2 måneder igjen

God morgen fra hovedstaden! Her er hotellfrokosten i magen og vi er klare for å sette kursen mot Gardermoen. Det er ikke så lenge til flyet vårt går, så jeg ville bare ønske dere en fin dag og håper dere vil krysse fingrene for at alt går bra. Er jo absolutt ikke noe glad i å fly, men har blitt veldig flink til å fokusere på det positive hver gang, og ikke minst . . slippe taket på kontrollen. Det er i hvert fall det som er utfordringen for meg.

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees fra Stockholm! Og tenk, i dag er det akkurat 2 måneder til termin  Helt utrolig!

58 kommentarer

 1. Nicoline hjerte

  Hei Caroline.. Jeg ser flere spør om det, men jeg finner ikke svar.., skal du føde vaginalt eller skal du ta keisersnitt? Og hva tenker du med smertelindring osv?
  Jeg har termin noen dager etter deg, så det er artig å følge ditt svangerskap.. Folk har spurt meg mye om magen min, siden det er så miniatyr liten , og da er det så fint å henvise til din blogg , da du heller ikke har fått så gigantisk mage 😉
  Lykke til med innspurten, og hvis du klarer å sove så gjør det så mye du kan nå siste tiden 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg har svart på dette før, så det er derfor jeg ikke svarte om igjen. Det er jo heller ikke noe man kan velge, om man vil føde sånn eller sånn :/ Jeg regner med at jeg skal føde normalt / vaginalt, det er i hvert fall det jeg ønsker. Og jeg ønsker ikke å bruke smertestillende per i dag, men vil ha det tilstede som et alternativ ettersom jeg ikke vet hvordan jeg vil takle det 🙂

   Så fint å høre at vi er to i samme båt, jeg kjenner også et par som hadde ganske lik mage som meg, alt er jo normalt 🙂

   Masse lykke til videre 🙂

   Klemmer!

   1. Nicoline Hjerte

    Tusen takk for svar 😉 det er sant, man kan aldri vite.. kunne tenke meg på forhånd at du kanskje ville ha en naturlig fødsel 🙂 men det finnes jo de som søker KS pga fødselsangst osv.
    Det r helt sprøtt å tenke på at vi sitter med hver vår baby om 2 mnd <3 finnes jo ikke noe bedre julegave vil jeg si 😉

   2. Fotballfrue

    Ja, tenk det! Kan ikke forestille meg engang, det er helt utrolig 🙂 Hehe, nei jeg ønsker meg ingenting annet til jul i år <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *