Stockholm

Kjole American Apparel / Hatt H&M / Veske Mulberry / (annonselink) Boots Notion 1.3 / Ringer + Armbånd Hasla / Skinnjakke H&M 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi er trygt i Stockholm, har sittet i møte fra vi gikk av flytoget klokken ett og nå har vi lunsjpause. Heldigvis er dette bare morsomt og spennende, og jeg gleder meg til å fortelle dere hvorfor vi er her, likevel må jeg nok vente litt til. Vi tar et fly tilbake allerede i kveld, så det er bare noen timer igjen her nå. Hektisk, men jeg liker det. Lars-Kristian har aldri sett Stockholm og vi trodde kanskje han skulle få sett litt i dag, men jeg tror heller at det får bli ved en annen anledning. Only business, no (a little) pleasure 😉

Håper dere har hatt en fin tirsdag, vi skrives igjen på norsk jord ♥ 

36 kommentarer

 1. You look perfect, I´m impressed as usual! And now I know a much better possibility to style my biker jacket, because your look is much better than my look 🙂

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Jeanette

  Stockholm er en kjempefin by! Kos dere videre

 3. Du er alltid så velkledd! Kjempefin 🙂

 4. Hva er greia med capsen/hatten…? Er dette fint/in nå? 🙂

 5. Hi Caroline! Stockolm is an amazing city, how much would love to visit it!:) The photos are all gorgeous, your urban chic combo is flawless and adore your cap, wanna get one too for the winter!:) Tanti baci!:)

 6. ELSKER (ELSKER!!!!!!!!) skoene!!! Du er så fin hele deg også da! Du stråler! Klem

 7. Har du link til der du har kjøpt kjolen?:)

  1. Fotballfrue

   shopbop.com 🙂

 8. Fine og inspirerende bilder 🙂 Nesten litt New York feeling over det hele.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 9. Så spennende 😀 God tur hjem igjen <3

 10. halsnes

  hei du skjønne :)! Misunner hverdagen din for tiden, med ei lita på vei! Min kjærest vil ikke ha unger før han er 30, da er eg 31 :O (er nå 23) altså jeg kommer til å innta føden i rulator! Nieda, joda…Så satser på jeg får han til å skifte mening 😉 har sett på mangen av kommentarene dine og det varmer at de fleste er positive, det mindre negative er jo bare hull i hodet 🙂 Ha en fin kveld, og god tur hjem 🙂 her er første økt med Jillian Micheals 30 days shred, overstått, og jeg håper jeg får til å nå mine mål de neste 30 dagene ++ :)! klem

  1. Fotballfrue

   Kjære deg, håper han ombestemmer seg, eller at dere i hvert fall kan møtes på midten. Det handler jo om at begge skal trives i forholdet og få ytret sin egne ønsker. Håper dere finner ut av dette <3

   Stor klem 🙂

 11. Veldig fine skoletter, er de gode å gå i? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det synes jeg 🙂 Hadde dem på meg i 16 timer i går og er fin i føttene i dag 😉

 12. Hei jeg ELSKER virkelig bloggen din. Og du er såååå pen❤️

 13. Hei hei! Jeg synes det bildet av detaljene i antrekket ditt var så fint, kunne du fortalt meg hvordan du har fått til den effekten? Hvilket filter mener jeg? Synes jeg husker at du bruker Photoshop så det er kanskje ikke direkte et filter.. Men uansett, hadde satt pris på en kjapp forklaring på hvordan du fikk til det! På forhånd tusen takk, klem Silje

  1. Fotballfrue

   Har gjort dette online, så det er kjempelett! pixlr.com 🙂

   Klem!

 14. fin du er 🙂

 15. likte det grå/hvite bildet utrolig godt. Slike bilder i «fart» er så kule;=)

 16. Lenge siden du kjøpte skinnjakken?

  1. Fotballfrue

   Ja, fikk den til jul i fjor :/

 17. Fine bilder og fint antrekk på en fin dame 🙂

 18. For en rått antrekk du har hatt i dag!! elsket det!!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, utrolig hyggelig å høre 🙂

 19. Hei Imponerende hvor flink du er . Like blide uansett hvor mye du har i ilden. Du må ta med mannen til Stocholm. Nydelig by,Kos deg og sov nå lenge imorgen, slik at du og babyen er uthvilt. Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg! Ja, vi må reise tilbake en gang vi har god tid 🙂

   Klem!

 20. Maria S.

  Du ser fantastisk ut 🙂 Men er det ikke kaldt? Eller kanskje du har et triks og to du vil dele, for jeg vil gjerne se like smashing ut i høstkulden 😉

  1. Fotballfrue

   Nei, det var 10 grader i går, jeg frøs i hvert fall ikke med strømper, hatt og skinnjakke 🙂

 21. Nydelig antrekk! Elsker hatten 😉

  http://elise-solberg.blogspot.no

 22. Elsket kjolen! Har du en link til hvor man kan få kjøpt den? Eventuelt hvilken butikk =)
  Du er så fin! <3

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte min online, tror det var via shopbop 🙂

 23. Herlige Stockholm! Min yngste datter på 20 år bor der. Sist jeg besøkte henne var i mars. Må nok snart tilbake. Men…når er det IKKE folk på t-baneplattformene.. Hehe Må være sent på kvelden/natten 😉 Kos deg!!

 24. Hei. Er det trygt å fly når du er gravid i 7ende måned?

  1. Fotballfrue

   Ja, dersom svangerskapet har vært normalt, så er det ingen fare. Det er etter uke 35 du (helst) ikke skal fly.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *