Kveldskos

Nå er ostefylt laks i ovnen og vi er klare for Breaking Bad! Om jeg ikke tar helt feil, er dette den aller siste episoden noensinne, og jeg er så spent! Skal ærlig innrømme at jeg en periode var litt usikker på om jeg fortsatt likte det eller ikke, synes serien plutselig fikk en (om mulig) mer brutal vending, og jeg satt  jo og rev meg i håret og gjemte meg på badet annet hvert minutt. Flere som har det sånn? Men jeg har uansett landet på at det er virkelig bra, og absolutt verdt å se for dere som ikke har sett alt sammen. Totalt er det 5 sesonger og det er jo gull at det er avsluttende.

Og ja, det er sikkert noen som kommer til å legge merke til det: Klokken vår har stoppet, den er altså ikke halv syv 😉 Sov godt når den tid kommer, så sees vi i morgen!

___________________________________________________________________________________________________________

95 kommentarer

 1. Wæææ! Jeg gleder meg SÅ til sesongavslutningen av BB. Sparer den nest siste episoden lengst mulig, sånn at ventetiden til den siste episoden ikke skal bli uutholdelig. Jeg tenkte også «Æsj, tror ikke jeg liker denne serien lenger» da ting tok sånn en brå vending en periode, så nå er jeg veldig spent på slutten. 🙂

  Så fine dere er sammen! Kjærestekvelder er gull verdt, så overdriv hvert måltid, hver film og hver spasertur så lenge dere kan nå! 😉

  Stor klem

 2. Hvor fikk dere sett siste episode (ep. 16) på breaking bad?
  Har bare den igjen, men finner den ingensteder! :O

 3. Jeanette

  Hvilken kanal ser du siste del av 5 sesong?

  1. Fotballfrue

   ser via cokeandpopcorn 🙂

 4. Så koselig med litt kjærestetid <3 Fulgte selv kjæresten min til flytoget i går etter 5 herlige dager sammen hos meg. Blir minst 3 uker til jeg får sett han neste gang, pga høstferien og jobben hans. Tungt å ha et avstandsforhold, særlig når vi er så unge(han er 19, jeg 17), men neste år flytter han fra Ålesund til Oslo for å studere. Gleder meg som en liten unge selv om det er lenge til. 🙁
  Har du noen gode forslag over koselige ting man kan gjøre når man først er sammen?

  Elsker bloggen din og har fulgt den siden januar 2010! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det forstår jeg godt, men det er jo samtidig så deilig å ha noe å se frem til 🙂 Synes dere skal dyrke romantikken litt når dere først er sammen, lage litt god mat, se en fin film, gå ut og spise, gå turer sammen, gå på kino, på dobbel-date, på kafé også videre 🙂

   Stor klem!

 5. Pent par 🙂
  I Usa delte de opp sesong 5 og kaller siste sesong 6, som begynte for en 5 uker siden på tv der. Gled deg!!

 6. Hvor ser dere de episodene ? 🙂 på en nettside eller på DVD ?
  Klem

 7. Det er ikke den siste episoden:) den kommer ikke ut før natt til mandag den 30. September. Gleder meg :D:D

 8. Mor til to

  Koselig bilde! 🙂 Hvor har dere kjøpt vegghylla i bakgrunnen? Har vært på jakt etter en sånn lenge. Blir veldig glad for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra Ikea 🙂

 9. Aspertam er kjent som ganske kreft fremkallende(i mengder selvsagt). Jeg gir aldri kunstig søtningsmiddel til sønnen min (3 år). Jeg drikker selv aldri noe som inneholder aspertam, ikke etter jobben på lindreneenhet(kreft lidelser).

  1. Studier på forsøksdyr har vist at aspartam kan være karsinogent, men dosene som er gitt forsøksdyrene er så store at det er helt usannsynlig at et menneske kan få i seg så mye via lettbrus. Om et menneske skulle fått i seg like mye aspartam via lettbrus, ville personen omkommet av akutt vannforgiftning lenge før aspartam ble karsinogent.

   Om du spiser 200 gram kylling, og drikker et glass med appelsinjuice eller spiser en appelsin, får du i deg mer av bestanddelene til aspartam enn om du drikker et par liter med lettbrus.

   1. Jacklinn

    Intressangt. Hvor kom du over denne informasjonen? 🙂

   2. Studiene finner du på pubmed, bare å søke etter sofritti 🙂 Ellers det resten ganske så allment kjent.

 10. Så fine dere er sammen! Glede meg te å møte lille prinsesse deres, dere komme til å bli beste foreldre! 😉 Eg savne kjæretetid når eg ser dere..Har avstandsforhold i 7 år nå, men ska få besøk av kjæresten min om par uker, så eg glede meg som en unge! Kan du gi meg noen tips om hva eg kunne kjøpe til bursdagspressang til han?

  Stor klem! <3

 11. Catrine

  Hei hei.ser dere da på pc eller tv?er den cockeandpopcorn siden gratis?har sett helt til der hvor hank sitter på do å skjønner at walt er mannen han leter etter

 12. Fløffi

  Er det bare meg som legger merke til alle orbsene på bildet? 🙂

  1. Hahaha!!

 13. Hva er alle rundingene over dere på bildet?

  1. Fotballfrue

   Bare et filter 🙂

 14. Kjempekoselig bilde av dere 🙂

 15. Hei, jeg bare lurte på hvor dere har kjøpt den hyllen? Er på utkikk etter en sånn å den så kjempefin ut:)
  Du er veldig flink til å blogge og er en stor inspirasjon!

 16. Nei men, har ikke bare samme sokker som dine her, både rosa og grå men også samme villsaueskinn som du har i terrasen din fra forrige post! nice 😉 vi har jo fin smak 🙂

 17. For et koselig bilde av dere. pur lykke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *