Fullstendig avslappet

Herfra er det ikke stort annet å melde om enn fullstendig avslapping, og det er så skjønt! Nå har vi jentene blitt enige om at vi ikke trenger å ønske oss noe annet enn slike spa-opplevelser til jul og bursdager fremover, for å få både kvalitetstid og denne roen i en og samme pakke er helt fantastisk. Det kan jo ikke bli bedre! Ved neste anledning får mannfolka være barnevakt, så kan vi tre reise på tur et par dager *hihi*

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg kom nettopp ut av dusjen og føler meg salig i hele kroppen, denne følelsen har jeg ikke kjent på en stund, så det er ubeskrivelig godt. Det burde være obligatorisk med spa-opphold minst tre ganger i året! Dessuten synes jeg nesten at spa er enda bedre når man er gravid, akkurat som kroppen virkelig setter pris på det.

Nå skal jeg bruke et par timer til å jobbe litt, så skal jeg ordne meg for kvelden og deretter er det klart for nok en 3-retter! Virkelig ikke dårlig sånn midt i uken, og så er det så koselig at det er en del folk her! I morgen reiser vi hjemover allerede, nesten synd at tiden skal gå så fort.

Håper dere har hatt en fin torsdag  Og igjen vil jeg si tusen takk for så mange fine ord jeg har fått den siste tiden. Jeg setter veldig, veldig stor pris på det

♥ 

87 kommentarer

 1. Ååå så deilig!! Fristet med spa nå.. 🙂 Kos deg MASSE videre, det fortjener du!

 2. Marita Ø

  Å, så deilig! Bra at dere koser dere 🙂 Nyt siste tiden av oppholdet! Kjenner jeg virkelig fikk lyst til å reise på SPA nå 🙂 Tror denne kroppen trenger det også!

 3. kjersti

  Kos dere masse 🙂

 4. Åh, så herlig! Slikt trenger man virkelig en gang i blant. Kos dere masse og nyt dagen! 🙂

 5. Kathrine

  Hei!
  Er det du som sitter i boblebadet?

  Du skal vel egentlig ikke sitte i boblebad når du er gravid. Det fikk jeg beskjed av legen min om..
  Men ellers ser det veldig koselig ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Null stress med boblebad mens du er gravid 🙂 Nå er jeg 7 mnd på vei hvert øyeblikk, og kan veldig mye om hvilke forholdsregler man skal ta under et svangerskap 🙂

   1. silje therese

    nå er det faktisk slik at alle jordmødre og leger har ulike syn på ting, men JEG har hørt og har og gått gravid i 9 måneder at ved å sitte i et varmt bolblebad kan man faktisk forhøye temperaturen på fostervannet, og det er ikke bra for barnet. De som fortalte meg dette var veldig i mot det .

   2. Kathrine

    Haha, jeg må le… Jeg sier bare den beskjeden jeg fikk av legen min, men jeg skal absolutt slutte å si noe! Jeg kommer med en kommentar om dette fordi jeg syns det var forferdelig kjedelig å ikke kunne bade i boblebadet hjemme hos foreldrene mine når jeg var gravid – fordi jeg fulgte legens råd om å ikke bade i boblebadet…

    Jeg bare bryr meg….

   3. Helt feil. Det er helt ufarlig for gravide å sitte i boblebad, med mindre det har begynt å lekke fostervann, er det ingen fare for bakterieinfeksjon. Så dette med at boblebad for gravide er farlig, er bare en myte og antageligvis bare basert på at varmen kan bli ubehagelig for den gravide, men aldri farlig. Dumt at du har blitt så feilinformert av lege/jordmor under svangerskapet ditt.

   4. Stemmer at det ikke er anbefalt med boblebad pga stimuleringen på kroppen. Kan stimulere til en for tidlig fødsel… Lite sannsynlig men allikevel ikke anbefalt. Synes du virkelig veldig krass på noen av kommentarene dine Caroline, må ikke ta alt personlig, du må bli veldig sliten av det… Kathrine skriver her at hun har vært gravid, så regner med hun har vært like opplyst som du er nå… Jeg har også vært gravid, og fikk samme beskjed ang boblebad av min jordmor. Så selv om du er gravid i 7 mnd, er det mange som har vært det før deg, og fått opplysninger ang dette temat…

   5. Kathrine

    Takk for støtten, Anne! 🙂

   6. Jeg fikk også beskjed under begge mine svangerskap at man skal unngå boblebad, på lik linje med at en skal unngå for varme karbad…

    Så til «Jordmor» her over…….mekelig at så mange har fått kontrabeskjed ang boblebad?

   7. Når man hører motstridende påstander, så er det som regel ikke hold i det. Om det hadde vært godt dokumentert at det var tilfellet, ville det vært normale retningslinjer å ikke anbefale det.

    Helsedirektoratet omtaler det som en myte at gravide ikke kan ta boblebad, og problemene kommer vel først om den gravide oppholder seg i et alt for varmt boblebad, over en alt for lang periode 🙂

    Når det gjelder infeksjoner så er sjansen mikroskopisk, og jeg regner med at hotellet bruker klor i boblebadet og ellers er dyktige på renhold.

   8. Er ikke meningen å være overanalyserende og bedrevitende…hehe, men da har jeg da et spm til deg som jordmor… Hvorfor i all verden går jordmødre og leger rundt å forteller gravide mennesker myter?? Litt sært hvis man ikke skal tro det en lege eller en jordmor forteller… Eller?

  2. Det med boblebad når man er gravide er nok en av mange ting mange jordmødre og leger er uenige om og ikke helt klarer å bestemme seg for hva man bør anbefale og ikke anbefale.

   Da jeg gikk gravid med mitt andre barn spurte jeg jordmor om dette og min jordmor sa at hun ikke hadde noe fasitsvar på dette, nettopp fordi det var så mange ulike meninger om dette. Hun sa forøvrig videre at hun aldri hadde hørt om tilfeller hvor en fødsel hadde blitt startet for tidlig pga bobler som stimulerte ryggen som utløste rier, eller infeksjoner som følge av bakterier i vannet.

   Men så sa hun at så klart kan det være sjanse for flere bakterier i et offentlig boblebad, og som gravid er man mer utsatt for å å disse bakteriene til seg, men allikevel er dette ikke noe bevist 🙂 Det hun sa til meg var den største «faren» var at ofte gravide kunne føle seg mer uvelle og ukomfertable når man satt i boblebad, fordi det var varmt og kunne bli mye med boblene, og derfor kunne mange føle seg svimle og uvelle 🙂 Dersom det var tilfelle – burde man så klart unngå det 🙂

   KOS deg du Caroline 🙂 Må være helt fantastisk som gravid å kose seg på en spaweekend. Det er jo alltid deilig, men spesielt deilig når man nærmer seg slutten av svangerskapet! Lykke til med inspurten – du har mye å glede deg til!

 6. Det ser helt hærlig ut!!! 🙂

  Du, siden du er mye i Oslo, og sett flere ganger at du er mye på samme hotellet. Hva heter dette? Er det basseng der?
  Skal på en jenteweekend med min mor, og datter på 5år i Januar (noe vi har gjort fast et par år siden Disney On Ice er der da ;)), og aldri vært helt fornøyd med hotellet vi har vært på.
  Så denne gangen har jeg bestemt meg for å dra dit du bruker å være, da jeg tror og vet at du ikke velger noe dårlig! 😉
  Setter stor pris på svar 🙂

 7. This is pure bliss, happiness, relax, everything!:D Enjoy it!!

 8. Ser herlig ut!

  Jeg fikk også streng beskjed fra jordmor om å ikke sitte i boblebad, det er noen år siden, jeg tror det var mest pga bakterier.
  Men regner med du har full kontroll 🙂

  1. Fotballfrue

   Først hørte jeg man skulle unngå bobleeffekten fordi det kan sette i gang rier, men så ble jeg fortalt at dette kun var rundt 3 uker før termin, da også fordi man kan ha fått litt åpning og at det da kan komme uønskede bakterier inn 😉

   1. camilla

    jeg også fekk beskjed fra lege og jordmor om å ikke sitte i boblebad pga varmen. høy tempratur kan vere skadelig for barnet..

    det ser foresten FANTASTISK ut med spa:) fødte selv en datter for 4mnd siden, og det er hærlig å vere mamma selv om man ikke får så mye tid til seg selv 🙂

   2. Se MYTE 10 om boblebad, tror nok det går veldig greit med et bad 🙂 http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article670313.ece

   3. Gunn alice

    Alt som ikke lekker er vel tett:)

   4. Lene Hetland

    Caroline, you just made my day 🙂 jeg er nesten 5 mnd på vei og har unngått bobblebad fullstendig, pga alle råd og alt jeg har lest, om bakterier osv osv…
    Vi har nemlig et stort massasjebad i hagen som jeg har drømt om å bruke i snart 5 mnd nå, for kjenner at kroppen hadde trengt 39 grader og massasje, men har til nå ikke turt..
    Gjett hvem som skal bobble når hun kommer hjem fra jobb om en ukes tid 🙂

   5. Å ta et boblebad der vannet er 39g er ikke noe særlig for fosteret. Det er jo nesten to grader over normal kroppstemperatur, og ikke til å anbefale. På lik linje med at det ikke er anbefalt å ta solarium under svangerskap pga fare for overopphetning, eller karbad som er over kroppstemperatur…

   6. Vil bare lige sige at man som gravid i Danmark bliver anbefalet ikke at gå i boblebad under graviditeten, pga.risikoen for bakterier, da vandet jo er så varmt.. Der er altid en chance for det ligemeget om man er begyndt at åbne sig eller ej 🙁 jeg måtte pænt springe boblebadet over da jeg var gravid og på spa-ophold med min mand 😉 Ikke for at være belærende eller noget, blot lidt info 😉 nyd resten af turen

 9. Så herlig! Jeg elsker Kragerø resort, det er noe med den avslappede stemningen der.. og utsikten .. og maten! Åh jeg vil dit nå!! 😉 Kos dere masse <3

 10. Så deilig! Drømmer meg bort i bildene dine. Hvis studentlommeboken hadde vært litt feitere, hadde jeg lett dratt på et slikt opphold 🙂
  Dette fortjener du, så nyt hvert sekund av det 🙂 Gleder meg forresten til neste gravidoppdatering! :))

 11. Tone-Lise

  Åååå! Så herlig ut!!!:D

 12. Åh så härligt det ser ut! Gleder mig så till att få se er lille ugla <3 Kos er massa !

  Klem!
  // Amanda

 13. Å så deilig. Kos deg og nyt!!!

 14. Det ser helt fantastisk ut! Kanskje jeg må ønske meg et spaopphold til jul, deiiilig 🙂

 15. Så utrolig deilig ut!

  Men jeg lurer på hvordan du klarer å holde extensionene dine så fine og uten floker? Jeg bestille på nett fra luxushair, vet at du ikke bruker de, men gjør du noe spesielt? Veldig irriterende å måtte gre håret hvert 5. minutt 🙁

 16. Åh, kos dere masse! Jeg er ganske misunnelig..

 17. Har vært der selv med søster og mamma mens pappaene passet barna 🙂 Fantastisk sted 😀 Kos dere masse masse!

 18. Man skal unngå boblebad når man er gravid pga. oppvarming. Det varme vannet varmer opp fostervannet.

  1. Fotballfrue

   Jeg velger å stole på mine kilder, det er absolutt ikke farlig 🙂

  2. Helt feil Linn. Boblebad er ikke farlig for gravide.

   Bare nytt boblebadet så mye du vil Caroline! 🙂 Slitsomt med alle disse bedrevitende mødrene/gravide damene, som ser på svangerskap som en sykdom i stedet for en tilstand.

   1. Er boblebadvannet varmere enn vannet man til vanlig dusjer seg i, Linn?

   2. Det kan faktisk varme opp fostervannet, det er derfor de er nøye med å måle tempen på vannet i badekaret hvis man bruker badekar under fødsel på fødeavdelingen. Jeg har brukt badekar ved to fødsler tidlig i forløpet og begge gangene bekreftet de at det er tilfelle. Det vil si at det går helt greit med boblebad så lenge du passer på at vannet ikke er for varmt/du blir for varm, men det er ingen myte at barnet kan påvirkes av at man omslutter seg med varmt vann =)

   3. Ser her at kommentaren min ovenfor kan virke veldig bastant. Det var ikke meningen. Men jeg ser at ved flere annledninger her inne kommenterer jordmor og mener dette er en myte. Når jeg gikk gravid fikk jeg beskjed av både jordmor og fastlege at varmt vann og boblebad bør unngåes fordi man varmer opp fostervannet. Ved begge fødselene mine fikk jeg badekar som en alternativ smertelindring med avslo dette fordi jeg fikk opplyst at vannet kunne ikke være mer en 38 grader altså normal kroppstemperatur pga fare for oppvarming av fostervann. Noe som ikke er bra for barnet. Jeg synes det er merkelig at du «jordmor» kan fastslå og avkrefte noe som jeg ved flere annledninger har fått bekrefter av helsepersonell?

   4. Vel, jeg fikk beskjed om å gå opp av vannet etter ca 15 min første gangen fordi de var redd det ble for varmt for babyen selv om det var de som hadde tappet og kontrollert vannet i utgangspunktet, så det var ikke så varmt =) Ikke noe å være redd for men jeg tror det er greit å være litt obs på det. Det samme gjelder jo direkte sollys på magen (ved soling) som kan gjøre det for varmt for babyen, man må bare skjønne og kjenne etter når man blir for varm så går det finfint =)

   5. De som bestemt mener at det er helt ufarlig, og som synes at de med andre meninger er bedrevitere – er ikke de også bedrevitere da?

 19. Så fint sted!
  Kosing på høyt nivå skjønner jeg

 20. Kos dere videre og Nyt resten av kvelden))))

 21. Hei. Kan du ikke ta ett bilde av hele deg i bikinien med magen og alt? Du har veldig mange lesere som har bloggen din som en inspirasjon når det gjelder kosthold og trening, og vi er veldig spente på hva en graviditet gjør med en godt trent og slank kropp.
  Er sikker på at du ser helt amasing ut i bikini nå, og det hadde vært så gøy å se hvordan man kan se best ut som gravid.
  Alle gravide jeg har sett har vært litt chubby fra før og da blir det liksom så ordinary hvis du skjønner..
  Hadde vært utrolig gøy om du turte hvertfall:)

  1. Elisabeth

   Hun la ut på instagram for ikke mange ukene siden, og fra siden på bloggen for ikke lenge siden heller 🙂 Nå sa hun jo også fra starten av at dette ikke skulle bli en typisk gravideblogg med magebilder fra uke til uke, men da er det som sagt mulig å sjekke instagram 🙂
   Men til info så ser Caroline smashing ut, hadde jeg hatt den kroppen hun har som gravid hadde jeg vært veldig fornøyd med meg selv 🙂
   Nyt spaoppholdet, Caroline! Ser utrolig deilig ut 🙂

 22. kathrine

  Ååh det så utrolig deilig ut:-) Viktig å ta seg tid til egenpleie 🙂
  kooos dere 🙂

 23. Så fantastisk deilig å få reist på spa mens man er gravid. Det finnes virkelig ikke noe bedre tidspunkt å slappe av og pleie kroppen 🙂 Så heldig du er som har fått denne muligheten 🙂

  1. Fått?? Hun betaler jo selv!

   1. Fotballfrue

    Ja, dette er ikke noe vi har fått, det er som sagt bursdagsgaver til alle bortsett fra meg :p

   2. Jøss, var ikke meningen å tråkke på noen.. Mente ikke fått som i gave, men hatt anledning da…

 24. Åh! Dette ser fantastisk godt ut :))
  Kos deg vidare, dette er godt for deg 🙂

 25. Spørsmål

  Er dette oppholdet sponset? Hvis det er tilfellet; hvorfor er ikke innleggene merket som reklame?

  1. Enkel logikk, «spørsmål» : Siden ikke innleggene er merket som reklame, er de ikke sponset!

   1. Fotballfrue

    Tommel opp for deg som har skjønt det 🙂

 26. Emily Kolstad Stephensen

  Hei:)

  Jeg bare lurte på en ting, det er kanskje litt privat, men jeg prøver forde:)

  Det virker som at du og moren din har et veldig godt forhold, har det alltid vært slik? Eller hvordan var det mellom dere da du var tenåring (16-19 år)? 🙂

 27. ååå kjenner jeg blir glad av disse bildene! Skulle ønske jeg, mamma og mine søstre også kunne tatt en spa dag snart 🙂 Kos dere masse og nyt tiden <3

 28. Jeg fikk også beskjed om at jeg ikke måtte i boblebad da jeg bar frem mine. Hurra, om det er riktig at jeg trygt kan gjøre dette. Vi diskuterer en atpåklatt, og eg elskar boblebad. Det var jordmor som fortalde meg.

 29. Hjelpes meg, jeg er helt imponert over at du holder ut alle disse kommentarene du får! Tror jeg hadde overlevd i nøyaktig 10 minutter som toppblogger … Det er helt utrolig hvordan folk får seg til å kritisere, kommentere, anbefale og fraråde i hytt og vær uten å verken sjekke fakta eller ha den minste omtanke for deg som skal håndtere alt dette babbelet. Jeg bøyer meg i støvet for hvordan du takler dette!
  Og som flere har påpekt allerede: Det er IKKE skadelig med boblebad i graviditeten. Fostervannet blir ikke varmet opp i en slik grad at det er skadelig for fosteret. Det er vel ikke stort varmere enn et vanlig karbad…

 30. Jeg tror bedreviterne blander boblebad med boblevann 🙂 *knis* HELDIGEN du på spa, nyt det.

 31. Man kan ikke annet enn ELSKE dette kommentarfeltet??? STOR underholdning!

  1. therese

   Hehe Tina my thoughts exactly!
   I det jeg såg Caroline i boblekaret tenkte jeg at i dag var det verdt å lese gjennom alle kommetarene;p

   Caroline: Du må ha ca verdens tykkeste hud. Jeg håper i alle fall at du har det, og at alle kommentarer preller rett av:)

 32. Det ser helt fantastisk ut med spa! Det må jo gjøre under for en gravid kropp som strekker seg ut og forandrer seg så fort med et lite liv som herjer inni seg. Det fortjener du! Sjekk forresten ut bloggen min, hvor jeg lodder ut to av Juicy Coutures nye partyduft! Nå er det kanskje en stund til neste gang du skal ut på party, men å dufte godt kan man vel unne selv uansett:) dessuten ser flakongen fantastisk ut på badehyllen, og det er ikke å kimse av bare det:) kos deg videre!

 33. Åh, så utrolig deilig. Kos dere resten av tiden på spa <3
  Hvordan synes du forresten Kragerø er sammenlignet med Farris? Tenkte å overraske mannen med spatur i løpet av høsten, men så er det jo bare hvor vi skal dra da… 🙂

  1. Lurer på det samme 🙂 Har vært på Kragerø før, men ikke Farris, så vil gjerne høre hva du synes om begge.

 34. Ser helt herlig ut! Er det noen av behandlingene du maa holde deg unna naar du er gravid, eller er det fritt fram? Jeg har virkelig ikke peiling paa saann! Kos dere max, kvalitetstid er de beste gavene man kan faa! Vi nyter de suste to(!) dagene av kjempeferien vaar for det er tilbake til hverdagen i Melbourne. Det blir jo deilig det ogsaa :)xoxo

  1. Fotballfrue

   Må bare si ifra når du bestiller, så tilpasser de behandlingen 🙂 Ligger for eks på rygg og på siden, aldri på magen 🙂 Så er det dette med oljer som de tilpasser, samt kraft og trykk 🙂

   Klemmer!

 35. Hei. Så deilig med spa! Jeg er også gravid, men så at du for en stund siden også var på massasje. Hbordan er det med det og graviditet? Kan man ta normal massasje så lenge d går greit å ligge på magen eller er det noen spesiell beregnet på graviditet? Klem til deg og god helg:-)

  1. Sjekk Artesia Spa i Oslo som har egne Mum to be massasjer og spadager, perfekt for alle gravide 🙂 Som jeg så på bloggen her også!

 36. Ser helt herlig ut! Kjenner det er på tide med en spa dag her også..Hm, kanskje jeg skal booke meg en spadag denne helga?

 37. Hva vil du anvefale for romantisk spa-døgn, farris eller Kragerø?

  1. Fotballfrue

   Jeg er så glad i Kragerø! 🙂

 38. Heihei fine deg! 🙂

  Har du et bilde av babymagen i bikini? Hadde vært så gøy å sett! 😀

 39. Charlotte

  Jeg må le! Så Caroline i boblebadet, og måtte bare se om hvor mange kommentarer Caroline hadde fått «du må ikke gå i boblebad». Jeg ler! Nyt det Caroline!
  Det er så mange «regler» og «råd» når enn er gravid at det er til å bli kvalm av!
  Derfor i dag, er det eneste enn kan gjøre å stole på seg selv! For innerst inne vet man det godt!
  ….. I teorien om du er gravid har jeg hørt, du skal ikke bruke sminke, ikke farge hår, ikke boblebad, ikke løft noe tungt, ikke ta boblebad, ikke spis noe røkt kjøtt, ikke spis shusi!, ikke spise ost og skinke sandwhich! Gå i seng tidlig….. Ja jeg kunne bli ved, du får jo ingen liv om du skulle ha levd etter alle regler, og ditt barn ville vært underernert! Nei, gjør det du føler er rett og heller så gjør ting litt mer moderat.

  Det værste jeg visste da jeg var gravid var når folk skulle gi meg gode råd, eller fortelle når jeg gjorde noe galt! Jeg vet best selv!
  Jeg vil kun mitt barn godt!

  1. Hehe.. jeg tenkte akkurat det samme!
   Måtte inn å sjekke på kommentarene.. og jammen var det dukket opp en aldri så liten «uventet» diskusjon ;-D

  2. Anbefalingen er ikke lenger at en ikke kan spise sushi, gravide kan spise sushi, men blir anbefalt å holde seg unna tunfisk. Når det kommer til ost, gjelder dette kun ost som ikke er pasteurisert, og skinke-sandwich aner jeg ikke hvor du fikk fra. Har heller aldri hørt at en ikke kan bruke sminke, men har fått med meg advarselen mot hormonforstyrrende stoffer (anses som skadeligst ved cocktail-effekt).

   Selv er jeg gravid i uke 37, og da jeg ble svanger hadde jeg ingen formening om at jeg visste best. Selvsagt vil de fleste vordende mødre sine barn best, det betyr ikke at en automatisk vet alt. Og jeg tror ingen mener å være vond med fotballfrue selv om de kommer med informasjon de har blitt tildelt av sine leger eller jordmødre.

 40. Michelle

  Det der så ikke feil ut nei! Utrolig fint det var der! Er så enig med deg, spa burde vært obligatorisk 3 ganger i året! Det eneste jeg ønsker meg til bursdag (som faktisk er i dag, hihi) og jul er gavekort til spa! er så fantastisk!! 😀 <3 Kjekt å høre at du har virkelig slappet av :))

 41. Kos deg! Ei frisk jente som er gravid, tåler det meste! Vi dro til Syden begge ganger jeg gikk gravid, MOT legens råd. Snakket så med en lege som hadde jobbet i Afrika, hun sa at jeg bare skulle dra, men selvfølgelig være forsiktig med rå mat som f eks salater pga risiko med toxoplasmose. Så det ble turer med bare kokt mat og mye kos og avslapning og var vel verdt det! Men gravide bør bruke støttestrømper på fly, viktig for å forebygge hovne bein/ utvikling av åreknuter, i verste fall blodpropp. Viktig å gå noen runder når man flyr også. Lykke til C ! Hilsen en fysioterapeut

 42. Jeg er gravid i uke 30 og har også fådt beskjed fra jordmoren min om jeg ikke må ta boblebad. Litt for å unngå å bli overopphetet også var det noe med boblene..
  Litt irriterende vist det er feil fordi jeg kunne GODT tenkt meg å ta en spa-helg.

 43. Hei hei 🙂
  Ville bare si at man absolutt IKKE burde bade i offentlig boblebad når man er gravid. Ideal temperatur for bakterier osv….

 44. Christine

  Var dere så heldig å være alene i basseng området??? Eller var det noe spesielt slik at dere fikk være alene? Du Sier det var mye folk der, da skjønner jeg ikke hvorfor det ikke er noen i bassenget? Så heldig dere var! Når jeg var der var det så fult at det nesten ikke var plass til oss når vi var der! Kunne tenke meg å være et slikt sted Sån dere har det på dette bildet! Nydelig<3 var dere bare heldig? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi var helt alene! Haha, det var skjønt! Så jeg anbefaler på det varmeste å reise midt i uken, da er det svært få mennesker der på dagtid, vi var alene i behandlingsområdet også, helt nydelig 🙂

   1. Christine

    Så deilig! Da skal vi prøve det neste gang:D takk for svar!

 45. Deilig da…

 46. Har vert på spa i Kragerø 3 ganger nå, og det er helt fantastisk der!

  1. Fotballfrue

   Kunne ikke vært mer enig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *