Marc Jacobs: Galactica

Se på disse! Ikke verst å feire inngangen til helgen med noe av det vakreste og mest glitrende jeg har sett for føttene på en stund, eller hva?

___________________________________________________________________________________________________________

Marc Jacobs – Galactica

finnes her hos my-wardrobe (adlink) 

___________________________________________________________________________________________________________

Da skal jeg endelig klappe igjen datamaskinen og ringe helgen inn, ikke med vin som for snart 7 måneder siden, men heller med boblevann iført disse skjønne skoene. Tror jammen jeg skal svinge meg rundt i dem når vi skal starte på middagen om få minutter, bare sånn for å være litt ekstra fjollete. Morgendagen har jeg planer om å bruke til å gjøre alt klart i skapet til den lille ugla vår, jeg bestilte perlekleshengere her om dagen, så på dem skal de fineste kjolene henges opp, klær skal vaskes og strykes og sorteres. Har kjøpt små kurver til undertøy og må jo få like orden i hennes saker som i våre. Det er kjempegod plass i skapet vi kjøpte fra Oliver Furniture, samtidig som det ikke kunne passet til en voksen. Gleder meg sånn til å vise dere alt når det er klart!

Vel, jeg skal ikke pjatte noe mer på en fredagskveld, villle bare ønske dere en kjempefin helg ♥ 

48 kommentarer

 1. Lisa Mari

  Så nydelige sko!
  Jeg har skodilla, men har ikke fått brukt noen av alle de fine skoene mine siden mai.. Er nemlig gravid, med masse vann i kroppen, og har gått opp nesten to skostørrelser.. Har jo gått til innkjøp av noen par som passer, men må si jeg virkelig er spent på om føttene mine noen gang kommer til å passe inn i alle pumpsene, sandalene, joggeskoene, sandalene etc. som jeg bare har hatt til pynt i det siste igjen 😉
  En uke til termin nå, er så spent. Og om jeg aldri kan bruke de gamle skoene mine igjen, så er det jo så evig verdt det!
  Ha ei riktig god helg, Caroline! Kos deg sammen med mann og hunder!

  1. Fotballfrue

   Krysser fingrene for deg, både ift en fin fødselsopplevelse og at føttene dine blir seg selv igjen 🙂

   Klemmer og god helg 🙂

 2. Lisa Mari

  og med den lille i magen selvfølgelig…. 🙂

 3. https://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

  Stem på nr. 2 som Notabenes nye koffert design. Designet vil komme i Notabenes butikker om ikke lenge! 🙂 Blir kjempe glad for stemmer!
  «keep calm and travel safe»

  1. Christine

   Da har jeg stemt 🙂

 4. Kristin

  Nææhh, ikke boblevann I skoene vel? thihi 😛 (de er altfor fine til det!) Typisk sånn setning som kan tolkes på flere måter 😉
  Kose deg maks på fredagskvelden og med puslingen på vesla sitt rom. Så koselig! 🙂
  Ønsker deg en flott helg, fine deg!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, bare nesten 😉 Endret det like gjerne til iført :p

   God helg, skjønne!

 5. De var søte 🙂

 6. Wow, these shoes are awesome! They would fit perfect to my favourite sunglasses from Marc Jacbos 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Lyckliga Ingrid

  Åååå, du altså.:) Det er så koselig å lese bloggen din om dagen. Selv om jeg ikke er over gjennomsnittet babyinteressert, så synes jeg likevel det er kjekt å lese at du koser deg så mye! tar meg selv i å smile opptil flere ganger når jeg titter innom.:) Jeg er så glad på dine (deres) vegne!

  Og vet du hva, My-Wardrobe, I love it! Selv om det er farlig for lommeboken noen ganger.

  Håper du får en strålende helg!
  God klem til deg.

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig å høre, Ingrid! Tusen takk 😀 Å, ja! Enig i at denne butikken er i skumleste laget 😉 Spesielt nyhetsbrevene de sender ut :O

   God helg <3 Klemmer!

 8. Hei kjære Fotballfrue!
  Åååh, those shoes<3<3<3
  Vet du hva, nå tror jeg det er nesten ett år siden jeg har kommentert hos deg! Har det nok på samme måte som deg, dagene bare flyr unna:) Leser fortsatt alle innlegg, men stadig oftere må jeg ta oppsamlingsheat. Det har vært en sann glede å følge bloggen din de siste månedene, jeg gleder meg sånn over din graviditetsglede og over den fantastiske reisen du tar oss leserne med på! Jeg syns du får så mye ufortjent kritikk og pussige kommentarer, og syns det er rart hva folk får seg til å si om det ene og det andre.
  Jeg heier hvertfall på deg, og sender deg (dere) mange lykkeønskninger for den spennende tiden dere går i møte<3
  Så har jeg et spørsmål helt på tampen, jeg har mange ganger latt meg inspirere av de fristende oppskriftene dine, men moderer som oftest siden vi ikke spiser lavkarbo. Men nå har jeg så lyst til å bli litt flinkere på bakefronten, og bakeoppskriftene dine ser jo SÅ fantastiske ut! Derfor lurer jeg på om du kan gi meg en liten liste over essential ingredients når det kommer til lavkarbobaking? Skal til Nordby i helgen, og det er en ideell anledning til å bygge opp et lite basisvarelager til en rimeligere pris;)
  God helgeklem til deg!

  1. Fotballfrue

   Å, jeg kjenner igjen epostadressen din, så hyggelig 🙂 Kjenner absolutt til dette med at tiden bare går opp i røyk, liker det ikke :/ Her er et innlegg over noen «must»: https://fotballfrue.no/2012/09/23/must-i-skapet-for-deg-som-spiser-lchf/

   God helg 🙂

   Mange klemmer!

 9. Ååå, jeg ELSKER barneklær og kunne ønske vi hadde større plass slik at jeg kunne hatt flere skap å dille med brettekanter og oppheng <3

 10. har fulgt bloggen din siden starten (herrefred som tiden flyr…), og har lagt merke til at du det siste året eller så har begynt å kjøpe mer designervarer enn tidligere. er kanskje litt privat å spørre om, men lurer på om det er fordi du har bedre råd eller om det er fordi du prioriterer anerledes enn tidligere ifht kvalitet? er selv veldig glad i kvalitet og originalitet, så så sant jeg har råd er det moro å unne seg noe ikke «alle» har 🙂

  var forresten nydelige sko! får litt Alice in Wonderland følelse av dem – sett bort i fra at de ikke er røde 😛

  1. Fotballfrue

   Det er nok en blanding av mer stabil økonomi samt prioriteringer 🙂

 11. Du pjatter da ikke 😉 hehe! Ha en fin kveld og kos deg med ä gjöre i stand i morgen!

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 12. Måtte jeg aldri vokse helt opp. Og du må aldri slutte å være tøysete. Dans og fjolle, det er alltid tid til putekrig, og jeg lover at du virkelig får utfoldet deg med en liten prinsesse. Nå er vi inne i «slå hjul» periode på 8- åringen. Mor kan jo ikke være noe bedre? 😉

  Kos deg med nydelige sko, sa hun litt smågrønn av misunnelse!

  1. Fotballfrue

   Å, putekrig 😀 <3

 13. Sko og glitter!! Hva mer kan en jente ønske seg?! Hehe! Nydelige sko! Det er bare noe med jenter og sko altså. 😉

  God helg <3

 14. Så fine sko! Og vakre vakre vakre blomster.

  Ha en kjempefin helg 🙂

 15. Kaffiii

  Hvem var det som vant kaffemaskinen? :Ooo

  1. Fotballfrue

   Vet du, det har jeg ikke avgjort ennå. Skal få gjort det ila. helgen 🙂

  1. Fotballfrue

   AW 😀 Hihihi!

 16. Pia Birgitte

  Hei!
  Elsker bloggen din og er fast leser! Du skriver så intresant, og stilen din er så sylkt fin!

  Lurte på om du hadde noen tips til hvor jeg kan få kjøp en rimelig ballkjole? Hva anbefaler du?
  Hadde jo også vært fint om du kunne laget ett innlegg med inspirasjon for slike anledninger?
  Når jeg sier rimelig mener jeg da kanskje maks. 500-1000? Kanskje 1500:)

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Lipsy.co.uk har rimelige og fine kjoler 🙂

   Klemmer 🙂

 17. Det er så hyggelig å lese bloggen din for tiden! <3
  Gleder meg sånn til lille tulle kommer til verden 🙂
  Jeg lurer på hvor du kjøper de perle kleshengerne? De er så søte! Ha en god helg! Klem

  1. Fotballfrue

   Blir så glad når du sier det 🙂 Jeg bestilte de på velkommenhjem, men fikk ikke bestilt flere enn 14, så jeg tror jeg tok de siste? Du kan bare google Lisbeth Dahl perlekleshengere barn, så kommer det opp et utvalg nettbutikker som har 🙂

   Klem!

 18. Utrolig at det snart har gått åtte måneder siden du ble gravid, det er sååå spennende å følge med på bloggen og jeg gleder meg masse til den lille jenta kommer, kan ikke engang tenke meg hvor spente dere må være! Ha en fantastisk helg 😀

  1. Fotballfrue

   Eller 7 blir kanskje mer riktig :p Går litt for fort (ønsketekning) i hodet noen ganger 🙂

   Klem!

 19. Åh, så fine!

 20. Hei Caroline! Jeg er ei jente på 19 år som skal ha egentrening i gym nå i 9 uker fremover. Jeg har veldig lyst til å trene for å komme meg i bedre form og for å gå ned litt i vekt. Jeg har bestemt meg for å ha godisstopp frem til egentreningsperioden er over, men jeg skal unne meg mørk sjokolade med 70% kakao på lørdager. Jeg har fulgt bloggen din i over et år nå og du er en stor inspirasjon! Jeg lurte på om du har noe tips til hva jeg kan spise til lunsj og middag, og hva jeg kan trene? Jeg bor alene på hybel, så inspirasjonen til å lage sunn, lett og rask middager er ikke så varierte. Jeg har satt meg som mål og trene minst tre ganger i uken i denne egentreningsperioden. Og kunne du ha lagt ut et innlegg om hvordan en kan få inspirasjon til å trene? Trenger litt treningsinspirasjon også. 🙂 Ha en flott helg!

 21. Kjære Caroline, du er så vakker, skoene er vakre, og den lille i magen blir nok omtrent dobbelt så vakker! Du og din blogg gjør meg så glad, lykkelig og ikke minst litt i meste laget babysyk! Lykke til med alt som bringer i den tiden som venter. Er så utrolig glad på deres vegne <3 God helg!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 🙂 Tusen takk, snille deg <3

   God helg tilbake 🙂

 22. Så fine sko, og så Herlig å lese bloggen din,gleder meg til dine innlegg hver dag. Så søt med hunder,mann og den lille ugla, så koselig kallenavn. Du er jo så flott menneske. Ikke alle unge jenter som er så takknemlig for lykken , som du viser. Kos dere og Nyt lørdagen,jeg skal kose meg med barnebarnet idag, Verdens skjønneste GuttO)))klem fra Oslo

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, gode deg <3 Håper du får en kjempefin helg, kan tenke meg det er stas med barnebarn! Jeg vet i hvert fall om to par som gleder seg halvt ihjel 😉

 23. Kan du vær så snill få litt mer markerte overskrifter på innleggene dine? er jo nesten umulig å se de…:)

  1. Fotballfrue

   om du bare holder datamusen over, blir de tydeligere 🙂 Jeg er ingen ekspert på design, så jeg kan dessverre ikke fikse dette selv :/

   1. Enig med Lise. Vanskelig å se, og for oss som ser dårlig, er dette ‘fjonge’ design ikke så veldig bra, Du kanskje videregi dette til designeren…?
    Ha en god dag/helg! 😉

   2. Fotballfrue

    Det kan jeg 🙂

 24. Ingrid W.B.

  Så kos med innredning av barnerom og klargjøring!

  Selv har jeg utsatt det og tenkt at jeg har så god tid (termin i begynnelsen av november), men etter å ha hatt litt komplikasjoner (innleggelse og mulig fare for prematur fødsel) så fikk jeg det litt mer bråtravelt. Hehe. Så nå er det meste handlet inn, men selve innredningen av barnerommet har jeg ikke begynt på. Bare kommoden til pjotten er skrudd sammen skal jeg ordne klær, vaske og ordne jeg også. Gleder meg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, det skjønner jeg! Det er så koselig! Og ting blir ikke gjort på 1-2-3, så det er greit å starte litt tidlig så det slipper å bli stress 🙂 Masse lykke til!

   Klemmer 🙂

 25. Therese

  Hei Caroline 🙂 Jeg vil bare si at jeg synes du er en herlig person! Alltid så positiv og inspirerende 🙂 Synes det er nydelig hvordan dere gleder dere over graviditeten i disse dager, og hvordan dere bygger rede 🙂 Ha en super dag, søte deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Ønsker deg en super dag også 🙂

   Klemmer!

 26. Hei,
  Vurderer å kjøpe Galactica nå.
  Hvordan er de i str??

  1. Fotballfrue

   Helt normale vil jeg si 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *