Exhausted

Les overskriften på skikkelig engelsknorsk, så passer bekrivelsen perfekt til meg akkurat nå. Jeg er så frynsete og sliten at jeg tror jeg svimer av. Haha, nesten 12 timer etter at jeg dro hjemmefra sitter jeg på samme plassen igjen, bare med nye inntrykk, masse forventninger og sommerfugler i magen. En slik lang Oslodag var aldri noe problem før, men jeg skal ærlig innrømme at jeg blir fortere sliten enn for snart 7 måneder siden når det blir så mye farting og tilsammen 4 timer med bilkjøring. Men jeg skal ikke klage, det har vært en helt toppen dag til tross for regnet 🙂 Kjenner likevel at hjemmelaget ostesmørbrød skal smake helt himmelsk sammen med beina på bordet om under 15 minutter *aaah*

___________________________________________________________________________________________________________

Ser dere de fantastiske stoffene på bildene øverst? Jeg var som nevnt i møte med Tailor Heaven, og grunnen er den at vi i noen måneder nå har jobbet sammen om å skape en mamma-kolleksjon. Ja, det stemmer! Jeg skal sammen med Tailor Heaven designe en egen mamma-kolleksjon og det er bare å glede seg, for dette blir så uendelig bra! Det som lages kommer også til å tilpasses den som ikke er gravid, og det er jo enda morsommere. I dag fikk jeg endelig se et utvalg av stoffene de har i tillegg til at vi fikk utvesklet litt nye ideer. Det er så mye lettere å ta ting live enn per skype og epost, så vi kom frem til utrolig mye i dag, og jeg gleder meg SÅ til å vise dere resultatet! Både Elsa og Gunn er helt skjønne mennesker, og begge to er så flinke. Virkelig morsomt å jobbe sammen med slike mennesker.

Etter dette møtet dro jeg videre for å gjøre et intervju med magasinet Stella, et blad jeg for alvor fikk øynene opp for da jeg fikk være med på artikkelen «Foran Speilet» i fjor. Det har så variert innhold at det er en fryd å få det hjem i posten, og da er det også ekstra stas å få være med i nok en utgave. Etter intervjuet med skjønne Mari dro jeg videre til studio med fotograf Einar Aslaksen. Han er utrolig dyktig, og jeg var så heldig å få jobbe med ham ved forrige Stella-anledning også. Det gikk med et par timer og vel så det foran kamera før jeg reiste videre til Hasla i Markveien. Der har den nye kolleksjonen «Kvist» landet, så jeg fikk kikket på den og hatt et møte med Gunnhild, det er alltid en fryd!

___________________________________________________________________________________________________________

Så. . det var dagen min grovt oppsummert, og jeg kjenner at i morgen ser jeg på en hel haug med timer foran dataskjermen. Det hoper seg kraftig opp hver gang jeg er borte fra den så lenge, så det er nok å gjøre – og godt er det.

Nei, nå er ostesmørbrødene ferdig og jeg skal klappe igjen. . eventuelt. . stoppe å hamre løs på tastauret. Vi sees i morgen tidlig Håper dere har hatt en fin start på uken! 

49 kommentarer

 1. Se for deg meg løpe rundt i stuen med pc`en i hånden å skrike HURRAAAAAAA!!! Dette har jeg ventet lenge på, en kvinne med stil som deg lage kolleksjon for gravide. Jeg prøvde så godt jeg kunne å kle meg opp under begge svangerskapene, men det var ikke så lett med for trange jeans og topper som ikke så så pene ut med en DIGER kul. Dette tror jeg blir bra, så spørs det da om jeg må ha en tredjemann med tiden, så jeg får nyte godt av kolleksjonen selv. (sier hun bare 2 mnd etter at nummer to har kommet til verden) heh…

  Jeg gleder meg vertfall veldig til å se.
  Spennende.

  Klem!
  Rebekka
  http://rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Hahaha, herlig 🙂

   Stor klem!

 2. Åh, så spennandes 🙂
  Blir ostesmørbrød til kvelds her også, nam!

 3. Maren S

  Kan vi lese intervjuet i den neste utgaven av Stella? 😀

  1. Fotballfrue

   Litt usikker på hvilket nummer det blir, men jeg gir beskjed 🙂

 4. silje catrin

  Hei, jeg er også ekremt utslitt i dag. Har sittet å øvd på prøve helt siden jeg kom hjem fra skolen… Er en Nutrillett effektiv mot litt mer energi, eller er det som alle sukkerbombe? Har lyst å ta meg den som ligger på bordet nå, men skal ikke ikke?

  1. Fotballfrue

   Det er ganske mye sukker i Nutrilett, dessverre, men en gang i blant gjør ingenting, gjør det vel? 🙂

   1. Anniken

    Nå får man kjøpt Nutrilettbarer søtet med Stevia, også i Norge – hurra! 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, det stemmer! Den med cappuccino er kjempegod 🙂

 5. Martine

  Så morsomt det blir å se den kolleksjonen!
  Vil forresten tipse om at på HM Home så har de fått inn noen ting med ugle-design som kanskje kan passe på barnerommet. 🙂

 6. Skjønner godt at du er sliten! Hørtes spennende ut med flere møter da. Gleder meg til å se mammakolleksjon !

 7. Nei, SÅ utrolig gøy og spennende Caroline!! Herligfred, jeg KLØR i fingrene når jeg ser slike bilder av stoffer og skisseringer. Mammaklær og mammamote er sårt trengt, så dette kunne ikke blitt bedre!! Masse lykke til med alt! Følger deg selvfølgelig videre:D

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg 🙂

 8. Hallo! Vi planlegger baby.. ville spørre deg og Lars K om noe.. Jeg vet at du har sagt at du trener litt mindre/andre øvelser etc etter du ble gravid. Men jeg lurer på om man kan trene like hardt som før.. altså med like stor itensitet/kjøre seg så man tar ut alt, eller er det fare for abort da? Er så redd for når eg blir gravid om jeg kan abortere hvis jeg blir veldig sliten på trening etc.. eller er dette bare innbilning? 🙂 Håper på svar! klem H .

  1. Fotballfrue

   Du skal ikke endre treningsvaner til det mer ekstreme under graviditeten, det er regelen 🙂 Har du trent tungt fra før av, kan du fint fortsette med det, men i starten skal du unngå buktrykk. I tillegg vil du uansett kjenne etter hvert at du ikke orker like mye som før 🙂

 9. Så utrolig gøy og for et spennende prosjekt å få være med på! Jeg beundrer virkelig din stå-på vilje ! 🙂 er utrolig sliten om dagen, jobbet 2 uker i strekk og har jaggu tatt på meg en nattevakt idag igjen.. mannen min har vært så snill å booke en tur til paris i november !!! 🙂 gleder meg til å nye og slappe av, og kun ha fokus på hverandre ! 🙂 vært mye jobb og oppussing den siste tiden, så dette har vi fortjent ! 🙂 ha en fortsatt flott uke !! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk! Gled dere til Paris 🙂

 10. Christina

  Hva med ammetøy? Kan det være en idé å komme med?
  Av erfaring, er det svært lite og ikke veldig fint man kan finne..

  1. Nettbutikken http://www.ammemamma.no har nydelig og lukseriøse amme-BH’er. Deilig å føle seg litt fresh samtidig som de er veldig funksjonelle 🙂

 11. Hoppas du piggnar till snart igen 🙂

 12. Åå, så spennende det blir å se kolleksjonen din! Også så stas at den kan være for de med kul på magen og de uten! Og så fine farger der ser ut til å bli brukt *klappe-i-hendene*. Ha en super kveld videre! Klem

 13. Hæ!? Sommerfugler i magen? Jeg trodde det var en baby.

 14. Må si det blir rene Missoni-kopien i det mønstret 🙂

 15. Hei! Lurer på om du kan lage innlegg om barnerommet så snart du får tid? 🙂 ville vært veldig kjekt å sett fremgangen sånn inniblandt!! 🙂
  Klem vakre deg!

  1. Fotballfrue

   Det står litt på stedet hvil, så det er derfor det ikke har kommet noe mer. Venter på møbler 🙂

   Klem!

 16. Må passe på deg selv nå som du er gravid, frøken! Passe på å ikke slite deg helt ut:/ Plutselig trenger du all energien du kan få;) Det er jammen bra du spiser så sunt og trener så du holder deg i form slik som du innimellom står på. Står respekt av deg 🙂 Så gøy at du skal være med å designe mammaklær:) Håper dere husker på dem som blir veldig store rundt magen og ikke bare de som er så heldige å bære mot ryggen. I begge mine svangerskap hadde jeg ett veldig problem med å skaffe noe som faktisk gikk bra over magen og i tillegg passet på resten av meg. Endte opp med å se ut som om jeg hadde tredd en søplesekk over hodet til slutt siden jeg måtte 2 størrelser lenger opp enn det som passet rundt armer og ben for å finne noe som gikk rundt flodhestmagen. Så ut som om jeg ventet tvillinger begge gangene, hehe:) Du har veldig flott mage syns jeg (ikke det at jeg har noe med å synse om hverken arbeidsmenge eller noe annet. Håper du ikke tar det ille opp). Lykke til med kolleksjonen:)

  1. Fotballfrue

   De skal selvfølgelig tilpasses alle mager 🙂 Tusen takk for fine ord, og jeg er sikker på at du så kjempeflott ut som gravid!

 17. Så gøy at du skal designe din egen mamma-kolleksjon! Det er stas tenker jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig 🙂

 18. Oi, spennende med kles kolleksjon! Gleder meg til aa se hva dere skaper 🙂

 19. Jøss. Omsetning på 3,2 mill i Treasures i fjor. Ikke verst. Fint med utbytte på 1,2 mill da:-)

  1. I all verden…. Putt trollet ditt i skapet og gå å skam deg!

 20. Michelle

  snakk om lang dag! Og dette var etter en morgenøkt,var det ikke? Håper jeg greier å være like sprek som deg i 7 mnd om jeg noen gang blir gravid!! hehehe
  Utrolig gøy med kolleksjonen Gleder meg veldig til å se 😀

  1. Fotballfrue

   Så stas 🙂

 21. MonicaM

  Så spennende 🙂 Når er det tøyet å få tak i ? 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Håper å bli ferdig mot slutten av oktober 🙂

   1. Dere må skynde dere! Er gravid NÅ, og desperat etter fine og komfortable plagg. Heldigvis ikke termin før i februar, så da rekker jeg kanskje å kjøpe noe av det du designer nå =)

   2. MonicaM

    Gleder meg:)

 22. Christina

  Åh,ostesmørbrød er perfekt etter lange dager,og særlig nå utover høsten! Har mange gode barndomsminner med ostesmørbrød og kakao etter aketurer og snøhule-bygging 🙂

  Ostesmørbrød er forresten veldig godt som tilbehør til tomatsuppe!

 23. Så spennende med en gravid-kolleksjon! Nå er svangerskapet mitt forhåpentligvis over i løpet av de neste 10 dagene, men jeg kan underskrive på at det gjerne skulle vært et større utvalg. Gleder meg til å se hva dere lager 🙂

 24. Når vil kjolene være til salgs? 😀 Er allerede i uke 32, så jeg har jo ikke sånn kjempelenge igjen. Men hvis jeg ikke rekker det så får jeg trøste meg med at dette ikke er det siste barnet, så da vil jeg alltids få utbytte av det senere 😀

  1. Fotballfrue

   Det blir ila. oktober / begynnelsen av november 🙂

 25. Tusen takk for hyggelig møte i går nydelige Caroline! 🙂 Vi gleder oss veldig til å lansere mamma-kolleksjonen med deg. Dette skal bli så bra 🙂

  Ha en nydelig dag, håper du får slappet av litt mer i dag. Klem Elsa

  1. Fotballfrue

   Å, takk det samme, fine mennesker! Gleder meg så mye til fortsettelsen 🙂

   Stor klem!

 26. Så gøy! Tvi tvi og lykke til! Det høres kjempespennende ut.

 27. Skal kolleksjonen inneholde ammetøy også?

 28. Spennende Prosjekt!
  Ser frem til å se kolleksjonen 🙂

  Klem
  Birte

 29. Jeg er helt imponert over tempoet ditt! Gleder meg til å se kolleksjonen din 🙂 Jeg har selv kjøpt vogn i dag – det ble til slutt Mondial Duo på oss også. Kan nesten ikke vente til den lille kommer i desember!

 30. Så spennende å få være med på noe sånt! 😉 Blir veldig spennende å se hva dere ender opp med :):)

  Masse lykke til fremover =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *