Dig in

Uæ, denne dagen har gått så altfor fort! Vi kjørte fra Siljan rundt halv tre, men møtte dessverre på tidenes kø, så jeg er litt småkvalm etter å ha jobbet fra iPaden og besvart epost fra bilen halve veien. I tillegg var det tilbud på boller på bensinstasjonen, så jeg knasket og drakk kaffe og jobbet på en og samme tid, multitasking på høyt nivå, haha! Lars-Kristian kjørte bilen altså, ikke jeg. Vi var faktisk ikke i Oslo før godt over klokken seks, og da dro vi innom showrommet til RisaRosa Design som ligger på Bislett, vi har nemlig bestemt oss for vognpose derfra, de er jo så utrolig lekre! Har dere sett dem? *sikle* Gleder meg til å vise dere hvilke fargekombinasjoner vi endte på.

Etter dette leverte vi hundene hos Rasmus, broren til Lars-Kristian, som skal passe dem til i morgen kveld. Vi reiser på businessmøte i Stockholm ganske tidlig, men flyr hjem igjen på kvelden. Tipper dagen i morgen kommer til å gå, om mulig, enda fortere enn den i dag.

Uansett, som dere ser har vi omsider sjekket inn på Royal Christiania, og nå sitter jeg her og nesten biter av meg akrylneglene, for vi skal se siste episode av Breaking Bad! Jeg er så spent! Heldigvis har bilsyken gitt seg, ellers tror jeg kanskje at jeg hadde kastet opp av spenning. Vi skal mumse take away fra Friday’s mens vi ser på, det ligger jo vegg i vegg med hotellet, så det er faktisk mulig å bestille på rommet. Cæsar Salaten er kjempegod!

Håper dere har hatt en fin dag! Utrolig koselig at dere likte stellekroken, nå gleder jeg meg til å vise dere resten etter hvert. Tusen takk for alle fine ord ♥ 

58 kommentarer

 1. Den er bare helt nydelig!!! Hadde den til første barnet mitt 🙂 I beige og hvit. Spent på å se deres! 🙂 Kos dere med serie,

  1. Fotballfrue

   Takk, det skal vi 😀

   1. Normally I don´t regret that my children are adults – but especially the shopping events I liked 🙂

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Åh kjedelig å tilbringe dagen i bil :/ Dere får kose dere ikveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet :O Takk og lov for dagens teknologi så man får gjort noe 😉

 3. Det var noen flotte poser, fikk veldig lyst på en selv.
  Spent på å se hva slags kombinasjon du har valgt 🙂

 4. Hvem skal sitte barnevakt for den lille når den tid kommer? Jeg mener, dere reiser bort, sover på hotell, forretningsmøter m.m støtt.. Dere kommer nok til å få en lite sjokk når dere må sette dere selv i andre rekke 😉 Nyt alene tiden nå mens dere kan.

  1. De skal kanskje ha en nanny?

  2. Tror du virkelig ikke at Caroline og Lars-Kristian er klar over dette selv?

 5. Amalie S

  Æææ, jeg skal også se, trykker straks på playknappen. Jeg dør av spenning. Det kan liksom ikke bli verre nå, men det vet jeg at det blir 🙁 Kos dere masse <3

 6. Just please, please dont write anything about breaking bad and how did it end – i havent seen it yet:))))

 7. Marianne

  Jeg tipper at dere har gått for…beige og lyserosa 🙂 Eventuelt brunt og lyserosa! Eller hvit og lyserosa! Tenkte først på grått og rosa, men siden du har vogn i mere beige-toner, så tipper jeg på beige og rosa 🙂

 8. Jasmina

  Hei,
  har spurt deg i et tidligere innlegg,men fikk ikke noe svar..hvor har du det søte hårbåndet fra? 🙂

 9. Mathilde

  Hei!
  Har spurt tidligere, men har aldri funnet svaret, så jeg spør igjen.
  1) Kan jeg lage ostesausen på denne http://fotballfrue.no/2013/08/28/oppskrift-onsdag-laks-i-ostesaus/ med melk i stedet for fløte? Jeg lurer fordi jeg ikke går på lavkarbo, så sausen blir nesten litt for fet. Jeg lagde den for et par uker siden og den smakte himmelsk!!

  2) Veldig random spørsmål, men spør deg fordi jeg tror du i hvert fall kan mer om selvbruning enn meg. Jeg skal altså bestille meg selvbruning fra coverbrands. Jeg har aldri brukt det før og ønsker et naturlig resultat. Jeg har helt vanlig hudtone, verken veldig bleik eller brun. Har du forslag til hvilken jeg burde kjøpe?

  Tusen takk for en gjennomført blogg!

 10. madeleine

  Ååååh!! Den vognposen er den fineste som finnes!! Her i huset planlegges 2mann å jeg er fast bestemt på at denne posen skal jeg ha, samme hva! Får bare begynne å spare 😉 hihi!!

 11. Jeg er så sulten akkurat nå at jeg leste bare «boller» og «takeaway» og drømte meg bort. Overbeviste *nesten* meg selv om å kjøre på bensinstasjonen.
  Nei…får finne meg noen nøtter og noen oster kanskje! Kos dere på hotell og IKKE kom med noen spoilere etter BB-episoden takk! 😉

 12. Tone Mette

  RR posene er nydelige, men de holder ikke i lenge siden ungen vokser veldig fort ut av den. Så gode voksi urban posen måtte frem når minstefrøkna hadde brukt RR posen en stund etter overgang til sportsvogna.. 🙂
  Så fint at du skriver «vi» i bestemmelsen av posen da. Ikke ofte mennene involverer og har så mye de skulle sagt i slike avgjørelser. Så du har nok den perfekte mannen du 🙂
  Lykke til videre i svangerskapet 🙂

 13. Så kjedelig å tilbringe så mange timer i bil! Salaten så himmelsk ut forresten:)

 14. Åh, den Cæsar Salaten er virkelig god, og det er også siste episoden av Breaking Bad! Gled dere! 😀
  Ha en fortsatt fin kveld, og lykke til i morgen!
  Klem 🙂

 15. christina

  Åh, risa rosa er så fiiint:) Jeg vurderer å prøve BEKK som du skryter sånn av. Ser de har tre ulike farger og er usikker på hva jeg må ha siden jeg aldri har prøvd det før. Jeg bruker medium beige på i.d. Har du noen ide om hvem som ligner mest?

 16. Jeg har lagt merke til en ting den siste perioden, og det er at du virkelig stråler og er så lykkelig på bildene dine! Det er så hyggelig å se 🙂

 17. God tur til Sverige 🙂

 18. Jeg føler meg skyldig for at jeg litt «lei meg» når du ikke blogger så ofte (ikke at du gjør det ofte), for du har jo et liv du også 🙂 Jeg er veldig avhengig av denne bloggen. Hvis jeg ikke leser den i løpet av dagen, føles det som det er noe som mangler. Lurer seriøst på hvordan hverdagen skal bli når du sier opp bloggkarrieren (forhåpentligvis er leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge til det skjer). Vet ærlig talt ikke hvordan du gjør det, men man får en fredelig og avslappet følelse ved å lese blogge. Kanskje det er på grunn av din positiv innstilling 😀

  Har du hatt tanker rundt baby blues?

 19. Elsker Risa Rosa posen jeg har til gutten min <3 Vi har i grå med hvit inni:) den er så god og varm pluss at dem blir så lun med den kanten rundt hodet:) Er det siste episode av alle sesongene av breaking bad dere ser? Er akkurat ferdig med siste sesongen som er lagt ut på Netflix -kan ikke vente med å se fortsettelsen!

 20. Den er veldig fin, men har noen venninner som har byttet den ut fordi den
  ikke var særlig praktisk, veldig åpen, og ikke varm nok.
  Den er jo ikke laget av så bra stoffer er den vel? Husk at dere får baby
  når det er superkaldt og dere bor på landet. Voksi city med
  skikkelig snøring og stoffer er et hett tips. Da trenger du aldri være
  redd for at baby blir kald, og det er vel viktigere enn at
  posen ser fin ut håper jeg;) risarosa er sikkert best om høsten/senvinteren

  1. Jeg brukte Risa Rosa hele vinteren til min jente, og var kjempefornøyd. Hun hadde aldri mye klær i posen, bare vanlige innklær – men var alltid god og varm 🙂

 21. Gleder meg til å se vognposen – dere velger alltid ut så fine ting 🙂

 22. catrine

  Hei! Lurer på en ting.. Den lille jenta deres kommer til å vokse opp i et hjem med mye luksus (overflod av klær, sko, sminke osv..) kommer dere til å gi henne alt hun peker på, eller vil dere lære henne opp til å måtte spare eller ønske seg til jul/bursdag? Å hvordan vil du forsvare overfor henne at «skjønnhet kommer innenfra» når du bruker 2 TO timer på å sminke/ordne deg?

 23. Hei og god morgen til deg!
  Jeg må jo bare spørre (som Breaking Bad-fanen jeg er), hva syns du om den siste episoden??

 24. Det viktigste for barnet er TIDEN du bruker sammen.
  For å få med deg hele utviklingen fra nyfødt til ungdom.
  Sett i perspektiv hvis en blir 80 år gammel er de første 15 årene av ditt barns liv
  en veldig kort epoke av ditt eget liv.
  Så la barnet komme i fokus disse årene,
  de minnene kan du ALDRI gjenskape.
  Ikke la stress, skal bare rekke, må bare kjøpe ta over hverdagen.
  En tanke til alle småbarnsforeldre og de som skal bli…
  Vil bare belyse mange av kommentarene som
  jeg synes er sterkt rettet mot «TING».
  Står her med den «minste» på 15 år og er helt sikker på det riktigste
  valget jeg tok var å redusere arbeidsmengen. Jeg er RIK på alle minnene fra barna
  og det er TIDEN som er verktøyet.

 25. Får du sponset pose? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 26. Hei Caroline! Kan du si noe om du kommer til å utgi ny bok? i tilfelle når kan den ventes utgitt? Liker så godt den første boken din at jeg håper det vil komme en til 🙂 Det er en så god blanding av tips, motivasjon og feel good!

  Håper du får en fin dag!

 27. Hbor har du kjøpt genseren du har på deg på bildet? 🙂

 28. Mathilde

  Hei Caroline! Bloggen din inspirerer mye og gir en god avkobling i hverdagen. Lurte på om du hadde tips til en god øyekrem? 🙂 Bruker du det? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA! Roll on fra Ole Henriksen 🙂

 29. Nå spørr jeg sikkert dumt, men jeg spørr: hvilken bensinstasjon selger lavkarbo boller?!? Eller er det lov å skeie ut av og til? 😉
  Ha en fantastisk tirsdag, vakre du <3

  1. Fotballfrue

   Tror ikke det er noen besinstasjon som selger det 😉 Spiste vanlige hveteboller med daim 🙂

 30. Hei Caroline, helt malapropos ditt innlegg – kan jeg få stille et spørsmål? Hvordan gjør du det med magemuskeltrening som gravid? jeg er gravid 14 uker og er glad i å trene. Pleier å gå på forksjellige timer på Sats, styrketimer, puls, core osv. Men det er jo mye magemuskel-trening lagt inn i de timene. Gjør du f.eks situps og planken som gravid, eller dropper du det? har du fått andre gode forslag??

  1. Fotballfrue

   Trener ikke lenger de rette magemusklene, men heller de skrå 🙂 Planken tar jeg fortsatt, fint for bekkenet 🙂

 31. Dwightinha

  Den sofaen så ikke ut som en man koooser se i he, he.

  1. Fotballfrue

   Hehe, etter vi hadde spist havnet vi i sengen for å se resten 🙂

 32. Veronika

  Har vognpose fra risarosa til lillejenta mi. Heilt fantastiske varme, gode, myke og ikke minst fine poser!:):) gleder meg til å se fargene dere har valgt!!!:) dere har begynnt å få det så fint til veslejenta, gleder meg til å se mer!!:)

 33. God tur til Stockholm! 🙂

 34. Madelen Berg

  wow, hvor er genseren din fra!? Utrolig fin! 🙂 kan du legge ut link?
  Og angående bilsyke så er det noe av det verste.. Kvalme er tortur på høyt nivå! Skal faktisk på gastroskopi snart for å finne ut hva min kvalme skyldes, og jeg gruer meg mer enn noe annet i hele verden! huff!
  Ha en riktig god tur til Stockholm!

 35. Ligger en gammelrosa og en lyserosa på stolen hvertfall, er det fargene dere endte opp med? Så søte 🙂 De så veldig myke og behagelige ut for den lille 🙂

 36. Stine Jeanette

  RisRosa er den beste posen uten tvil! Har hatt den til min gutt som ble født i Februar 🙂 Den er kjempegod og holder GODT på varmen, noe enkelte hevder at den ikke gjør. Kommer til å ta den i bruk igjen denne vinteren selv om vi har byttet til sportsdel. Fester ham bare med «gåseler» istedenfor selene på vognen. Finere vognpose skal en lete lenge etter 😀

 37. Johanne

  Hei! Hvor har du kjøpt hårbåndet du har på deg her, og det du hadde på deg da du tok bilder av vindusvasking? 🙂 Synes de er så skjønne, og har sett etter noe tilsvarende i månedsvis!

  1. Fotballfrue

   har linket dem en del ganger før faktisk 🙂 Nå kan jeg ikke finne dem igjen, men jeg kjøpte dem på asos.com 🙂

 38. Hvor er genseren på bildet fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   det er en playsuit fra cubus 🙂

 39. marielle

  Hærlige poser:):) Har den i grå og hvit til snuppa mi:):)

 40. Vet det er feil sted å skrive, men gjelder henvendelse angående sponsing av babyprodukter som jeg tror vil være i stor interesse for deg 🙂
  Ser du skriver at du ikke har mulighet til å svare på mail for øyeblikket så heller å legge igjen en kommentar. Tak kontakt om dette kunne være av interesse 🙂

  1. Fotballfrue

   kjempefint om dere kan sende en epost til marked@fotballfrue.no 🙂

   1. Det skal jeg gjøre da 🙂

 41. madeleine

  Hvor har det blitt av alle kommentarene på dette innlegget? Kommer bare opp 3-4 stk, selv om det står at det er noen å 50.. :s mulig det er jeg som gjør noe galt?? Hmm..

  1. Fotballfrue

   Bare bla deg bakover helt øverst i kommentarfeltet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *