Spontan date night

Hei dere  Nå kom vi nettopp hjem fra byen, vi bestemte oss for en spontan datenight, pyntet oss litt begge to og tok en minimatbit ute. Veldig koselig å gjøre ting på sparket noen ganger, det er jo kanskje ikke slike ting vi kommer til å få så mye tid til om et par måneder uansett 😉

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Siden vi likevel var i det romantiske hjørnet lot jeg Lars-Kristian få velge hva vi skal ha til middag og i dag, og han krever noe så enkelt som *trommevirvel* laksepizza! Det er romansematen sin det! Haha 🙂 Så da blir det det, og før vi legger oss i dag har vi planer om å skru sammen Stokkesengen. Det er så koselig å bygge rede, jeg sprekker av glede snart!

Ville bare ønske dere en fin kveld, viser dere bedre bilder av antrekket i morgen  

60 kommentarer

 1. Tack för din inspiration och glädje!

  Jag är så glad att jag hittat din blogg, livet i Sverige kan du läsa om på min blogg med en spansk tvist såklart!
  http://casacapo.wordpress.com/

  KRam Karin

 2. Hei kjære deg. Fant nettopp en utrolig fin vogn og tenkte på deg med en gang. Syns du hadde passet denne stilen.
  http://blogg.jollyroom.no/merker/silver-cross-elegance/1252/

 3. WOW! Så nydelig du ser ut! Jeg gleder meg utolig mye til å se antrekks bildene, som alltid.
  Jeg lurer på om du har tenkt å ha en «pregnancy photoshoot» mot slutten av svangerskapet? Jeg har sett mange bilder fra forskjellige graviditetsshoot, de er rett og slett noen av de herligste bilder jeg noen gang har sett 🙂
  Ha en riktig god lørsdags kveld!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg tror jeg skal det 🙂 Det blir i så fall veldig snart 🙂

   1. Vent til slutten.. Jeg var lik som deg gjennom svangerskapet, men bildene fra den siste tiden er kosligst når man ser skikkelig gravid ut:p

 4. Sååå fina skor, stilrent, klassiskt snyggt i svart! Riktigt fint! 🙂

 5. Du stråler Caroline 🙂 Nydelig er du!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

 6. Älskar ordet «koselig»

 7. Du er virkelig vakker som gravid!
  Jeg er selv i uke 26 og begynner å kjenne at kroppen føles tyngre. Magen er på spreng. Hihi. Skjønner ikke helt at den skal kunne vokse i enda 3 måneder til. Har vært i veldig god form, vært i 100% jobb som lærer, og trent ca fire dager (litt roligere en før) i uken i tillegg til daglige gåturer. Deilig! Men denne uken har ryggen slått seg litt vrang og de siste ukene har jeg fått mye kynnere – ikke vondt men ubehagelig. Siste spinningtime var en eneste stor kynner. Auch. Hvordan er det med deg? Merker du noe når du trener? Jeg burde vel kanskje begynne å ta det litt med ro 🙂 Men blir jo så rastløs om jeg ikke får bevegd meg..

  1. Fotballfrue

   Kjenner at kynnere lettere kommer under trening, da gir jeg meg bare eller tar det helt rolig 🙂 Uff, det er absolutt ikke behagelig nei, helt enig :/

 8. Utruleg Flott du er!!Teink å vore som deg 🙂
  Ha ein fortsatt fin kveld du og mannen;)

 9. Maritha

  Så flott du er! Og sååå flotte skoene dine var. ELSK!!! Nyt tiden med å bygge rede, klem fra en takknemlig trebarnsmamma 🙂

 10. Hei! Jeg har vert fast leser av bloggen i flere år nå, alltid så mye inspirasjon å hente fra deg, Karoline 🙂 ville bare si at du ser helt smashing ut for tiden!! Ønsker deg all lykke i tiden fremover 🙂 gleder meg til og følge deg fremover, er så spent på dine og LKs vegne! Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du <3

 11. Perfect dress for a date night <3 But I know you look perfect in each dress!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 12. Så koselig 😀 Håper dere får en nyyyydelig lørdagskveld <3

 13. so beautiful in this LBD, I love it!

  elarmariodelanena.blogspot.com

 14. Christine

  Du stråler som alltid, håper dere får en fantastisk kveld 🙂

 15. Michelle

  Så nydelig <3

 16. Wow, så lekkert antrekk! Og må bare si at du gir så mye god energi via bloggen din. Blir glad av at du skriver at du er glad 🙂 Kos dere med pizza og bygging av seng!

 17. BEA OLEA

  Kjære søte Caroline!!
  Jeg har lest bloggen din sporadisk i flere år, og nesten daglig siden du offentliggjorde at du er gravid, men aldri kommentert før.Nå føler jeg for å gjøre det. Det er SÅ gøy å følge deg for tiden. Husker du sa i begynnelsen av graviditeten at bloggen skulle fortsette som en treningsblogg, men med noen babyinnlegg innimellom. Nå er det mer og mer baby, og jeg ser i hvert eneste ord du skriver at det virkelig lyser lykke og stolthet av deg. Håper og tror du hever ditt hode høyt over alle de idiotiske kommentarene du får.(tror kanskje du får enda flere enn de vi får se, som du aldri godkjenner) Jeg er selv mamma til et nå voksent barn, og vet virkelig hva du har å glede deg til i mange år fremover. Bær din mage med stolthet og gled dere begge to til barnet kommer. Lykke til.

  1. Fotballfrue

   <3

 18. Hvor kjøper du dine tube bras, som du tidligere enn gang i blant har brukt? 🙂 Er det noe sted de er bedre fra enn andre?

  1. Fotballfrue

   Bla. Gina Tricot og BikBok 🙂

 19. Må bare si at du ser utrolig bra ut for tiden 🙂 Vi har også Stokke sengen til vår lille prins, den er så nydelig, men ett herk å få skrudd sammen hehe, men med en mann som nekter å ta i bruk bruksanvisning, så blir det ikke lett, og mye FY ord hehe 😉 håper ikke vi er de eneste som syntes den var vanskelig å få skrudd sammen 😉 masse lykke til med resten av svangerskapet og fødselen, håper ikke du gruer deg så veldig til den, jeg fødte selv helt uten smertestillende, hjemme faktisk, og det gikk kjempe bra, var selvfølgelig vondt, men tror all treningen før svangerskapet og mens jeg gikk gravid hjalp veldig 🙂 Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, han må jo bruke bruksanvsningen 😉 Det gikk overraskende greit, litt vanskelig å komme i gang, men så gikk det fort 🙂 Hadde nok ikke klart det jeg, men :p

   Klem!

 20. Amanda Kjellevold

  Så nydelig vakker du er, Caroline! 🙂
  Du kledde virkelig den nye hårfargen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 21. Wow, for et utrolig fint bilde av deg! Nydelig på håret 🙂

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :D

 22. så koselig, fineste du <3

 23. mor til to

  Hei!
  Tusen takk for en utrolig inspirerende blogg. Jeg har rett og slett blitt litt avhengig av den siden jeg «oppdaget» den i sommer. 🙂 Du virker som en veldig flott og sympatisk person. Gratulerer så mye med graviditeten! Jeg vil også gjerne si at jeg håper du ikke lar de mindre hyggelige kommentarene gå inn på deg. Når det er så mange som følger deg, vil det jo alltid være noen som er sjalu eller tror de vet best, som vil komme med kommentarer. Da håper jeg du tenker på hvor mange du inspirerer og som virkelig beundrer deg for den du er!
  Jeg har et spørsmål som jeg hadde blitt veldig glad for om du svarte på. Jeg har lenge tenkt på å ta en helg på Kragerø resort sammen med mann og barn (1 år og 4 år), så syntes det er litt vittig at du akkurat har vært der. Hvordan tror du det er å ta med små barn dit? Er for elsempel badeannlegget noe for dem, tror du?

  1. Fotballfrue

   Så koselig høre, tusen takk 🙂 Badeanlegget kan absolutt brukes av barn, du kan også svømme innenfra og ut, og det vil jeg tro er stor stas hos de små 😉

   Klemmer!

 24. God lørdagskveld 🙂 Jeg har akkurat bestilt noen varer fra Asos for første gang. Men så lurer jeg på hvor mye det er å betale i fortolling? Gleder meg til å få varene, håper bare størrelsene er riktige 😀 Ha en super kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på hvor mye du betalte totalt? 🙂

   1. 1500 🙂

   2. Hei, Julie!

    Toll fra utlandet på klær er 10.7 % av varens verdi + frakt.
    Dette er noe man enkelt kan finne ut ved å søke opp «asos toll» på Google. Du kan gå inn på toll.no for å regne ut;)

 25. Du er såå fin! :O Håper dere hadde en koselig kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, det hadde vi 🙂

 26. beautiful as always! wonderful shoes! 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀

 27. Så koselig, dere fortjener kun det beste 🙂

 28. Så kjempe vakker du er!:) jeg lurte på et produkt fra Ole Henriksen, truth is in the eye (øyekrem som skal motvirke mørke ringer og rynker under øynene). Jeg har en venninne som har blitt plaget av mørke ringer under øynene (ganske synelig) men det skyldes gener og ikke tretthet.. Både moren og søskene har det. Så da lurer jeg på om du tror det vil funke på henne allikevel? Takk på fohånd:))

  1. Fotballfrue

   Det er verdt et forsøk 🙂 Vil anbefale en god concealer også, for eks. under eye fra glo minerals 🙂

   Klem!

 29. Så utrolig fint bilde av deg, Caroline!
  Unner deg all glede for tiden! Fantastisk at du
  klarer å se bort i fra alle «bedrevitere» og
  overbekymrede lesere og heller fokusere på
  (små) gleder, som det å endelig få skru opp
  babysengen! Ser for meg dere to vil bli fantastiske
  foreldre for lillejenta! Ønsker dere masse lykke
  til begge to! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk for så fine ord! Du er god <3

   Klem!

 30. Sååååå kos, viktig at par gjør sånne ting, litt vanskeligere å gjøre når man blir foreldre, især når de bor langt unna. Nyt søndagen,personlig er det værste dagen i uka, synes jeg. Alt er For stille rett og slett for meg. Nyt dagen,den kommer ikke i reprise, og snart nå blir det bilder av den lille,Gleder meg til deg))))klem

  1. gleder meg til det, skulle det stå))))

 31. Mysigt med dejt, passa på och njut ! Jätteläckra skor, vart har du köpt dem ?

  http://www.annorlundaunderbara.com/uncategorized/livet-efter-dig/

 32. For et fint bilde av deg;) håper dere koste dere

 33. Hei Caroline,
  Jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid i 6. Uke (5 +1. Jeg er en skikkelig kaffekjerring (noe jeg vet du også er) og syns det er vanskelig å vite hbor mye jeg kan drikke framover. Jeg må ha morgenkaffe. Jeg studerer og leser mye, og blir fryktelig søvnig uten en kopp i 13-14-tiden. Er to kopper pulver eller filterkaffe innafor? Hvor ligger du selv? Det er så mye informasjon som går i alle retninger. 🙂

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye til deg 🙂 Jeg holder meg til maks to kopper om dagen, en om morgen og kanskje en utover dagen. I starten (mellom uke5 og 10) fikk jeg plutselig fullstendig avsmak på alt som hadde med kaffe å gjøre, så da drakk jeg faktisk ingenting :p Men som sagt, det jeg har fått beskjed om er å aldri gå over 3 kopper 🙂

   Klem og lykke til 🙂

 34. Håper dere hadde en flott kveld igår. Vi hadde besøk av et vennepar, og koste oss med reker og god mat etter at barna hadde lagt seg. Viktig med tid til hverandre 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Ja, det er helt sant 🙂

 35. Veldig fint bilde av deg 🙂

 36. elisabeth

  ÅH, aldeles NYDELIG antrekk, du stråler !

 37. Så koselig med spontandate! Håper dere hadde det hyggelig i går 😉

  http://elise-solberg.blogspot.no

 38. Så hyggelig! Utrolig fines sko forresten 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *