Utstyrsguide del I: Stue tilpasset baby

vugge og tripp trapp er sponset 

Jeg vet det er flere av dere som er nysgjerrige på utstyret vi har skaffet til den lille, så jeg tenkte at jeg kunne samle litt i noen innlegg fremover mot termin så dere får se. Alt vi har bestemt oss for, er ting vi har lest mye om og tenkt nøye gjennom, så vi er utrolig fornøyde. I første omgang vil jeg vise frem det vi har planer om å ha i første etasje, her skal også babygymmet hennes stå, og så har vi sett på en vippestol fra Graco, men den har ikke kommet ennå.

___________________________________________________________________________________________________________

stokke tripp trapp newborn 

For oss er det å skape tradisjoner svært viktig, og hos både Lars-Kristian og meg har middag og andre måltider vært et sentralt samlepunkt for familien helt fra vi var små. Så for at hun skal få være en del av våre mat-tradisjoner fra starten av, har vi gått til innkjøp av en Tripp Trapp stol fra Stokke med et Newborn Set, som hun kan sitte i helt fra hun er nyfødt og opp til rundt 6 måneder. Etter dette bytter vi til Baby Set, som hun kan bruke helt til hun er 3 år gammel, og da kan hun kanskje gå over til å kun bruke Tripp Trapp-stolen som den er. Synes det er helt genialt at Tripp Trapp vokser med barnet, og spesielt viktig er det at den gir en komfortabel og korrekt ergonomisk sittestilling for barn i alle aldre. Vi har også kjøpt et Textile Set som kan være kjekt å ha, for det blir sikkert mye søling etter hvert og da er det fint å ha noe å bytte med.

___________________________________________________________________________________________________________

leandervuggen 

Det andre på utstyrsfronten her i første etasje, er en helt nydelig vugge fra Leander. Denne skal hun ligge i når vi er i stuen på dagtid. Ikke er den bare lekker å se på, men jeg er veldig fan av tanken bak: Et nyfødt barn har allerede levd ni måneder i en bløt og rund verden, og vuggens form gir derfor barnet en trygg og naturlig ramme til livets start. Et godt liv starter med at barnet får stimuleret sin evne til å bevege seg og utvikle sin motorikk, og med Leandervuggen får barnet trygghet gjennom rolige og glidende bevegelser, akkurat som i mors mage. Barnet kan selv sette vuggen i små svingninger, slik at det får større bevissthet rundt sin egen kropp. Den vil altså stimulerer balansesansen og styrke barnets utvikling.

Vi har også et hvitt stativ til vuggen, slik at vi eventuelt kan ha den med oss, eller flytte den rundt i huset. Stativet er også veldig fint og sørger for at den henger fritt, men vi synes det er mye mer romantisk å ha den hengende fra taket i første omgang.

___________________________________________________________________________________________________________

I samarbeid med Babycare som vi har fått utstyret vårt fra, deler jeg ut 20 prosent rabatt på din første handel i nettbutikken deres 🙂 Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i deres kundeklubb her. Å være medlem i kundeklubben deres innebærer at du får en epost med tilbud i ny og ne, du vil også motta en velkomstmail ved registrering. Babycare selger ikke kun via nett, men har også 60 butikker rundt omkring i hele Norge, så du vil også finne varene deres der. Dersom du ønsker å bestille enten Leandervuggen eller Tripp Trapp-stolen, kan du sende en epost til webshop@babycare.no, de venter varene inn om kort tid.

Så hva synes du? Blir det ikke fint her hjemme nå? Vi er jo selvsagt helt i modus, og synes det er kjempestas å bli minnet på det noen ekstra ganger hver dag 🙂 Helt sprøtt at dette faktisk snart skal skje. Så veldig ut av deg selv-opplevelse.

172 kommentarer

 1. Michelle Desiree

  Stokke tripp trapp stolen er rett og slett genial!
  Hadde selv newborn setet til min datter, men har nå byttet til det neste settet.
  Vil bare tipse deg om «play tray» som man kan få kjøpt til stolen. Denne er ikke fra stokke, men designet til å passe denne stolen, da Stokke ikke
  har laget noe brett til stolen. Det har vært et must her etter at datteren min skulle begynne å spise selv.

 2. Lillian

  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt stolene du har rundt spisebordet?

 3. Nydelig! Er den himmelen over veggen fra leander? Eller en annen type?

  1. Det hører med, ja 🙂

 4. Hei!

  De stolene du har rundt spisebordet var helt fantastiske, hvor er de kjøpt? Om jeg får spørre 🙂

 5. Nina halvorsen

  Hei Caroline! Jeg skal kjøpe Leander vugge til vår lille gutt som kommer i september, å lurer bare på hvor du har funnet vugga i en så hvit farve?:) den på nett er veldig beige aktig/naturhvit men kunne tenkt meg den i hvitt hvis det finnes!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *