My everyday makeup

 annonse 

Jeg har brukt den samme hverdagssminken i flere år nå. Jeg tester ofte ut nye produkter, men vender alltid tilbake til de gamle rutinene i hverdagen igjen. Det er vel fordi jeg liker det best sånn, eksperimentere kan jeg gjøre til fest! Merker som studiomakeup, the balm og glo minerals har dere hørt meg prate om mange ganger før, men jeg får stadig spørsmål om hverdagssminke likevel, så her kommer et detaljert innlegg om nettopp dette. Håper du kan plukke opp noen tips! 

___________________________________________________________________________________________________________

my everyday makeup must haves 

___________________________________________________________________________________________________________

step by step 

 primer: for å få en så fin finish på huden som mulig, bruker jeg alltid foundation primer og jeg har lenge hatt min favoritt i bodyography sin clear

 concealer: jeg har vært trofast mot glo sine concealere så lenge jeg har blogget, tror jeg. De er rett og slett fantastiske, og jeg finner aldri noen med like bra dekkevne. Jeg bruker fargen natural både i under eye concealer og camouflage concealer. Husk å ikke bruke under eye på urenheter, da denne er ment for å gi næring til området under øyet og egner seg dårlig på urenheter. Det samme gjelder camouflage concealer, denne skal ikke brukes under øynene, da den er ment for å tørke ut urenheter og vil bli for sterk for den sarte huden under øyet.

 foundation: studiomakeup sin perfecting finish foundation er utrolig bra, den kan legges i flere lag for å oppnå ekstremt god dekkevne, men ett lag holder lenge sånn i hverdagen. Jeg bruker fargen beige natural. Gir et matt resulat.

♥ pudder: for å forsegle bruker jeg et anonymt pudder, det vil si et mineralpudder i så lik min egen ansiktsfarge som mulig. BEKK sitt mineralpudder er utviklet av makeup-artisten Linda Wickmann og dette ble jeg introdusert for for første gang i fjor da jeg gjorde reportasjen «Foran Speilet» for magasinet Stella. Det er utrolig bra, har kun gode egenskaper og anbefales virkelig. Jeg har fargen fair, som du finner her. Anbefaler kosten som hører til, den er perfekt til å klappe alt på plass.

♥ bronzer: dersom du ønsker litt farge, er en god bronzer å foretrekke. Bronzed and Poreless Pore Perfecting Bronzer (må jo elske det lange navnet) fra Too Faced er magisk og tilfører huden akkurat det lille ekstra av farge den trenger, i hvert fall for min hud.

 creme blush: jeg har den siste tiden forelsket meg helt i creme blush, og Créme Blush Stick fra studiomakeup i fargen coral cream gir en helt nydelig farge! Du smører bare sticken på huden og drar den utover med fingrene. Legges oppå kinnbeinet.

♥ highlighter: en god highlighter er et must i min toalettmappe, og denne kan du blande med foundation for en glød i hele ansiktet, eller bare klappe ønsket mengde av den der du ønsker å fremheve. Jeg bruker alltid denne på kinnbeina, på neseryggen og over leppebuen, og blander den i bodylotion for å påføre kragebeina de gangene jeg har utrigning. Finnes her.

 lid primer: glo sin lid primer sørger for at øyenskyggen sitter hele dagen, akkurat som du la den om morningen. Sørger også for at du ikke får disse stripene over øynene som ofte kan komme etter noen timer. Dette er helt klart den beste jeg noensinne har testet, så denne har jeg brukt i lang tid. Holder til og med på øyenskyggen under trening!

♥ baseskygge: jeg foretrekker en matt skygge som base før jeg legger hovedskyggene, og nearly nude fra studiomakeup er kjempegod til akkurat dette. Legges over hele øyelokket, hele veien opp til brynet.

 øyenskygge: fargepalettet til the balm – nude tude, er perfeksjon! Kan brukes til både hverdag og fest, og inneholder både matte skygger samt skygger med shimmer. Til hverdag legger jeg sultry på halve lokket, deretter legger jeg sexy i globallinjen og duser godt ut. Legger også ørlittegrann av sexy under øyet. Mer trenger du faktisk ikke.

♥ mascara: volumizing mascara fra glo har vært favoritt lenge. Denne klumper ikke, påfører vippene akkurat passe mengde, drysser ikke utover dagen og gir en intens look om du påfører flere lag.

___________________________________________________________________________________________________________

Ja, det blir en del produkter, men jeg elsker alle sammen og tror ikke jeg kunne klart meg uten noe av dette. Til nøds hadde jeg klart meg med kun camouflage concealer og pudderet fra BEKK 😉

Rabatt skal du få som alltid, og koden FB2 gir deg 20 prosent på alle produktene til og med 04. oktober.

144 kommentarer

 1. Godt innlegg! Har lyst å klikke hjem litt av hvert!
  Syntes det er veldig vanskelig å finne rett fundation farge når man ikke kan prøve de på..
  Syntes den du bruker ser lysere ut på bloggen din enn nettsiden.
  Tips til hvilken jeg skal velge ?

  1. Fotballfrue

   Det stemmer på bloggen, den ser altfor mørk ut på cb sine sider. Hva slags hudtone har du? 🙂

   1. En mellomting av varm og nøytral.. Tok en rå sjangs å bestilte samme fargetonene du bruker! Litt vanskelig å si om det blir riktig da, men håper, prøver og merker det snart! 😉

 2. Hei Caroline!

  Et spørsmål ang foundationen fra Studiomakeup,
  hvordan synes du den er i forhold til fukt? Har en kombinert
  hudtype, som trenger en del fukt. Har lyst til å teste den, men
  er usikker på om den vil gi huden min nok fuktighet!
  Så spørsmål nr 2, påfører du foundation med kost – isåfall hvilken?

  Så det siste spørsmålet som gjelder noe helt annet 😉
  Hvor har du/dere kjøpt den nydelige uroen som henger i vugga?
  Venter selv en liten jente i desember, så driver med litt innkjøp og
  den var bare helt nydelig!! 🙂

  Klemmer

 3. Hei – takk for fint innlegg 🙂
  Bruker du creme-blush over pudder ?
  Jeg har alltid trodd at creme må over creme og pudder må over pudder, men det er kanskje tull egentlig ?
  Hvordan oppfører pudderet seg når du tar cremeblush ovenpå ?

  Lurer også på noe annet (nå som man skal ha så ufattelig mange lag ovenpå hverandr,e er det lett å bli forvirret ;-)) :
  I hvilken rekkefølge kommer bb-krem (eller cc-krem) ? Er det over eller under primer ?

  Blir da rekkefølgen slik :
  rens – tonic – serum – øyekrem – dagkrem – primer – bb krem – concealer – foundation – rouge – pudder ?
  Eller skal man hoppe over enten primer eller bb-krem ? (smør på flesk ?)

  Hjelp ! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe problem i det hele tatt 🙂 Jeg bruker ikke bb cream 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar 🙂
    Det kom nok ikke godt nok frem, men dersom jeg ønsker å bruke bb cream/cc cream – i hvilken rekkefølge skal den på? (Før eller etter primer) ? Eller bruker man da den istedet for dagkremen/primeren?

   2. Fotballfrue

    Ville tatt den etter primer 🙂

 4. Jeg liker alltid tipsene dine så godt, og har handlet mye produkter som du har anbefalt, veldig fornøyd:) Jeg trenger en foundation til vinteren så det passet bra. Vet du om de selger den foundation i noen butikk, slik at man kunne vært å prøvd at fargen passer 🙂

 5. lene =)

  Kan jeg spørre hvilken shampoo og balsam du bruker + kroppsåpe? Jeg spør fordi jeg regner med du bruker ting som ikke er testet på dyr, jeg er veldig opptatt av det, så bare lurte på hva du bruker. 🙂

  1. Fotballfrue

   Hempz og Moroccanoil er helt safe! På kroppen har jeg brukt en såpe fra mama mio den siste tiden, men tidligere kjøpte jeg alltid på apoteket eller bodyshop 🙂

   1. lene =)

    Tusen takk for svar 😀 Setter pris på det! Du er så god! :))

 6. lene =)

  Sist kommentar var fordi jeg lurer på hva jeg kan bruke selv, siden de i butikk er som regel dyretestet.. :/

 7. Camilla

  Hei. Selges perfect finish foundation i butikk? Har ganske lys hud og vet ikke helt hvilken farge jeg bør velge så jeg trenger å prøve ut eller få tips av deg:)

 8. Camilla

  Hei. Selges perfecting finish foundation i butikk? Vet ikke om jeg tør å bestille på nett. Har ganske lys hud og er redd for å kjøpe en somber for mørk.

 9. Heihei!

  Skrev en kommentar tidligere i dag, men det ser ut som den er bortevekk?
  Evt ikke godkjent? Hadde bare et par spørsmål til innlegget (hvordan foundation
  er i forhold til å tilføre fukt og hva du påfører den med?)

  Lurte også på hvor du har fått tak i den nydelige uroen som henger i vugga!
  Håper på svar 😉

  1. Fotballfrue

   Har ikke godkjent fordi jeg ikke har hatt mulighet til å svare, svarer deg i morgen tidlig 🙂

   1. Okei, da gir det mening! 🙂

    Maser på svar jeg da…? 😉

   2. Fotballfrue

    Synes den har passe innhold av fukt, jeg blir verken fet eller tørr ila. dagen og har normal hudtype 🙂 Påfører med foundationkost, så utrolig mye bedre enn svamp! 🙂 Her er innlegg om uro: http://fotballfrue.no/2013/09/22/sweet-dreams-baby-girl/

    Klem!

 10. Karoline

  Ble helt forelsket i skoene på bildet! Hvor er de fra? 😉

 11. Takk for tips 🙂 Men jeg lurer på hva du gjør med bryna dine, de ser flotte og velfriserte ut. Fyller du de med øyebrynsfarge? Napper de i fasong? Tips til hvordan vi får fine bryn som ikke ser for påtegna ut?

 12. Hei, du har sikkert svart før en gang, men er noen av produktene du bruker testet på dyr? Innlegget ditt er veldig inspirerende og jeg skulle gjerne handlet inn uten å sjekke alle produktene først 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker aldri noe som er dyretestet 🙂

 13. Tatjana

  Hei! Jeg lurer på en ting 🙂 Den hårdonuten som du kjøpte fra asos, tok det lang tid før du fikk den? Det er gratis frakt på den siden nå, men om jeg bare kjøper den, i large hair donut (en mindre strl enn du kjøpte) – får jeg den i posten, eller kommer noen til å ringe meg? 🙂

 14. Tusen takk for gode tips! Det eneste jeg savner er en liten omtale av hvilke koster du bruker til å legge de forskjellige tingene, som feks concealer eller lid primer. Jeg har ikke funnet noen gode enda og håpet kanskje du hadde prøvd en eller flere? 🙂

  Tusen takk for en superfin og varierende blogg. Det er så motiverende å følge deg!

  Smil

  1. Fotballfrue

   Her er et innlegg om sminkekoster http://fotballfrue.no/2013/02/17/makeup-koster-luksus-vs-budsjett/ 🙂

 15. Hei!:-)

  Er foundation du bruker et mineralprodukt? Jeg har brukt Glo Minerals, Bare minerals og Mary Kay. Disse produktene kan huden min ha med tanke på urenheter. Men reagerer raskt på annet som ikke er mineralsminke.
  Ville gjerne prøvd den du har, men greit å vite litt før jeg kjøper og prøver .

  Kjempe fin side du har, og takk for råd og hjelp 🙂

 16. Hei! Fantastisk innlegg Caroline – elsker slike tips:) Jeg har selv i alle år sverget til Helena Rubinstein sin concealer, har du prøvd denne noen gang, og i så fall hvordan er den i forhold til glo sin? Vurderer virkelig å prøve glo sin etter å ha lest hvor fornøyd du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Har ingen erfaring med den, dessverre :/ Glo sin er bare helt utrolig bra! Men jeg skjønner jo det er vanskelig å gi slipp på favoritten 😉

 17. Hvordan er den foundation i forhold til urenheter? Er det mineralsminke?:-)

 18. Rebekka

  Hei! lurer bare på hvilken farge du har i «under eye» concealeren fra glominerals. Har vanlig nordisk hud, anbefaler du natural eller beige? 🙂

  1. Fotballfrue

   Anbefaler natural 🙂

 19. Hei og god morgen 🙂

  Lurer bare på hvordan du unngår at øyenskyggen Nude tude drysser under øynene når du legger den på?
  og når det gjelder lid primer..legger du den over foundation og pudder? før du legger på øyenskygge? 🙂

 20. Hei, flott side du har.

  Heldigvis er dama mi såpass naturlig pen at hun kun trenger å bruke 5min på badet. 🙂

  Men for min del, er jeg ikke like heldig. lurer på om du har noen tips for hva en mann kan gjøre for uren hud?
  hører noen bruker sminke?

  1. Fotballfrue

   Ville heller investert i god hudpleie og et sunt kosthold 🙂 Ta deg en tur innom en hudpleiesalong og få noen gode råd til akkurat din hud 🙂

 21. Hei, Caroline. Jeg til å prøve, men sliter med fargevalget og tenkte kanskje du kunne hjelpe, som har en god del mer greie på sminke enn meg. Jeg bruker golden honey i glo camouflage concealer om det skulle hjelpe. Jeg har lest bloggen din i rundt et og et halvt år nå og syntes du er så utrolig inspirerende! Er alltid så hyggelig å lese innleggene dine, for du virker alltid så positiv, er så glad i mandags innleggene dine, siden du er så positivt innstilt til mandager og en ny start på en ny uke, er så mange som bare skriver at mandager er pes og et ork med å begynne på skole og jobb igjen, mens du fokuserer på å legge et best mulig grunnlag for resten av uka, den gode innstillingen din smitter virkelig over! Ha en god kveld videre:)

  1. oi, her ser jeg at førsten har blitt borte. Skulle stå: Jeg har funnet ut at min foundation er dyre testet og har lenge hatt lyst til å bytte, men finner liksom ikke en.Men så skrev du så bra om denne fra studio makeup og da fikk jeg lyst til å prøve. hehe

  2. Fotballfrue

   Å, det er så vanskelig med farger uten at jeg har sett deg :/ Vet ikke om jeg tør å anbefale, men ville kanskje gått for warm beige?

   Klemmer din vei 🙂

 22. […] innlegget My everyday makeup beskriver hun alle produktene hun bruker hver dag, og Covebrands sendte meg alle produktene til en […]

 23. Hei 🙂

  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvilke sminkekoster du bruker, og hvordan kostene brukes. Jeg hart netopp kjøpt meg et sett med sminkekoster, men jeg aner ikke hvilke som er til hva. 🙂

  Kan godt være du har skrevet om det tidligere også 🙂

 24. Benedicte

  Hei.
  Takk for flotte makeup tips. Kan ingenting om sminke, så syns dette innlegget var veldig flott 🙂
  Men hva vil du anbefale som must have av disse produktene til ett bryllup?
  Skal gifte meg og vil jo se så flott ut som mulig 🙂

 25. Isabelle

  Hei
  Bare lurte på om du har. Noen erfaringer med goldwell sine shampoo?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *