Søndag og treningsprat

Happy Sunday! Håper alle har hatt en deilig start på denne late dagen, det har jeg og nå er mannen sendt avgårde til Oslo. I dag møter de Vålerenga og jeg skal klistre meg foran skjermen ved kampstart. Er så spent og krysser alt som kan krysses i hele kroppen på at de vinner ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

love my cup of tea in the morning 

I dag skal jeg trene, jobbe litt og ellers bare slappe av og planlegge den kommende uken. Jeg drar mest sannsynlig en tur til Stockholm på tirsdag, og det blir siste jobbreise for meg på en stund. Skal ikke bli der i mer enn noen timer, men det er et møte jeg må få til før jeg er for gravid, hehe 🙂 Så gleder jeg meg til å få besøk av Stine og Isabell i løpet av uken, det blir så fint! Alltid mye å se frem til når jeg står foran en ny uke, men aller først skal jeg finne frem treningstøyet og joggeskoene og svette litt.

___________________________________________________________________________________________________________

let’s talk about working out

Jeg er kjempefornøyd med treningsinnsatsen denne uken, formen har virkelig vært utrolig bra, beina lette og fine, og jeg har hatt mye færre kynnere under en løpeøkt enn på lenge. Kjennes godt, og jeg kan bare krysse fingrene for at de resterende ukene vil bli tilsvarende.

Har jeg nevnt at jeg har litt over the top glad i trenings-bher? Det er så mange fine å få tak i og jeg har nesten blitt en samler. Dette er mine favoritter for tiden, alle gir så god støtte og ikke minst godt humør med glade farger. Sånn bortsett fra de sorte, da. Akkurat i dag er det faktisk 20 prosent på alle treningsbher hos GetInspired  Sjekk utvalget av trenings-bher her. 

Vel, jeg får sette i gang med mitt! Håper dere får en god avslutning på uken 

59 kommentarer

 1. Heii! Hvor har du kjøpt bhen som ligger fremst på bildet?? Må skaffe meg den 😉

  Ha en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   Alle er fra GetInspired 🙂 Det ser ut til at mye er utsolgt nå, desssverre :/

   Ha en fin søndag du også 🙂

 2. Du er så flink til å trene du 🙂

 3. Herremann hvor flink du er å trene selv om du er gravid! 😀 Da går vel fødselen mye bedre også 😀
  Jeg må dessverre lese til prøve idag jeg… Jeg har naturfag-prøve i morgen, om celler og arv… GUD så kjedelig! Jaja…
  Ha en fin dag skjønneste Caroline! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er jo en livsstil for meg, så jeg prøver å opprettholde den så godt jeg kan 🙂 Masse lykke til med prøven, det går så fint 🙂

 4. tamt.blogg.no

  God Søndag til deg, Caroline!

  Hadde gjort hele vår kommende uke helt suuper om du tittet innom oss på http://www.tamt.blogg.no

  Stor klem 😀

 5. Wow, I´m in love with your sports garment! Because pink is one of my most beloved colours and I love it to wear this colour – especially for example my pink J Brand jeans 🙂

  Wish you a wonderful and happy sunday!

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 6. Hvilket program bruker du til å skrive ned ukeplanene dine? Kunne tenkt meg å bruke det selv 🙂

  1. Fotballfrue

   photoshop 🙂

 7. what can subscribe to the podcast page of sports bras?

 8. Bruker du noe i teen? Den så så god og hvit ut, haha 😀

  1. Fotballfrue

   Bare melk (steamet) og denne te-sorte http://fotballfrue.no/2013/04/14/cinnamon-sunset/ 🙂

   1. Tusen takk 🙂

 9. Hei. Vet du når du kårer vinner av kaffemaskinen?

  1. Fotballfrue

   Ja, i løpet av dagen 🙂

   Klem!

   1. Hvordan får man svar? På Mail eller her?

 10. Hei Caroline 🙂
  Joggeskoene på bildet, er det Asics Gel Attract? Er de greie å trene inne med? Trener litt styrke i sal og sånn..og trenger nye sko.
  Ha en super søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse skoene er favoritter for tiden, klarer nesten ikke bruke andre :p Det er disse http://www.getinspired.no/sko/asics-gel-attract.html 🙂

   Klem!

 11. Jeg har den nederste der, den er kjempelekker! Og rågod:) Og gir mine små pupper et aldri så lite løft, og det er jo ikke å forakte:)

  (har dilla på treningbher selv og, ser jeg har 4 av de samme som du har…..kremt..) Greit å ha mange topper synes jeg, eller å ha generelt godt utvalg av treningsklær så slipper en å vaske så hyppig. Når man trener 4-5 ganger i uken så går det unna litt tøy..

  Skal snart ha siste treningsøkta denne uken nå jeg:) Lat søndag, går faktisk fortsatt i pysjen og har bakt ekte hveteboller sammen med minstejenta.

  Ha en fin søndag Caroline!!

  1. Fotballfrue

   Å, hveteboller! Ha en nydelig søndag videre og god treningsøkt 🙂

   Klem!

   1. Hveteboller er en av mine store svakheter…….men jeg tåler de egentlig ikke, får alltid magesmerter og luftkramper av hveteboller (reagerer kraftig på mel). Men av og til så MÅÅÅÅÅ jeg bare ha det:)

    Det er så koselig å bake og kokkelere på kjøkkenet sammen med jentene synes jeg, gled deg til vesla di blir så stor at hun er med og baker:)

   2. Fotballfrue

    Boller er godt! Men du må prøve å bake lchf-bollene også, jeg garanterer at du blir nesten like tilfreds som det skulle være hvetebakst du gaflet i deg, bare ingen andre bieffekter enn fullstendig stappmett :p

   3. De lchf-bollene dine har jeg bakt mange, mange ganger, de er supergode! Likedan kanelsnurrene dine, nam! Jentene er ikke så veldig begeistret for de, så en og annen søndagen så lager jeg vanlige hveteboller sammen med minstejenta. Og en gang i måneden, på «den røde uke», så er det så fort gjort å falle for fristelsen…kremt..

   4. Fotballfrue

    De er kanskje litt for tunge for barn :/ Men det er jo helt klart lov å sprekke på en pose med boller en gang i måneden 😉 Det er en rett!

    Klem 🙂

 12. Jeg holder meg Oslos stolthet og skal inn 😀
  Vært litt usikkert siden jeg har hodepine, men jeg er bedre og
  skal inn å se Oslo-laget vinne 😀
  Kos deg med tv-titting 🙂

 13. ja her var det mange flotte sports BH er …
  men så synd dei er i små puppestørelser ;(

  nyt dagen

 14. Härliga färger, jag köpte nästan identiska gymnastik/träningsskor igår. Bild finns på bloggen; http://www.annorlundaunderbara.com
  Ha en härlig söndag
  Kram Jess

 15. Så herlig å vere i så god form hele (eller i hvert fall så lenge av) svangerskapet! Håper jeg og blir det når det er min tur 🙂
  Hvordan synes du sportsbher med smale stropper (som den fremste) er i forhold til de med vanlige, tykke stropper? Det er så mange fine med smale, men jeg tenker alltid at de støtter mindre, så jeg har ikke turt å prøve. Har ikke verdens største frontparti, men likevel :O

  1. være* i tilfelle noen skulle bry seg om å kommentere det, haha

  2. Fotballfrue

   Godt spørsmål, de med bred stropp støtter jo enda bedre enn de med smal, men jeg synes likevel de med smal gir god støtte. Gir det mening? Hehe 🙂

   1. Ja! ^^ Kanskje jeg skal prøve en neste gang jeg trenger kjøper ny! 🙂

 16. Ragnhild

  Hei!

  Du har kjempefin blogg! Leser hver dag. Vil tipse deg om Gaviscon – tyggetabletter mot halsbrann. Hadde masse selv i begge mine svangerskap, og de hjelper. De er lagt nettopp for gravide. Lykke til videre! Bare å glede seg!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   1. Benedicte

    Flytende gaviscon er også veldig effektivt 🙂
    Veldig fin kopp! Miss etoile har så mye fint!! Har noen krus i samme merket.

   2. Fotballfrue

    Ja, masse lekkert 🙂 Takk for tips!

 17. hei, lurer på hvordan du er med venniner, er du veldig voksen i og med at du er gift og alt, eller er dere fremdeles fnisete i blant? 🙂

  1. Fotballfrue

   Spiller ingen rolle om man er gift eller ikke, det forandrer ikke den man er 🙂 Når jeg er sammen med venninnene er vi like fnisete som alltid, og til tider såpass høylytte at vi nesten alltid blir bedt om å dempe oss uansett hvor vi er. Haha :p

 18. Magnhild

  Hadde vært mer spennende å lese disse treningsinnleggene dine viss du fortalte oss om hvilke øvelser du faktisk gjør når du trener! 🙂 Jeg synes ikke det er så interessant å lese at du skal trene… :p 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi, ja 🙂

 19. Ina Marie

  hvor redigerer du bildene dine? 🙂

  1. Fotballfrue

   For det meste i picasa, men om du tenker på listene bruker jeg tekst i cs5 🙂

 20. Ser at du bruker asics mye nå, men om jeg ikke husker feil sa har jeg sett at du har hatt nike tidligere? hva vil du anbefale av de to merkene? kjenner du noen stor forskjell på disse merkene? Klem Silje

  1. Fotballfrue

   Hmm, jeg synes asics er mye lettere for føttene, samtidig som dempingen er der, så det er nok derfor jeg har gått over 🙂

 21. Håper det er i orden at jeg låner siste bildet ditt på bloggen min 🙂

 22. Camilla

  Jeg har lest bloggen din i lang tid! Det siste året har jeg vært kjempe verpesyk! Og du er kun med til å forsterke dette med din fantastiske utstråling og all baby-bloggingen. 🙂 Jeg får bare krysse fingrene for at det kommer en ring på fingeren min snart, så de planene kommer litt nermere. Heldigvis er kjæresten min nesten mere verpesyk en meg (;

  1. Fotballfrue

   Ååå, så koselig 🙂

 23. Synes ikke det er rart at du opplever lette bein nå. De aller fleste får en oppsving i formen underveis i svangerskapet. Som jeg har sagt før ble jeg egentlig bare i bedre og bedre form utover i svangerskapet. Jeg ble stor som et hus og var «bare mage», men formen var knall selv om jeg gikk 11 dager over termin.

  Lukk ørene for skrekkhistorier!

  1. Fotballfrue

   Så deilig å høre! Den er bedre nå enn i første trimester i hvert fall 😉

   1. Og mye sitter unektelig mellom øra. Ikke alt. Men mye. Der er du sikret og stødig. Kos deg på mølla og hos PT.

 24. Merete Andrea

  Hei! Jeg har et spm, håper inderlig du kan svare! Jeg er gravid i 6 mnd og trener en del, men har fått så utrolig mye smerter i bekkenet og kramper o bena, har du erfaring med dette?

  1. Fotballfrue

   Nei, har opplevd kramper i beina om nettene et par ganger, men dette er lenge siden nå. Dersom du har smerter i bekkenet synes jeg du skal snakke med legen din før du trener videre 🙂

 25. Hei,

  Kunne du ha fortalt om hvilke bekkkenøvelser du gjør?
  Vil gjerne ha noen tips 🙂

  Ha en fin kveld!

 26. Kristine

  Hei Caroline.
  Lurer på hvordan du lager bildet hvor du planlegger treningsuken. Ser veldig bra ut, og motiverende! Vil gjerne lage et slikt selv. Bruker du photoshop til det?

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer 🙂

 27. Hei, gratulerer med graviditeten. Selv har jeg to barn og kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Hadde veldig greie svangerskap må jeg si. Men jeg lurer på en ting ang treningen din. Ser du har en T70 tredemølle, selv har jeg en T55, og er veldig fornøyd 🙂 pleier du å løpe med stigning? Har løpt med 0 og 2, og merket stor forskjell. Litt morsomt å høre hva andre gjør. Takk for en super blogg 🙂

  Mvh Linn

  1. Fotballfrue

   Løper på alt fra 0-2 nå i graviditeten, alltid litt stigning ellers 🙂

   1. Kan jeg spørre hva du har stigningen på når du ikke er gravid også? Og hva er det høyeste du har den på?
    Takk igjen 🙂

   2. Fotballfrue

    Det tar jeg helt på feelingen, har ingen regel på det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *