Siden sist @fotballfrue

God helg til alle sammen  Kom hjem for et par timer siden, vi rakk aldri Kragerø fordi vi mistet bilfergen, så da droppet vi det ettersom mamma og Anette ville kommet så sent hjem om vi hadde kjørt hele veien rundt. Her hjemme ventet DIGRE pakker på trappen fra Babycare, nå er det mye utstyr som har kommet til den lille! Stokkesengen, Leandervuggen, tripp trapp-stolen med New born-settet, bæreseler fra Ergobaby og en del annet nips. Jeg hylte jo av glede og dro opp eske for eske, dette er så gøy! Gleder meg til å vise dere, nå blir det plutselig så virkelig alt sammen. Og det er virkelig nært. Faktisk har jeg gjennomført 74,9 prosent av svangerskapet i dag, og det er . . vel. . det er mye!

Byr på noen bilder fra instagram ettersom kameraet er totalt utslitt etter bildebonanza fra spadagene våre 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

@fotballfrue on instagram 

1. Det tyter over av sminke, så i helgen skal jeg kjøpe enda flere slike gjennomsiktige esker og få litt orden igjen. 2. Lars-Kristian og jeg var ute på massiv body-shopping til den lille i magen her om dagen. Har fått tips fra venner og kjente om at vi bare må hamstre mange billige i tillegg til de vi har fra før av, ettersom det gjerne blir mange skift om dagen. Han fikk velge og valgte blant annet Hello Kitty. Hehe 🙂 Så søtt! 3. Gravid App i dag. 4. Magen og meg tidlig i dag før treningsøkten. 5. Skål for jentedager! 6. Alle fire samlet. Jeg er så stolt av den fine familien min ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Får alltid en sånn vemodig følelse inni meg når vi skilles etter så mange dager sammen. Det triste er at jeg ikke aner når vi sees igjen, det blir plutselig ikke før langt ut i november, og det er jo så langt frem i tid! Men sånn er det å bli voksen, og da er det ekstra hyggelig å kunne gjøre slike ting sammen som vi har gjort nå. Må nesten bli en tradisjon.

Nå skal jeg pakke ut av kofferten og lage middag før jeg skal fikse meg litt for kvelden. Vi har en kinodate med Siri og Kristoffer i dag, gleder meg sånn til å se dem igjen! Har planer om å se Pinoer, noen som har sett den?

___________________________________________________________________________________________________________

God helg, dere 

97 kommentarer

 1. Hvilken type Ergobaby er det dere har kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Skal lage et innlegg om det, men det ble to forskjellige 😀

 2. Det ser virkelig ut som du er redigert inn. Så klart tror man ikke at det på noen måte er sånn, virkelig. Men litt tankevekkende er det da.

  1. Fotballfrue

   Skjønner ikke hvorfor det er tankevekkende, og jeg skjønner ikke at noen tenker over det i det hele tatt. Har lagt ut det samme bilde uten filter på facebooksiden min, der ser du godt at det ikke er noen som er redigert inn. Hadde jeg klart å redigere meg selv inn i et annet bilde, burde jeg vel heller fått meg en jobb som bilderedigerer. Sånt har jeg verken tid eller kunnskap til.

  2. Hæ, denne komentaren skjønte jeg ikke??

 3. Kristine

  Veit du kor søster di har kjøpt kjolen ho har på seg på det bilde?:)

 4. Lillian Jeanette

  Klarer jo ikke se at du er gravid jo! heldig!

  1. Fotballfrue

   Det ser man veldig godt 😉

   1. Lillian Jeanette

    Jeg har flere venninner som er i 7 måned og det viser GANSKE mye mer på dem at de er gravide hehe. Men du er heldig! Du kommer ihvertfall ikke til å ha problemer med vekten etter fødselen 🙂

   2. Fotballfrue

    På meg før kontra nå er det en veldig stor forskjell, jeg hadde jo ikke midje fra siden :p Og nå er det en kul der 🙂 Håper je kommer fort tilbake i form igjen, det kjennes bra 🙂

 5. Søstra di er kjempepen! Ser veldig naturlig ut, nydelig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *