Leopard Loafers

Kjørte på med en herreinspirert look i går, med loafers fra 3.1 Pillip Lim og et par dressbukser som jeg fant innerst i skapet. Noen ganger er det fint å være feminin på en maskulin måte, om det gir mening? Jeg liker det!

___________________________________________________________________________________________________________

quinn leopard loafer 

(annonselenker) Loafers 3.1 Phillip Lim / Skjorte Zara / Bukse H&M / Veske Mulberry / Jakke Nelly.com 

Samtidig lengter jeg til blonder og krøllete hår når jeg ser slike litt stramme bilder av meg selv, så jeg tipper at morgendagens look blir ganske annerledes. Men det er jo dette som er så gøy med mote, du kan endre uttrykk ved hjelp av bare et par sko eller en litt annen hårskill. Uansett, mens vi snakker om testosteron: Nå starter kampen! Jeg heier på ODD, og det er en fryd at Lars-Kristian er tilbake på banen, endelig. Skal innrømme at nervene er litt ekstra drøye av den grunn, håper dette går veien. Ellers har jeg hatt en effektiv dag hittil, samtlige punkter på listen er krysset av, bortsett fra et par småting. Kan ikke rekke alt her i verden 🙂

Sees senere, håper dere som har høstferie kose dere gløgg ihjel!

91 kommentarer

 1. Fint med litt maskuline toner i antrekket. Hvorfor fremhever du ikke magen mer? Her ser du jo bare veldig, veldig tynn ut.

  1. Fotballfrue

   Synes ikke det passet å fremheve magen i dette antrekket 🙂 I de fleste andre antrekk under graviditeten har den jo vært i sentrum, til og med i nærbilder 😉 Ta gjerne en titt under kategorien «antrekk» 🙂

 2. Så fint! Önskar att jag kunde hitta hm, Nelly etc i Sydafrika med 🙁

  1. So sorry, that you haven´t Nelly etc. in South Africa! We here in Germany are so happy to have Nelly and more since a few years otherwise I didn´t know where to shop 😉 Wish you really that you will have there this shops, too, very soon …

   xx from Bavaria/Germany, Rena

   http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Hei!

  Jeg ville bare tipse deg om denne bloggen: http://speiltvillingene.blogg.no/
  Det er ei super søt jente som lager baby klær til ungene sine. De var så søte, mange med uglemotiv, så jeg tenkte på deg med det samme jeg så klærne. Du er en veldig sterk og inspirerende kvinne:)

 4. Du må ha utrolige sterke magemuskler som holder magen så nett! Nydelig, selv om de er små eller store <3
  Likte antrekket veldig godt jeg, alt kler den smukke! 🙂 Kommer aldri til å se slik ut uansett hvor hardt jeg hadde prøvd. Bruker du lang tid på å stelle deg? Kan man spørre om slik …

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Selvsagt kan du spørre om det, jeg er veldig treig og kan bruke alt fra 1 – 2 timer på badet, høres drøyt ut, men det er helt sant :p Skal jeg på trening bruker jeg selvsagt kortere tid, da blir det ansiktsvask, maskara og litt pudder, gjort på 20 min. 🙂

   1. Åååh, det var egentlig litt godt å høre :$ Da finnes det kanskje et håp om at også jeg kunne sett så smashing ut 😉 Bruker 10 min, og ser ut deretter dessverre xP Takk for svar fine du!

   2. Fotballfrue

    Hahaha, teita :p Klart du ser smashing ut uansett! 🙂

 5. Katharina

  Du er så utrolig vakker! Jeg må bare si tusen takk for at du har motivert meg til å leve et sunnere liv, men få lov til å kose seg i helgene! Men etter sommerferien har jeg enda ikke kommet i en god rytme.. Kan du lage et motivasjons innlegg? Jeg trenger det så sårt!
  Du kler virkelig å være gravid. Du må være et av de vakreste menneske her i verden:) Håper du har en kjempe fin dag, du er min favoritt blogger!! 😀

  1. Fotballfrue

   Selvsagt kan jeg det! Skal prøve å få det til ila. uken jeg 🙂 Tenker du trening eller kun kosthold eller begge deler?

   I mellomtiden ligger dette ute allerede: http://fotballfrue.no/2013/01/15/15-steg-til-treningsglede/

   Klemmer!

   1. JA! Motivasjonsinnlegg om trening hadde vært supert!

   2. Emilie

    Gjerne både kosthold og trening! Det hadde vært supert! Ha en super søndagskveld videre 🙂

 6. Fell in love with your loafers, are cool they are! You paired them so perfectly with the pants and a white shirt, looking very stylish and stunning Caroline. I think the choice of a low ponytale is perfect with this kind of combo, bellissima!:) Happy Sunday, kisses!

  1. Fotballfrue

   Happy Sunday to you too, sweetie 🙂

 7. So lovely shoes!!!!:) <3 And I just love your hair!! Dark fit you so well <3 🙂

 8. Null stress med magebilder, vel? Synes du ser kjempefin ut, jeg. Streng look i dag, romantisk krøllete i morgen. Du er sjefen, vettu! Fin okke som.

  Har du forresten sett noen greie sorte dressbukser uten press og lommer i front? Er ganske liten og bred over hoftene men trenger en til jobb….

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Synes H&M har mange fine og rimelige, men er usikker på om de er uten press :/

   1. Da skal jeg ta meg en tur innom der. Har forresten fått tak i herlige, strykefrie OG lekre skjorter fra NY. Brooks Brothers, sender dessverre ikke over vannet men om du er i nærheten av en butikk bør du virkelig ta turen innom. En ting er sikkert, jeg skal ha flere!

   2. Fotballfrue

    Å, strykefrie! Det er jo en drøm! Tusen takk for tips 🙂

   3. Strykefrie, ja takk!

   4. Jeg har denne som er helt perfekt til skjørt, den løfter jeans med et par hæler til helt nye nivåer. Den kragen er enda flottere i virkeligheten og jeg er skikkelig lei meg for at jeg ikke kjøpte den i sort og med lange ermer når de var inne….. uansett, hvot med kort arm er fortsatt mulig å få tak i.

    http://www.brooksbrothers.com/Non-Iron-Cotton-Ruffle-Blouse/WV00044,default,pd.html?dwvar_WV00044_Color=WHIT&contentpos=28&cgid=0302

    Den siste jeg kjøpte er denne: http://www.brooksbrothers.com/Non-Iron-Fitted-Stretch-Dress-Shirt/522V,default,pd.html?dwvar_522V_Color=BLCK&contentpos=13&cgid=0302

    Perfekt under dressjakker nå på høsten.Den er «fitted» og sitter som et skudd og er ikke «syntetisk klam».

    Vasker de på 30 grader og tørker på henger, klar til bruk.

   5. Fotballfrue

    For en NYDELIG krage! Spørs om jeg ikke må ha den 🙂 Takk for linker 🙂

 9. Åh, Dette likte jeg kjempe godt! Vakkert <3

  Satt å tittet på Odd kampen jeg også, men nå er det pause, så da tenkte jeg å benytte tiden på å lese bloggen din 🙂 LK er så flink og så kjekt at han er kommet tilbake fra skaden 🙂 Heia ODD!!

  1. Fotballfrue

   Ja, det var på høy tid 😉 Tusen takk 🙂

   Håper kvelden blir fin!

   Klem 🙂

 10. Marita Ø

  For en herlig og sexy look! Absolutt inspirasjon å hente her ja 😀 Dette antrekket glir jo rett inn på skolen også, perfekt! Ha en deilig søndagskveld, og tvi-tvi med kampen 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre! Tusen takk 🙂

   Klemmer!

 11. Du kler jo alt! Mer modelljobbing, synes jeg…

  1. Fotballfrue

   Neimen, tusen takk, Mette 😀

 12. Stine Larsen

  Ser en kommentar over her at du pleier å bruke 1-2 timer på badet hver dag. Det er så herlig å høre! Har møtt alt for mange som synes det er flaut å si. Selv opplever jeg at folk jeg jobber sammen med ser rart på meg for at jeg bruker en time på badet hver morgen. Ler over at jeg gidder å bruke ekstra tid noen dager på å krølle håret mitt.

  Hverdagsluksus for oss jenter (og selvfølgelig for gutta som ønsker det å!!) er definitivt undervurdert 😀

  God søndags kveld vakre deg, du ser fantastisk ut med magen din:-D Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, så godt å høre at vi er flere 😉 Det er jo ikke til å stikke under stol, sånn er det bare :p

   Tusen, tusen takk forresten 😀

   Klem til deg 🙂

 13. Nice ! 🙂

 14. Dagen her har bestått av lufting av bikkja, vasking av klær og vasking av kjøkkenutstyr 🙂 Kom nettopp inn etter 2 timer ute med hunden, så nå skal jeg finne frem oppskriften til kremet kylling, som du har lagt ut på bloggen tidligere 🙂 Senere står Alt for Norge på planen, elsker det programmet! <3

  1. Fotballfrue

   Flinke deg! Å, den retten er magisk 🙂 Alt for Norge har jeg aldri sett før faktisk, kanskje jeg burde en gang 🙂

   Klem!

   1. Det var kjempe godt, og en veldig passende rett nå på høsten 🙂 Alt for Norge er et veldig koselig program, det er veldig rørende å se hvor stolte Amerikanerne over å stamme fra Norge, og man ser litt av magien i de norske tradisjonene, som man kanskje ikke tenker over til vanlig. Jeg blir jo så lett rørt, så jeg gråter som regel ved hvert program, hehe 🙂

    Gratulerer med seier til ODD, regner med at det er en fornøyd mann som kommer inn døra i kveld 🙂

 15. Hallo Caroline:-)

  Jippi 1-0 til ODD:-)

 16. Som en kommende mamma syns jeg du må ha mer fokus på magen når du kler deg, men jeg vet ikke hva du gjør privat. Jeg syns gravide damer er helt fantastisk nydelige og kle seg riktig flott og ha fokus på mage så er det kjekkere å gå ut. Det er å kjekkere å se tilbake på bildene når du gikk gravid.

  Gratulerer med datteren som kommer snart og håper alt er bra 🙂

 17. Gratulerer med seier til Odd:)

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 😀

 18. Veronica

  Du kler jo alt du!!!!! ☺️❤️

 19. Du ser alltid smashing ut, men det antrekket her var en av dine fineste syns jeg ;)))
  Virkelig en inspirasjon er du 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂

 20. Hei,
  satt og tenkte litt for meg selv, etter å ha lest litt i kommentarfeltet ditt (som forresten er veldig underholdenede innimellom). Har jo fått med meg at du ikke leser det som er andre steder på det O store internett, og ikke tar deg nær av hva som skrives lenger… men jeg lurte på, Hva med familie og venner? Det må da være tøft, av og til, for dem? Hadde det vært min venninne som fikk så mye unødvendig og ufortjent pepper, så tror jeg at jeg ganske raskt hadde gått i forsvars posisjon. Har du bedt dem ikke lese? Ikke kommentere? Spør av pur nysgjerrighet…
  Ønsker deg en ny flott uke!
  🙂

  1. Fotballfrue

   Familie og venner leser ingenting av det som er utenom mitt kommentarfelt, og skulle de komme over noe, hopper de over det såvidt jeg vet 🙂 De leser kun i kommentarfeltet mitt (ikke alle gjør det engang) og synes mye av det som kommer til tider, kan være hårreisende, men mest av alt ler de av det, ettersom de kjenner meg og ikke kan forstå hvorfor enkelte oppfører seg som de gjør.

 21. tamt.blogg.no

  Kjempestilig antrekk, Caroline!
  klem =)

  http://www.tamt.blogg.no

 22. Hei, lurer rett og slett bare på hvem som tar så flotte bilder av deg hver dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian 🙂

 23. Kathrine

  Hei! Dette har ikke noe med innlegget og gjøre, men kun et spørsmål ang permisjon. Du er vel selvstendig næringsdrivende? Min mann er også det, og i den anledning kan/vil han ikke ta ut full permisjon pga firmaet må drives litt ved siden av pappaperm. Han tenker derfor å ta ut kanskje 2 dager i uken en periode, og jeg vil da tilpasse min jobb, evt trappe ned. Kan han da tjene så mye han vil ved siden av å få dekt de 2 dagene av NAV? Som selvstendig næringsdrivende kan jo inntekten variere veldig fra mnd til mnd.. Tenkte kanskje du visste noe om dette , har sendt mail til NAV, men fikk kun svar der de henviste til generell informasjon om pappaperm..
  Lykke til videre i svangerskapt, du ser strålende ut!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg kan ikke hjelpe deg, dessverre :/ Jeg er ikke selvstendig næringsdrivende, men ansatt i firmaet vårt 🙂

 24. Den hårfargen var absolutt nydelig til deg! Ikke vær redd for å være mørk, du kledde det veldig godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Synes den har blitt litt rødlig nå, men skal snart farge det litt igjen 🙂

 25. Gud, du er virkelig en dronning! Du ser fanntastisk ut som vanlig Caroline 😉

  1. Fotballfrue

   Neimen, tusen takk 😀 Jeg blir jo så glad for så fine kommentarer 🙂

   Klemmer din vei!

 26. Christine

  Så kule de skoene var! Hvordan skjørt evt kjole ville du ha brukt til de? Her jeg bor er det sommer året rundt, så derfor jeg spør, for varmt å bruke bukser 🙂

  1. Fotballfrue

   Sort a-formet skinnskjørt er kult til 🙂

 27. Du er så fantastisk fin som gravid!
  Jeg ble stor fort, fikk vann i kroppen, strekkmerker og ikke minst masse vann i nesen av alle ting, ville omtrent ikke ut av døren!
  Strekkmerkene har jeg heldigvis lært meg å bære med stolthet, og tenker at de definitivt var verdt det 🙂 men, ville veldig gjene ha sett ut som deg istedenfor 🙂
  Nyyt graviditeten, den kommer du til å savne!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er hundre prosent sikker på at du var feiende flott på din måte! Alle svangerskap er jo forskjellige, og jeg har vært veldig heldig med mitt første 🙂 Vet jo aldri hvordan det neste vil bli, men å gå gravid er jo litt magisk uansett, det som kommer ut av det hele er virkelig et lite under <3 Tusen takk for så fine ord 🙂

   Stor klem!

 28. You always look amazingly nice no matter how you dress, which style 😉

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀

 29. Stilig antrekk! Høstferie? Det hadde jeg helt glemt, går på språkskole i Nice:)

  1. Fotballfrue

   Er jo høstferie denne uken og neste 🙂 Ja, fort gjort å glemme det når man ikke har det lenger 😉 Å, send over varmen!

 30. Ja:) skal prøve hehe, skal ikke klage på den nei!

 31. Er det lenge siden du kjøpte skjorten fra Zara, den var virkelig smashing og det var oxo du 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Ja, den bestilte jeg online i vår en gang 🙂

 32. hei:) Du ser strålende ut, som alltid:)! lurte på om du bruker noe selvbruning nå som du er gravid? er selv gravid å har lest så mye negativt, men også positivt. .forvirra! klem:)

  1. Fotballfrue

   Har brukt sunspa et par ganger, og jeg har vært i direktekontakt med de som produserer dette som kan bekrefte at det ikke er noe farlig 🙂

   1. Hva er grunnen til at man ikke skal bruke selvbruning som gravid da? Huff, det gjorde jeg. Bruker det nå når jeg ammer også. Bør jeg ikke det? Noen som vet hvorfor?

 33. Så bra at Lasse er tilbake på banen, og at ODD vinner! Super slutt på helgen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Enig :))

 34. Har tenkt over det i lang tid nå, og kjenner meg egentlig litt igjen fra jeg var gravid for 2 år siden.
  Jeg ser på antrekksbildene du legger ut, at du velger klær som skjuler den lille magen enda mere? Har du det kanskje slik også, at det føles litt rart å vise kulen på magen? Jeg vet at du er lykkelig og stolt..det var jeg også. Men samtidig litt rart det som skjer med kroppen:)

  1. Fotballfrue

   Dette er ett antrekk av veldig mange, så du tar helt feil. Hadde aldri lagt ut bilder av meg selv med bare treningsbh om jeg ville skjule magen, hadde jeg vel? Lei for at du følte det sånn, men for min del kunne den gjerne vært større. Sjekk kategorien antrekk for flere antrekksbilder, så ser du kanskje at jeg ikke har noen intensjon om å skjule den http://fotballfrue.no/category/antrekk/

 35. Så morsomt, kom akkuratt hjem fra Vålerenga-Odd kampen på Ullevål! Men må nok dessverre si at jeg heide på Vålerenga men Odd var kjempe flink og de fortjente å vinne 🙂 Vålerenga spilte dessverre kjempe dålig 🙁

  Ha en fin kveld og ta godt i mot Lars-kristian 🙂

  Du kledde dette antrekket, men liker deg bedre deg nok bedre med blonder og krøller må jeg innrømme 😉

 36. Michelle

  nydelige bilder av deg, elsket skoene <3 håper du har hatt en fantastisk helg :))

 37. Digger skoa!! Du er herlig 🙂

  1. Fotballfrue

   😀

 38. Therese Jacobsen

  Sitilig antrekk det 😀
  Imorgen beynner hlstferien for min del ig det skal bli så herlig, med en uke fri fra skolen (vg1).
  Du er ikke den eneste som var opptatt med fotball idag nei 😀 Jeg er en stor start fan så en seier i tromsø gjør godt for nattesøvnen 😉

  God natt søte du ♥

 39. Jeg forstår ikke all kritikken mot deg og bloggen din. Personlig synes jeg du er et utrolig godt forbilde, tar vare på deg selv, er kreativ, er glad i mannen din og later til å ha gode kjerneverdier. Synes liksom de fleste kjendiser idag lever et svært utagerende liv, med verdier jeg ikke nødvendigvis setter pris på. Du er en god kontrast og tydeligvis er mange enig med meg, ser du har mange fans.
  Jeg skal følge bloggen din fast nå, u got a new fan =)

  Liker at bloggen er stappet med bilder, det gjør den spennende, spesielt når hver eneste bilde er så nydelige. Du er en kunstner du.

  1. Fotballfrue

   Dette varmer så innmari! Tusen, tusen takk <3

 40. Først og fremst vil jeg si at du er til en stor inspirasjon! Både når det gjelder klær og mat. Jeg blir så imponert av det vakre huset ditt og alt du får til! Fant ut at det kanskje var litt større sjanse for at du ser kommentaren min her enn på instagram.
  Så utrolig artig at du tar outfitbilder ved Gorningen! Jeg er der hver eneste sommer og bader i fine Siljan 🙂 Takk for at du setter Siljan på kartet!

  Ha en herlig start på en fin uke! Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, søte deg! 🙂

 41. Så nydelige bilder, elsker skoene! 🙂

  http://elise-solberg.blogspot.no

 42. Dwightinha

  Elsker den maskuline-feminine stilen, og du brekker det lekkert opp med leopardskoene (som jeg også har he, he).
  Synes du kler dette veldig godt. Gratulerer med Camilla Skovgaard sko også, hun er helt rå.

 43. Brillant masculine look. Love your loafers !

 44. skal ikke dette innlegget merkes med annonse øverst i innlegget?

  1. Fotballfrue

   Nei, hvorfor det? Jeg kjenner reglene. Det er kun skoene og jakken som er annonselink, og da skal det merkes før linkene. Ikke glem at dette er jobben min da, har løpende kontakt med forbrukerombudet vet du 🙂

 45. Kjempefine sko! Elsker stilen din 🙂

 46. Kristine E.

  Jeg kommer ikke over hvor kul du ser ut i lave sko! Du er heldig som er så høy og slank og har så mange valgmuligheter når det kommer til antrekk.

 47. Hei! Fantastisk nydelig antrekk, som er veldig min stil! Den du har i håret, er det en hel sirkel du har alt håret i, eller bare en slags bøyle, om du forstår hva jeg mener? Håret mitt er altfor tykt for alle de som man må dra håret i gjennom, og så synes jeg det er så utrolig fin, men samtidig enkel hårsveis. Så viss det er en bøyle, hvor har du i så fall kjøpt den?

  <3

 48. Så utrolig grusomme sko! Resten av antrekket var greit, men skoene var ikke bra.

 49. Jeg ELSKER de skoene der!!!
  Håper de kommer på salg 🙂
  Helt fantastiske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *