Are You A Nellyholic?

adlinks 

Denne kjolen er allerede i bruk for tredje gang, jeg har bare aldri fått vist antrekksbilder av den. Den er så utrolig comfy, og ikke minst passer den perfekt over en liten mage som kan rammes inn av den fine knuten på siden. Kjolen er fra Michael Kors, og jeg bestilte den via Nelly.com for ikke lenge siden. Du finner den her.

Kåpe La Redoute / Veske H&M / Pumps Hugo Boss Black / Armbånd Hasla 

Nelly.com har en kampanje gående nå, hvor de under nellyholic har samlet alle sine fineste og tøffeste nyheter, i tillegg kan du ved å tagge #nellyholic på instagram, være med i trekningen om å vinne så mye som 10.000,- å shoppe for *lykke* Les mer konkurransen her.

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg starte på middagen her hjemme, og så skal jeg male en liten ting til den lille ugla senere. Viser dere etterpå 🙂

 

119 kommentarer

 1. Nydelig kjole i en nydelig farge! Virkelig flott på deg 🙂

  Jeg skulle ønske vi fikk se mer av magen din jeg da, er jo så glade på dine vegne!
  Er kanskje litt over entusiastisk ovenfor gravide og deres mager, men det er ikke mange som kan vise fram en slik flott mage som deg!
  Hadde jeg hatt en slik mage, hadde jeg brukt alle muligheter til å vise den fram så mye som mulig! 😀

  Flaunt it girl!

 2. Du har like sko som kronoprinsesse mette marit 🙂

 3. Det er så utrolig morsomt å se hvor fort tiden flyr. Det var jo ikke lenge siden jeg ikke kunne se at du hadde noe mage men den har jo vokst så fort og du stråler virkelig! Utrolig nydelig å se <3 Du er en vakker jente og jeg er 100% sikker på at du kommer til å gi all verdens kjærlighet og lykke til din kommende prinsesse! Kjolen var kjempe fin. Sånn som moren min ville sagt det når hun beskriver vakre jenter: Hun kunne like gjerne hatt på seg en søppelsekk og likevel fått det til å se fint ut hehe 🙂 Kompliment altså 🙂 Gleder meg masse til å følge den lille familien din fremover <3

  1. Fotballfrue

   Haha, du er skjønn! Tusen takk 🙂

 4. Åh, så flott du er Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg, jeg blir jo helt satt ut av alle disse fine kommentarene! Tusen takk <3

 5. Michelle

  just gorgeous !! <3

 6. HelleB:)

  Hei! Du er ei flott dame:)
  Jeg er litt nysgjerrig på hvordan du lager din hair-donut. Kan du lage en «how to» video?:)
  Det hadde hvertfall vært gøy:-)

  Ha en fiiiin dag:-)

  1. Fotballfrue

   Her er i hvert fall et steg-for-steg innlegg http://fotballfrue.no/2013/01/23/to-lekre-frisyrer-pa-1-2-3/ 🙂

   Klem!

 7. Slike kjoler er relativt flatterende på meg. Selvsagt er den utsolgt. Buhu og fandens oldemor, måtte den som tok den siste ta seg en bolle. *grumpy*

  Den var superfin!

 8. Kjempeflott antrekk-classy lady!:) Liker neglelakken også- den passer perfekt til antrekket, prikken over i’en!:)

 9. Åå, jeg elsker antrekket ditt. Utrolig lekker – og de skoene er bare til å dåne av <3 Alt passer så utrolig bra sammen 🙂

 10. Første gang jeg kommenterer her, har lest bloggen din i flere år 🙂 Du ser helt fantastisk ut, Caroline, og du kler så utrolig godt det mørke håret og den søte gravidmagen! 😀

  Lurte på en liten ting ang vesken fra H&M, tror du den er solid nok til å tåle en Mac 15″? Den var utrolig fin! 🙂

  Ha en fin dag, vakre deg!

 11. You are so stylish and chic. Beautiful look. Kisses!
  Shadow Of Style

 12. Lene =)

  Du må være den flotteste gravide kvinnen jeg noen gang har sett! Du stråler, og selv om du er gravid så fortsetter du å pynte deg og se godt ut! Mange gravide lar seg ofte «forfalle» under graviditeten, lurer på hvorfor. (Nei ikke alle gjør det, så trenger ikker en lang diskusjon på att dere som leser kommentaren ikke gjor det osv..)

 13. Så lekker! nå begynner jo bebimagen virkelig å komme frem! lykke til videre 🙂

 14. Charlotte

  Du har ett helt fantastisk utseende! Beundrer deg skikkelig. Klesstilen din og ja alt.. Du virker så jordnær og koselig 🙂 Det er ikke mange blogger jeg leser som jeg liker virkelig godt, men din elsker jeg. Bloggen din er så ekte. Og det liker jeg. 🙂 Lykke til med graviditeten, vi heier på deg! Klem 🙂

 15. Charlotte

  Så nydelig kjole 😀 Jeg er også gravid en mnd etter deg og denne trur jeg jeg må ha altså:)

 16. Du kledde den kjolen utrolig bra! Stå på ❤❤

 17. den kjolen var lekker, hvor er den fra, må ha!? 🙂

 18. beklager det dumme spørsmålet, pcen viste ikke den øverste delen.. hehe

 19. Rebecca

  Er ikke du et vakkert menneske så vet ikke jeg. FOR en utstråling du har! I tillegg må jeg bare få si at den kjolen var veldig fin til den fine gravide magen din 🙂
  Masse lykke til framover, Caroline. Du kommer til å gjøre en fantastisk jobb som mamma. Du er super 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *