Babyrom: Stellekroken

Vi er et lite steg nærmere å være helt ferdig med stellekroken, det eneste som mangler er å henge opp noen bilder og gardiner. Gardiner har jeg bestilt, så forhåpentligvis vil de være her om ikke altfor lenge. Har også bestilt verdens fineste teppe med initialene hennes på, men der var leveringstiden veldig lang, så jeg håper det når frem i tide. Apropos bilder: Noen som vet hvor fine rammer for bilder i A3-format kan kjøpes?

Til tross for små mangler må jeg bare vise dere noen bilder, for jeg synes det blir så fint!

___________________________________________________________________________________________________________

nursery room vol. I 

Vi har bestemt oss for å ha stellebord på badet i tillegg til på rommet, har kommet over et stellebord som er veldig lite og nett som faktisk får plass der inne til tross for skråtak og dårlig med gjenværende plass på de høyeste veggene, men vi synes likevel det er obligatorisk å ha en stellekommode på babyrommet. Denne kroken er jo kjekk å ha når vi skal skifte klær på henne og slike ting, i tillegg til at vi kan ha en del produkter i den fine kommoden. Jeg har lest mye positivt om produktene fra Burt’s Bees samt Lykkelig som liten, så jeg tror det er disse vi kommer til å bruke, men jeg kan jo heller komme tilbake til nettopp det.

Stellekommoden er fra Oliver Furniture, et skikkelig møbel vi kommer til å ha i mange år. Stelletoppen kan vi ta av når hun ikke lenger har bruk for den, og da blir den en kjempefin kommode med god plass. Stellematten vi har valgt er fra Stella Baby, og denne bestemte vi oss for for flere måneder siden da jeg først så omtale av den hos Marianne Beate. Stella Baby skal være den tryggeste stellematten på markedet, da den faktisk har vegger rundt hele som du kan sette opp. Disse kan også brettes ned og skjules helt, slik at du kun har en vanlig stellematte. Babyen skal selvsagt aldri ligge alene på stellebordet, men med denne matten ligger hun trygt uansett om du skulle være så uheldig å være uoppmerksom i bare noen sekunder. I tillegg er det jo kjempefin!

___________________________________________________________________________________________________________

other details 

Vimplene er selvsagt fra etsy.com, søk bare etter bunting, eller trykk her, så har jeg allerede søkt for deg. Det søte toget er fra jollyroom.no, men det ser ut til at det er utsolgt. Den lille bamsen har vi fått av mamma og pappa, kleshengerne finner du online ved å søke etter perlekleshengere for barn Lisbeth Dahl og de andre lekene har jeg kjøpt litt her og der. Noe av dette viste jeg frem i sommer da jeg hadde vært i Sverige i en utrolig nydelig butikk med SÅ mye fint! En del er av tingene er fra merket Kids Concept, og jeg har sett at de blant annet har dette hos jollyroom hvor jeg kjøpte toget, her.

___________________________________________________________________________________________________________

Flere bilder av rommet kommer etter hvert når ting er ferdig, håper dere liker å få en liten sniktitt. Her skal joggeskoene på og jeg skal gjennomføre ukens første og energiske treningsøkt, gleder meg!

225 kommentarer

  1. Hei:) For et nydelig stellerom <3 Vil ønske deg masse lykke til med fødsel og mamma-tilværelsen!!:-) Utrolig stort å skulle bli mamma!! Selv venter jeg og en liten prinsesse i april! 🙂 Gleder meg noe helt ubeskrivelig! 🙂 Jeg lurte på hvor hyllen over stellebordet er fra?? 🙂

    Kos dere med prinsessen deres! 🙂 Mvh Andrea 🙂

  2. Hei 🙂 Skal ha barnedåp i begynnelsen av februar og har veldig lyst å bestille en slik vimpel for anledningen, og deretter flytte den over på barnerommet! Kom det noen kostnader i tillegg til frakt, og tror du den er fremme til 9. februar? 🙂

    Ellers så må jeg si at det er så gøy å lese bloggen din, den er så gjennomført. Og mens jeg leita meg gjennom kommentarene for å finne svar på det jeg lurte på kom jeg over mange mindre hyggelige kommentarer. Du fortjener ikke det!

    Klemmer 🙂

  3. Hei:-) Virkelig fint stellerom! Venter selv jentebaby og skulle gjerne vist navnet på vegghyllen du har med knaggene. Veldig flott rom! Får mye inspirasjon fra deg. Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *