Mor- og datterdager på Kragerø Spa

God morgen fra Kragerø Resort  Vi kom halv ni i går kveld og blir helt til fredagsfrokosten er i magen. Her har vi booket velværedag i dag, så fra behandlingen i spa-avdelingen åpner klokken 14, skal vi ha aroma-massasje på løpende bånd alle tre. Hjelp, jeg gleder meg!

I utgangspunktet skulle mamma og jeg reise til Litauen som jeg fortalte om tidligere, men av ulike årsaker ble det ikke noe av likevel, og ettersom dette var bursdagsgaven fra Lars-Kristian og meg til mamma, bestemte vi oss heller for å legge noen dager til Kragerø Resort. Samtidig ga mamma og jeg spa-opphold til Anette i bursdagsgave, så da slo vi to fluer i en smekk og bestemte oss for å ta noen dager sammen alle (fire) jentene. Innmari koselig  Vi har booket en diger suite med to soverom, og rommene her er jo bare en drøm. Den vakreste utsikten med de mykeste sengene.

___________________________________________________________________________________________________________

we live here 

___________________________________________________________________________________________________________

hotellfrokost

Vi rakk siste bordsetting i går kveld rett før klokken ni, og så traff vel hodet puta i to-tiden. Klokken syv var jeg oppe og spratt, og nå har vi spist frokost med brunost, egg, nøkkelost, kokos, krydderkake, yoghurt og alt det gode du bare får på hotell. Med andre ord: Vi storkoser oss! Nå har maten sunket, så nå venter treningsstudio på oss alle sammen 🙂 Sender dere masse glede! Ha en deilig dag ♥

51 kommentarer

 1. så fint det så ut men whæææ, ble redd på dine vegne når du satt i den hengestolen.. er så redd for hvor godt sånne sitter i taket 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er nok hundre prosent trygt 🙂

 2. Hi there,

  please please… Did you think about writing in English? It will be great for your abroad readers. You have great style, great photos, great interior in yout house… You are simply amazing Caroline, we luv ya ^^

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie! I am absolutely considering it 🙂

 3. Dere er så flinke å kose dere! Og nøkkelost, det blir ikke bedre enn det.:)

  1. Fotballfrue

   DET er nostalgi <3

 4. Ingrid og Banzai

  Kjære inspirerende søte fotballfrue
  Hils din LK og deres lille due
  Lykke til med den tiden som kommer
  Gjennom ufølsomme kommentarflommer
  Du utstråler mot, refleksjon og glede
  For dine lesere er det en fryd å få se det
  Fortsett som før, like sterk, like fri
  Gjennom tykt og tynt, vi følger deg vi!

  Kos deg på spa, det fortjener du 🙂
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Fantastiske du! Tusen takk <3 Mange klemmer!

 5. Michelle

  åhh, fantastisk!! Det høres ut som en perfekt fredag! Heldige dere er! Kos dere masse alle fire 😀 <3

 6. Hei håper du kan svare meg:)
  Jeg tenker å kjøpe et par sko og står fast mellom to stykker! Og jeg kunne ikke komme på en annen som er mote flink som deg å spørre 🙂 hvilken synes du er finest og passer best til høsten http://www.putfeetfirst.com/no/skopunkten/Dame/Stovletter_+_boots/Boots/p/279374 eller http://www.putfeetfirst.com/no/skopunkten/Dame/Stovletter_+_boots/Varmfodrad_Kanga/p/27365839

  Takk <3

 7. Hvem er de fire jentene? Jeg får det ikke til å stemme… Det er deg, mammaen din og Anette..og…Lars Kristian..? Du nevner ikke flere enn dere fire..

  1. Fotballfrue

   Magen vel 🙂

 8. Wow, it looks so nice and cozy! And what a nice idea to serve eggs, hahaha! I wish I could have vacation like this 🙂

  http://www.dodolce.blogspot.com

 9. Hei Caroline!

  Jeg er en aktiv jente på 17 år som liker å holde meg i form. Jeg forteller dette i korte trekk, da det forje innlegget gikk tapt. Jeg slutta å trene da jeg var i en bilkrasj i mai i år, jeg kunne ikke trene på to måneder og dermed datt jeg helt ut..
  Jeg er ut etter å komme i form, jeg har slutta helt å spise godterier (godter med sukker, chips, kjeks, kaker, brus og alt med sukker og junkfood). I helgene og.
  Jeg har slutta HELT å bruke noe form for nikotin. Jeg er ikke overvektig eller tykk, er normal, men vil miste flesket på magen og lårene som kommer frem når jeg tar av meg klærne.
  Måltidene mine består som regel av grove knekkebrød, egg, salat, yoghurt, frukt og grønt. Jeg spiser den middagen som blir servert hjemme, som er sunn.
  Jeg trener minst tre dager i uken, og da løper jeg som regel enten på fjellet, på veien eller inne. Jeg tar lett styrke også.

  Mitt spørsmål er: Er kostholdet bra? Er treningen bra? Kan jeg få bort selvulittene?
  Også leste jeg om dine yoghurtnøtter – hvor får du kjøpt alle ingrediensene dine og er de dyre? Er det slik at de er så sunne at man kan spise de hele tiden?

  Setter pris på svar – klem -Malin- :))

  1. Hei, Malin. Jeg ser ikke noe svar fra Caroline her, så da håper jeg det er greit at jeg skriver noen ord 🙂 Såvidt jeg forstår anser du deg selv som normal, men ønsker å bli kvitt «flesket på magen og lårene». Jeg håper virkelig at du tar kontakt med legen din for å få svar på spørsmålene dine. Cellulitter har de fleste kvinner. Det er helt normalt. Og ikke vær så streng med deg selv er vel det eneste rådet jeg selv kan gi 🙂 Jeg vedder på at du er flott som du er!

   1. Tusen takk for ordene dine! 🙂
    Jeg setter pris på det!

 10. Kos dere masse og nyt dagen til det fulleste <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det skal vi <3

 11. Det ser helt fantastiskt ut, jag brukar också åka på spa med mamma, en gång/året. Syrran hänger också med. Då flyger jag från Spanien till Sverige , tar 3-4 dagar på spa och sedan flyger jag ner igen.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com/mode/bajsbyxor-eller-vuxenbloja/

  1. Fotballfrue

   Så deilig! Skulle gjerne vært en her en hel uke eller mer 😉

 12. Så utrolig deilig det så ut. Du må nyyyte det fullt ut. Jeg mener at alle gravide bør unne seg slike avbrekk i hverdagen. Ikke bare for velværen sin del, men også kvalitetstid med familien <3

  Ha en deilig torsdag 🙂
  Klem Rebekka
  http://rebekkafylling.com

 13. Vilde Sørlie Paulsen

  http://fitnessbloggen.no/trening-graviditet/

  Kom over denne artikkelen, og tenkte på deg 🙂 Vet at du har vært utrolig flink til å trene under svangerskapet, og at du sikkert har lest mer enn nok om trening under graviditet allerede, men det kan vel aldri skade med enda mer kunnskap? Syntes i alle fall denne artikkelen var veldig god – håper den kan komme til nytte på en eller annen måte i alle fall!

  Mvh fast leser som sjekker bloggen din opptil flere ganger om dagen! Du er helt nyydelig 🙂 Kjempefan!

 14. Susanne

  Du inspirerer meg så utrolig mye, både når det gjelder klær, sko, mat og trening! Jeg elsker bloggen din! Stå på!!! 🙂 Klemmer

 15. Hei,
  Når du spiser ute, blir det ofte vanskelig i forhold til at du bruker lavkarbo?
  Har de fleste menyer du kan spise?
  Ha en fin helg! Spa hørtes deilig ut:-)

  1. Fotballfrue

   Det er aldri et problem 🙂

 16. Så utrolig fint det er der! Og nam, hotellfrokost <3 Kos deg masse med mamma og søster 🙂

 17. Det ser helt fantastiskt ut! Kos er massa alla «tre» <3
  Det är så viktigt att ta sig tid sammen med sin mamma, och tänk att det är tre generationer som är tillsammans, <3

  KRAM
  // Amanda

 18. I want to be there right now!XD Beautiful and relaxing place indeed! Enjoy and rest Caroline! xo

 19. Så utrolig deilig. Ingenting slår spa, nesten da 😉 kos dere 🙂

 20. Herlig 🙂 Er turen sponset på noen måte?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 21. Så helt fantastisk ut, stilen og treningsmotivasjonen din er til stor inspirasjon! Du er en fantastisk dame!
  Hilsen soon to be stylist og makeup artist!

 22. Hei Caroline/LK

  Jeg lurte på hva dere anbefalte i forhold til Cardio trening. Er det mest effektivt med langkjøring eller intervaller for kroppen? Jeg har til nå kjørt intervaller der jeg jogger på mellom 10 til 11 i gj.snittfart i 4 min,deretter rask gange på 6 i fart i 1 min. Kjører 5 intervaller med dette.

  Når jeg er ferdig er jeg helt knust, så effektivt er det!! Men ønsker også å prøve langkjøring. Har dere noe tips til evt gj.snitts fart? Har hatt en pause fra trening på litt over 1 mnd. For øyeblikket kjenner jeg at jeg trenger pause etter hvert fjerde minutt.. Takk for svar 🙂

 23. Åh vad mysigt det ser ut att vara 🙂

 24. Hei, ville bare si at man kan lese kommentarene før du har godkjent de på fotballfrue appen, det har vært sånn i ganske lang tid nå… Tenkte jeg skulle tipse deg om det 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet det :/ Det er noe galt med hele appen og vi får ikke tak i utvikler, frustrerende :/

 25. Hei du! vet du hvor en kan få kjøpt slike kokusterninger som frokosten på bildet innehar? hilsen kokusfan 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kan spørre i morgen 🙂

 26. Kristin

  Så herlig det så ut. Kose dere maks! 🙂
  Forresten, de kokosterningene er sykt gode. Er det noen som vet om det er mulig å få tak i de noen sted? (utenom at de er i den Coco Loco mixen til Den Lille Nøttefabrikken)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke dessverre, skulle så gjerne visst det selv! Kanskje jeg kan spørre i morgen 🙂

   Klem!

 27. jeanette

  Hei 🙂
  jeg må spørre hvor har du kjøpt den Starbucks «cold cup»? jeg så du laget vanilla latte i en av blogg innleggene dine og er akkurat ute etter en slik 🙂 håper du har tid å svare..

  1. Fotballfrue

   på Starbucks på Gardermoen 🙂

 28. Birgitte aarland

  Guud så missunlig jeg ble nå! Kjenner det kunne gjort seg allerede nå etter 4 uker inn i studietiden 🙂 Kos dere masse!

 29. Caroline

  Hei,
  Kunne du laget et oppdatert inlegg om hverdagssminken din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det kommer ila. oktober regner jeg med 🙂

 30. Hadde vært utrolig deilig med spa, kjenner jeg!
  For en utrolig koselig tur med bare dere tre damer. 🙂 Rommet ser fantastisk ut, og kan nok tenke meg til hvor godt det blir med spa! 😀 Kos dere masse, nyt tiden! 🙂

  Klem, Elle

 31. Marianne

  Å, så deilig det så ut! Skulle gjerne prøvd SPA selv, har aldri gjort det før! 😀

  Men hotellfrokost, det har jeg prøvd, og det er veldig nam! 🙂

  Forresten; Har du vurdert å la deg avbilde hos fotograf f.eks en uke før termin, for å ha et minne om når du var høygravid? 🙂 Har ei venninne som gjorde det for et par uker siden. Hun hadde magen bar, men var ikke så naken at man så hele overkroppen, haha! 😀 Også tok hun bilde igjen rett etter at babyen var født, og da lå den på et sånt sauseskinnsteppe og var såå søt 🙂 Og oppi en liten kurv!

  Klem fra Trønderbyen!

 32. Hei! Tenkte jeg skulle advare deg! Akuratt nå ble jeg usikker på om det var du som prøvde dette for en stund tilbake.. men uansett!

  http://www.dagbladet.no/2013/09/19/nyheter/kakao/ferdigkakao/sfo/barn/29362908/

  1. Fotballfrue

   Oi, så ille :O

 33. Tone-Lise

  Så fint der var! Digga den hengekorga!:D Ønsker meg en sånn, haha!

 34. Wow, så utrolig fint det var der! Kos dere masse! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *