Sweet dreams, baby girl

Nå er begge uroene på plass, og de er så skjønne! Holder helt klart en favoritt på den som henger over Stokkesengen, men synes den over Leandervuggen også ble utrolig søt.

Den første kjøpte jeg fra samme butikk på etsy.com som også solgte meg den jeg blogget om for noen uker siden (som viste seg å ikke bli helt som forventet), men denne gangen ble den så fin! Butikken heter Lovebug Lullabies og de lager på bestilling etter hva du ønsker, men de har også ferdige produkter i nettbutikken. Tror jeg endte med å betale rundt 500 kroner med frakt og hele pakka, og jeg tror ikke det ble noe fortolling.

Denne er i tre og fra merket Kids Concept, utsolgt nesten overalt, men etter mye leting på google fant jeg den. Den kommer med blå skyer, men jeg kjøpte hobbylakk i lyserosa på Panduro og malte den. Brukte også samme grunning som jeg brukte på babygymmen.

___________________________________________________________________________________________________________

Nå begynner ting å komme på plass, og i morgen skal vi ut for å kjøpe sengetøy til begge soveplassene, og så tenkte jeg å se etter stoff til gardiner på rommet hennes. Jeg har så digre sommerfugler i magen om dagen at jeg har ikke ord. Må klype meg i armen hele tiden ♥ 

72 kommentarer

 1. Jeanette

  utrolig flott! Det blir mye mer virkelig når man ser tingene er kommet på plass

 2. Åh, så nydelig! Der vil eg sove under :))

  1. Fotballfrue

   Hihi, jeg også 😀

 3. KamillaM

  Så utrolig fine! Smelter jo helt her jeg sitter, og merker at eggstokkene verker litt – haha! Man kan jo ikke annet enn å bli babysyk når man leser innleggene dine om dagen 🙂 Er så utrolig glad og spent på deres vegne! Gleder meg til å se barnerommet ferdig, men ser jo allerede nå at det blir super fint! Lille jenta deres er heldig 🙂

  Ha en fin søndag <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, og auch! Eggestokkverking er jo litt vondt 😉

   Klem!

 4. Cathrine

  Såå vakkert <3

 5. Renate Skogstad

  Hei!
  Redebygging er så gøy! Og så fint det ble 🙂

  Vil foresten bare tipse deg om Gravidtilbudet til knertenogkaroline.no! Er supersnart, jeg benyttet meg av det til min minste jente og sparte masse! Du bare sender dem en mail med termindatoen din, også får du en rabattkode som kan brukes fra du er 3 måneder på vei til barnet er 6 måneder gammelt. De selger masse søte Name it klær, så jeg anbefaler deg å skjekke det ut! 🙂

  – Ha en fantastisk søndag videre, klem!

 6. Hei 🙂 så fint du lager det! Men jeg har et spm til deg bare, du kan vel ikke ligge på streken på sf-mål til jordmor?? Kan ikke fatte hvordan det går an? Jeg er også 31 uker(var det så langt du var?), og var tynn før svangerskap, men mye større enn deg! Jeg vet jo at det er forskjellig, men nå er jo barnet nesten 2 kg og 40 cm, hvor gjemmer hun seg til deg? Blir spennende å se hvor stor hun er til fødsel da 🙂 og- dette er IKKE ment som kritikk av noe slag, for det er det ikke!! Bare fascinerende hvor forskjellig vi kan være jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Joda, jeg ligger helt på streken, har til og med vist bilder av grafen her på blogggen 🙂 Saken er den at når jeg reiser meg opp blir magen min mindre enn når jeg ligger, dette er pga. magemusklene mine 🙂

 7. Herlighet, så nydelig! Du er så flink, Caroline 🙂 Jeg må vente hele 6 mnd til, men det går vel egentlig ganske fort 😉 Gleder meg til å se alt på plass! Og tusen takk for utrolig mye god inspirasjon, gleder meg til å gå i gang 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, vet du, tiden flyr 🙂

   Klemmer!

 8. Utrolig vakkert! 😀 Hun er en heldig liten jente 🙂 Gleder meg til å følge med videre inntil fødselen og ikke minst etterpå.

 9. Madeleine

  Den øverste uroen var bare helt nydelig!!!! <3 Du er så flink du!! 😉 Ser du begynner å begge litt "rede" som man sier! 😉 hehe!! Det er som regel noe vi damer gjør mot slutten av svangerskapet! 😉 Kos deg masse videre med den fine magen din! 🙂

 10. Så nydelig 🙂 Jenta kommer til å sove søtt under alle uglene <3

 11. Vakre soveplasser! Tenk å være så heldig som får det så behagelig og fint rundt seg <3 Kunne ønske man husket mer fra man var baby 🙂 Den uroen fra etsy tror jeg må være den fineste jeg noen gang har sett!

 12. annkristin

  Så nydelige soveplasser til lille prinsessa deres 🙂 uroene er jo kjempesøte !! Ønsker dere all lykke med redebygginga, det er en helt spesiell tid og ordne til det første barnet 🙂 selv har vi tre små, og jenta vår sov som ei prinsesse i leandervugga vi hadde 🙂
  Hilsen ann-kristin

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre! Har hørt flere som er fornøyde med den, så håper den lille jenta vår vil trives der også 🙂

   Klem!

 13. Så søtt! Å jeg kan tenke meg at denne tiden er så spennende, det å begynne på rommet og kjøpe inn ting til den lille i magen. Dere får nyte det så best som mulig! Du ser slående vakker ut i den svarte kjolen fra forje innlegg. Håper dere har en fin kveld videre! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille! 🙂

 14. Fantastisk nydelig! 🙂

 15. Veldig søtt! Men baby’er liker ofte ting med sterkere farger.

 16. så flotte de ble 🙂

 17. Nyyydelige uroer! Jeg elsker også ugler 🙂
  Vil bare tipse deg om at spebarn har ikke fullt utviklet syn, og derfor er det kjekt med sterke farger/kontraster på uroer og leker.Sjekk ut ting fra merket Lamaze, finnes på de fleste lekebutikker. Kjekt å ha en fargesterk i f.eks vogna, eller hengende tilgjengelig ved bilsetet 🙂

 18. Så utrolig skjønne! Der kommer hun til å sove godt, det er jeg sikker på:)

 19. Åååh, så utrolig søte uroer! Det er en utrolig heldig liten jente du kommer til å få 🙂
  Jeg har også nettopp fått en liten datter, og det er definitivt det beste som har skjedd meg!
  Jeg tenkte bare jeg ville tipse deg om en liten sak som jeg gikk til innkjøp av, dette er ikke for å skremme deg eller noe, men mens jeg gikk gravid gikk jeg mye å tenkte på dette med krybbedød. Vet jo at det ikke er like vanlig lenger, men det skjer.. Jeg har derfor kjøpt meg en «pustematte». Den legges under madrassen og registrerer pusten til barnet. Om barnet ikke puster på 20 sekund eller har trekker pusten mindre enn 8 ganger på et minutt vil den hyle som en brannalarm.
  Det at jeg har denne har hjulpet meg masse til at jeg får sove bedre om natten uten å måtte ligge å bekymre meg eller stå opp for å kjenne på om hun enda puster.
  Ville bare tipse deg om denne da jeg vet det ikke er mange som vet at slikt finnes 🙂
  Her er en link til den jeg har kjøpt 🙂

  https://www.monitormybaby.co.uk/products.php?product=Nanny-Cam-Baby-Breathing-Monitor

  Jeg betalte vell 1300,- til sammen med toll 🙂

  Åh forresten så selger de kjempe søte dyntrekk med ugler (!) på på princess 🙂

  1. Fotballfrue

   Oi, tusen takk for tips, denne skal jeg sjekke ut 🙂 Og gratlerer så mye med ei lita tulle! 🙂

   Klem!

 20. Så nydelig – virker som om det meste er på plass for den lille i magen nå. Du er flink! Håper ikke den lille jenta blir redd for ugler da siden hun får veeeeeeeldig mange rundt seg 😉 mareritt om ugler 🙂 lykke til med innspurten!!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, håper ikke det! Stakkar :p

 21. Så nydelige de er! Der kommer nok prinsessa til å ligge og titte storøyd før øynene glir igjen og hun drømmer søtt <3 Håper siste del av graviditeten, fødsel og barseltid blir alt du har ønsket deg, Caroline! Kan Lars-Kristian i det minste ta to uker fødselspermisjon sammen med deg? Håper det, den aller første tiden med den nyfødte er så magisk og blir enda mer verdifull om den kan deles av mamma og pappa <3

  1. Fotballfrue

   Han kan dessverre ikke ta noe permisjon, men heldig som jeg er, så er termin timet akkurat ved sesongslutt, så han har faktisk ferie hele den første måneden med babyen vår! Det kaller jeg flaks 🙂

   Stor klem!

   1. andrea

    Han har krav på 12 uker 🙂 Fedrekvoten er fortsatt ikke fjernet, og leste noe om at Høyre kommer til å backe ut på den etter stor motstand.

   2. Sånn fungerer det dessverre ikke i fotballen 😉

 22. Henriette

  Hei! Er fast leser av bloggen din, men jeg pleier ikke så ofte å kommentere. Det er sikkert fordi jeg er så opptatt av de utrolige fine bildene og innleggene, ehe:) Så heldig den lille frøkna deres er. Du lager helt utrolige babystæsj, elsker det fordi det er så enkelt og ikke masse skrikende farger.
  Håper du får sett denne kommentaren!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 23. De var kjempe nydelige, blir heldig hun som får såve under der 😉
  Vi går selv å venter på en liten jente som har ankomst nå i disse dager, veldig spennes 🙂
  Vi har en gutt på 2 fra før så er lei av å høre om denne babyen han aldri får leke med 🙂
  Har dere funnet navn til prinsessa deres?
  Lykke til med siste innspurt 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så spennende 🙂 Ja, vi har navnet klart 😉

   Masse lykke til til dere også 🙂

   Klemmer!

 24. Åh vad fint! Tänk vilken lycka i livet!
  Hur var det för er, är ni gifta?
  Jag och min fästman ska gifta oss i sommar.
  Om du har tips och tankar skulle jag bli jätte glad!

  https://casacapo.wordpress.com/

  Kram Karin

  1. Fotballfrue

   Vi giftet oss i 2010, så vi har vært mann og kone i over 3 år allerede, tiden går så fort! Jeg har en egen kategori her på bloggen som heter «bryllup» og der kan det jo være at du finner noen tips? Innleggene er gamle med litt mindre bilder enn i dag, men du kan jo sjekke den ut likevel 🙂

   https://fotballfrue.no/category/bryllup/

   Klem!

 25. Dååån så nydelig!!!
  Får lyst på flere barn… Har 3 stk. og jeg sier bare gled dere – dette gir livet en ny dimmensjon!
  Og det som er så greit med babyer er at du (stort sett) kan ta de med på det meste – så «livet» er slett ikke over!
  Bare de har vogn, et fang og pupp/flaske er de veldig greie :))
  Synest folk gir endel snodige kommentarer vedr. både det ene og det andre.. Dere må finne ut av ting selv hvordan dere ønsker å ha det og hvordan babyen vil ha det, dette er så individuelt fra barn til barn!
  Masse lykke til – dere blir supre foreldre!

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vi gleder oss så 😀 <3

   Stor klem!

 26. Nydelig 🙂 jeg har den nederste til lille gutten min. Slapp å male den jeg da:-) du ser så fin ut. Syntes det er kjempe gøy at du blogger litt om baby ting. Og hver dag så håper jeg at du har ett bilde av deg i litt profil så vi kan få se den voksende magen din. Er så kjekt de dagene du har det! Herlig tid du har i vente, husker tiden godt. Helt fantastisk

 27. Ååå, så utrolig fin!! 😀 Tenker du gleder deg masse nå som ting begynner å falle på plass 🙂

 28. Skal ikke lille jenta sove hos dere på rommet……?

 29. Jeg tør med ganske stor sikkerhet påstå at du har inspirert halve Norges befolkning til en aktiv livsstil, og nå tror jeg jammen meg du inspirerer oss til å bli gravide også! Iiiik, ville det være fullstendig galt av meg å bli alenemamma i en alder av 20 år?! Haha. I alle fall synes jeg det er utrolig hyggelig å lese om forberedelsene til den lille jenta kommer til verden, dette vidunderet unner jeg dere virkelig <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, skjønne deg 🙂 Nei, det er vel ikke feil 😉 Så utrolig koselig at du liker å lese om det, det gjør meg glad 🙂

   Stor klem til en nydelig jente <3

 30. Caroline Sogie Bergersen

  Nydelig! <3 Er utrolig kjekt at du skriver om graviditeten og forberedelsene til lillehenta! <3 Venter selv ei lita prinsesse i november! Har termin den 12.

  Lykke til videre i svangerskapet! 🙂

 31. Så vakkert! Der sover hun nok godt 🙂 PS. Det er fine uglesengesett på Princess (kommer i oktober). Jysk har også hatt noen 🙂 kos dere på shopping til prinsessen

 32. Ikke vondt ment i det hele tatt, men er det ikke litt trist å ikke få den store gravidmagen? Jeg spør ikke for å gjøre deg lei eller såre deg. Jeg spør bare for jeg lurer. Jeg vet ei som også hadde liten mage å hun var så trist pga ingen så hun var gravid medmkndre hun hadde kjempe tettsittende klær å langt på nær at hun var i slutten av svangerskapet.

 33. Har aldri i mitt liv sett noen som er så fin gravid som du 🙂 Lykke til videre, og du kommer til uten tvil og bli en fantastisk mamma <3

  1. Fotballfrue

   Snille deg, dette var veldig koselig å høre <3

 34. Jeg synes dette sengesettet er så fint 🙂 Det har jeg til lillesnuppa mi.

  Hadde jo passet bra til lilleugla di 😉

  https://jysk.no/soverom/sengesett/baby-junior/baby/baby-sengesett-unna-lilla-kids-collect

 35. Hei, ser du har «litt» ugledilla 🙂 Ett tips, Jysk har gardiner og metervare med uglemotiv….men det blir kanskje litt mye med uglegardiner også 🙂
  https://jysk.no/vindu/ferdigsydde-gardiner/barn/gardin-unna-2-140x160cm-lilla

 36. Jeg elsker å lese bloggen din om morgenen mens jeg drikker kaffe ❤️ Jeg prøver å ikke gå inn på den om kvelden, for å ha noe å lese om morgenen. Den gir meg så mye motivasjon og positiv energi! Nå er jeg faktisk klar for skolen, selv om jeg satt med en skikkelig vond følelse for en halvtime siden. Takk for at du er så inspirerende og positiv! Det kribler litt i magen min på dine vegne! Ha en fin mandag!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 God mandag, fine du! Håper dagen på skolen blir bra 🙂

   Stor klem 🙂

 37. Så utrolig vakkert det blir! Og tommel opp for den skyen du malte rosa! Veldig lurt, det ble superherlig <3 Babyene mine elsker uroer, de har det også over sengen og i krybben de sover i på dagen, de ligger og titter og hører på musikken den spiller og da sovner de så fort <3 Lykke

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du likte det, tusen takk 😀 Skal absolutt få tak i noe som kan spille litt musikk for henne 🙂

 38. Hva slags kamera bruker du?

 39. Kjempefin! Men som flere skriver så er babyer glad i sterke farger, og det er viktig for dem å ha ting med sterke farger rundt seg også. Så pass på at alt ikke blir dust og mykt. Mange som blir inspirert av deg og som nok går i dine fotspor så kan være en ide å nevne det.
  Er ikke alltid det som er finest for mor er det som er gjennomført best for babyen 🙂 (dette er ikke ment som kritikk, bare en heads up!)

  1. Er det gjort noe forskning på akkurat det? Siden du sier det er viktig med sterke farger? Jeg venter en jente om litt, og har hørt motsatt, uansett er det jo opp til foreldrene å bestemme! Babyene tar nok ikke skade av hverken det ene eller andre!

   1. Det er viktig i den forstand at det er i babyens interesse 🙂
    Vegger og interiør bør være i duse farger for at barnet ikke skal overstimuleres, men slike ting som uro, leker, vognpynt etc kan gjerne være i sterke farger fordi det er mer interessant for barnet å se på. En dus uro vil ikke vekke noe interesse hos barnet. En babys syn er ikke som vårt, og de ser slørete og svakt de første månedene, sterke farger er lettere for dem å se og mer interessant! Så slike uroer er vakkert for mødre (og det er jeg enig i , elsker selv den stilen) men for babyen har det svært lite å si. Det var det jeg mente med viktig, at det er i babyens interesse! Er selvfølgelig helt opp til enhver hva de vil gjøre, men jeg ville bare gjøre henne obs på nettopp dette, at sterkere farger er mer interessant for barnet og gir mer stimuli for synet!

 40. Ååå, du er så flink Caroline! Utrolig fine uroer, spesielt den fra etsy. Har selv bestilt den andre du har der, gleder meg til den kommer 🙂 Det er så artig å følge deg, for vi har termin akkurat samme dato! Hvis du fortsatt har 28. Nov? Så i kveld klokka 12 er vi 31 fullgåtte uker 😀 hihi. Blir såå glad når du kommer med oppdateringer ift graviditeten og barneutstyret! Skulle ønske det var enda oftere! 🙂 Du må love oss å vise oss alle møblene etterhvert, og ikke minst barnevogna! Du har utrolig mange følgere som gleder seg på dine vegne, så det er ingenting galt i å spe på med litt ekstra babykrydder. Ønsker dere MASSE lykke til, gleder meg til å følge dere videre! 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Nei, nå er den flyttet til 01. desember 🙂 Å, så spennende 😀 Det er klart jeg skal vise dere!

   Masse lykke til videre på reisen <3

   Stor klem!

 41. Interiør designer

  Så fin uro 🙂 🙂 Likte veldig godt ideen med uglene, super søte. Men et lite tips: Uro er obsjekt som skal stimulere babyens se og gripe teknikk. I dette tilfelle vil ikke babyen se noe annet enn noen streker over seg. Fargene må også være sterkere for at babyen skal i hele tatt se noe foran seg;)
  Denne er veldig esteisk vakker for oss voksne, men har ingen fungsjon slik som den er nå. Bare et lite tips 😉

  Ellers synes jeg bloggen din er inspirrende og gleder meg til å følge deg og din lite familie videre <3

  Hilsen en interiør Design 🙂

 42. Åå for noen utrolig fine uroer! Babygymmen ble også nydelig. Du har virkelig vært flink og kreativ disse månedene, det skal du ha. Du kommer til å bli en utrolig flott og god mor, den lille er kjempe heldig, og det er jo dere også. Masse lykke til videre i svangerskapet, jeg skal følge med for hver dag som går! Geder meg masse til å se prinsessa som kommer til å bli så nydelig <3

 43. Begge 2 var nydelige;) elsker selv disse fargene,spesielt til babyer. Dette med duse/sterke farger har jeg ikke fasit på,men vet av egen erfaring at når barn skal sove er det heller ikke bra om di blir overstimulert. Det kan forstyrre søvnen (men self ikke for alle barn) Og den effekten kan sterke farger ha. Synes selv uroen med duse farger passet best til sengen og heller ha leker med sterke farger;)) Venter selv en jente på selveste julaften og uroen fra etsy kan jo bli hennes først julegave,Hehe. Hvordan fungere det med toll? Må det være under 200 og heller bestille flere ganger? Gjelder det selv om du bestiller bokstavelig talt rett etter hverandre? Og så hadde det vært kjempe kjekt om du kom med tips til bekkenøvelser. Syns å huske du nevnet det engang

 44. ooo new cradle is already), and when you show a room daughter with new furniture?

 45. Så utrolige flotte uroer! 🙂 Har bare et spørsmål: kommer du og L-K til å vise frem jenta når hun er født eller kommet hun til å bli «skjermet fra media»? Dere er jo begge offentlige figurer, så har full forståelse hvis dere kommer til å skjerme henne (selv om alle kommer til å ville ha en bit av henne). Blir bare nysgjerrig om vi får se denne flotte kreasjonen deres =)

  Klem Maria

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke helt bestemt oss ennå 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *