Ukens leserspørsmål

Dere spør ofte om hvordan jeg organiserer sminken min, så jeg tenkte det var på tide med en liten update på den fronten. Jeg bruker enkelt og greit klare esker som jeg kjøper hos Søstrene Grene, de koster alt fra 50 til 200 kroner, og passer kjempefint inn i skapet på baderomsinnredningen vår. 

___________________________________________________________________________________________________________

En stor eske til diverse som ikke har plass i de små fordi det har fyllt seg opp, en eske til concealer, foundation, primer, pudder, bryn og highlight, en eske til øyensminke og en til leppesminke. 

 ___________________________________________________________________________________________________________

Jeg trenger å utvide litt, for det begynner å bli trangt. Mangler en som jeg kun kan ha til neglelakk, i tillegg til en ekstra for sminke til huden, leppene og makeup-koster, men det får jeg ordne etter hvert. Så er det bare å dytte alt nedi og ta på lokket før du setter det bort, ryddig på 1-2-3, kjempekjekt 🙂

59 kommentarer

 1. Se på god morgen norge nå, caroline 🙂 masse tips til deg som liker å bake så masse :))

 2. Frida Isaksen

  Så kjekt, og samtidig fint 🙂

 3. Så smart og ryddig 🙂

 4. Emilie Svennes

  Så bra å se at det ikke bare er meg som liker å ha ting pent og organisert 😀 Kjempefint!

 5. Endelig vet jeg hvor jeg kan kjøpe de boxene 🙂 På tide å ha litt ryddig her å! Bra innlegg! Og btw likte veeeldig godt antrekke ditt fra forrige innlegge, skikkelig fin høst antrekk 🙂

  Ha en fin Tirsdag 🙂

 6. Hi Caroline! You look so well organized! Just remind me that I neet to tidy up my beauty stuff, it is such in a mess!:) Kisses, have a great day!:)

 7. Jacklinn

  Hvorfor har jeg ikke gjort dette før ?:)
  Kunne du ha tatt deg tid til og lage et innlegg om organiseringen for herren din ? Slips samlingen,mansjettknappene,skoene hans..slike ting..trenger litt idèer.

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Lars-Kristian har veldig fin orden på skapet, kan vise en gang 🙂

   1. Jacklinn

    Supert:)

 8. Hei:) elsker bloggen din! Har et spm som jeg har lurt på veldig lenge. Hvorfor har du ingen sminke fra de kjente merkene som:dior, ,lancome, ysl, mac osv? Jeg er ikke så god på sminkefronten, men tenkte jeg skulle investere i noe snart. Liker veldig godt de merkene du bruker, men bare nysgjerrig på om du har prøvd disse andre, og om det er noen spesiell grunn til at du ikke har noe fra disse «vanlige» merkene 🙂 ha en suuuuuper dsh! 😀

  1. Fotballfrue

   Det eneste jeg har fra disse merkene er en gloss pluss løsvipper fra dior som jeg har fått tilsendt, men jeg holder meg unna alt som er dyretestet og disse store merkene er ofte det, dessverre. Jeg har brukt sminke fra glo i over 3 år, og er superfornøyd, det samme gjelder sminke fra too faced, studiomakeup, bodyography og for eks. the balm, alle disse merkene er store i utlandet, men ikke så kjent her i Norge. Mac har jeg testet, men ingenting slår Glo på concealere, og ingenting slår studiomakeup eller thebalm på skygger, eller too faced for den saks skyld. Nei, jeg er freslt på det jeg bruker, så det er vel derfor jeg holder meg til det :p

 9. Hej

  Älskar din blogg!

  Jag har bott i Paris, lagt upp några tio i topp must do´s på min hemsida.
  Har du något favorit resmål, vart?
  Jag ska på smekmånad i juli, vart borde man åka?

  Kika gärna : http://casacapo.wordpress.com/

  Hasta Luego!

 10. Hei:) Lurte på om du har forslag til pene guttenavn du liker? 🙂 Venter en liten gutt og trenger virkelig forslag:)

 11. Hønepøne

  Sånne gjennomsiktige bokser har jeg også. Veldig kjekke.
  Bare så synd sminke er «ferskvare» og holder sjelden så altfor lenge. Jeg må stadig kaste unna fordi jeg aldri rekker
  og få brukt det opp 🙁 (og så blir man jo så lett fristet til å kjøpe nytt hele tiden)

  1. Derfor er det lurt å bruke opp det man har før man kjøper nytt 😉

 12. Hei! Der var virkelig flott orden! Bruker du disse produktene nå som du er gravid eller har du byttet til mere naturlige merker for å unngå parabener, kjemikalier, og andre stoffer som den lille ikke har godt av å få i seg. Veldig mye av kosmetikk og diverse produkter kan være hormonforstyrrende og skadelige for et foster Jeg er selv gravid og etter å ha lest litt om produkter i forhold til graviditeten så bytta jeg ut alt. Har nå mye fra merket terre d’orc, avalon organics og weleda. Kjøpe også mye på iherb, der har de stort utvalg av trygge produkter.

  1. Fotballfrue

   Så vidt jeg vet er ingenting av sminken jeg bruker skadelig for fosteret 🙂

   1. Kavallo

    Jeg brukte både sminke og parfymert bodylotion med parabener da jeg var gravid -for jeg visste ikke bedre.
    Nå har jeg to barn med allergi og atopisk eksem… men jeg kan jo ikke bevise om det var pga produktene jeg brukte…
    det er jo bare antakelser, men hadde jeg visst det hadde jeg nok vært litt mer forsiktig.
    Nå er det allergi i familien, så de er jo ekstra disponert pga det og.
    Neste gang jeg blir gravid skal jeg være litt hysterisk – kun økologisk mat og minst mulig sminke, og da kun trygg sminke uten parabener, parfyme osv..

  2. Viktig å ikke bli helt hysterisk også. Smink deg med god samvittighet du Caroline 🙂

   Med alt som liksom er så farlig for fosteret nå til dags er det rart at menneskeheten ikke har dødd ut for lenge siden 😛

   Jeg er helt for å være ekstra forsiktig når man er gravid for at alt skal være fint med den lille, men herregud. Noen virker helt hysteriske ( Tenker ikke da spesielt på deg tonje).

   1. Fotballfrue

    Ja, noen kan virke å bli litt for hysteriske (sikter heller ikke til Tonje :)), men det beste er nok om alle bare passer på seg selv 🙂

 13. De boksene så superlure ut! 🙂 Du burde kjøpe en egen til å ha i kjøpeskapet – der oppbevarer du neglelakk (jeg har neglelakk jeg har hatt i 10 år – like fin i konsistensen fordi den alltid har blitt oppbevart i kjøleskapet) og flytende foundation og BB cream/concealer som du ikke bruker akkurat nå (man har jo gjerne en lysere og mye lettere krem om sommeren enn om vinteren f.eks) Kulde forlenger levealderen betydelig på disse produktene 🙂
  (og solkrem bør du også oppbevare kaldt hvis du har noe igjen etter sommeren, da kan du bruke den til sommeren igjen uten at solfaktoren er blitt noe særlig redusert)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

 14. Søstrene Grene har veldig mye fint 🙂

  Ps, jeg har et spørsmål til deg om et firma som har kontaktet meg.
  Kunne du sende meg en epost?

  1. Hvis det er du som lurer på noe, er det ikke da mer naturlig at du sender henne en epost? 😛

 15. Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg beundrer deg virkelig for innsatsen og arbeidet du gjør med bloggen. Du er helt klart den beste bloggeren i Norge, du virker så jordnær og innsiktsfull. Bloggen din er virkelig en stor inspirasjon 🙂 Jeg vil også si at de få reklameinnleggene du har er veldig gode og gjennomførte. Er det en blogger jeg stoler på når det gjelder reklame så er det virkelig deg! Liker at du tester produktene en god stund før du anbefaler dem, og jeg har aldri vært skuffet over noe du har anbefalt. Ha en flott dag og kos deg med alt det gode du har rundt deg <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, Ida! Tusen takk <3

 16. Hei! Lurer på hvilket program du bruker for å sette tekst på bildene dine?
  Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Photoshop 🙂

 17. Hi doll,

  Maybe a weird question but I was just wondering how tall you were haha. Or is it a secret? 🙂 I can’t find it anywhere haha♥

  1. Fotballfrue

   I am 170 🙂

   1. Yaayy thankyou:) now i finally know! Hahaha.❤️

   2. Fotballfrue

    😉

 18. Therese

  Hei fine Caroline,
  skal si du har orden, så flott 🙂
  Trenger et puddertips. Jeg skal teste forskjellige produkter fra Glo Minerals og ser etter pudder.
  Ser du tidligere har anbefalt solpudderet sunkissed som jeg tenkte prøve, men har du tips til andre pudder også – ikke solpudder, men løspudder feks? eller matte finishing powder? Blir veldig glad for tips 🙂
  ha en strålende dag:)

  1. Fotballfrue

   Du MÅ prøve BEKK av Linda Wickmann, det er så bra 🙂

   1. Therese

    Tusen takk – da skal jeg prøve det! Alltid gøy å prøve nye produkter:-)

 19. Michelle

  takk for tipset, har tenkt lenge på å kjøpe meg sånne bokser, men har ikke hatt tid til å finne ut hvor jeg finner dem. :))

 20. Hei! Jeg lurte på om du noen gang synes det er trist at du har så liten gravidmage? Jeg hadde selv liten mage i svangerskapet, og da jeg var fødeklar så det ut som om jeg var 4-5 mnd på vei. Jeg følte at jeg på en måte gikk litt glipp av noe med graviditeten, alle snakket jo om hvor store de var osv og jeg ville gjerne oppleve det husker jeg. Jeg var sååå fornøyd da jeg kunne bruke mammabukse på slutten 😉 men fordelen var jo selvsagt at jeg var tilbake til normalen på ca 2 uker. Uansett, masse lykke til! Det er helt spesielt fantastisk å være jentemamma 🙂

  1. Her må jeg bare kommentere… Hvorfor er det så fantastisk spesielt å være jentemamma?

   1. Marianne

    Det skjønner ikke jeg heller. Jeg har bare gutter og synes iallefall selv at det er helt supert!

    Og hvorfor dette maset om mage? Jeg hadde stooooor gravidmage(r), skulle gjerne hatt en liten isteden. Men egentlig er vel det heeelt uviktig?

   2. Er du litt nærtagende kanskje? Når frua venter en jente så må det vel være lov å so noe hyggelig om det? Jeg synes det er helt fantastisk å være jentemamma! Og sist gang jeg sjekket var det ingen lov mot det? 😉

   3. Nærtagende… Er ikke det at det er en lov mot å være lykkelig jentemamma, men det er absolutt like koselig å være guttemamma! Det spiller vel ingen rolle hvilket kjønn det er, du er vel like glad i det uansett eller…? Det er iallfall jeg 🙂 kos deg med å være gravid, og gled deg til det som kommer Caroline!

 21. Hei!
  Kan du lage et innlegg om alt av utstyr til den lille? Hadde vært gøy og se hva du har fått:)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Det kommer 🙂

 22. Så smart 🙂

 23. Jag vill ha kontroll och ordning, men just makeupen är ett försummat område, där allt jag använder ligger huller om buller i min sminkväska. Det blir mitt nästa projekt att organisera bättre 🙂 Tack för inspirationen!

 24. Så kjekt! Kan du lage et innlegg om favoritt-leppestiftene dine, og bruker du leppestift hver dag? Just wondering 😉

 25. Hva med å bruke opp det du har før du kjøper nytt? I dagens bruk og kast-samfunn hadde det vært flott om noen rollemodeller som deg selv kunne gått fremst med et godt eksempel. Like ens med klærne dine, kommer du noen gang til å slite ut det du har?

 26. Susanne

  Kan du lage en video der du viser oss hele huset? Trenger inspirasjon, så det ville vært veldig hjelpsomt! 🙂 Evt et detaljert bilde-innlegg? 🙂

 27. Kjempepraktisk! Selv har jeg all hverdagssminken min i en cosmetic organizer, men ellers ligger alt i en stor kiste, haha. Kanskje jeg heller skulle kjøpt noen av disse 🙂

 28. Really impressed with that fact that you dont have as much makeup as I maybe thought you will have :)))) I was expecting something like this: http://www.youtube.com/watch?v=h5m7kqmenyY 😉 but it seems like you are really clever and dont buy too much. Have a lovely evening!

 29. Kristin

  Så flott!:) må ta meg en tur til søstrene grene ser jeg!

 30. Litt vanskelig se størrelsene her, men det er plass til alle på badet, har du dem i skapet over/under vasken da ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Under vasken 🙂

 31. Hei! Ville bare informere om at de har noen lignende fine esker på IKEA også 🙂 Feks til neglelakk

 32. Veldig lurt! 🙂 Tror jammen jeg må gå til innkjøp av noe likt selv.

 33. Tonje Sunde

  KUL BLOGG, JEG DIGGER DEG =D XD

 34. vilde 90

  Hei. Jeg lurer på om du har noen bra tips til hva man bruke som ansikts
  Rens til hud som er litt tørr og sensitiv. Håper på svar:) har vurdert ren produktene.

 35. Veldig smart, sånn burde jeg også organisert rotet mitt 😉

 36. Elisejb

  Jeg bruker de samme! 🙂 er så kjekt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *