My everyday makeup

 annonse 

Jeg har brukt den samme hverdagssminken i flere år nå. Jeg tester ofte ut nye produkter, men vender alltid tilbake til de gamle rutinene i hverdagen igjen. Det er vel fordi jeg liker det best sånn, eksperimentere kan jeg gjøre til fest! Merker som studiomakeup, the balm og glo minerals har dere hørt meg prate om mange ganger før, men jeg får stadig spørsmål om hverdagssminke likevel, så her kommer et detaljert innlegg om nettopp dette. Håper du kan plukke opp noen tips! 

___________________________________________________________________________________________________________

my everyday makeup must haves 

___________________________________________________________________________________________________________

step by step 

 primer: for å få en så fin finish på huden som mulig, bruker jeg alltid foundation primer og jeg har lenge hatt min favoritt i bodyography sin clear

 concealer: jeg har vært trofast mot glo sine concealere så lenge jeg har blogget, tror jeg. De er rett og slett fantastiske, og jeg finner aldri noen med like bra dekkevne. Jeg bruker fargen natural både i under eye concealer og camouflage concealer. Husk å ikke bruke under eye på urenheter, da denne er ment for å gi næring til området under øyet og egner seg dårlig på urenheter. Det samme gjelder camouflage concealer, denne skal ikke brukes under øynene, da den er ment for å tørke ut urenheter og vil bli for sterk for den sarte huden under øyet.

 foundation: studiomakeup sin perfecting finish foundation er utrolig bra, den kan legges i flere lag for å oppnå ekstremt god dekkevne, men ett lag holder lenge sånn i hverdagen. Jeg bruker fargen beige natural. Gir et matt resulat.

♥ pudder: for å forsegle bruker jeg et anonymt pudder, det vil si et mineralpudder i så lik min egen ansiktsfarge som mulig. BEKK sitt mineralpudder er utviklet av makeup-artisten Linda Wickmann og dette ble jeg introdusert for for første gang i fjor da jeg gjorde reportasjen «Foran Speilet» for magasinet Stella. Det er utrolig bra, har kun gode egenskaper og anbefales virkelig. Jeg har fargen fair, som du finner her. Anbefaler kosten som hører til, den er perfekt til å klappe alt på plass.

♥ bronzer: dersom du ønsker litt farge, er en god bronzer å foretrekke. Bronzed and Poreless Pore Perfecting Bronzer (må jo elske det lange navnet) fra Too Faced er magisk og tilfører huden akkurat det lille ekstra av farge den trenger, i hvert fall for min hud.

 creme blush: jeg har den siste tiden forelsket meg helt i creme blush, og Créme Blush Stick fra studiomakeup i fargen coral cream gir en helt nydelig farge! Du smører bare sticken på huden og drar den utover med fingrene. Legges oppå kinnbeinet.

♥ highlighter: en god highlighter er et must i min toalettmappe, og denne kan du blande med foundation for en glød i hele ansiktet, eller bare klappe ønsket mengde av den der du ønsker å fremheve. Jeg bruker alltid denne på kinnbeina, på neseryggen og over leppebuen, og blander den i bodylotion for å påføre kragebeina de gangene jeg har utrigning. Finnes her.

 lid primer: glo sin lid primer sørger for at øyenskyggen sitter hele dagen, akkurat som du la den om morningen. Sørger også for at du ikke får disse stripene over øynene som ofte kan komme etter noen timer. Dette er helt klart den beste jeg noensinne har testet, så denne har jeg brukt i lang tid. Holder til og med på øyenskyggen under trening!

♥ baseskygge: jeg foretrekker en matt skygge som base før jeg legger hovedskyggene, og nearly nude fra studiomakeup er kjempegod til akkurat dette. Legges over hele øyelokket, hele veien opp til brynet.

 øyenskygge: fargepalettet til the balm – nude tude, er perfeksjon! Kan brukes til både hverdag og fest, og inneholder både matte skygger samt skygger med shimmer. Til hverdag legger jeg sultry på halve lokket, deretter legger jeg sexy i globallinjen og duser godt ut. Legger også ørlittegrann av sexy under øyet. Mer trenger du faktisk ikke.

♥ mascara: volumizing mascara fra glo har vært favoritt lenge. Denne klumper ikke, påfører vippene akkurat passe mengde, drysser ikke utover dagen og gir en intens look om du påfører flere lag.

___________________________________________________________________________________________________________

Ja, det blir en del produkter, men jeg elsker alle sammen og tror ikke jeg kunne klart meg uten noe av dette. Til nøds hadde jeg klart meg med kun camouflage concealer og pudderet fra BEKK 😉

Rabatt skal du få som alltid, og koden FB2 gir deg 20 prosent på alle produktene til og med 04. oktober.

144 kommentarer

 1. Bruker du vanlig dagkrem før primer eller bare primer? 🙂

  1. Fotballfrue

   dagkrem før primer 🙂 lar kremen trekke inn i huden først, ca. 5-10 minutter 🙂

 2. Kristine

  Hei
  Kanskje litt upassende spm på dette innlegget, men jeg lurte på hvilken butikk du kjøper GreenGate servisenen du har? Elsker GreenGate og syns de har så mye fint:)
  Ha en fin kveld<3

  1. Fotballfrue

   Litt overalt, egentlig 🙂 Der jeg kommer over det 🙂 Forrige gang kjøpte jeg via drømmeverden 🙂

   1. Ingvild

    Hei!
    Om du ikke allerede vet om det så er det en butikk i porsgrunn som har MASSE green gate serviece!
    Butikken ligger like ved down town og heter «Hos Lise!» Masse fint til barn og baby der også, som er litt annerledes:)
    bilde av Green gate veggen i butikken:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452425524864634&set=pb.229557047151484.-2207520000.1380520170.&type=3&theater

   2. Fotballfrue

    Takk for tips 🙂

 3. Hej 🙂 Må jeg spørre hvorfor du er gået væk fra at bruge Glominerals foundation?

  1. Fotballfrue

   Bruker den på sommeren, nå trenger jeg en som dekker mer 🙂

 4. Så greit innlegg 🙂
  Men, jeg får opp at rabattkoden er feil?!

  1. Fotballfrue

   Skal høre med Coverbrands! 🙂

 5. Kjempe fint innlegg, tusen takk 🙂 aaaah, du er så flink 🙂 elsker disse innlegga <3

  1. Fotballfrue

   Å, så bra 😀 Det er jo bla. disse som tar mest tid 🙂

 6. Så kjekt innlegg! Absolutt mange tips å plukke opp her! Jeg er dessverre ikke så flink til å pynte meg, eller er ikke så nøye med all sminken. Klarer meg som oftest med bare litt «anonymt» pudder for å få vekk glansen i huden (har veldig glinsete/fet hud), blush, eyeliner og maskara. Har heldigvis aldri vært plaget av kviser eller uren hud, men skulle gjerne lært meg å bruke foundation og primer, samt concealer. Sitter sminken din like godt hele dagen? Jeg jobber som fotograf og blir både varm og sliten i løpet av dagen, så jeg er litt redd for at om jeg bruker «mye» sminke, kommer det til å se dårligere ut mot slutten av dagen.

  Det inspirerer iallefall veldig å se bilder av deg, for jeg får så lyst til å gjøre det selv, siden du er så flott 🙂 Og som alltid må jeg bare kommentere mtp de forrige innleggene, gud hvor du stråler! Den nye hårfargen kler deg bare utrolig bra, og det samme gjør gravidmagen. Du er en stor inspirasjon, det må du vite!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord 😀 Ja, sminken min sitter hele dagen, oppdaterer den svært sjelden og det er så deilig! 🙂

   Klemmer!

 7. Margrethe

  Hei! Hvilken farge har du i nearly nude?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nearly nude som er fargen 🙂

   1. Margrethe

    Opps… Gikk litt fort i svingene der! Beklager et smule selvforklarende (og dumt) spørsmål… 🙂

 8. Får bare «rabattkode ikke gyldig»…

  1. Fotballfrue

   Så leit! Kan jeg spørre hva du har lagt i kurven og når du får beskjeden? Så skal jeg videreformidle 🙂

   1. Kine Elde

    får opp samme beskjed.. 🙁

   2. Fotballfrue

    Koden er FB2 og ikke FB20, rettet opp nå 🙂

   3. Det går fortsatt ikke.. 🙂

 9. Skal definitivt klikke hjem et par produkter! Men hva bruker du på øyenbryna dine?
  Du er helt fantastisk nydelig:-) Ønsker deg masse lykke til med den spennende tiden du har i vente:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg! Her er et innlegg om bryn https://fotballfrue.no/2013/08/28/brynstyling-med-aria-dylan-og-coverbrands/ 🙂

 10. Ååå, må være så deilig å ha tid til å stelle så mye med seg selv! Leser om alle dine kremer og oljer og sminke og stylingprodukter, ser så deilig ut og minner meg om tiden min før barna kom. Med en 2-åring og en baby rekker jeg sjelden mer enn rouge og mascara, dusje gjør jeg mens 2-åringen bader på kvelden… Elsker å drømme meg bort i innleggene dine Caroline, du er flink til å få frem feelgood-følelsen, slik ethvert «glosset magasin» skal gjøre 😀 stoor nattaklem fra meg, håper du drømmer masse søte babydrømmer <3

  1. Fotballfrue

   Tar meg alltid tid til 10 min. med smøring morgen og kveld, og det håper jeg at jeg kan forsette med 🙂 Vet aldri hvordan det blir, men jeg regner med at tiden på badet vil bli kortet ned for min del fremover også, spesielt når det gjelder hår og sminke 😉

   Stor klem 🙂

 11. Jeg er også sånn , men det er vel fordi man finner de produktene man liker best etter hvert . Har prøvd masse forskjellig , men ender alltid opp med det samme 🙂

 12. hehe, følte eg hadde flaks no. tenke oppdatere kvardagsminka for nokon dagar sidan, men gadd aldri. Og er no veldig glad eg utsatte det sida vi brukar mykje dei same produkta 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, perfekt 😉

 13. Karoline

  Hei!

  Jeg så Lars-Kristian skrev her et sted at du bruker/har brukt PFC over lenger tid. Jeg har nå gått et års tid uten p-piller, grunnet enorme bivirkninger, men da jeg har kjæreste blir det litt kjedelig i lengden å alltid måtte bruke beskyttelse. Har du lyst til å fortelle litt om dine erfaringer om det? Jeg var på kanten til å kjøpe det på nettet før i dag, men det koster jo 4-6000 kr, og litt skummelt å bruke så mye penger på noe jeg er litt usikker på. Blir VELDIG glad for bare et lite svar, evt. anbefaling/erfaring 🙂

  Stoooor klem!

 14. Hvordan er glominerals sheer tint foundation i forhold til foundationen til studiomakeup?
  Har nettopp kjøpt foundationen fra glominerals.

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å bruke sheer tint base om våren / sommeren og bytter til perfecting finish Foundation nå fordi den har en tettere dekkevne / er litt tyngre enn den fra glo. Har skrevet om dette tidligere:

   https://m.fotballfrue.no/2013/03/20/sminkepungen-kjop-behold-oppdater/

   🙂

 15. Charlotte

  Hei! Prøver å bestille nå, men rabattkoden funker ikke… :/ Har prøvd FB2 og Fb20, ingen funker..

  1. Fotballfrue

   Jeg har snakket med Coverbrands, og det skal være i orden :/ Har du mulighet til å sende kundeservice en mail? De hjelper med glede 🙂 Mye lettere med direktekontakt med dem i stedet for å ta det via meg 🙂

 16. hei takk for en kjempefin blogg lurer på er noen av disse produktene og finne i butikken parfymerier ?eller er det bare via nettet du kan kjøpe det
  ha en fin kveld hilsen anne

 17. Å jeg klarer meg godt uten! Vil du høre min morgen rutiner? Ordne håret, pusse tennene og om husker så vaske ansiktet. Ikke vær morgen jeg husker det:). Å da var jeg klar;). Fest å hverdag;).

  1. Fotballfrue

   Haha, godt man er forskjellig :p

  2. jepp, da er du som meg hanna!!! naturlig er vakrest! …men morsomt å drømme seg bort i bloggen, caroline. selv om den typen rutiner er heeelt urealistisk for meg 🙂

 18. Elsker disse innleggene dine<3 Du rusher på en måte ikke bare gjennom to-tre bilder av produktene med en fortløpende tekst etter, men presenterer mer en artikkel rett og slett. Gode bilder, gode bildetekster, god forklaring, gjennomgang osv. av produktene du reklamerer for. Og det setter jeg så stor pris på!:) Gir meg følelsen av at dette er noe du virkelig kan gå god for når du presenterer det så flott, ja du selger det bra til oss leserne rett og slett. Så nok engang: tusen takk for tipsene dine, rabatten din og takk for at du får meg til å kose meg mens jeg leser innlegget ditt:) Så et lite spørsmål: bruker du concealeren før eller etter foundotion? Hørt og lest litt forskjellig om akkurat det emnet:S

  1. Fotballfrue

   Så utrolig kjekt å høre, jeg bruker så mye tid på disse innleggene, men synes jo at det er gøy selv 🙂 Jeg bruker litt concealer før og etter, alt ettersom hva jeg føler behov for den dagen 🙂 Du kan egentlig prøve deg frem 🙂

 19. Kjempe bra at du kommer med sminketips. Har foundation fra
  Studimakeup som du anbefaler. Veldig fornøyd med den. Kommer sikkert til å prøve flere anbefalinger etterhvert 🙂

 20. Hallo!!!
  Tusen takk for gode tips!!!
  Fant masse fint jeg «trenger». Koden funket som bare det!!!
  Klem

 21. Hei, forsøkte rabattkoden og den gir ikke 20 % rabatt på min bestilling, men ca 13 % rabatt… stemmer dette?

  1. Fotballfrue

   Den skal gi 20 om du har valgt produkter som er med i dette innlegget 🙂

 22. Har selv brukt samme type primer (bare i grønn) som deg de siste årene, og sverger til den! Så det passet utmerket med en rabattkode nå når jeg trengte påfyll 😉

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂

 23. Jeg bruker også den primeren, elsker den! 🙂

 24. Karoline

  Hei! Mamma har malt et bilde som jeg har lyst til å vise deg?
  Hvordan kontakter jeg deg på Mail?

  1. Fotballfrue

   du kan sende til marked@fotballfrue.no 🙂

 25. hva med glo sin foudation? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den har jeg alltid sagt at jeg bruker om sommeren når jeg trenger noe lettere 🙂

 26. Hvordan får du det til å bli så naturlig?

  Jeg har prøvd men blir bare så ugjevnt !

  Bruker du noe for ikke å få tørr hud i ansiktet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm, jeg vet ikke, har aldri vært noe problem 🙂 kommer kanskje an på hudtype også? Jeg har helt normal hud, bruker en god fuktighetskrem etter rens av ansiktet hver dag 🙂

 27. Kunne du ikke skrevet ett innlegg om kostholdet ditt nå som du er gravid? Tar du noe kosttilskudd? Hva med proteinpulver?
  Har nettopp funnet ut at jeg er gravid og er veldig opptatt av kosthold, villet satt stor pris på noen tips fra deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke endret noe på kostholdet siden jeg ble gravid 🙂 Tok folat-tilskudd og jern i starten, nå tar jeg multivitamin og jern og noen ganger omega 3 de dagene jeg føler at kosten ikke har vært optimal (for eks på travle dager andre steder enn hjemme etc) 🙂

 28. God kveld:-).

  Kjekt innlegg, men jeg har alltid problem med at når jeg legger på foundation, puddel o.l så føler jeg at det har lagt ett lokk over ansiktet mitt (grusom følelse for min del!!), men etter ditt innlegg om hudpleieproduktene fra Ole Henriksen så trenger jeg ikke stort mere på huden. De produktene er helt fantastiske, så selv på budsjett kjøper jeg inn det merket fremfor andre. Ser på det som at det går opp i opp med andre ansikts-sminke-utgifter!

  Men spørsmålet mitt er: Om vinteren så er det stort behov for kuldekrem for ansiktet (vi stallmennesker er mye ute) så jeg lurte på om du hadde noen erfaringer og produkttips å komme med?! Hadde vært så kjekt med litt hjelp til dette!

  Håper mandagen blir strålende for din del! Hos meg så er det påbegynnende med nytt fag, så gleder meg kjempe masse til i morgen!

  Klem

 29. Jeg får mld om at FB2 er ugyldig når jeg forsøker å handle:(

  1. Fotballfrue

   Handler du noen av disse tingene? Det skal være i orden nå, snakket nesten nettopp med dem :/ Har du mulighet til å sende en epost til kundeservice der? De bruker å være veldig behjelpelig 🙂

   1. Therese

    Klart jeg kan 🙂
    Har lagt primer og foundation i handlekurven, var det jeg manglet etter å ha fylt opp sminkepungen som nesten var tom for to dager siden – men 20% nå er jo bedre enn på ingenting;)

    God natt 🙂

   2. Fotballfrue

    Absolutt bedre enn ingenting 🙂

 30. Kristina

  Flott med rabattkode, og jeg som får lønn 3 oktober! Tusen takk! 😉

 31. Bruker du noe for at huden i ansiktet ikke skal bli så tørt? :)<3

  1. Fotballfrue

   Foundation primer holder fint på fuktigheten, men jeg anbefaler en god dagkrem under 🙂

 32. Hei! Jeg trenger en foundation for høsten og vinteren. Er vant til å kun bruke bare minderals ID men trenger en som dekker mer så lurer jeg på hvordan denne du bruker er i forhold til Chanel sin? Dekker den mer elr mindre? Og bruker du noen koster til flytende foundation? I såfall vil du anbefale noen?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ingen erfaring med chanel sine produkter, men denne har i hvert fall en veldig god dekkevne 🙂

 33. Hei!

  Tusen takk for kjempe fint innlegg!! 🙂 Du er så inspirerende og til god hjelp! Har ingen greie på sminke, så jeg lurte på om du legger alt i den rekkefølgen som du skriver her?

  Stor klem!!

  1. Fotballfrue

   Ja, alt er beskrevet i riktig rekkefølge 🙂

   Klemmer!

 34. Er natural beige veldig mørk? Ser ganske mørk ut på bildet 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det! Den er ikke så mørk som i collagen, men ta utgangspunkt i de bildene jeg har tatt av produktene, det er riktig 🙂

   1. Ok 🙂 den er ikke noe spesielt gul eller rosa? Hvem farge er det som er et hakk lysere? 🙂

 35. Rart hvordan man forandrer seg etter å ha fått barn. Jeg brukte å være forfengelig og elsket å smøre meg inn med alskens hver dag. Nå har jeg en to mnd gammel baby, og ligger akkurat nå i senga med håndduk på hodet mens babyen ammes. Første gang jeg vasker håret siden tirsdag, haha. Jeg synes det er ufattelig at jeg ‘har fri’ hele dagen, men likevel ikke har tid til sånt;-) hehe, gled deg, kjære caroline, håret ditt blir kanskje bittelitt flokete en periode, men så lenge barnet ditt smiler er det så verdt det. Takk for fint innlegg og fin blogg 😀

 36. Caroline

  Noen ganger tar jeg meg selv i å bli enda mer imponert over deg enn jeg trodde var mulig. Du har så orden på bloggen din, ting blir alltid gjort så ordentlig med flotte bilder og reflekterte og korrekte tekster. Det er en fryd å titte innom her hver dag! Helt utrolig at noen kommenterer at du har så enkel jobb/jobber lite. Herregud det skinner igjennom laaaaaaang vei hvor mye arbeid du legger ned i dette. Tar av meg hatten for deg 🙂 Ha en strålenede uke, fine Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk, skjønne du!

 37. Hei Caroline 🙂
  Vet du om foundationen du bruker, kan brukes for oss med allergi?
  Prøver å finne en jeg ikke reagerer på men det er vanskelig å finne, får eksem/utslett pga parfymen tror jeg.
  Er det mye parfyme i den du bruker? Og i primern? 🙂

  1. Fotballfrue

   Er veldig sikker på at begge deler er parfymefri 🙂

 38. rabattkoden din gir kun 10 pst og ikke 20

  1. Fotballfrue

   Så merkelig, den skal gi 20 :/

 39. Hei! Fint innlegg. Skal bestille creme blush, men hvilken farge bruker du? Usikker på fargevalg:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har skrevet fargen, den heter coral creme 🙂

 40. Anna karoline

  Jeg brukte rabattkoden i går kveld, og det gikk helt fint! 🙂 ble dyrt dette da jeg kjøpte masse!;) gleder meg til å prøve dine favoritter!

 41. Hei. Hva bruker du til å ta på concealer med?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker en foundationkost 🙂

 42. Hei, et supert innlegg og jeg skal absolutt teste et par av produktene. Har lurt en stund på hvor toppen din på dette bildet er fra? Falt pladask for den da jeg så den i et tidligere innlegg! 🙂 Ha en super dag videre!

  1. Fotballfrue

   Den er kjempefin! Fra Versace for H&M 2011 🙂

 43. I always love your makeup so this post is great! I hope you’ve had a lovely weekend:)

 44. Hei! Jeg skulle gjerne ha bestilt en av glo minerals sine concealere, men det er litt vanskelig å vite hvilken farge man burde velge over nett, ettersom jeg aldri har brukt de før. Burde man være litt solbrun for å kunne bruke fargen natural, eller bruker du den samme fargen om vinteren som om sommeren? Hilsen Maria.

 45. Fantastisk innlegg med mange gode tips 🙂

  Jeg bruker bare minerals og får en naturlig look. Ser ansiktet naturlig ut med så mange produkter?

  Til slutt vil jeg takke for den inspirerende bloggen din. Du i inspirerer hvertfall meg til å bli den beste utgaven av meg selv 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det synes jeg absolutt 🙂

   1. Hilde: Det kan jeg skrive under på! Jeg bruker selv studiomakeup sin perfecting finish foundation beige natural etter Carolines forrige innlegg om hverdagssminke. Over denne bruker jeg litt Bare Minerals for å «forsegle» looken. Holder hele dagen og natta (om du skal på fest) uten å se unaturlig ut. Samt. kan jeg nevne at studiomakeup sin lid primer er noe av det beste jeg har testet. Om jeg glemmer denne en dag, da er øyeskyggen ødelagt og ligger i striper på lokket. Beste av alt er at den er så drøy i bruk! Øyeskyggen får ikke helt 100% utnyttelse uten denne mener jeg. Helt fantastiske produkter, har aldri vært så fornøyd med noe som helst sminke inntil jeg klikket hjem mye av Carolines anbefalinger. Så tusen takk, C! <3

    Har ett lite spørsmål til slutt: bruker du bodyography foundation primer veil til hverdag og den der med shimmer og glow (brunt innhold) på sommeren for en litt mer glødende effekt? Har snart brukt opp min "brune" primer, herremin for et fantastisk produkt! Vurderer å gå til innkjøp av veil nå som det går mot vinter og siden man ofte er litt mindre solbrun da, hvis denne primeren kan steppe inn for det 🙂

    Som alltid, tusen takk for fint innlegg. Du gjør en fantastisk jobb Caroline 🙂

 46. Du kunne ikke lagt ut noen bilder som faktisk viser hvordan huden ser ut med disse produktene? Er så vanskelig å se om de faktisk er bra eller ikke når bildene er redigerte. Kjøpte en foundation en tid tilbake som du anbefalte og det så ut som jeg gikk med en maske : Hadde ikke mye på heller. Har ikke problemhud eller noe, den var bare utrolig seig og klissete.

  1. Fotballfrue

   Det er kun denne og sheer tint base fra glo som jeg har anbefalt de siste årene, så hvilken av disse er det du har prøvd? Sheer tint base kan ikke bli klissete da den er veldig tynn, så dette høres veldig rart ut? Ettersom dette er hverdagssminke, kan du egentlig se på alle bildene av meg på bloggen, jeg bruker alltid denne sminke med mindre jeg skal på fest, da endrer jeg øyenskygge og noen ganger blush 🙂

   1. Det er den fra glo. Nesten som jeg lurer på om produktet var gammelt rett og slett. Seigt og ekkelt :

   2. Fotballfrue

    Ja, det har jeg aldri opplevd! Send den tilbake 🙂

 47. Hvilken farge har du i de concealerene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Natural 😉

 48. Hei.
  Fantastisk innlegg. Man ser at du har brukt tid på dette 🙂
  Jeg har to spørsmål. Lurer på om creme blushen gir veldig sterk farge eller om den blir naturlig når man duser det ut?
  Jeg lurer også på om du har noen tips til leppestifter som er litt lette og freshe.
  Jeg holder på å fornye meg litt innen sminke. Du skriver mye om dyretesting og jeg begynte å lese på nett hvilke produkter som tester på dyr og det viste seg at ALLE mine merker gjør det!!! Så takk for en tanke vekker. Jeg var så naiv at jeg trodde ikke så mange gjorde det.
  Ha en fin uke. 🙂

  1. Fotballfrue

   Den blir naturlig når du duser den ut 🙂 Så bra du har fått opp øynene for dette!

   Når det gjelder leppestift synes jeg glo sin borabora er kjempefin! Den er veldig naturlig, så den bruker jeg nesten hver dag 🙂

   Klem 🙂

 49. Hei. Blir huden litt klissete der creme
  blushen legges på? Eller trekker den seg inn?

  1. Fotballfrue

   Blir ikke klissete 🙂

 50. Godt innlegg! Har lyst å klikke hjem litt av hvert!
  Syntes det er veldig vanskelig å finne rett fundation farge når man ikke kan prøve de på..
  Syntes den du bruker ser lysere ut på bloggen din enn nettsiden.
  Tips til hvilken jeg skal velge ?

  1. Fotballfrue

   Det stemmer på bloggen, den ser altfor mørk ut på cb sine sider. Hva slags hudtone har du? 🙂

   1. En mellomting av varm og nøytral.. Tok en rå sjangs å bestilte samme fargetonene du bruker! Litt vanskelig å si om det blir riktig da, men håper, prøver og merker det snart! 😉

 51. Hei Caroline!

  Et spørsmål ang foundationen fra Studiomakeup,
  hvordan synes du den er i forhold til fukt? Har en kombinert
  hudtype, som trenger en del fukt. Har lyst til å teste den, men
  er usikker på om den vil gi huden min nok fuktighet!
  Så spørsmål nr 2, påfører du foundation med kost – isåfall hvilken?

  Så det siste spørsmålet som gjelder noe helt annet 😉
  Hvor har du/dere kjøpt den nydelige uroen som henger i vugga?
  Venter selv en liten jente i desember, så driver med litt innkjøp og
  den var bare helt nydelig!! 🙂

  Klemmer

 52. Hei – takk for fint innlegg 🙂
  Bruker du creme-blush over pudder ?
  Jeg har alltid trodd at creme må over creme og pudder må over pudder, men det er kanskje tull egentlig ?
  Hvordan oppfører pudderet seg når du tar cremeblush ovenpå ?

  Lurer også på noe annet (nå som man skal ha så ufattelig mange lag ovenpå hverandr,e er det lett å bli forvirret ;-)) :
  I hvilken rekkefølge kommer bb-krem (eller cc-krem) ? Er det over eller under primer ?

  Blir da rekkefølgen slik :
  rens – tonic – serum – øyekrem – dagkrem – primer – bb krem – concealer – foundation – rouge – pudder ?
  Eller skal man hoppe over enten primer eller bb-krem ? (smør på flesk ?)

  Hjelp ! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe problem i det hele tatt 🙂 Jeg bruker ikke bb cream 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar 🙂
    Det kom nok ikke godt nok frem, men dersom jeg ønsker å bruke bb cream/cc cream – i hvilken rekkefølge skal den på? (Før eller etter primer) ? Eller bruker man da den istedet for dagkremen/primeren?

   2. Fotballfrue

    Ville tatt den etter primer 🙂

 53. Jeg liker alltid tipsene dine så godt, og har handlet mye produkter som du har anbefalt, veldig fornøyd:) Jeg trenger en foundation til vinteren så det passet bra. Vet du om de selger den foundation i noen butikk, slik at man kunne vært å prøvd at fargen passer 🙂

 54. Kan jeg spørre hvilken shampoo og balsam du bruker + kroppsåpe? Jeg spør fordi jeg regner med du bruker ting som ikke er testet på dyr, jeg er veldig opptatt av det, så bare lurte på hva du bruker. 🙂

  1. Fotballfrue

   Hempz og Moroccanoil er helt safe! På kroppen har jeg brukt en såpe fra mama mio den siste tiden, men tidligere kjøpte jeg alltid på apoteket eller bodyshop 🙂

   1. lene =)

    Tusen takk for svar 😀 Setter pris på det! Du er så god! :))

 55. Sist kommentar var fordi jeg lurer på hva jeg kan bruke selv, siden de i butikk er som regel dyretestet.. :/

 56. Hei. Selges perfect finish foundation i butikk? Har ganske lys hud og vet ikke helt hvilken farge jeg bør velge så jeg trenger å prøve ut eller få tips av deg:)

 57. Hei. Selges perfecting finish foundation i butikk? Vet ikke om jeg tør å bestille på nett. Har ganske lys hud og er redd for å kjøpe en somber for mørk.

 58. Heihei!

  Skrev en kommentar tidligere i dag, men det ser ut som den er bortevekk?
  Evt ikke godkjent? Hadde bare et par spørsmål til innlegget (hvordan foundation
  er i forhold til å tilføre fukt og hva du påfører den med?)

  Lurte også på hvor du har fått tak i den nydelige uroen som henger i vugga!
  Håper på svar 😉

  1. Fotballfrue

   Har ikke godkjent fordi jeg ikke har hatt mulighet til å svare, svarer deg i morgen tidlig 🙂

   1. Okei, da gir det mening! 🙂

    Maser på svar jeg da…? 😉

   2. Fotballfrue

    Synes den har passe innhold av fukt, jeg blir verken fet eller tørr ila. dagen og har normal hudtype 🙂 Påfører med foundationkost, så utrolig mye bedre enn svamp! 🙂 Her er innlegg om uro: https://fotballfrue.no/2013/09/22/sweet-dreams-baby-girl/

    Klem!

 59. Karoline

  Ble helt forelsket i skoene på bildet! Hvor er de fra? 😉

 60. Takk for tips 🙂 Men jeg lurer på hva du gjør med bryna dine, de ser flotte og velfriserte ut. Fyller du de med øyebrynsfarge? Napper de i fasong? Tips til hvordan vi får fine bryn som ikke ser for påtegna ut?

 61. Hei, du har sikkert svart før en gang, men er noen av produktene du bruker testet på dyr? Innlegget ditt er veldig inspirerende og jeg skulle gjerne handlet inn uten å sjekke alle produktene først 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker aldri noe som er dyretestet 🙂

 62. Hei! Jeg lurer på en ting 🙂 Den hårdonuten som du kjøpte fra asos, tok det lang tid før du fikk den? Det er gratis frakt på den siden nå, men om jeg bare kjøper den, i large hair donut (en mindre strl enn du kjøpte) – får jeg den i posten, eller kommer noen til å ringe meg? 🙂

 63. Tusen takk for gode tips! Det eneste jeg savner er en liten omtale av hvilke koster du bruker til å legge de forskjellige tingene, som feks concealer eller lid primer. Jeg har ikke funnet noen gode enda og håpet kanskje du hadde prøvd en eller flere? 🙂

  Tusen takk for en superfin og varierende blogg. Det er så motiverende å følge deg!

  Smil

 64. Hei!:-)

  Er foundation du bruker et mineralprodukt? Jeg har brukt Glo Minerals, Bare minerals og Mary Kay. Disse produktene kan huden min ha med tanke på urenheter. Men reagerer raskt på annet som ikke er mineralsminke.
  Ville gjerne prøvd den du har, men greit å vite litt før jeg kjøper og prøver .

  Kjempe fin side du har, og takk for råd og hjelp 🙂

 65. Hei! Fantastisk innlegg Caroline – elsker slike tips:) Jeg har selv i alle år sverget til Helena Rubinstein sin concealer, har du prøvd denne noen gang, og i så fall hvordan er den i forhold til glo sin? Vurderer virkelig å prøve glo sin etter å ha lest hvor fornøyd du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Har ingen erfaring med den, dessverre :/ Glo sin er bare helt utrolig bra! Men jeg skjønner jo det er vanskelig å gi slipp på favoritten 😉

 66. Hvordan er den foundation i forhold til urenheter? Er det mineralsminke?:-)

 67. Hei! lurer bare på hvilken farge du har i «under eye» concealeren fra glominerals. Har vanlig nordisk hud, anbefaler du natural eller beige? 🙂

  1. Fotballfrue

   Anbefaler natural 🙂

 68. Hei og god morgen 🙂

  Lurer bare på hvordan du unngår at øyenskyggen Nude tude drysser under øynene når du legger den på?
  og når det gjelder lid primer..legger du den over foundation og pudder? før du legger på øyenskygge? 🙂

 69. Hei, flott side du har.

  Heldigvis er dama mi såpass naturlig pen at hun kun trenger å bruke 5min på badet. 🙂

  Men for min del, er jeg ikke like heldig. lurer på om du har noen tips for hva en mann kan gjøre for uren hud?
  hører noen bruker sminke?

  1. Fotballfrue

   Ville heller investert i god hudpleie og et sunt kosthold 🙂 Ta deg en tur innom en hudpleiesalong og få noen gode råd til akkurat din hud 🙂

 70. Hei, Caroline. Jeg til å prøve, men sliter med fargevalget og tenkte kanskje du kunne hjelpe, som har en god del mer greie på sminke enn meg. Jeg bruker golden honey i glo camouflage concealer om det skulle hjelpe. Jeg har lest bloggen din i rundt et og et halvt år nå og syntes du er så utrolig inspirerende! Er alltid så hyggelig å lese innleggene dine, for du virker alltid så positiv, er så glad i mandags innleggene dine, siden du er så positivt innstilt til mandager og en ny start på en ny uke, er så mange som bare skriver at mandager er pes og et ork med å begynne på skole og jobb igjen, mens du fokuserer på å legge et best mulig grunnlag for resten av uka, den gode innstillingen din smitter virkelig over! Ha en god kveld videre:)

  1. oi, her ser jeg at førsten har blitt borte. Skulle stå: Jeg har funnet ut at min foundation er dyre testet og har lenge hatt lyst til å bytte, men finner liksom ikke en.Men så skrev du så bra om denne fra studio makeup og da fikk jeg lyst til å prøve. hehe

  2. Fotballfrue

   Å, det er så vanskelig med farger uten at jeg har sett deg :/ Vet ikke om jeg tør å anbefale, men ville kanskje gått for warm beige?

   Klemmer din vei 🙂

 71. […] innlegget My everyday makeup beskriver hun alle produktene hun bruker hver dag, og Covebrands sendte meg alle produktene til en […]

 72. Hei 🙂

  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvilke sminkekoster du bruker, og hvordan kostene brukes. Jeg hart netopp kjøpt meg et sett med sminkekoster, men jeg aner ikke hvilke som er til hva. 🙂

  Kan godt være du har skrevet om det tidligere også 🙂

 73. Benedicte

  Hei.
  Takk for flotte makeup tips. Kan ingenting om sminke, så syns dette innlegget var veldig flott 🙂
  Men hva vil du anbefale som must have av disse produktene til ett bryllup?
  Skal gifte meg og vil jo se så flott ut som mulig 🙂

 74. Isabelle

  Hei
  Bare lurte på om du har. Noen erfaringer med goldwell sine shampoo?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *