Helg allerede

Jeg går virkelig rundt med en skikkelig følelse av at det er helg, kanskje ikke så rart, dessuten er det vel ingen som sier nei takk til en skikkelig langhelg? Nå er vi klare for middag, den siste kvelden av to kjempefine med mamma og storesøster ♥ 

Ville bare ønske dere en fin kveld, så sees vi i morgen tidlig 🙂

50 kommentarer

 1. kommer du til å blogge like mye når du får ungen?

  1. Annette

   Det er vel noe både Caroline og leserne må vente å se hvordan blir. Man vet aldri hvordan livet blir etter man får barn, og hvordan prioriteringene blir, uansett hvor godt man planlegger på forhånd.

   Du ser flott ut Caroline, gleder meg med deg 🙂

 2. Ønsker deg en riktig fin kveld selv Caroline!;D

  klem Rebekka
  http://rebekkafylling.com

 3. Hei. Jeg lurer på hva en 2netters opphold vil koste på kragerø spa? Tenkte å overraske kjæresten med en tur ditt:)

  1. Fotballfrue

   Tenker du da på suite som dette eller et vanlig rom? Vi endte med å betale en del, men det var pga. suiten og behandlingene pluss middagene 🙂

 4. Hei Caroline, jeg har et spørsmål til deg. Jeg har laget meg en blogg, mest til egetbruk. Hvor jeg kan samle lavkarbooppskrifter jeg liker og lurte på om jeg kan få lov å bruke dine oppskrifter og bilder/fremgangsmåter?

  – Hege

 5. Du ser alltid så glamourös ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 6. Veldig fin kjole! Synes du kler deg kjempe fint i graviditeten 🙂 Håper du har en fin kveld og 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀

 7. WOW! That dress is stunning and you look amazing in it!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 8. Therese Jacobsen

  Hlres herlig ut med spa og langhelg. Heldige deg ♡
  God natt søte deg

 9. Se, så fin profil i speilet!:D

  1. vinduet mente jeg ;P

   1. Fotballfrue

    Ja, jeg skjønte det 🙂

  2. Fotballfrue

   Haha, ja i vinduet? Jeg så det selv først etterpå 🙂 Hihi 🙂

 10. NYDELIG kjole, hvor er den fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra inlovewithfashion 🙂

   1. Victoria

    Link?:)

   2. Så flott du er 🙂 Kan du legge ut direkte link til kjolen?

 11. Utrolig fin kjole!!! Jeg har bare et spørsmål. Du kler deg jo kjempefint når du er der, særlig når dere skal på resturanten. Kler alle seg like pent som deg der, eller er det på en måte bare du som liker å kle deg i kjoler?

  1. Fotballfrue

   Det er forskjellig, men de fleste pynter seg for å gå ut og spise middag på et fint hotell 🙂

 12. Woow, du ser så fantastisk ut nå! Har aldri sett ei gravid dame som er så vakker som deg, å har en vanvittig utstråling!
  Masse lykke til med den lille prinsessen! Du kommer til å bli en perfekt mor <3
  Hilsen ei som gleder seg til å bli tante til en liten prins i januar 😀

  1. Fotballfrue

   Å, så snill du er! Tusen takk <3 Håper du har en fin helg i vente 🙂

   Stor klem!

 13. Du er blendende vakker! Hadde jeg bare sett ut noe i nærheten av deg
  da jeg gikk gravid.
  Ha en fortryllende helg, og kos deg masse! Det fortjener du 🙂

  Tone

 14. Jeg er nok en av de som er svært ulik deg, men MÅ liksom få med meg fortsettelsen.. For selv om de områdene du har valgt å fokusere på i bloggen ikke i utgangspunktet interesserer meg, er det utført på en superprofesjonell og fengende måte. Må være herlug med disse spaoppholdene! Har du sett nyhetene om Hot Booster f.eks (mener du reklamerte for disse litt tilbake?). Pass på så du ikke skader deg, bare. Lykke til med innspurt i graviditet – du har en herlig, utfordrende, magisk og sprø opplevelse foran deg. Hva med en permisjon fra bloggen?

  1. Fotballfrue

   Ja, vi brukte disse produktene en del i påsken, veldig synd det som har hendt :/

   Tusen takk for at du følger med til tross for forskjellene 🙂

   God helg! 🙂

 15. Wow, så lekker!

 16. WOW! sexy mama :*

 17. Love your dress! You look just stunning!

 18. Johanne

  Gooood helg, vakre Caroline! 🙂

 19. Du ser fantastisk ut! Jeg hadde samme følelsen i går, men jaggu var det en arbeidsdag til! Ha en super dag videre!

  Klem

 20. Madeleine

  Hei Caroline! 🙂

  Angående LCHF, har det noe å si hvordan fett jeg spiser? Om det kommer fra fisk, nøtter eller avokado, eller om det kommer fra smør, fløte, bacon og rødt kjøtt? Jeg blir så utrolig uvel av de sistnevnte. Smør og fløte kan vel egentlig utelukkes, da jeg nettopp har fått påvist laktoseintoleranse i en alder av 18 år. Bedre sent enn aldri! Men bacon o.l., jeg blir så utrolig dårlig av å spise det. Spiser jeg bacon, kan jeg gå rundt å være kvalm resten av dagen, og det samme med annet kjøtt som inneholder mye fett. Det virker som om magen ikke tåler det. Sånn jeg kan huske har det alltid vært på denne måten, og det har vært perioder hvor jeg bare har rett og slett holdt meg unna alt som heter kjøtt. Kylling og svin går bra, men dette er jo magert kjøtt. Grønnsaker elsker jeg også, men det blir jo ikke akkurat noe «High Fat» ut av det. Det jeg lurer på da er; Vil jeg kunne få i meg nok fett når jeg ikke kan spise verken smør, fløte eller bacon? Er det ok å få i seg fett fra kun f.eks. fisk og avokado? Eller er det veldig vanskelig å få til et LCHF kosthold når man ikke kan spise mat som inneholder laktose og magen ikke er noe særlig glad i bacon og rødt kjøtt? Herregud, nå hørtes jeg ut som en utrolig vanskelig og kresen person, og det er jeg egentlig ikke. Håper du skjønner hva jeg mener 🙂 Lurer bare på om du har noen gode tips, og det har du jo alltid på lager! Du er flink, stå på. Babyen din er heldig som får en sånn supermamma <3

  Ha en flott dag!

  1. Det beste vil være å få til en fin balanse mellom mettet og umettet, men det er ikke noe i veien for å spise mer av det umettede hvis det er det du liker best. Smør kan du vel spise selv om du har laktoseintoleranse, men velg da det usaltede fra Tine, det har minst laktoseinnhold.

   Et tips for å få i seg nok fett kan være å lage salater med rikelig oljedressing på, kanskje med revet ost over om du liker dette. Vi bruker mye parmesan i oster, og synes det smaker veldig bra 🙂 Ellers kan du jo også bruke en del nøtter og avocado i salater.

 21. Kristin

  Wow! Der så du alldeles strålende ut! Fantastisk kjole!

 22. Du ser så utrolig bra ut!! Ønsker dere alle en kjempefin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du! God helg 🙂

 23. Michelle

  gud for en NYDELIG kjole du hadde på deg!! Hvor er den fra?? Nyt helgen med familien fine du <3

 24. Du ser fantastisk ut! Gleder meg til å se mamma-kolleksjonen du er med å designe. Det kan jo ikke bli annet en bra, du kler det jo helt utrolig bra. Gleder meg til å se hvordan du «løser» det når du er høygravid 🙂 Jeg var opptatt av å kle meg i «vanlige» klær selv da jeg var høygravid. Gjorde alt for å ikke falle i tights/tunika/joggebukse fellen :p

  1. Fotballfrue

   Bare 4 uker til jeg er høygravid 😀 Tiden flyr virkelig 🙂

 25. Marianne T

  Du har så perfekt kropp, og i den kjolen var du HOT 😉 Så bra at formen er så god at du kan trene fortsatt! Ha en fin helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjelpes, tuusen takk 😀

 26. Håper det kommer antrekksbilder. Har virkelig lyst til å se hvordan solen ser ut i bedre lys 😀

 27. Du gløder, du er så fin: hele tiden! 🙂 🙂

  Klem, og god helg!

 28. Wow, den kjolen var utrolig fin 😀

 29. Ser at de selger kjolen i str s/m og m/l. Hvordan er kjolen i str? Er den noe stretch i? Den var nydelig fin:)

  1. Fotballfrue

   Den er litt liten i strl., og MYE stretch 🙂

 30. Vakker 🙂 kunne du linket til kjolen din?

 31. Vakker 🙂 Kan du linke til kjolen din?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *