Heldig

Et eller annet sted mellom fostervann i lungene og keisersnitt fikk jeg fullstendig black out i går, så jeg måtte legge fra meg boken, tok kvelden relativt tidlig og nå er jeg våken med stor V! Dagen startet på best mulig måte for noen timer siden: Besøk av pelsdottene i sengen etterfulgt av frokost servert av den snilleste mannen. Han masserte føttene mine helt til jeg sovnet i går med den gode fotkremen fra Burt’s Bees. Nevnte jeg at jeg er heldig? Har inntrykk av at det er flere menn enn bare min som er litt ekstra snille mot kjæresten sin under graviditeten, og det er jo så nydelig! Jeg setter i hvert fall utrolig stor pris på det. I dag fikk jeg servert fiberrik med makrell i tomat og majones sammen med et stort glass melk, det er aldri feil, må bare passe på å ikke søle. Finnes vel ikke noe verre enn å søle makrell på klær eller sengetøy? Æsj, den lukten! At noe så godt kan lukte så hinsides vemmelig.

Nå føles i hvert fall formen fresh, og i treningskalenderen min står det løpetur på 7-8 kilometer, så jeg skal sette i gang før det er på tide å benke seg foran dataskjermen for å jobbe til helgen ringer inn. Håper dere har en fin dag med jobb og skole foran dere 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

♥  happy friday ♥  

209 kommentarer

 1. Hei! Tenkte bare jeg skulle tipse deg om denne siden som selger masse ugle-baby-ting som var helt i din stil! 🙂 http://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=48

 2. Tenk at det bare er ca 2 mnd til termin for deg, tiden flyr! Allerede 3 mnd siden du fortalte det på bloggen <3 Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre :))

 3. Så utrolig fint sengetøy! Leste at det var fra Kid. Har de det nå også?
  God helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det begynner å bli en stund siden jeg kjøpte det :/

   1. De hadde det for litt siden:) på Sandvika kjøpesenter.

 4. Så søte hunder.. Ronaldo har nesten alltis ett sånn «unnskyld at jeg er her» blikk.. Så utrolig skjønn <3

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet det 🙂 Han er vakker <3

 5. Første gangen jeg kommenterer her, klarer ikke la være til slutt 😉
  Begynte å lese bloggen din i våres da jeg googlet etter inspirasjon til bryllup. Har jo visst om bloggen din, men tenkt den var litt for overfladisk for meg som ikke bryr meg om sminke og mote så veldig mye. Men den er virkelig en flott blogg, og jeg har virkelig sansen for deg! Du spiser lavkarbo, som meg, du virker intelligent og smart og har alltid gode svar.

  Men etter du ble gravid har jeg fulgt med hver dag, syns det er spennende å lese. Har aldri hatt lyst til å få barn, men av en eller annen grunn etter jeg har fulgt deg et halvår, så blir jeg mer og mer verpesyk, haha! Du får det til å høres veldig koselig:)

  Det som overrasker meg med alle som leser bloggen din er hvor sykelig detaljfikserte folk skal være. Jeg ser på bildet, leser teksten, surfer videre.
  Men så sitter her altså folk som tydeligvis fokuserer så mye på bildene dine, at de legger merke til corona i vinduskarmen, hvor ofte du bytter sengetrekk, hender bak ryggen på moren din på ene bildet, er ute etter å «ta» deg på hva du har på deg, hva du spiser, hva du ikke spiser og gud vet.. Imponert over hvor mye folk skal blande seg borti og bry seg med, nesten litt sjokkert og skremt over hvor sykelig opptatt folk er av et vilt fremmed menneske…

  Syns du er tøff som deler så mye av livet ditt og bilder av deg selv og din kjære, så mye rare kommentarer som du får og må forsvare deg overfor! Virkelig imponert! Håper du fortsetter å blogge litt etter jenta har kommet ut så vi får høre åssen det går med dere 😉

  Ha en flott dag videre både du og LK!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastisk og reflektert kommentar, jeg blir så glad for å ha lesere som deg! Det er jo blant annet dere som gjør at jeg ønsker å fortsette med dette, så det betyr veldig mye for meg:)

   Ønsker deg alt godt og en god helg <3 I tillegg håper jeg verpesyken vokser ytterligere 😉

   Klemmer!

   1. Miss M

    Takk for det! Ja det gjelder bare å overtale min kommende ektemann 😉 Så får vi jo se om det skjer en gang, når vi er gift, hehe!
    Blir i alle fall fryktelig verpesyk av alle de flotte babytingene som du legger ut, og du ser smashing ut om gravid, og så heldig er jo ikke alle men… Det er jo greit å se at det ikke alltid er et «helvete» å være gravid også!!

    Jeg begynner jo å lure om det er jeg som er uoppmerksom også, som ikke legger merke til sengetøyet ditt, leppene dine, og sånne små detaljer.. Men jeg håper og tror at det er nok vanlig å ikke være så fiksert.. 😀

   2. Fotballfrue

    Å være gravid har vært en fryd hittil *bankibordet* 🙂

    Jeg er bare glad for at du kan overse sånne ting, skulle jo ønske at alle gjorde det, men enkelte henger seg opp i det rareste, dessverre. God helg til deg, fine du! Og takk for at du sprer glede 🙂

    Klemmer!

  2. Veldig bra skrevet Miss M 🙂
   Flere burde leve etter ordtaket: Har du ikke noe pent å si, så ikke si noe!

   Å den Coronaen i vinduet var koselig i settingen. En blivende pappa som virkelig koser seg med å gjøre i stand rommet til lille ugle prinsessa si <3

   1. Fotballfrue

    Akkurat det med Coronaen var bare koselige kommentarer 🙂

   2. Silje-Anett

    Jeg er sånn som ikke ser sånt. Så hadde ikke lagt merke til det vist ingen hadde skrevet om det.
    Å alle de var jo koselige 🙂
    Man ser at han koser seg med prosjekte sitt 🙂

   3. BirgitG

    Vil bare si at det er flere oss som koser oss med bloggen, og ikke studerer og analyserer alt som dukker opp her. Jeg nyter fine bilder og inspirerende tekster. Når jeg leser kommentarene hvor folk legger merke til alt det Miss M ramser opp blir jeg alltid like overrasket. Jeg legger aldri merke til den «snusen» på bordet, hvor mange vinglass det står på bordet, osv osv! Og MissM, tror ikke det er oss det er noe galt med…;)

    Lykke til med innspurten Caroline! Er en fryd å lese bloggen din <3

   4. Fotballfrue

    <3 tusen, tusen takk :)

 6. Hei Caroline!

  Jeg ønsker meg en romantisk, jentete, rød kåpe til høst/vinter, men jeg finner ingen noested..

  Har du noen forslag til steder eller nettsider jeg kan lete på, du har jo alltid så flotte antrekk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Har du sjekket asos, nelly, my-wardrobe og boozt? 🙂

  2. Rebecca

   Sjekk ut denne siden, under previous collections er det en kjempe fin rød kåpe 🙂 Har den selv, den er utrolig varm og god 😉
   http://www.elsiengringhuis.com/

 7. Marita Ø

  Tror jeg måtte lese den første setningen sånn tre ganger for å forstå at det ikke hadde noe med deg å gjøre! Kjente jeg ble litt svett nesten, haha! Håper du får en fantastisk helg, fine deg 🙂

 8. Hi!! It will be my first comment ever. 🙂 I do not understand nothing in your language but I love visit your blog. 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 9. Lurer på

  Heia…
  Lurer på om du har på sminke? Ansiktet ditt ser så rent ut og vippene er så fine (hvis de er naturlige :P)

  1. Fotballfrue

   Kommer et innlegg om hverdagssminke om ikke lenge, god hudpleie er også viktig 🙂

 10. Marianne

  Hei! Syntes overleppa di er så tykk ift slik den ser ut på gamle bilder …. Hva gjør du?

  1. Fotballfrue

   Om du sikter til gamle, regner jeg du mener fra 2010? Etter dette har jeg tatt restylane, men det har jeg ikke gjort siden februar nå, da man skal holde seg unna slike behandlinger under graviditet 🙂

   1. Marianne

    Hm..ser bra ut iallefall! Visste ikke at det holdt så lenge:-)

   2. Fotballfrue

    Det har nok nesten forsvunnet nå, i hvert fall i forhold til hvordan det var / jeg vil ha det, men det vil også sitte lenger og lenger jo flere behandlinger du tar.

 11. Han er også heldig som har deg!:) You are one in a million!

  1. Fotballfrue

   <3

 12. Benedikte

  Jeg som i utgangspunktet ikke kunne tenkt meg mann eller barn, blir så rørt av å lese om graviditeten og måten, som nevnt ovenfor her, LK og deg er et superteam! 🙂 Wow! Stå på videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

 13. Kristin

  Inneholder Glominerals sheer tint base foundation olje?

  God helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 14. Beccalill

  Det er så mange i dagens nettsamfunn som gjemmer seg bak et nick og spyr ut av seg eder og galle eller prøver å sverte noens navn og rykte. Det er SÅ viktig at det blir slått HARDT ned på og at personer som denne «Silje» får føle at dette faktisk IKKE er greit og at det er ikke sånn man oppfører seg. En enkelt kommentar tilbake fra en leser er ikke nettmobbing, men et signal om: «Hei! Skjerp deg! Det du sier og gjør nå er faktisk ikke greit.»

  Det er faktisk fint at Caroline har postet disse kommentarene så man synliggjør viktigheten av å slå hardt ned på nettmobbingen. Sånn at yngre og lettpåvirkelige lesere ser at dette reagerer flesteparten på og synes ikke noe om. Man har lest nok av eksempler i avisene og i nyhetene den siste tiden om tenåringer som blir hetset og plaget på nett, og ofte ikke deler det med noen og hvor det dessverre går riktig dårlig. Med tanke på hvor mange unge lesere som sikkert ser opp til Caroline, eller på samme alder også – så er det flott at de får se at Caroline tar igjen med skikkelig svar og gir beskjed om at dette får konsekvenser dersom det ikke opphører. Dårlig oppførsel får nemlig konsekvenser. Sånn er det bare!

 15. Først vil jeg si at jeg elsker bloggen din. Det du skriver er utrolig inspirerende, og jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter å lest bloggen din! Du stråler virkelig om dagen 😀 God helg !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Sarah 🙂

 16. Silje R

  Så kommentaren til Ravn her oppe, og må bare si at jeg heller vil rose deg for at du poster de negative kommentarene også! Norge er et av de landene i verden med mest ytringsfrihet, og jeg syns du gjør det veldig riktig ved å slippe igjennom kommentarer selv om de er kritikk og mange ganger også støtende (mens at du samtidig filtrer ut de som er for støtende eller upassende)
  Det kommer tydelig frem i diverse andre blogger (av lavere kvalitet, vel og merke) at de filtrerer ut ALLE negative kommentarer, og det syns jeg er veldig feil

  Så thumbs up til deg!
  Håper du får en fortreffelig helg!

 17. Hmm forsvant kommentaren min tro? Så den og så ble den borte igjen… 🙁

  1. Fotballfrue

   Neida, den er her den 🙂 Svarte deg nettopp 🙂

   1. Miss M

    Jepp, bare jeg som er litt treg i denne bloggverdenen… sorry 😀

 18. Annicken

  Hei, vakre Caroline!
  Har bare et spørsmål til deg. Lurer på hva dere har tenkt på når det kommer til babynavn? Vil dere kalle henne opp etter et familiemedlem, vil dere ha et vanlig, tradisjonelt navn, eller har dere et av de mer sjeldne navnene i tankene? 🙂 vet dere ikke vil publisere navnet før hun er kommet til verden, men jeg er veldig nyskjerrig på tankene bak navnevalget.
  Ellers vil jeg ønske deg lykke til videre i svangerskapet! Du kler virkelig graviditeten – du stråler, og ser helt fantastisk ut! Lykke til, til dere begge. Ønsker dere og den lille prinsessen alt godt 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Navnet er ganske sjeldent, gleder meg til å fortelle dere 🙂

   Klemmer!

 19. Hva slags hus type har dere? Det er så utrolig fint! 🙂

 20. Debbie fra Danmark

  Hej Caroline !
  du er et fantastisk menneske og din skønhed og charme varmer helt til Danmark.. !
  Jeg følger dig hver dag og du kan altid få smilet frem hos mig
  Du er min rockstjerne 😀 !

  knus.. <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine, fine deg! Jeg blir så glad 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 21. Helt enig med Ravn, du har «bukta og begge endene» og kan styre dette på flere måter.

 22. Beautiful pościel.Gdzie bought?

 23. Sara Maria

  Greit å lese seg opp til fødsel 🙂 Fostervann i lungene etter keisersnitt fikk min nr 2 og det virket veldig dramatisk der og da , men alt gikk fint 🙂 Ååhh.. du har so masse å sjå fram til! Min minste er straks et halvt år og tida virkelig fyker avgårde! Kos deg videre med graviditeten og lykke til med siste innspurt 🙂

 24. Har opplevd at kommentaren min ikke blir publisert men vil på ingen måte bli satt i bås sammen med «Silje» og andre som ganske bevisst er ute etter dritt…håper du fotballfrue kan lese mellom linjene og sile ut hvem som har «fritidsproblem» av oss.

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg absolutt, det er svært sjelden kommentarer ikke kommer gjennom, er de av grov karakter og inneholder trusler samt personhets, publiserer jeg dem ikke. Finner mange kommentarer fra deg her 🙂 Noen ganger havner enkelte kommentarer i spam av seg selv, og det er ikke ofte jeg går gjennom den søppelbøtta :/

 25. Så herlig dette så ut, du fortjener å bli skjemt bort litt:-) Ønske min mann hadde vært litt mer sånn:-/
  Har du noen tips for et par som sliter litt? Aner ikke hva man skal gjøre for å få et ekteskap til å fungere…jeg jobber 100 prosent, studerer 3 kvelder i uken, tar meg av 2 barn og hus og hjem, min mann har bare jobben og seg selv å tenke på..begynner å bli lei å aldri få noe hjelp, tar jeg det opp med han blir han bare sint. . Jeg forlanger ikke mye av han, jeg ordner ofte barnevakt og bestiller en lang helg til oss, men han har aldri gjort dette tilbake, og etter at jeg fødte vår sønn på snart 4, reiste han på guttetur i en hel uke….Jeg håper du har noen gode tips til meg, blir veldig glad av å se hvor fint dere har det sammen.
  Klem fra en frustrert kone:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *