trur du hadde sett flott ut i et slike par støvletta

 6. Synes det enkle ofte er det beste, så dette ville jeg absolutt brukt 🙂

 7. Susanne

  Elsker denne trenden, men finner ingen rimelige alternativer online, noen forslag? Jeg er student og prøver å spinke og spare der jeg kan, men er heeelt syk på et par lårhøye boots…

  1. Fotballfrue

   Har du sjekket online på Zara? De pleier å ha rimelige boots innimellom 🙂 Ellers har Asos tilbud på disse: http://www.asos.com/Timeless/Timeless-Nile-Over-Knee-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3105290&cid=1931&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Black

   Klem!

   1. De har fler rimelige lårhøye boots på skopunkten:) eks: http://www.putfeetfirst.com/no/skopunkten/Dame/Stovler/Stovel/p/280033

  2. Jacklinn

   har du skjekket opp noen pent brukte da ? finn… bloppis.. sikekrt noen som skal selge sine.

 8. Ville ha brukt det om jeg følte meg komfortabel med det. c: Ser jo heftig ut!

 9. Yay for min del!! Big time! Jeg har hatt lyst på sånne helt siden jeg så Kate Moss bruke de for mange år siden! De har desverre en tendens til å være litt dyre, derfor har jeg ikke kjøpt sånne enda, men gleder meg til dagen kommer og jeg har rå:)

  xoxo

 10. Kjempelekkert 🙂 Jeg har bestilt «glidelåskjolen» fra Zara som Olivia Palermo har på bildet, og tenker style den med høye svarte støvletter. Gleder meg som en unge til den kommer :-))

  1. Fotballfrue

   Å, den er så fiin!

 11. I´m really happy that overknee boots in this year trend again because I would love to wear my overknee boots in a new stylish way! Of this cause I thank you so much for your outfit suggestion 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 12. Kristin

  Digger genseren. *misunnelig*

  Når det kommer til bootsa… Tja… You might be able to pull them off. Men de jeg har sett som har prøvd stilen, ender opp med å se altfor trashy ut. Antrekket avgjør om bootsene funker eller ei. A tricky piece of clothing!

 13. Elena iversen

  Hvor er skjørtet fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Miss Selfridge :).

 14. Jacklinn

  Absolutt kommer jeg til og bruke dette i år. Kjøpte meg noen lårhøye støvletter på Bianco for noen år siden, og de har stått innerst i skapet og støvet ned…. lenge!!!(av samme grunn som deg) – hvordan style. Meeen nå er det jo så hot … så jess.. kommer til og brukes. yey ;D

 15. Ragnhild

  liker ikke 🙁

 16. Var litt skeptisk første gangene jeg så det, men nå liker jeg det! Man må nok være litt vågal, men kanskje jeg skal prøve meg på noe sånn! Kult !

 17. Ingvild

  Love it❤️

 18. Charlie

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10126828
  Har ingenting med innlegget å gjøre, men hadde vært så morsomt om du kunne blitt med, lagt ut noe helt annerledes enn hva vi er vant med, noe fullstendig jordnært, usminket og «uperfekt». Men samtidig kan jeg ikke helt se for meg deg med beina på bordet, sjokoladen i munnen og klesvasken liggende utover uten en eneste tanke om å rydde det bort i nærmeste fremtid, slik som alle oss andre hihihihi:)))
  Ha en super dag fine Caroline <3

 19. Martine

  Har noen lårhøye boots liggende bakerst i skapet, som jeg kjøpte i Brighton for noen år siden 🙂 Har også bare brukt dem et par ganger, men tror nok jeg skal dra dem frem igjen nå og blåse litt støv av de! Har en stor hjemmestrikket genser i tankene som jeg kan style med. Yey til denne stilen!

 20. Hvor er det svarte skjørtet på den nederste kollagen fra? 🙂

 21. Jessica

  Hei Caroline!
  Tror du de bootsa funker for oss med korte ben? Har du noen tips der? :p Kan kanskje være vanskelig svare siden du har så lange og fine ben, men du har så mange gode tips! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, så absolutt! Det finnes varianter som kan brettes litt ned 🙂 I tillegg er jo ikke Miroslava Duma så veldig høy og hun bruker det veldig ofte 🙂

 22. Hei er kjolen du hadde på deg i det tidligere innlegget stor i str?:)

  1. Fotballfrue

   Nei, helt normal 🙂

 23. Jeg synes det er kjempefint med lårhøye boots, om man bruker dem på rett måte 😀 Du ville nok kledd det kjempegodt! <3

 24. christina

  Syns det var fint jeg, og jeg er sikker på at du kler det også:)
  Har et spørsmål ang BEKK-pudderet du anbefalte: vet du hvilken farge som minner mest om medium beige fra bare minerals? Vurderer å kjøpe det hvis rabattkden fortsatt gjelder, men har aldri sett det før og forstår ikke helt fargene.
  Håper på svar:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har dessverre ingen erfaring med bare minerals :/

   1. christina

    Okey! Takk for at du tar deg tid til å svare:)

 25. Jeg syntes det er veldig sjeldent jeg ser noen som klarer å «pull this off» , uten at det ser ut som de jobber på gaten ja :/ Så for meg blir det nok nei .

 26. martine

  Helt klart ja! Kjøpte for to år siden, men syns jeg fikk så mange blikk :p har mørke brune semsket.

 27. Virkelig stilig! 🙂 Hvor er skjørtet i kollasjen med antrekkforslag fra?

 28. Virkelig stilig! Hvor er skjørtet i kollasjen med antrekkforslag fra?

  1. Fotballfrue

   Miss Selfridge 🙂

 29. Hei. Det er jo sååååååå stilig på sånne høye slanke som deg, meg selv som ikke er så høy, bruker de også, men de er over knærne, kjøpte et par Høgl for noen år siden, de er så lekre, så har jeg et par i ekte semsket, Peter Pan, altså ikke noe hæl. Ja, de bør du absolutt bruke, og med den rosa genseren og svarte tights, med en Channel veske , rå lekkert.Ha en fin fin torsdag Klem

 30. Michelle

  utrolig kult til alle som har litt lengde på beina 🙂 Du kler det nok helt perfekt 🙂

 31. såå mye fint! 🙂 Lurer på hvor man kan få tak i det sorte skjørtet? 🙂

  ønsker deg en strålende torsdag! klem

 32. Jeg har også slitt litt med den «Pretty Women» viben, men dette var gode ideer!

  http://elise-solberg.blogspot.no

 33. Margrete

  Jeg kunne tenkt meg om du kunne skrive et innlegg om å ta antrekksbilder. Jeg har ikke en blogg, men jeg liker å ta antrekksbilder for å huske hvordan antrekket var!

 34. Jeg liker trenden veldig godt, men tror ikke jeg kommer til å kaste meg på den med det første. Gleder meg til å se hvordan du vil style de (utenom denne kollasjen du la ut) 🙂

 35. Angelina

  Kult innlegg! Dette har jeg selv stusset frem og tilbake på en stund, for helt enig med deg i at det kan være litt vanskelig å style sånn at det ikke ser… horete ut 😉 Men nå står slike støvletter på handlelista til Paris om en uke!!

 36. Ann Elise

  Yeyyyy! Men som du sier; stylingen er viktig for å se classy og ikke trashy ut 😉 Jeg ble i alle fall inspirert til å prøve ut forskjellige antrekk nå!

 37. Kjempestilig – for de som jobber som horer…

 38. Dwightinha

  Horer?? Virkelig. Ingen av de flotte jentene på bildene over ser vel ut som horer.
  Stylet skikkelig synes jeg personlig at det er en helt rå stil, forutsatt at man har mer enn et lommespeil til å bedømme om figuren tåler slike støvler. Personlig er jeg lykkelig for igjen å kunne ta frem min once-in-a-lifetime-investment Chanel støvler som går akkurat over kneskålen.

 39. M e r e t e

  Disse støvelettene blir noe for harry for meg, minner meg om pretty woman der hovedrolleinnehaveren var prostituert :() men likte godt genseren og skjørtet 🙂

 40. Linn Therese

  Tusen takk for inspirasjon!! <3 🙂 Angrer nå på at jeg kastet mine i fjor.. trodde jeg aldri kom til å bruke de igjen.. ooohnoo 🙁
  Må nok gå til innkjøp av nye 🙂

 41. Kjempesexy med høye støvler!! Jeg har alltid hatt lyst på så høye støvletter, men innser at de passer best for de som er litt høye. Lov å være litt miunnelig da 🙂

  Det antrekket med den herlige rosa gensern er så lamngt fra vulgært, gleder med til å se deg i det, Caroline.

  PS Orange is the New Black er en kjempeserie, jeg så 12 episoder etter hverandre da jeg fant den på Netflix.
  Venter bare på fortsettelsen jeg nå, selv om jeg ikke vet om det er laget flere episoder.

 42. Elsker sånne sko, men leggene mine er alltid for store, og jeg synes ikke engang leggene mine er så fryktelig svære.. 🙁

 43. Hei

  Hvor er skoene fra?
  klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Fant dem via polyvore 🙂

 44. HEi 😉 Hvor er genseren fra? Den «rosa»??? Så fin! <3

 45. Hei 🙂
  Hvor er støvlettene fra?

 46. Jeg er så veldig lav. Tror du det vil funke med lårhøye boots da, uten å se ut som en dverg? 😉

 47. Hej,

  Vet du vart jag kan köpa den rosa koftan ??? Jag hittar inte den på hemsidan!! Kramar Caroline

 48. I want that sweater & bag from your ‘outfit suggestion’ ! xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

 49. Vanskelige støvletter å style. Man må være ganske høy og slank for at de skal gi rette effekt. Jeg som ikke har sylslanke lår som jentene på bildet, styrer unna.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *