Oriental kimono

Kimono inlovewithfashion / Belte Moschino / Shorts DKNY / Veske Goodnightmacaroon / Armbånd 1 Goodnightmacaroon / Armbånd 2 Boozt / Sko Nelly.com (adlink)  

Forelsket meg helt i denne kimonoen fra nyhetsbrevet til inlovewithfashion for en tid tilbake, spesielt når det viste seg at jeg i tillegg har nesten identisk belte som den vises med på nettsiden. Det beste er jo at kimonoen like fint kan slenges rundt seg om morgen eller kvelden, som til et antrekk midt på dagen. 2 i 1, det liker vi!

___________________________________________________________________________________________________________

Hei! Ettersom forrige innlegg handlet om noe helt annet enn mine tanker og sysler, føler jeg liksom at jeg ikke har fått sagt skikkelig hei til dere i dag, så det er jammen på tide! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Jeg ble veldig lettet for et par timer siden da jeg fant ut at vi slipper å kjøre helt til Oslo i dag, vi skulle i utgangspunkt på styremøte i Kostreform, men så viste det seg at det skal være telefonkonferanse i stedet, så det var kjempekjekt, deilig å ikke bruke tre timer eller mer i bil frem og tilbake til hovedstaden. Ellers har jeg bare jobbet og nå skal jeg sammenfatte en epost til Tailorheaven så vi kan starte syprosessen, Gud jeg gleder meg til å vise dere resultatet av kolleksjonen! Etter dette blir det møte, middag og deretter en treningsøkt, har ikke rukket å gjennomføre noe før i dag, så det får bli i kveld – til Pretty Little Liars. Å, den serien! Så teit at jeg blir flau, men likevel så avhengigshetsskapende på samme tid.

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees senere ♥ 

61 kommentarer

 1. Hei Caroline, jeg kom på et magespørsmål plutselig her jeg. Jeg har en ganske lik kropp som deg, dvs ekstremt smal sett fra siden. Derfor har jeg alltid tenkt at hvis jeg en gang er så heldig å bli gravid så vil magen poppe ut med en gang, er jo ingen plass å gjemme noen baby inni der liksom. Men så ser jeg deg som har ganske liten mage foreløpig, og så lurer jeg på, tror du det er fordi du er så godt trent og har bra magemuskler eller er det bare tilfeldig/genetisk? Kjenner jeg blir litt verpesyk av bloggen for tiden så går jeg og drømmer om hvordan det blir for meg da vet du 🙂

  Og hvis du ikke har tid å svare meg må du bare la være å publisere kommentaren min, skjønner godt hvis du ikke vil ha mer fokus på (den vakre) babymagen. Dette spørsmålet bare ramlet ned i hodet på meg plutselig så da spurte jeg bare 🙂

  1. Fotballfrue

   I følge både lege og jordmor kommer dette an på magemusklene, den holder magen tilbake, rett og slett. I tillegg har jeg ikke noe «ekstra» utenpå, ettersom jeg alltid har vært veldig tynn i magen, så den vil derfor ikke bli så stor. Det er vel disse to faktorene som gjør at den ikke ser så stor ut. Når jeg ligger på ryggen og jordmor måler meg, er magen helt på grafen på helsekortet (symfyse-fundus) 🙂

   1. Charlotte

    Jeg kom akkurat på at jeg lurte på om du har tenkt over om du kommer til å dele fødselshistorien din med oss? Har full forståelse for at du kanskje syns det blir privat, men dersom du kunne tenke seg det hadde det vært veldig spennende! 🙂 Masse lykke til mer resten av graviditeten, du er virkelig vakrere enn på lenge! 🙂 Klem

   2. Ok, tusen takk for svar. Blir spennende å se hvordan min gravidmage bestemmer seg for å se ut en gang i fremtiden, men det betyr jo egentlig ingen ting så lenge lille bebisen har det bra! <3 En fantastisk tid håper jeg det blir uansett! Ha en strålende siste halvdel av uken deres! 😀

   3. Jeg mener dette har mye med posering å gjøre også. Hvor stor magen ser ut avhenger i stor grad av vinkel og hvordan man poserer, og jeg legger merke til at Caroline ofte poserer på en måte på bilder som får magen til å se minst mulig ut. Ganske sikker på det ville sett helt annerledes ut fra andre positurer.

   4. Fotballfrue

    For en merkelig ting å mene, det går ikke an å posere slik at magen ser minst mulig ut? Jeg har jo lagt ut bilder fra alle vinkler bortsett fra liggende på ryggen. Uansett ganske vittig at enkelte spekulerer så mye, det er faktisk ikke annet enn latterlig 🙂

   5. Du har jo sagt det samme selv tidligere… at vinkel og klær osv spiller en rolle 😛

   6. Fotballfrue

    Klær spiller helt klart en rolle. Det gjør vinkel også, men når man er 7 nesten 8 mnd. på vei er det så og si umulig å skjule en gravidmage, med mindre du tar bildene bakfra. Magen er som den er, det går ikke an å skjule den eller gjøre den så mye mindre når man nesten er høygravid. Når vedkommende sier at jeg poserer på en måte som får magen til å se minst mulig ut, vil jeg si ifra at dette ikke stemmer. Jeg har vist meg i alle mulige vinkler den siste tiden, både med klær og uten klær, bortsett fra liggende på ryggen, og jeg begynner å bli sliten av alle disse merkelig kommentarene og synsingene.

   7. Oi, det var da veldig… Det var ikke meningen å fyre deg opp her, men jeg har selv vært gravid så jeg vet jo litt om hvilke kameravinkler og positurer, samt klær som får magen til å strutte eller ikke. Eks rett forfra mens du strekker deg i været vil jo selvsagt få magen til å se mye mindre ut, eller lett bakoverlent fra siden slik at stramming av magemusklene «skjuler» litt mage. Jeg skjønner jo godt du legger ut bilder der du føler du tar deg best mulig ut, og ikke mens man eser ut som en hvalross i sofaen liksom =) Ikke at du ser ut som en hvalross, nå må ikke spøken misforstås! Men jeg syntes du poserer på måter jeg selv følte fikk magen til å se liten ut da, for å si det på den måten. Det er ingen spekulasjon, og beklager om dette fornærmer deg. Jeg fikk forøvrig beskjed om det motsatte av jordmor og lege. Jeg er slank og trent og fikk beskjed om at magen da vil syntes raskere fordi en har lite polsttring. Tipper det har mer å gjøre med hvordan man bærer barnet, Har sett tynne jenter med kjempemager og tykke jenter nesten uten mage.

   8. Fotballfrue

    De laget jo til og med en nettsak om at magemuskler holder magen tilbake, så det er rart at du har fått vite noe annet. Det er jo også det som er logisk 🙂 Dette er likevel individuelt, magestørrelse er individuelt. Uansett, jeg poserer sånn som er naturlig for meg, og tenker verken på å fremheve eller skjule, mage er mage, det er babyen som er viktig 🙂

 2. This was a great idea to wear this kimono because it looks like that this garment makes you happy <3

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  1. Fotballfrue

   It does 😀 <3

 3. Herrefred. Siste episode av Pretty Little Liars er helt syk! Spar den til du trenger at vannet går, så spennende er den:-D Hihi.

  1. Fotballfrue

   Ahahaha, dauer! Det skal jeg 😉

 4. Hei:) har brukt boka de til masse, og jeg lurte bare på om det var en posetiv suksess, solgte du mye av den? kanskje litt personlig spørsmål men..

  1. Fotballfrue

   Ja, absolutt 🙂 Den lå jo på bestselgerlisten lenge også, så den solgte til forventningene 🙂

 5. Hi Caroline! When I browse your new posts and I see a new outfits, I’m always very happy, love so much see your combos! Btw, kimonos are so hot at the mo and I really like how you customized adding the belt, the effect is very femine and cool! Love also the booties and the bag, looking very charming and always bellissima!:) Kisses! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, Lilli! <3

 6. Kjempefint Caroline! Det kledde du veldig bra, og fine bilder.

  Det er så gøy å følge med deg nå som jeg er blitt gravid selv. Er nå i starten av uke 10 og begynner å få mer tro på at det faktisk skal gå bra dette 🙂 Gleder meg til å kunne fortelle det til alle rundt meg om noen uker… og til jeg slutter å være kvalm 😉

  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Så spennende! Det kommer til å gå så fint, krysser fingrene for deg og den lille 🙂

   Stor klem!

 7. Utrolig fint!!! 😀

 8. FIN som alltid! : >

  Å, du er heldig som ikke har sett alle episodene!! (som er kommet) Gleder meg til de starter på igjen 😉 Om jeg får en tredje datter skal hun hete Aria 😉

  1. Marlene

   Aria er mitt førstevalg på navn til min evt fremtidige datter!! PLL forever <3

   1. Æææ, jeg har også tenkt på navnet Aria til et fremtidig barn! Mest pga alle de fine betydningene av navnet 🙂

 9. SÅ VAKKER! Du gløder virkelig 🙂 og du ser jo bare helt fantastisk ut med brunt hår!

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk 😀

 10. Dine øyne er mye mer «knallblå» etter at du har farget håret mørkt, også selvom du ikke har blå klær på deg. Du er utrolig flott og sofistikert med den hårfarge!! Og btw, fantastiske bilder og søt kimono. Blått er bare super til deg, ingen tvil om at du er til kjølige fargetoner!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk! Jeg trives veldig med den nye hårfargen selv 🙂

   Klem!

 11. Madelen Berg

  For en herlig tid dere har i møte! Jeg som er så nyskjerrig av meg kan ikke la være å spørre om dere har tenkt ut noen navn til den lille prinsessen? hihi! Jeg vil tro det kommer til å bli et helt herlig navn! Også lurer jeg også på om hun skal ha Berg til mellomnavn? 🙂 Heter Berg selv!
  Mange klemmer fra Madelen

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har bestemt oss for navn, og tenker hun også skal hete Berg 🙂

   Klem!

 12. Karoline

  Heihei!
  Husker når du nevnte dine topp 5 favorittserier, og da jeg så Pretty Little Liars tenkte jeg – Den vil jeg se!
  21. August opererte jeg mandlene, etterfulgt av 14 dager sykemelding. Så jeg begynte å se den dagen etter operasjon.
  Jeg rakk faktisk å se alle sesongene på disse 14 dagene, ble jo så hektet!
  Nå venter jeg bare i spenning til resten av sesongen kommer ut, er så sinnssykt spennende at det skulle ikke vært lov!
  Du er like flott som alltid, utrolig vakker! Ha en fin kveld videre, og ikke minst helg! 🙂
  Klem

 13. Johanne

  Hei Caroline!! Helt enig ang Pretty Little Liars- det er flaut, men VELDIG spennende!! 😀 åå heii!!! MEN jeg har et lite problem som jeg håper du kan hjelpe meg med når jeg leste dette innlegget ditt.. hehe… du skjønner jeg så siste episode på den sida jeg har sett på PLL. Har altså bare sett til sesong 3, episode 2. Hvor ser du dine episoder? Er det en gratisside? Håper det, har hatt forelesninger på universitetet fra 12-18.30 i dag, så hadde trengt resten av kvelden med PLL! 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg ser på cokeandpopcorn.ch 🙂

 14. Hehe, jeg skjemmes også innimellom fordi det liksom er litt teit, men så blir det så spennende ti tider, også blir man jo så glad i karakterene! Ønsker dere alle fem en trivelig kveld;)

 15. Kjempe fin var den !

 16. Kan du ikke ha en spørsmålsrunde? 🙂 Ikke bare et utvalgt et, men en hel runde 🙂

 17. Nydelig antrekk! 🙂

 18. Ingvild

  Kunne du tenke deg å skrive et litt utdypende innlegg om den perioden i 2006 da du hadde et problematisk forhold til mat og trening osv.? Jeg har slitt med spiseforstyrrelser tidligere (sliter litt med tankene ennå), og det hadde vært interessant å lese om dine meninger og opplevelser innenfor det emnet. Dersom du synes det blir for privat, skjønner jeg det 🙂

  Elsker bloggen din! 🙂

 19. Veldig fin måte å bruke en kimono 🙂
  Håper det er varmere der enn her i Bergen. Her er det opp og ned med temperaturen.
  Hvor har dere tatt bildene forresten?

  1. Fotballfrue

   Ja, det var 15 grader eller mer her i går 🙂 Bildene er tatt i Skien 🙂

 20. Du stråler!
  Leser bloggen din og gleder meg på dine vegne, du er så utrolig heldig som får oppleve det å få barn. Jeg har selv hatt flere ufrivillige aborter og siste svangerskap utenfor livmoren som holdt på å gå alvorlig galt( endte med akuttoperasjon ) har etter det ikke klart å bli gravid igjen. Jeg gleder meg likevel stort sammen med deg og alle andre som får oppleve det!
  ønsker deg alt mulig godt i fremtiden som kommer!

  1. Fotballfrue

   Er så lei for å høre om situasjonen din, krysser fingrene for at det vil ordne seg i fremtiden <3

   Klemmer!

 21. Nydelig antrekk, har selv en som ligner! Brukte den selv en hel dag, pyntet opp og pyntet ned 😀
  Kjørte forbi bilen til mannen din i byen tidligre idag, med scooter itilleg 😛 Gøy! Elsker det utrykket de får da lille meg (Scooteren altså) gasser forbi andre biler 😉 haha

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 22. Du er så vakker! Blir heilt mållaus 🙂

 23. Fint antrekk! 🙂

 24. Jeg kommer ikke over hvor nydelig du ble med den hårfargen!! Rett og slett vakker! Jeg kommenterer sjelden, men leser hver eneste dag og har vært fast følger siden månedene før bryllupet 🙂 Må bare si at du er så inspirerende, Caroline! Personlig følger jeg ikke et lchf-kosthold, men du hjelper meg med å ta sunnere valg i hverdagen likevel. Takk for at du driver en så fantastisk god blogg! Gleder meg til å følge deg videre inn i den spennende tiden 🙂

  Klem!

 25. Elsker krøllene dine på disse bildene! Hvordan lager du dem? Lurer også på hva du gjør for at krøllene holder lenge? Mine forsvinner i løpet av noen timer..

  1. Fotballfrue

   Ja, holder lenge, til og med dagen etter 🙂 ruker mast vol. 2, er videoblogg her: http://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/

   Klem!

 26. Hva mener du er penest : svart eller hudfarget stilongs?? Skal i bryllup, skal ha en svart lang kjole med splitt foran. Hjelp!

  1. Fotballfrue

   Helt klart sort! Sort eller ingen, du trenger egentlig ikke strømper nå 🙂

 27. Det var utrolig fint med det beltet i livet! Forresten så elsker jeg det mørke håret på deg, virkelig lekkert 🙂

 28. Camilla

  Du er så utrolig flott, og et godt forbilde for meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Tusen takk 🙂

 29. Wow, ble nesten helt forelsket i bilde nr 5 :O
  Du burde bruke det som header!
  Kjempefint antrekk og kjempefin mom-to-be 🙂

 30. Veldig fin outfit, elsker beltet ditt! Hvor har du kjøpt det? 🙂

  http://www.karinemarlen.blogg.no

  1. Fotballfrue

   moschino.com 🙂

 31. Du er bare SÅ FIN med det mørke håret! Ikke at du ikke alltid har vært det altså, men du stråler! Selv om jeg egentlig ikke kan assosiere meg så veldig til alt du blogger om (lchf, graviditet, din klesstil) så er jeg innom HVER dag. Du er avhengighetsskapenede, haha! Bloggen din er superfresh, og du er veldig, veldig flink 🙂

 32. Victoria

  Hi Caroline,

  This might sound really weird but recently I came across a «Goodnight Macaroon» electric blue chain flap clutch bag. When I went on their website the bag was sold out. (( I had emailed the store and they told me that they will not be restocking it again. Double bummer.

  So, I was wondering if there is any chance that you might want to sell the bag, could you please let me know? It would mean a lot to me and would totally make my day. )) Thanks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *