Lansering hos Makestyle

annonse

Disse nydelige toalettveskene ble sendt til meg tildigere denne uken, og nå vil jeg gjerne introdusere dere for dem: Quinn, Calli og Bowie-serien. Det er Makestyle som selv har designet veskene, de er håndsydde og er laget i ekte skinn.

Toalettveskene består av 2 serier, og i den ene serien finner du Quin og Calli. Disse er superfeminine, og passer perfekt å ha fremme, enten på badet, soverommet, i walk-in skapet eller hvor som helst. De ser ut som små pyntegjenstander og er helt harde. Den store som heter Quin, kommer i både hvit og sort, mens den lille, som heter Calli, kun kommer i hvit.

___________________________________________________________________________________________________________

inside Quin 

 For min del er denne perfekt å ha toalettsaker i, som parfyme, deodorant, kremer og hudpleie. Den har et lite speil i  lokket som sitter fast med borrelås.

Quin i hvit / Quin i sort 

___________________________________________________________________________________________________________

inside Calli 

Denne er kjempefin å ha sminkesaker i, og du får også plass til de helt minste sminkekostene på en løs plate som ligger øverst. Calli har også en gjennomsiktig toalettveske som sitter fast i lokket. Også her kan speilet løsnes.

___________________________________________________________________________________________________________

I den andre serien finner du den rake motsetning av Quin og Calli. Dette er vesker som skal brukes og slites ut, den typen som faktisk blir finere jo mer du bruker dem. De er ikke harde i det hele tatt, men består av veldig mykt skinn. Perfekte å ha med på tur, i kofferten eller i hverdagsvesken.

Bowie Toilet Bag / Bowie Cosmetic Bag / Bowie Mini 

 Bowie Toilet Bag er den største i denne serien, og den rommer utrolig mye makeup! Både denne og Cosmetic Bag har også strikker på siden som gjør det lett å plassere sminkekoster.

Ettersom disse toalettveskene nettopp har blitt lansert, har Makestyle et lanseringstilbud i 1 måned fremover. Akkurat nå er alle sammen satt ned med 100 kroner ♥ Du finner hele samlingen her.

69 kommentarer

 1. Karoline

  Hei flotte du!

  Sorry for å spørre om noe helt annet, men jeg har akkurat bestilt togbilletter til Paris! Jeg bor i Brussel for tiden, så det er en kort tur med hurtigtog 😉 Uansett, har prøvd å søke etter Paris-tips fra din ferie der i sommer, men fant ikke noe. Har du noen Paris-tips? Spisesteder, hva man kan gjøre, og ikke misnt shopping? Helst ikke for dyrt 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg var dessverre bare i Paris i en og en halv dag, så jeg rakk ingen kulinariske opplevelser, dessverre :/ Men dersom du vil se litt, anbefaler jeg å ta båten i det minste 🙂 Vi forhåndsbestilte også billetter til Eiffeltårnet og reiste til Montmartre, anbefales 🙂

 2. Jeanette

  utrolig lekre! Men er nok ikke mange som bruker så mye penger på en toalettveske 😉

  1. kari nrodli

   Nei – 100 kroner i avslag – selv for den som har full jobb er lite i denne sammenheng…….

   1. kari nordli

    Your comment is awaiting moderation.
    er dette overvåkning ?????

   2. Fotballfrue

    Hehe, nei :p Det betyr bare at jeg må trykke «approve» først 🙂

 3. Begge seriene var superfine på hver sin måte! De øverste var jo skikkelig feminine og perfekte til å ha stående fremme 🙂

 4. Hvordan redigerer du bildene dine og får til den fine skriften på de med sikler og skrift inni? Er så fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg legger over filter og skrift i cs5 🙂

 5. Den lille, calli, er også lagt ut i sort på hjemmesiden 🙂

 6. Så fine! Og praktiske : )

 7. Trenger du egentlig flere toalettmapper nå? du har jo hele Lulus serien også som du skryter sånn av. Hva med å gi de til noen som faktisk trenger de?

 8. Hei.
  Jeg ser du skriver at toalettveskene er laget av ekte skinn – og jeg mener å huske at du flere ganger har sagt at du er imot både pelsindustrien, og bruken av dyretesting i div. produktutvikling. Har jeg misforstått noen av utsagnene dine? Eller er dette ganske dobbeltmoralsk? Personlig ser jeg ikke den morale forskjellen på skinnprodukter, lærprodukter og pelsprodukter, men kanskje du kan opplyse meg litt.
  -Pia.

  1. Fotballfrue

   Jeg har tatt et valg, og jeg er imot pelsindustrien samt dyretesting, men synes skinn er ok. Har også flere vesker i ekte skinn (mulberry, philip lim), om du ikke har lagt merke til det. For meg blir det naturlig å bruke skinn ettersom jeg spiser kjøtt. Jeg spiser ikke mink eller rev, men jeg spiser ku for eksempel. Denne diskusjonen ble tatt opp for bare noen poster siden, så du må gjerne lese i kommentarfeltet der i stedet, da jeg selv er ferdig med saken.

   https://fotballfrue.no/2013/09/12/100-prosent-sikker/

 9. Cecilie

  Hei Caroline!
  Det er så gøy og inspirerende å følge med deg 🙂 gratulerer så mye med lille bebisen, gleder meg til å følge med og håper du kommer til å blogge om det å være mamma også.
  Må bare si en ting om fotball, det røde kortet til Lars Kristian idag var helt tåpelig! Han er på ball og det er en prakttakling spør du meg. Så der må dommeren ta skylda, skjønner at han ble sinna for det. Du får hilse han og si at det var gøy å endelig se han spille igjen, og håper de klager så han slipper karantene 😉
  Lykke til fremover begge to!
  Klem fra meg

 10. Hei:) jeg skal snart ut å reise og lurer på om du har noen gode tips til meg om hvilken parfyme jeg bør ta med meg fra taxfree?! Det finnes så uendelig mange og jeg er heller lite oppdatert på den fronten:)
  Kjempefine toalettvesker. Har to fra Lulu’s og er strålende fornøyd med de:)
  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Lulu’s sine er dødslekre 🙂 Jeg er veldig glad i parfymen fra Lolita Lempicka, har brukt den i flere år 🙂

   1. Takk for svar:) skal se om jeg finner den;) jeg har brukt la femme fra Gaultier i evigheter…på tide med noe annet:)

   2. Fotballfrue

    Den er så god! 🙂

   3. kunne du ha gitt en link til AKKURAT den parfymen? finnes så mange lolita lempicka og jeg vil ha den du bruker 🙂

 11. Christina

  De var helt nydelige, og jeg kunne tenkt meg alle sammen nesten;) Men har akkurat kjøpt meg en dyr veske, så dette må nok vente! Men nydelige, det var de:)

 12. Litt off topic spørsmål her, men i alle fall litt «veskerelatert» ;). Jeg leste nylig en artikkel på en nettavis om ei jente som hadde spart kjempelenge for å kunne kjøpe seg drømmeveska si (tror det var en fra Chanel). I alle fall, så reiste hun til London og fikk kjøpt den for ca kr 12 000. Da hun kom tilbake til Gardermoen, så ble hun stoppet i tollen. Tollerne tok fra henne veska (!!!) og ga henne bot i tillegg, fordi det visst ikke er tillatt å ta inn varer som koster over kr 6 000 til Norge! Jenta ble selvfølgelig kjempelei seg, og det hadde jeg også blitt. Nå skal jeg snart ut og reise selv også til London, og jeg har tenkt å kjøpe meg en LV-veske som koster «litt» mer enn kr 6 000 *rødme* (har spart lenge, altså! 😉 ). Jeg har fått skikkelig angst for at tollerne skal ta fra meg veska når jeg kommer tilbake til Norge, og lurer på hvordan man kan unngå dette. Har du noen tips til hvordan man gjør dette, Caroline? Du har jo kjøpt den ene drømmeveska etter den andre når dere er på reise i utlandet, så jeg tenkte at du er ekspert på dette! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke kjøpt mer enn en veske på utenlandsreise, og det var Louis Vuitton nå i sommer 🙂 De andre veskene mine er kjøpt online hos my-wardrobe og Barney’s, samt hos Mulberry her hjemme i Oslo 🙂 Dersom du kjøper en veske for over 6000,- i utlandet går du på rødt og ikke grønt i tollen, så ordner det seg 🙂

   Lykke til 🙂

   1. Ha ha, er det SÅ enkelt?! Det skal jeg klare… 🙂

    Kult å se LK tilbake på banen igjen forresten, selv om det fikk en litt kjip slutt. :/ Men uansett positivt at han er tilbake etter skaden! Håper dere får en fin kveld videre, begge to. 🙂

   2. Fotballfrue

    Ha med kvitteringer også 🙂

    Ja, det er vel det eneste positive akkurat i dag også. Sånn uflaks 🙁 Uff.

    Klem!

 13. Du viste så vidt frem dit pcbord/skrivebord for en stund siden. Kan du vise det i lidt tydeligere frem og evt. fortelle hvor man kan skaffe det fra.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke et skrivebord, men et kjøkenbord fra Living 🙂 Det heter Lyngør Klaffebord og koster 3 295,- 🙂

   1. Tak.

 14. guuud så fine!! synd lommeboken sier nei, nei:(

 15. I og med det er ekte skinn ble de ikke aktuelle for meg…

 16. De var både dyre og stygge 🙂

 17. Holder uten tvil en finger på Quin 😉 Utrolig lekre 🙂

 18. Kristina

  Disse var så utrolig fine! Det frister så synnsjukt å kjøpe de. Jeg var ganske sikker på at jeg ville ha en fra Lulu’s, men nå ble jeg forvirret altså!
  Btw, jeg så deg nettopp i Det nye-jenta. Du så helt fantastisk ut!! Ikke at du ikke gjør det til vanlig, men det var helt annerledes å se deg på TV. Du er så nydelig 🙂
  Søndagsklem til deg.

  1. Fotballfrue

   Snille deg, det var veldig koselig å høre!

   Stor klem 🙂

 19. Cathrine R

  Så sinnsykt dyre de var :/ Er jo to ukers matbudjsett det der :p

 20. Nu kör jag på svenska här för jag kan då icke norska, okej iallafall så ville jag bara säga att du är en bra fotograf och att jag kommer fortsätta att läsa din blogg haha! 🙂

 21. Fine, men prisen er vel ikke akkurat for «vanlige» lønninger!

 22. Annicken

  Heiii!! Kan du snart har rabatter på sunspa sine produkter nå som vi går høsten i møte??

  1. Fotballfrue

   Jeg kan se hva jeg får til 🙂

 23. Hei jeg bare lurer på en ting. Du er en så fantastisk person og jeg ser veldig opp til deg, så jeg lurer på hvordan du var i ungdomsårene? Grunnen til at jeg lurer på det er at jeg er i ungdomsårene selv og det er veldig mye splittelser med grupper og noen som er populære og andre ikke. Var du en av de populære på skolen når du var ungdom? Hvor tidlig begynte du å feste og drikke? Kan du svare helt ærlig? Lurer på om man kan bli så herlig og pen voksen hvis man er normal som ung 🙂

 24. Sååå fiiine *drømme* 🙂 Du er jo forresten gift med en skikkelig råtass, hihi 😉 Huff, nå synes jeg det er på tide at Odd kjemper seg tilbake og oppover tabellen snart!! Din kjære gikk jo definitivt på ball i dag, du får vel trøste litt 🙂 Snart ny uke, have å good one 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Hehe, uff. Veldig synd det gikk som det gikk i dag 🙁 Men, men. Får vel bare se fremover, og mandag er jo en fin start 🙂

   Klem!

 25. Nei, nå MÅ jeg kommentere.. Dette er heelt utrolig. Rådyre toalettvesker, en LV stelleveske som du tror du kommer til å bruke etterpå til mange tusen kroner (man bruker nesten ikke noe etterpå av det man bruker når man er gravid, og spedbarnsmor, og ja, jeg vet det!) Cloe flaskeholder (50 pund pluss porto)! Og så sier du at du ikke vil kjøpe en billig stelleveske til 2000 kr som ikke kan brukes etterpå? Man får jo stellevesker for 200-300 kr!! Seriøst, dette blir latterlig, jeg må dessverre bare le av det. Hmm, hvorfor blogger du ikke om budsjett-ting også? Hva gjør denne pris- og merkefokuseringen med folk? Jeg blir litt lei meg jeg, for nå synes jeg det har tatt seg opp noe veldig med fokusering på særdeles dyre ting her. Hvem vil bruke denne bloggen som inspirasjon nå man ikke kan bruke en brøkdel penger av det du bruker på ting? (det kommer faktisk fram i en del kommentarer i dette innlegget) Og, dere besserwissere som nå skal kommentere at jeg er sjalu og bitter, glem det! Hadde ikke giddet å bruke så mye penger på dette uansett. Vi hadde de vanlige tingene til våre barn, holdt i massevis. Jeg er bare forundret over en så ubeskrivelig pengebruk…..

  1. Cecilie

   Men herrefred…..snakker du for alle nå eller? Høres virkelig sånn ut…Folk er forskjellige, og er i forskjellige stadier i livet. Jeg er 37 år, min mann og jeg venter vårt 3 barn, 9 år siden sist. Vi er nå godt etablert og har god økonomi. Vi har derfor råd til å kjøpe kvalitetsvarer, og jeg synes bloggen er en veldig inspirasjon, får mange gode tips. Litt vittig at du kaller andre for besserwissere når du er den største av de alle…..Hva vet du om hva folk bruker etter graviditet og spebarnstid, og hva i allverden vet du hva folk har råd til eller ikke råd til, folk bestemmer vel selv hva de vil bruke sine egne penger på. He he …hva er de vanlige tingene som dere brukte til deres barn….og hvem kan egentlig bestemme hva som er vanlig og ikke vanlig?

   Selv om du prøver å nekte for det, lyser det gjennom at du er sjalu og bitter og kanskje litt besatt. Hadde du ikke vært det hadde du ikke giddet å henge deg opp i hva andre folk bruker sine egne penger på. Et godt råd på veien, slutt og les bloggen det er tydeligvis ikke bra for deg.

   1. Kristin

    Reagerer på formuleringene i innlegget ditt Mamsen; at folk skal legge seg borti hva man ønsker å bruke sine egne penger på. Vi er da alle voksne mennesker som må klare å gjøre egne vurderinger og valg uavhengig av hvordan Caroline og hennes familie prioriterer. Jeg selv ønsker ikke å bruke mye like mye penger på en veske, men HVORFOR skulle jeg av den grunn ha innsigelser på hva andre ønsker å gjøre, og ikke unne andre gleden med å anskaffe seg akkurat de de ønsker. Blir helt matt jeg :/

   2. Mamsen

    Ha-ha-ha..He-he….nå har jeg hørt det og! Tips og inspirasjon er vel og bra, og man tar til seg det man selv er opptatt av, men synes uansett at bloggen har alt for mye fokus på ekstrem pengebruk og på materielle designvarer. Viktig at de helt unge her kan klare å skille mellom selve livet og denne glamouren. 🙂

  2. He-he, eg trur ikkje du er sjalu eller bitter 🙂 Det er nok flere som tenker det samme som deg, og det er jo helt ok. Det er høyt pengebruk her på denne bloggen, men så har jo Fotballfruen råd til det, og eg trur de fleste med god råd bruker mykje på fine ting.

   Må innrømme at eg sjølv til tider kjøper ting som er dyre (kun fordi de er fine *kremt*), sjølv om eg kunne klart meg med rimeligere varianter. Eg har ein grense for kva som er ‘tullete’ å bruke på forskjellige ting, og det har nok Fotballfruen også, og du også, men den grensen er nok forskjellig for alle tre.

   Eg hoppet litt i stolen når eg leste om LV stelleveske også, det er langt fra noko eg kunne kjøpt, men her er vi altså forskjellige, og det aksepterer eg. For alt vi veit bruker Fotballfruen kanskje masse på å støtte gode formål o.l., så kanskje ho gjer meir for ein bedre verden enn mange andre, så eg er forsiktig med å dømme (og det bør ein jo være generelt sett).

   Alt i alt så skriver Fotballfrua om mykje forskjellig og er ikkje kun opphengt i materielle ting, så eg kjem nok til å følge bloggen videre 🙂

  3. Cecilie 2

   Helt enig med den andre Cecilie her! Også vil jeg føye til at jeg overhode ikke har råd til alle tingene Caroline går til innskjøp av, men det er noe som kalles INSPIRASJON! Man kan kjøpe saker som likner, til en billigere penge vet du!

  4. Helt enig med deg! Denne bloggen begynner å bli litt for «dyr» for normal lønnede yrker… Vi har en god inntekt, men det faller meg ikke inn å kjøpe stellevesker og toalettvesker til SÅ masse penger… Heldigvis er dette opp til hver enkelt person, men husk alle dere yngre lesere: penger og materielle ting er ikke alt her i verden. Det viktigste er å ha det godt med seg selv, og å være der når noen trenger deg. Håper at dette kjøpehysteriet tar slutt snart.

 26. Pernille

  De er godt nok dyre!!

 27. Martine

  Hei! Jeg bare lurer på hvilken modell mulberry veska di er og hva du betalte for den?

  1. Fotballfrue

   Mulberry Alexa Oversized, 10.000,- på Mulberry i Oslo 🙂 Fikk den i julegave 🙂

   1. Martine

    Tusen takk for svar! 🙂 Mulberry har utrolig mye fint! Svidde av en del tusen på en LV veske, så mulberryen får vel vente en stund:-/ 🙂
    Vil bare legge ved at du inspirerer meg veldig mye når det kommer til alt!

 28. Madeleine

  Hei! Ville bare sende deg en link til en repotasje om en jente jeg vet godt hvem er! Tror du vil syntes det er veldig interessant!! 😉

  https://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.klikk.no%2Fforeldre%2Fgravid%2Farticle853101.ece&h=wAQEaSwvA&s=1

  1. Fotballfrue

   Finner ikke linken, dessverre :/

 29. chriztine

  Tips: ta av event. Emballasje, merkelapper osv og ta den i bruk på reisen hjem. Kast kvittering og alt, så kan du gå på grønt i tollen uten at de finner ut om vesken er kjøpt nå eller tidligere. 🙂 Staten kan ete drit.

 30. Madeleine

  Så rart, jeg ser jo linken i kommentarfeltet! :/ hmm.. Men hvis du går inn på foreldre.no så finner du det! Det omhandler trening og svangerskap! 😉

 31. Hei! Utrolig fine toalettmapper!!! Men jeg lurer på en ting, mer praktisk rundt de største/øverste i innlegget…er det plass til en normal tannbørste inni? Om ikke, så er det jo nesten bortkastet å bruke penger på det 🙂

  Et spørsmål til, ang sånne treningsthights, de nye anti-shake-greiene. Har du disse, er du fornøyd? Og hvordan er sømmen mellom beina? Overlappende eller sånn som stikker ut og gjør at sånne som meg får gnagsår av det…?

  Takk for flott blogg!

  1. Fotballfrue

   Du får fint plass til tannbørste i den største 🙂 Jeg elsker antishake! De er kjempegode og en stor favoritt ved siden av Kari Traa 🙂 Har aldri tenkt over det med sømmen mellom beina? :/

 32. Disse var flotte, men i en litt annen priskategori enn lommeboka mi tillater 😉

 33. Så utrolig fine, men da jeg så prisen måtte jeg bare le.. Så mye penger for en toalettmappe! Kunne jo kjøpt en fin designerveske for prisen av den lille og store.. Hadde de ikke vært så utrolig dyre så hadde jeg lett kjøpt en! Men hallo, over 1000 kr for en toalettmappe!! Kommer ikke over det..

 34. hmm.. fine ting 🙂 for dyrt for meg.. du kan gjere lodde ut en av de veskene (du trenger sikkert ikke alle selv(?)) i julekalenderen din eller noe da 🙂 blir vi lesere glad for ihvertfall 🙂 klem H

 35. Elisejb

  De var veldig fine 🙂 Men jeg holder meg nok til Lulu’s! Elsker de!:)

 36. Hei! Dior Addict Lip Glow? Fy 😛

  1. Fotballfrue

   Ja, har fått den tilsendt, så den ligger nå der 🙂

 37. anastasia

  Hei!
  Så at du hadde en parfyme i en av toalettmappan, og lurte på ka den heter.
  Det er den blåe(epleform) m/gull hode.
  Husker ikke navne på den.. men har alltid ønska mæ den når æ va yngre:)
  Håper du kan svare på dette:)

  1. Fotballfrue

   Lolita Lempicka, min favoritt <3

   1. anastasia

    Tusen takk:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *