Babyrom: Stellekroken

Vi er et lite steg nærmere å være helt ferdig med stellekroken, det eneste som mangler er å henge opp noen bilder og gardiner. Gardiner har jeg bestilt, så forhåpentligvis vil de være her om ikke altfor lenge. Har også bestilt verdens fineste teppe med initialene hennes på, men der var leveringstiden veldig lang, så jeg håper det når frem i tide. Apropos bilder: Noen som vet hvor fine rammer for bilder i A3-format kan kjøpes?

Til tross for små mangler må jeg bare vise dere noen bilder, for jeg synes det blir så fint!

___________________________________________________________________________________________________________

nursery room vol. I 

Vi har bestemt oss for å ha stellebord på badet i tillegg til på rommet, har kommet over et stellebord som er veldig lite og nett som faktisk får plass der inne til tross for skråtak og dårlig med gjenværende plass på de høyeste veggene, men vi synes likevel det er obligatorisk å ha en stellekommode på babyrommet. Denne kroken er jo kjekk å ha når vi skal skifte klær på henne og slike ting, i tillegg til at vi kan ha en del produkter i den fine kommoden. Jeg har lest mye positivt om produktene fra Burt’s Bees samt Lykkelig som liten, så jeg tror det er disse vi kommer til å bruke, men jeg kan jo heller komme tilbake til nettopp det.

Stellekommoden er fra Oliver Furniture, et skikkelig møbel vi kommer til å ha i mange år. Stelletoppen kan vi ta av når hun ikke lenger har bruk for den, og da blir den en kjempefin kommode med god plass. Stellematten vi har valgt er fra Stella Baby, og denne bestemte vi oss for for flere måneder siden da jeg først så omtale av den hos Marianne Beate. Stella Baby skal være den tryggeste stellematten på markedet, da den faktisk har vegger rundt hele som du kan sette opp. Disse kan også brettes ned og skjules helt, slik at du kun har en vanlig stellematte. Babyen skal selvsagt aldri ligge alene på stellebordet, men med denne matten ligger hun trygt uansett om du skulle være så uheldig å være uoppmerksom i bare noen sekunder. I tillegg er det jo kjempefin!

___________________________________________________________________________________________________________

other details 

Vimplene er selvsagt fra etsy.com, søk bare etter bunting, eller trykk her, så har jeg allerede søkt for deg. Det søte toget er fra jollyroom.no, men det ser ut til at det er utsolgt. Den lille bamsen har vi fått av mamma og pappa, kleshengerne finner du online ved å søke etter perlekleshengere for barn Lisbeth Dahl og de andre lekene har jeg kjøpt litt her og der. Noe av dette viste jeg frem i sommer da jeg hadde vært i Sverige i en utrolig nydelig butikk med SÅ mye fint! En del er av tingene er fra merket Kids Concept, og jeg har sett at de blant annet har dette hos jollyroom hvor jeg kjøpte toget, her.

___________________________________________________________________________________________________________

Flere bilder av rommet kommer etter hvert når ting er ferdig, håper dere liker å få en liten sniktitt. Her skal joggeskoene på og jeg skal gjennomføre ukens første og energiske treningsøkt, gleder meg!

225 kommentarer

 1. Så nydelig stellekrok:) Der vil dere nok ha mange mange fine stunder sammen med den lille prinsessa deres:)

 2. Åh vad fint du gör det! Hoppas du mår bra i din graviditet!

  Har du tips på några bra bloggar du läser?
  Några bra svenska bloggar?

  /Karin

 3. Det er jo bare så vakkert, såå yndig, gjennomført og søtt 🙂
  Herlig at hun har maken dine kleshengere 🙂 Love it!

  Klem
  Birte

 4. Mener å huske at de har enkle hvite rammer til A3 på Åhlens 🙂

  Lykke til med det som kommer! 🙂

 5. Really cute – remembers me on the furniture and equipment when our childs very babies – but now they are adults! Time goes by so fast …

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 6. Sååå nydelig! Gleder meg til å se resten av rommet! Den lille jenta deres kommer til å ha alt hun trenger og mer! Og noen flotte foreldre som ikke sparer på noe når det gjelder det mest verdifulle de har!

  Jeg kommer uten tvil til å bruke innleggene dine som inspirasjon den dag meg og sambo venter en liten hjertesten (som forhåpentligvis ikke blir så altfor lenge til). Hvordan er møblene fra Oliver Furniture i prisen? De ser virkelig flotte og solide ut!

  Du er nydelig Caroline!

 7. Renate Skogstad

  GOSH!

 8. Så fint det er:) Gleder meg til å følge deg videre i graviditeten. Hun er heldig som får deg til mamma 🙂

 9. Hvor ser det vidunderligt ud 🙂 Du er så dygtig ! 🙂 Ikea har nogle fine hvide rammer, med afrundede kanter – måske du kunne male dem, så De passer i din farvepalet.

 10. Så utrolig fint! Du er kjempeflink 🙂 Masse lykke til videre med hu lille!
  Klem

 11. Så koselig og fint det er, helt perfekt:) kan tenke meg at du gleder deg nå til du har lille jenta de i armkroken, fantastisk følelse:) gled deg!:))

 12. Hvis ikke du allerede har kjøpt deg vognpose, anbefaler jeg virkelig RisaRosa!:) Har den til sønnen min. Kan brukes til de er 2år. Klem Frida (fra masken):)

 13. Elisabeth

  Hei,

  Tidligere har de i hvert fall hatt fine hvite rammer på Ikea, men om de er akkurat A3 er jeg ikke helt sikker på 🙂

 14. Så fint det blir! Heldige unge 🙂

 15. Ida Marlene

  Så koselig stellekroken blir <3 Du er så gjennomført i alt du, Caroline 🙂
  Sender du litt energi til meg? Står på jobb og hoster til jeg brekker meg, skjønner at det er høsten nå! 😉 (også er det vel kanskje ikke til å unngå heller når man har to barnehagebarn som ikke er helt i form :))
  Ha en finfin dag, skjønne! 🙂

 16. Tips om du vil skifte bleie på rommet eller inne på deres soverom (hvis hun skal sove der i begynnelsen og du ikke orker gå ut på badet midt på natten): weleda baby olje på mesoft baby engangskluter er like bra som vann på – om ikke bedre:)

  1. Du får tørre myke engangskluter ala mesoft på kiwi ig europris=) Mye billigere og kjempemyke.. Firkanta pakker=)

 17. The room looks adorable. Really girly haha. I actually adore the clothing hangers … Where did you buy them? They are so lovely and I’ve seen them in your closet too so I was curious haha. Have a lovely day! 🙂 ♥

 18. ingvild :)

  Så nydelig! Jeg tror jeg er nødt til å kjøpe det samme toget, bare i blått! Stilig 🙂
  Men hvor kjøpte du den lille stellekommoden til badet? Vi har et smalt og trangt bad, og jeg har lett OVERALT til en stellekommode/benk som får plass på badet!

  1. Fotballfrue

   Merket er Troll, den er fra Jollyroom 🙂

 19. AndrineK

  SÅ nydelig det blir! Dere er så flinke, og det er jo så gøy å se når det begynner å ta form! Her kommer både dere og den lille tulla til å ha mange fine stunder fremover. Det smilet som møter deg når du går for å ta opp barnet ditt når det har sovet- aahh, bare vent!:) Anbefaler dere å ha en godstol til amming og «stå-opp-kos» der inne, men det har dere sikkert tenkt til også:)

  Forresten, moro å se at du har funnet frem til produkter fra Kremfresh! Kjempegode produkter, og så er de jo så delikate å se på:)

  Ha en fin mandag! <3

  1. Ja og så tester ikke Kremfresh på dyr! Dessuten er de produsert i Norge med veldig rene råvarer, så det synes jeg er kjempebra å se at du benytter:)

 20. Tatjana Lewin

  Everything is so beautiful! The colors, design .. You are a wonderful mother with good taste! 🙂

 21. Så utrolig fint og delikat! Du er virkelig flink med interiør 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du!

 22. elisabeth

  Fantastisk nydelig ! Du er så flink, og takk for at du deler dette med oss lesere.

 23. Hei Caroline 🙂 Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar nå, men det er travelt å være student! 😉 Stellerommet er virkelig så fint, gleder meg til å se når alt dere har gjort for det lille gullet i magen er ferdig. Håper du får en super mandag 🙂 Her står også ukens første treningsøkt på planen, før forelesning. Klem

 24. Så fint det blir 🙂

 25. Ingrid elise

  For et vakkert stellerom dere har laget, og nydelig stellematte. Passer jo både til gutt og til jente og det viktigste av alt er jo sikkerhet for lille bebisen.

 26. Veldig søtt og pent! 🙂
  Min egen erfaring er at jeg fant det mest praktisk å ha stellebord på badet, dette fordi
  at der hadde jeg enkel tilgang til vann og salver & div. ved bleieskift.
  Greit nok med våtservietter, men ordentlig vask var nødvendig også.
  Praktisk sett ville jeg foreslå at du evt. skyver kommoden inntil veggen og skaffer noen
  hyller ved siden av? 🙂

  Jeg er overbevist om at du/dere vil bli enestående foreldre for den lille…. :))

 27. Så utrolig fint dere har fått det på barnerommet! 🙂 ikke lenge til det blir små tassende føtter rundt i huset hos dere, nååh 🙂 🙂
  Ramlet over noen ugler hos Skeidar, og tenkte på deg; https://www.skeidar.no/produkter/barne-og-ungdomsrom/bord-og-stoler/hyller-og-kommoder/ugle-hylle-med-skuffer

  Ha en fin dag, Caroline 🙂

 28. Så nydelig rom 🙂
  Jeg anbefaler virkelig Burt´s bees. Jeg har bare prøvd babyoljen deres men den lukter helt fantastisk! Jeg har selv en gutt på 6 mnd og jeg er trofast til babyoljen. Aldri brukt noe såpe eller liknende kun babyoljen – er ikke nødvendig med såpe på disse små, tørker bare ut huden deres! Men dette visste du sikkert 🙂
  Ellers anbefaler jeg purelan salve hvis du skal amme, ellers er morsmelk faktisk det beste. Smøre melk etter du er ferdig og amme på brystet også la det lufttørke. Fungerte hvertfall for meg, ble aldri sår 🙂
  Så må jeg bare få si, du stråler virkelig Caroline, ser helt fantastisk ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Kjempegodt å høre at produktene er gode, det er det jeg har kommet frem til også 🙂

   1. All såpe tørker ikke ut huden da, ikke hvis det er gode ingredienser=) Jeg bruker tomtombaby vaskegele=)

   2. Min anbefaling er kun vann, evt potetmel på sår stomp. Hvis babyen ikke har hudproblemer så er det helt unødvendig å smøre på produkter.

    Lekkert og delikat rom.

 29. For et nydelig rom!
  Jeg kan skrive under på at produktene fra Burts Bees og Lykkelig som liten er fantastiske. Spesielt badeoljen fra Burts Bees er en favoritt, den lukter såååå godt! Dessuten ble ammesalven fra Lykkelig som liten en redning for meg. Brukte den fra dag 1 (fikk kjøpt den på sykehuset) og den reddet meg fra såre brystvorter. Er også fin på tørre lepper og tørre hender.

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre, har hørt så mye bra om det 🙂

 30. Hva med å legge stellematten andre veien,
  Å ha noen fine kurver ved siden av med praktiske
  Nødvendigheter?
  Og burt bees hadde jeg hørt mye bra om også,
  Men jeg syns ikke de var noe spesielt bra. Merket
  Ikke forskjell på burt bees og Libero, og div
  Andre merker.
  Venter mitt andre barn noen uker etter deg,
  Lurer på å prøve skin love denne gangen.
  Sjekk ut de produktene 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var et godt tips, tusen takk 🙂

   1. Må bare slenge med at jeg ser noen anbefaler deg
    Purelan brystsalve. Anbefales ikke. Den legger seg
    Som er silikonlag på brystvorta, og kan gi deg sopp
    På brystvorta, og dermed i munnen til babyn.
    Det skjedde meg, å fikk høre at det var pga
    Purelan. den er veldig fet. Men danatek(trur den heter det)
    Er derimot mye bedre 🙂
    Ikke sikkert det er nødvendig heller;)

 31. Så nydelig! Du er virkelig gjennomført og gjør en god jobb med bloggen 🙂 alltid fine bilder og velskrevet tekst. Ha en super dag videre!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg!

 32. Så søtt det var, gleder meg til å se hele rommet når det er ferdig 🙂 men hvor er lampen fra? Den var kjempe fin.
  Ha en fin dag, Caroline!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Det glemte jeg å skrive, den er fra Skeidar, samme som vi har på soverommet 🙂

 33. Veronica

  Så fint, Caroline 🙂 Virkelig et drømme prinsesserom 🙂 Jeg kom over en artikkel i dag du MÅ se.. Fytti grisen. Et barn på 9år som har født..
  https://www.fandensoldemor.com/?p=14107

  1. Fotballfrue

   :O

 34. Maria BG

  Nydelig!

 35. Helt nydelig og utrolig lekkert! Her kommer hun til å trives. :o) Ha en fin dag! KLem

  1. Fotballfrue

   Det håper vi 🙂 Tusen takk 🙂

   Klem!

 36. Så nydelig prinsesse rom!:) du er virkelig flink med detaljer!!<3 jeg har den
  samme stellematten og er kjempe fornøyd!:)
  Lykke til med resten av forberedelsene!<3

 37. Virker som du er utrolig glad i å kjøpe ting!

  1. Marianne

   For en tåpelig kommentar! De fleste er vel glad i å kjøpe ting. Og litt ekstra spesielt er det når man driver med redebygging for barnet i magen<3

  2. Lisa Mari

   Litt vanskelig å få sitt første barn uten å kjøpe inn en hel del da..

 38. Flotte ting;)

 39. Har dere tenkt på navn til den lille?

  1. Fotballfrue

   Vi har navnet klart 🙂

 40. S flink du er Caroline! Det ser jo så flott ut og alt er veldig praktisk 🙂 Dette er vel både du og prinsessa veldig fornøyd med tenker jeg, gleder meg til å se resten!
  Ha en flott dag 🙂

 41. Herlighet saa mye sott 🙂

 42. Så flott dere har gjort det! Lurte på om du kommer til å inkludere den lille i bloggen din videre? 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig usikker på det ennå 🙂

   1. Håper virkelig hun i så fall kun inkluderes i tekstform, og at alt av bilder holdes privat. Det er så mange mennesker som mangler noe mellom ørene, så bildene av henne kommer nesten garantert til å bli misbrukt. Det er bare å se på hvor man kan finne bilder av deg (og i hvilken sammenheng). Ingen ønsker at et lite barn, uten mulighet til å forsvare seg, eller si sin mening, skal eksponeres på nett.
    Enda så mye jeg har lyst til å se den lille når den tid kommer, håper jeg vi aldri får se henne, for deres skyld

   2. Liksom… hvorfor ikke…?

   3. Har du lest kommentarfeltet her? Jeg skjønner veldig godt at de er skeptiske og vil bruke tid på å tenke gjennom om de ønsker å eksponere henne for slike mennesker som kommenterer her av og til!

   4. jeg har en tanke rundt dette. Jeg har ikke barn selv, men mange venninner som har. En av venninnene mine har valgt å vise ett nyfødtbilde på facebook, sånn at de hun har der kan få se. Ellers eksponerer hun kun en fot her, en hånd der, et blurry bilde, et tatt langt vekkefra (for å vise klær feks). Jeg synes det er en fin måte, for jeg tror det er et klart flertall av oss her inne som ønsker å se lille ugla. Men jeg blir glad for bare hender, bakhode, blurryness og jeg!
    Men jeg regner vel med dere har en cirka-plan rundt dette, og det er jo dere som bestemmer!

    Håper dere likevel vil røpe for oss hva hun heter, er så spent på det! 🙂

    klem Nina

 43. Michelle

  herlighet så nydelig pikerom dere har ordnet! smelt <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 🙂 <3

 44. Så utrolig fint det ble 🙂 Du er så flink med alt som har å gjøre med innredning og interiør, Caroline! Elsker sammensetningen av farger du har brukt. Og det ugle-motivet er bare supersøtt! Spennende tider fremover, jeg skal i hvertfall følge med 🙂
  Ha en fantastisk start på ny uke! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du liker det, tusen takk 🙂

 45. Åh, så fint det blir på rommet til ugla. Kommoden er såå lekker, og virker veldig solid. Det er jo slike ting man kjøper som man kommer til å ha i mange år fremover.

  Begynner å nærme seg nå, er så spent på å se hvordan bloggen din blir etter at hun har kommet til verden. Det er helt umulig både for deg og oss å forestille oss, men jeg vet du kommer til å velge den beste løsningen uansett <3

 46. Kom over en mammablogg hvor mammaen lager hjemmelaget barneklær, da jeg kom over dette innlegget med den rosa buksen med ugle på rumpa tenkte jeg på deg og den lille i magen med engang!

  https://speiltvillingene.blogg.no/1380463177_hjemmelaget_babyklr_d.html

 47. Thea Ljunggren

  Herregud, det er så skøy å få innblikk i slike ting! Jeg må bare si at jeg elsker det og blir skikkelig glad hver gang skriver om babygreier, det er så koselig! Godt å kunne drømme seg bort i himmelskeomgivelser 😉

 48. Ååh! Så vanvittig fint!! Smelt:)) Du/dere er flinke til å velge interiør! Så du skrev om stellebordet dere skulle ha på badet. Vi har bare et soverom, så må ha stellebordet på badet. Og badet er knøttlite. Så ble jo litt glad når du sa du hadde funnet et lite. Hva heter det/fra hvor?:)) Evt. Om du har målene også:P Hadde vært til stor hjelp:) Ha en herlig dag! Klem fra meg:)

 49. Så fint det var blitt 🙂 Helt nydelig!

  A3-rammer er ikke en standard størrelse, men jeg vil tro en del fotobutikker kan bestille det inn for deg. Ellers har denne butikken a3-størrelser: https://www.rammexperten.no/wp/?page_id=23

  Hilsen Ellinor.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

 50. Kristine

  Åååå, så nusselig (-: Så søtt du har gjort det på barnerommet. Flink du, Caroline. Merker at jeg får lyst til å «freshe opp» rommet til datteren min. Man kan liksom aldri få nok av farger, vimpler og annet koselig jentestæsj. Sjekk ut http://www.lilleverket.no – butikken bugner av «alt» man kan ønske seg til barnerommet. Ligger på BærumsVerk og er absolutt verdt et besøk.

  God mandag (-:

 51. Helt nydelig! Men jeg lurte på en ting, den stellematten ligger vel feil vei? Blir det ikke mye vanskeligere å skifte på henne om rumpa vender mot skapdøra i stede for mot deg? Bare lurte 🙂 åå, den lille prinsessen deres kommer til å få det så fint!

  1. Fotballfrue

   Det kan godt være 🙂

   1. elisabeth h

    har jobbet i barnehage i «ørten» år og skiftet NOK bleier, haha, har alltid hatt barnets ben mot høyre side, holder opp bena med venstre hånd og vasker m høyre….men alle finner sin måte å gjøre det på! Det viktigste er at du har godt grep og får gjort det du skal samtidig som du kan koseprate med den lille! En aldeles nyyyydelig stellekrok, Caroline! 🙂

   2. Christina

    Neida,går helt fint det.Stelte en av mine på den måten,for det var det mest praktiske da. 🙂

   3. Margrethe

    Har også hatt stellematten den veien slik at mine små lå beina mot høyre. Slipper ihvertfall noen spark i magen da når de blir større og ikke vil skifte bleie 😉
    En finner sin egen vei og egen måte etterhvert når babyen kommer 🙂

   4. Marthe

    Nei, nei, helt riktig veg! 😉 Kanskje det funker begge veier med en jentebaby,
    har kun erfaring med gutter, og da var det helt nødvendig med den vegen for
    å slippe å risikere en dusj hver gang vi skiftet bleie 😉 Så smart med vegger på stellematta, aldri sett det før. Flott rom 🙂

   5. Fotballfrue

    Hahaha :p

   6. Haha, ja! Også slipper man å bli tisset på! Jeg er bare vant til at når jeg skifter bleie på min gudsønn så gjør jeg det med rumpa mot meg, men så er han en ordentlig urosrumpe da så jeg er nødt til å holde han fast, avlede han og tulle med han samtidig som jeg tørker bæsj.. haha. 🙂

   7. Jeg har hatt Kasper stellekommode fra Trekløver til mine to, og da er stellematten samme veien som den er hos deg nå Caroline. Har aldri tenkt over at det var vanskeligere enn når rumpa er vendt mot deg 🙂 Nå venter jeg nr 3 om 5 uker og kommer til å ha den samme veien som før. Ingen problem det 🙂

  2. Dette er alt etter som hva du vender deg til da. Da jeg ble mamma for første gang var det aldri noen som fortalte meg hvilken vei babyen skulle ligge når jeg vaska rumpa hans(makan på hva folk legger seg oppi). Gutten min lå alltid den veien Caroline la matta under stell, og det passet oss kjempefint!

  3. Silje Anett

   Det blir veldig etter hva man venner seg til 🙂
   Før fikk jeg kun til å skifte vist de lå sånn som matten her er plasert, men nå kan de nesten stå på hode uten at det er noe stress…hehe 😀
   Man skifter litt bleier i løpet av dagen i barnehagen. Å er store forskjeller på barn til barn 🙂
   Sønnen til venninnen min på den gangen 2 1/2 år så til meg, etter at jeg hadde skiftet på han:
   Du veldig fink å ny beie!
   Lo godt da:D

  4. May Lene

   Den ligger vel ikke feil vei? Vi har alle stellemattene den veien i barnehagen hvor jeg jobber, og det er overhodet ikke vanskelig å skifte på barna for det 🙂

 52. Hei! Jeg leter også etter et stellebord som passer på et bad med skråtak! Hvor har du funnet det? Alle jeg har sett er så massive..

 53. Så nydelig! 🙂 Tror du kan få tak i bilderammer på IKEA? 🙂

 54. Så fint det blir!! Supert med tips nå som jeg snart kan begynne innredningen av rommet til min skatt i magen ❤ om 2 uker får vi kanskje vite kjønnet, og da kan jeg begynne litt etter litt

 55. Så utrolig fint hun får det! 🙂 Hvor er hylla fra som henger over kommoden?

  1. Fotballfrue

   Også fra Oliver Furniture 🙂

   1. Takk for svar! Kan hende du hadde sagt før at alle møblene var derfra, men har leita etter en sånn til lillegutt, så måtte bare spørre 🙂

 56. Hei. Så gjennomført og fint. En liten prinsesse verdig… Jeg lurte på hvilken str. du bestilte på den lakserosa strikka genseren fra Malene Birger? Jeg er så usikker på om jeg skal bestille xs eller s… Blir takkmenlig for svar. Imponert over jobben du legger ned på vært enkelt blogginnlegg… Ønsker deg en fin høst…. med mye flott i vente…

  Mvh Randi

  1. Fotballfrue

   Trooor jeg bestilte small? Det var det eneste som var igjen :p Skal dobbelsjekke når den kommer 🙂

 57. Guud hvor fint! Fant ut at jeg var gravid i sommer og har fått så mange ideer til barnerommet på grunn av deg! og foresten elsker jeg den ugla, kjempe søt!
  gleder meg til flere slike innlegg 😀

 58. Det blir jo utrolig flott da! Ett ekte prinsesse rom 🙂 Å den stellematten var jo genial! man følger jo selvfølgelig med på babyen, men vet om veeldig mange som har fått erfare at det er fort gjort å miste oppmerksomheten i ett halvt sekund.. Fant selv ut at jeg var gravid i helgen, og gleder meg såå masse til at jeg føler det begynner å bli «trygt» å kjøpe ting og tang til den lille engelen 🙂 vet du forresten om det kommer flere rabatter på kremer fra coverbrands?

 59. Margrethe

  Nydelig 🙂 Gleder meg til å se resten av rommet 🙂
  Koste meg masse jeg også da jeg pusset opp rommene til mine to små. Nå har de blitt så store av de har begynt å leke litt selv på rommene. Så gøy å se hvordan de koser seg 🙂

 60. Tanja Solibakke

  Kjempefint!
  Jenta di vil få det såå godt 🙂

 61. Hei! Så nydelig 🙂
  Er nå 23 uker på vei og har også bestemt meg for stellematten fra stella baby

  1. Fotballfrue

   Godt valg 🙂

   1. Ser at halvparten av innlegget kom ikke med… men del nr 2 var bare for å fortelle deg at jeg setter veldig stor pris på alle baby innleggene du poster i bloggen. 🙂 Ganske mye fine og nyttige tips for en fremtidige vinter mamma 🙂

 62. hei caroline
  jeg lurte på hvor du har kjøpt den med henge kroker, veldig praktisk og fin.

  1. Fotballfrue

   Hvilken mener du? 🙂 Hyllen? Den er fra Oliver Furniture den også 🙂

 63. Oh looks lovely! 🙂

 64. Oh I must to leave a comment. You are so lovely creative person Caroline! Wish you all the best and with the little bubble too! It is so inspirative, how much is your life with every day more stunning with pregnancy. Take care. Hug <3

  Zuzana

 65. Wow, really beautifull!!

 66. Åh, er så koselig å lese om babyforberedelsene dine! 🙂 Får vi noe hint om noe navn snart? Hvis jeg ikke har gått glipp av det 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikke før hun er født 🙂

   Klem!

   1. Kan jeg spørre hvorfor? 🙂

 67. Hei! Så utrolig fint det ble, dere er virkelig så flinke.

  Jeg har bare et lite spm til deg om du har tid til å svare på det. Jeg tenkte å kjøpe treningsdagboken til getinspired, men er den for hele 2013 jan-des, eller 13-14, ? lønner det seg å vente til Januar med å kjøpe den?

  1. Den fungerer slik at du skriver inn ukenummer selv så spiller ingen rolle når man kjøper den 🙂

 68. wow!!! så fint og gjennomført ! elsker stilen! 🙂

 69. Så utrolig lekkert!
  Min erfaring er at stellebord både på bad og soverom er veldig praktisk, hvis man må skifte bleie om natten er det mye bedre å gjøre det i dempet belysning på soverommet enn på badet. Minimalt med lys og forflytting av barnet gjør at det er lettere at hun sovner igjen. Som jo betyr alt, hvertfall hvis man ikke er en av dem som har fått «sovebaby»…
  Vår skatt på 6 mnd sover maks halvannen time av gangen om natten, så jeg har prøvd ALT av tips :p poenget: stellebord begge steder er veldig praktisk!!! 😉
  Gleder meg til å se resten 😀

 70. The beautiful room! She’d lived in that :)) I can not wait to see the show in its entirety 🙂 device for your child, but wait until you show us all 🙂 Where did you get the shelf that hangs on the wall?

 71. Dere er heldige som har to alternativer til stellsenger, vi har bare soverommet tilgjengelig, men det fungerer fint 🙂 anbefaler virkelig Bepanthen salve til babyrumper, og det alt annet som er sårt egentlig 😉 ikke sink! Sink kan være skadelig i større mengder. Bepanthen er vidundermiddel! Lykke til videre! Du er så flott Caroline!!

  1. Men dette med sink? Min erfaring med sink er at det hjalp utrolig godt og man smører da ikke med enorme mengder uansett, bare et lite tynt lag. Dessuten så er vel dette med såre stumper et mye mindre problem i dag da man har bleier som er veldig gode og absorberer veldig godt, så om den lille får en sår stump i ny og ne så tror jeg absolutt ikke at sink er noe problem. De brukte det da «før i tiden», og det var da aldri et problem, ungene vokste da opp da også!

 72. Veronica

  Oi dette var nydelig:):)

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :)

 73. Åå, så pent! Ønsker deg lykke til med barnet. ♥

 74. Det finnes jo en kunst- og rammebutikk på Limi oppover på Luksefjellveien i Skien, og der kan du få laget rammene i akkurat den størrelsen du trenger:-) Rammer i alle farger og stiler der.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips! 🙂

 75. hei fotballfrue:) Kjempe fint baby rom dere har ordnet i stand:) Jeg har prøvd å lett igjennom bloggen din, for jeg lurer så på hvilken farge du har på veggene på babyrommet og i stuen?=) håper du har tid til å svare=)

  1. Fotballfrue

   På dette rommet er det bare hvitt, i stuen er det kaffe latte tror jeg 🙂

 76. Gunn alice

  Stellematte med vegger på kan jo også brukes
  Som seng den første tiden:)

 77. det er ikke sånn WOWfint, liksom..

 78. Vil anbefale deg produkter fra cosmopharma . De barne produkter er super til barn og voksne. Ta kontakt hvis du lurer 🙂

 79. Bendikte

  Hei. Veldig søtt stelleområde, men som en mamma å småbarnstilværelsen har jeg et lite tips til deg. Ikke ha åpne ting over stelleområdet til babyen, hverken tunge eller lette. Dette er fordi det kan falle ned og treffe babyen, og hvis det er noe tungt slik som toget du har stående, så har du plutselig ingen baby lengre…. Verdt å tenke på.

 80. Nydelig stellekrok! Tips om du vil ha: kjøp inn babyolje som du bruker å vaske med når du steller der inne. Babyolje er veldig bra å bruke på de små da det fjerner bæsj og alt veldig skånsomt og enkelt. De gjør det jo på barsel, beste tipset jeg har fått av jordmor! Her i huset har vi brukt det mye, så får de kveldsbad i tillegg:-) eller en skikkelig stumpevask!

 81. Silje Anett

  Åhhh…Dette var kjempe koselig 🙂
  Her kommer dere til å få mange koselige stelle stunder sammen 🙂

 82. Så utrolig fint det ble! Er det noe i verden du ikke klarer å få fint??? Jeg lurer forresten på hvilken hårfarge du trives mest med av de du har hatt til nå? Og hva liker Lars Kristian deg best med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian sier ikke så mye og synes jeg er fin uansett :p Jeg trives veldig godt med den jeg har nå 🙂

 83. Hei caroline, så nydelig dette var 🙂 Må bare si det, det er grusomt å lese bloggen din med den dansende nelly dama på siden, jeg blir helt svimmel av ho. Pleier å samle opp så jeg kan lese mange innlegg på en dag, og da er det helt fryktelig å ha ho i sidesynet. Så vet du det. Klem 🙂

  1. hahah, helt enig, blir gaaal! 😛

 84. Er du flau over å ha babymage? Ettersom alle antrekkbildene er forfra og du aldri viser babymagen, kun rom og klær til ungen?

  1. Fotballfrue

   Beklager, men du kan ikke mene dette, så utrolig frekk du er. Jeg blir så oppgitt.

 85. Så nydelig! 🙂 Helt perfekt for ei lita tulle <3 (Ikke for å påpeke noe sånn sett, men heller et lite tips; Snu stelleputen andre veien, da det blir en mer naturlig stilling for både deg og barnet. Vi er forskjellige, og du finner selvfølgelig din egen måte)

 86. De har rammer på IKEA som passer til A3 🙂

 87. Så flott den vesla tulla deres får det!:) Nydelig stellekrok:)

  Når det gjelder babyprodukter, kan jeg på det varmeste anbefale Mild by Nature-produktene (som du bl.a. finner på iherb: https://www.iherb.com/Mild-By-Nature ), som vi bruker på vår vesle snuppe. De er naturlige kroppsprodukter uten fy-fy ingredienser 🙂

  Og ellers er Weleda bleiekrem veldig god:)

 88. Så fantastisk flott :))!! Om du ikke har,invister i en goood lenestol til amming,og en ammepute 🙂 Det blir mye kos ved «matfatet» vet du 😉 Og da er det viktig å sitte godt 🙂 Ha en fortsatt fin mandag 🙂 Klem <3

 89. Du mener Uoppmerksom i bare noen sekunder:)

 90. Andrea Charlotte

  Hei! Dette er LANGT fra noen hate melding, ment hvertfall, for jeg liker bloggen din veldig godt <3 Men jeg bare lurte på, du gjør jo alt veldig pent og fint, og rosa og lyst., men en baby griser jo veldig mye! F.eks så griser den gjerne til lyse farger på stellerommet, så jeg bare lurte på hva du tenker der?

 91. Anbefaler deg å snu matta så du slipper å stelle henne sidelengs! Så herlig babykos å lene seg mellom myke babylår og blåse på magen, kose med hender og fjes <3 Bleieskift er jo best å ta på badet mtp hygiene og tilgang til rennende vann. Men veien blir til mens man går! Sikker på at du blir en superflink mamma <3

 92. Så fint det blir! Deilig atmosfære 🙂

  Et tips: Snu stellematten andre vei. Hvis ikke kommer dere til å få veldig vondt i ryggene deres. Jeg snakker av erfaring. Har ikke barn selv, men jobber som pedagogisk leder i barnehage 🙂

 93. Så koselig:) når jeg leste om produktene du tenkte å bruke så tenkte jeg å anbefale nyrørt fra kremfresh, men så så jeg plutselig at du hadde de allerede;)

 94. Anbefaler Weleda sine produkter! Har egen barneserie 🙂

 95. Takk for inspirasjon. Nå skal det vaskes og ryddes på min datters rom!! Ha en flott kveld:)

 96. BeccaLill

  Hei og hopp:) Mihihii:) I dag lå det en pakke til meg fra Coverbrands i posten. Nå skal denne gravide kroppen smøres inn og pleies fra topp til tå med Ole Henriksens skrubb, tummy oil, burts bee leg & fot osv osv…Jeg kjøpte like gjerne det du anbefalte av produkter forrige uke og skal ha meg en deilig hjemmespa-kveld når veslesnuppa mi har lagt seg ikveld:) Mer motivert til å pleie gravidkroppen denne gangen enn jeg (gadd/orket) sist:)

  Så takk for tips – produktene lukter himmelsk<3

  Klem til en gravid hønemor fra ei annen rugemor;)

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig 🙂 Håper du liker dem 🙂

 97. Åh, for en vakker stelleplass 🙂 du er virkelig flink, Caroline 🙂
  Vil gjerne anbefale burts bees og lykkelig som liten stelleprodukter 🙂
  Viktig med naturlige ingredienser uten parabener og kjemikalier til de små.
  Har prøvd ganske mye ulikt , men det er få som slår disse.

 98. Blir det dobbeltnavn på jenta? 🙂
  Siden du skrev «initialene?» Aldri vært borti at noen inkluderer initialene til etternavn på slike ting 🙂

  Blir moro den dagen når «Nå er hun her»-innlegget kommer! 🙂

  1. Det er da veldig vanlig å inkludere etternavn?

   1. I litt mer formelle sammenhenger ja, men ikke på et barneteppe.

 99. Har du hørt om bladet fitpregnancy? Virker som noe midt i blinken for def nydelige rommet blir.foressten.

 100. Kjempeherlig stellekrok, du har øye for interiør:-)
  Elsker at du har produkter fra Kremfresh, håper at flere vil se viktigheten av rene og naturlige produkter, spesielt på babyer og barn. Jeg har kjøpt babyproduktenenderfra til alle jeg kjenner som har fått barn.
  Og jeg vet at de som eier kremfresh har babyer som i utgangspunkt kunne fått eksem, men som ikke har fått det. Det tror jeg er pga rene og gode produkter 🙂

 101. Hvis du ikke har tenkt på det allerede, så anbefaler jeg å kjøpe enn pen bunke med små gjestehåndkleder, som du kan legge oppå stellematten. De fleste stellematter blir litt for kalde å ligge rett på, men nå kjenner ikke jeg akkurat denne riktignok. Men de fleste er jo av noe lett vaskbart materiale i plast/pvc e.l og blir dermed litt kalde mot huden. Men et mykt frottéhåndklede er deilig å ligge på for den lille 🙂

  Nydelig stelleplass forresten! Her blir det nok mange fine kosestunder – og kanskje noen stunder med babybæsj alle veier hehe 😉

 102. Så utrolig fint !!

 103. Vil bare tipse deg om den søøøteste bamsen kremmerhusene fikk inn idag ;)) jobber der selv og tenkte på deg med en gang..

  den fineste: https://kremmerhuset.no/node/4148 <3<3<3

  og så har du jo ugla da men den er grå da men den er også fin: https://kremmerhuset.no/node/3071

  men den første er to die for i rommet ditt hihi!! 🙂

 104. Med fare for å høres ut som en av disse skrullete «heksejegerne» som studerer med lupe etter feil i innleggene – du har en skrivefeil i setningen om den stellematten – du har skrevet «i tilfelle du skulle være så uheldig å være oppmerksom i bare noen sekunder». Jeg regner med du mente det motsatte 🙂

  Kjempefint rom! 🙂 Nå skulle jeg ønske jeg hadde hatt overskudd til å ordne så mye til mine egne barn, men.. det hadde jeg ikke, hehe. Nå er jeg i grunn bare glad eldste har begynt på skole i høst og at jeg ser en ende på barnehagetilværelsen for den yngste også 🙂

 105. For en nydelig stellekrok! Fantastisk fin 🙂

 106. Hei. Hvis tilværelsen som mamma ikke blir like glansfullt som du har det nå, men litt våkennetter og tunge dager, tror du at du blir å fortelle leserne som det er eller blir du å «skjule» det litt å si at alt er så vakkert og fint med sukker på? Du lever liksom i det perfekte på bloggen, så derfor spør jeg bare. Ikke noe vondt ment. Stellekroken ble nydelig foresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har mer enn en gang vært åpen de gangene jeg ikke har hatt det så greit, så ser ingen grunn til å skjule det heller.

 107. kjempe fint. Er du på vei til å trappe ned med bloggingen?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Hvorfor skulle jeg det?

  2. Har lurt på det samme, men absolutt forståelig om du har det:) Har jo bare hørt fra deg en gang i dag, noe som ikke ligner deg klokken 21 på kvelden. Men du er vel kanskje i pakkemodus før Stockholm-tur?
   Stellehjørnet ser fantastisk ut! Du kommer til å bli en stor inspirasjon i mitt fremtidige hus:)

 108. Hei 🙂 Så utrolig nydelig rom og stellekrok 🙂 Men obs på beltespenner når dere lener dere inntil kanten på stellebordet, vi hadde en lignende på badet med første og etter ei stund hadde vi(mest meg) gnisset bort 10 cm med hvitfarge på kanten :/ Sååå kjedelig vettu siden det ble veldig stygt etterhvert og vi brukte mye tid på stellebordet, får så god kontakt med babyen når de ligger der å pludrer 🙂

 109. Skal dere ha nanny til lillingen? 🙂

 110. Hei!

  Så fint og gjennomført, men er det meningen at barnet skal leke med lekene eller er de bare til pynt?

  1. Fotballfrue

   Selvsagt skal de lekes med 🙂 Men det blir vel en liten stund til 🙂 Har hørt at babyer liker treleker etter erfaring fra venninner, så har kjøpt inn en del av det 🙂

   1. Christina

    Jeg også! Men erfarte at mine små lettere dunket seg med trelekene(f.eks lå på rygg og løfta en leke opp,mista taket og auu..) foretrakk lette,plastleker etter det.

 111. Hei!

  Kan du lage en «husvideo»?

 112. Flott stelleplass.
  Veldig koselig med «redebygging» jeg har gjort det 8 ganger nå og det er like gøy hver gang.
  Lykke til i tiden fremover.

 113. Hei!

  Kan du lage en «husvideo»?:)

 114. Vakkert 🙂

 115. Syns de sidene på stellematten nesten så litt skumle ut, i fht å kunne gi en falsk trygghet? De er jo så tynne og er sikkert veldig lette, og hindrer neppe en rullende baby på 3-4 kilo i å velte hele kassen? 🙁 Men kanskje den er mye mer stødig enn den ser ut til.

  Syns det er veldig moro at du har funnet egne vrier på f eks stellematte med vegger og babygym med pyntefigurer hengende i (skumle) løkker, men av og til tror jeg kanskje at det som er mest vanlig også er det beste? 🙁 Det er tydelig at du virkelig tenker utrolig masse på disse tingene, og jeg er kanskje frekk som skriver hva jeg tenker…

  1. Fotballfrue

   Dette er jo bevist å være den tryggeste på markedet, så det er ikke akkurat min vri :p

   1. Ja men da må det jo være veldig bra greier 🙂 Så litt skjørt ut men da lyver jo bildet om den er det tryggeste på markedet 🙂 Her hadde vi stellematta på gulvet vi da fra storebror begynte å rulle tre uker gammel, tror det også må være relativt trygt :p hehe

 116. Kan du vise hvordan du lager boblene med skrift som du har på bildene, og boblene du bruker å ha på de fleste bildene i hjørnene? 😀

 117. Helt nydelig 🙂 Hvor kan man få tak i den flotte taklampen?

  1. Det lurte jeg på og! Den lampen

 118. Hei! Fant disse utrolige søte skoene og tenkte på deg! Håper du tar en tur innom og ser på de:) https://www.shockstore.no/Klaer/37807-Crib-Boot-Auburn.htm. De finnes i svart, rosa, rød og burgunder.

 119. Hvor er de søte treklossene fra? Vær så snill og ikke si en liten butikk i utlandet!;)

  1. Fotballfrue

   Neida, jeg kjøpte mine i Sverige, men ser de har samme på jollyroom, har linket i innlegget 🙂

 120. Så nydelig 🙂
  Jeg har et spørsmål; kunne du ha laget et innlegg slik at vi som har guttebabyer kunne fått litt inspirasjon til gutterom?:)
  Hehe, er nok litt vanskelig med tanken på at det er lett å «bare se rosa» når man selv skal få en liten jente, men du er så flink men interiør og jeg skulle gjerne hatt litt inspo til min lille sitt barnerom 🙂
  Klem

 121. Bildene blir aller finest hvis du sender dem til ordentlig innramming! Utrolig hva en ramme kan gjøre for et bilde 🙂

 122. Har du sett bildene fra nilo-design?? De er såååå søte, å passer veldig fint inn på søte små babyrom. Har kjøpt noen av disse å fått opp på rommet til min kommende lille bebi 🙂

 123. Så fint det blir, Caroline! Hyggelig at dere falt for samme stellematte – vi er veldig fornøyde 🙂 Om en liten måned er det min tur til å innrede barnerom. Gleder meg som en unge❤ Klem

 124. Hallo Caroline 🙂
  Dette var helt nydelig og gjennomført!
  Hvor er taklampen fra? Den likte jeg veldig godt 🙂

  Masse lykke til i tiden fremover.
  Klem!

 125. christina

  Så utrolig fint, Caroline:) Får såå lyst på baby selv når jeg leser bloggen din:)

 126. veronika

  hvor er hyllen fra ? nydeli rom 🙂

 127. Hvordan ser du for deg å bruke stellematten? Skal du ha alle sidene oppe til en hver tid? Evt ta de opp rett før du blir litt uoppmerksom? Dette produktet er jeg svært skeptisk til om- dette regner jeg med blir et av dine bomkjøp som alle førstegangsgravide gjør (meg selv inkludert). Håper du holder oss oppdatert senere på hva du syns om de produktene du har frontet i bloggen din når de har vært i bruk en liten stund:)

 128. Kjempefin stellekrok og absolutt enig i at det er greit med både stelleplass på bad og soverom sålenge man har plass til det!
  Venter i spenning på gardinene 😉

 129. Karoline

  Det virker jo litt kaldt for den lille å skifte å ligge naken inne på det rommet(ikke badet?).. Skal dere få inn en varmluftsvifte eller noe? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, alt dere tenker på. .

   1. Det har jeg også tenkt på, så var lurt at dere skulle ha stelleplass på badet også. For oss som har barn er dette helt naturlig å tenke, men forstår du kan synes det er rart som ikke har erfaring med det selv. 🙂

   2. Veronica

    Ja huff du må ikke fryse ihjel babyen din! :p Gud så mye rart folk skal kommentere,må le 🙂 hadde stelle ord på barnerommet å hadde ikke vifte. Unga mine frøs ikke fordi jeg ikke hadde vifte :p nydelig rom forresten 😀

 130. Hei hei,

  For en kjempefin stelleplass! Jeg har hatt tre bleiebabyer, og stllematten har jeg alltid lagt slik at babyen ligger sidelengs med bena mot høyre. Min erfaring er at dersom man legger babyen med bena mot deg er det STOR risiko for å få dusj av både det ene og det andre slaget 😉

  Ellers støtter jeg virkelig tipset om slike mesoftkluter (engangs) som man får kjøpt på apoteket, sammen med en babyolje. Våtservietter har ikke fungert på våre babyer, de har bare blitt såre i stumpen av det.

  Hvor har du fått laget teppe med initialer??? DET har jeg også lyst på til mine små!!!!

 131. Så vakkert barnerom Caroline:) Nydelig ! Vi kjøpte inn masse fra Kidz Concept til hennes barnerom. Elsker uglemotivet og de fine duse fargene.Vi hadde ett års dag i helgen for vår datter.Så det var en selvfølge at kaken i bursdagsselskapet var med Pumpkin Uglen. Sjekk ut profilen min på Instagram @mitthjem for å se den fine kaken laget av flinke @kakevraket.

 132. veronika

  hvor er hyllen fra ?:)

  1. Fotballfrue

   Oliver Furniture 🙂

 133. Jeg skrev en lang kommentar i sted…hvor ble det av den?

  1. Fotballfrue

   Blir godkjent nå 🙂 Hadde lagt seg i spam, dessverre :/

 134. Herlig og romantisk 🙂 En prinsesse verdig ❤

 135. Hei… Hvor er taklampen fra ?

  1. Fotballfrue

   Denne har jeg allerede svart på, den er fra Skeidar 🙂

 136. så koselig du har laget det! du får nok tonnevis at tips, så jeg har egentlig tenkt at jeg skulle la være, men klarer ikke å dy meg. Det kan være lurt å kjøpe reisestørrelser av produktene du vil bruke, bare for å teste dem først. Jeg hadde store planer om å bruke burts bees på min lille skatt, for jeg elsker produktene selv. Han reagerte uheldigvis på noen av de, så da var det greit å bare ha kjøpt reisestørrelser i første omgang.
  Lykke til med de siste forberedelsene, og den siste tiden frem mot termin.

 137. Hit må du klikke deg inn og ta en titt. Fantastisk butikk i nydelige omgivelser 🙂

  https://www.verketinterior.no/om-oss/lilleverket/

 138. Må anbefale Maria Åkerberg produktene, de er ikke dyretestet og det er ingen kjemiske eller farlige ingredienser i de. Det er kun økologiske og naturlige ingredienser. Det finnes en egen barneserie, og da vet du at det du putter på barnet ditt bare er naturlige gode produkter. I mange andre produkter finnes kjemiske og skadelige ingredienser, selv om det ikke står det bakpå. Ville bare tipse om dette merket siden jeg regner med du bryr deg om hva du smører både deg og babyen med. Legger ved linken til siden, men andefaler å lese infoen du finner i sidebaren og den på toppen, står masse bra informasjon, og jeg er overbevist om at dette er de beste produktene du kan finne 🙂
  Utrolig fint rommet blir forresten, gleder meg til å se resten og høre om den lille prinsessa dere venter dere!

 139. Lykkelig som liten er fantastisk! bruker fortsatt barnesalven til mine prinsesser på 2 og 5.

 140. Et par ting: De blomstene er kanskje ikke så strategisk plassert på et stellebord?
  Skjønner du vil vise fasaden, men det blir litt for dumt.
  Samtidig et tips: når man steller en baby kreves det i nesten alle tilfeller å ha vann tilgjengelig……

  1. Fotballfrue

   Regner med du forstår at det er for å tilføre bildene litt mer 🙂 Og så foreslår jeg at du leser teksten ift. dette med vann 😉 Snakk om.

 141. Hei,

  Du har virkelig gått inn for en pen og gjennomført stil, også på babyfronten. Registrerer at det fokuseres mye på ting som kjøpes nytt. Selv er jeg tilhenger av tradisjon, kreativitet og ikke minst økonomi i mine babyforberedelser. Har dere kjøpt noe brukt, eller laget noe selv til babyen? Eller kanskje er det noe dere har hatt selv som babyer, eller arver av andre i familien?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har laget eget babygym for eksempel 🙂 I tillegg har hun arvet mange av mine klær som jeg hadde da jeg var baby 🙂 https://fotballfrue.no/2013/09/03/made-with-love-babygym/

 142. Hvor får man tak i den hvite taklampen?:)

 143. Er det noen jeg vet kommer til å bli en god mor så er det deg caroline! Jeg har lest bloggen din i flere år nå ( også da på blogg.no ), og dette har jeg faktisk ventet på! haha <3 Jeg sitter på andre kanten av landet, men kjenner kjærligheten du har til barnet gjennom alt du skriver og hvordan stoltheten din stråler på bildene. Jeg kjenner meg lykkelig på deres vegne og jeg gleder meg til å lese frammover!

 144. Nydelig rom;)

 145. Pernille

  Hvor er hyllen du har over stellebordet fra? Veldig fin, og ellers koselig rom 🙂

 146. Jeanette

  Kan virkelig anvefale babypleie produktene fra Weleda! Weledas Babypleie innholder verken mineralolje, syntetiske duft-og fargestoffer eller syntetiske konserveringsmidler. De har også gode produkter til de voksne også!
  https://no.weleda.se/weleda-baby/produkter/

 147. Hei:) For et nydelig stellerom <3 Vil ønske deg masse lykke til med fødsel og mamma-tilværelsen!!:-) Utrolig stort å skulle bli mamma!! Selv venter jeg og en liten prinsesse i april! 🙂 Gleder meg noe helt ubeskrivelig! 🙂 Jeg lurte på hvor hyllen over stellebordet er fra?? 🙂

  Kos dere med prinsessen deres! 🙂 Mvh Andrea 🙂

 148. Hei 🙂 Skal ha barnedåp i begynnelsen av februar og har veldig lyst å bestille en slik vimpel for anledningen, og deretter flytte den over på barnerommet! Kom det noen kostnader i tillegg til frakt, og tror du den er fremme til 9. februar? 🙂

  Ellers så må jeg si at det er så gøy å lese bloggen din, den er så gjennomført. Og mens jeg leita meg gjennom kommentarene for å finne svar på det jeg lurte på kom jeg over mange mindre hyggelige kommentarer. Du fortjener ikke det!

  Klemmer 🙂

 149. Hei:-) Virkelig fint stellerom! Venter selv jentebaby og skulle gjerne vist navnet på vegghyllen du har med knaggene. Veldig flott rom! Får mye inspirasjon fra deg. Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *