Military Hat

Hatt H&M / Skjørt H&M / Skjorte Asos (adlink) / Boots BikBok / Armbånd + Ringer Hasla / Veske 3.1 Philip Lim 

Helt fra jeg så Gisele Bündchen for H&M i denne hatten for et par uker siden, har jeg drømt om den daglig. Ikke bokstavelig talt selvsagt, men jeg har i det minste tenkt at denne måtte jeg ha. Fant den omsider da jeg var i Oslo på fredag, og klarte ikke å vente med og bruke den. Dere kommer sikkert til å se den litt fremover i antrekkspostene mine, den er så fin!

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers må jeg jo si god søndag! Her bøtter regnet ned i dag også, så jeg har ingen andre planer enn å bli værende i kosedressen, jobbe litt, trene litt og ellers bare slappe av. Må vel også tvinge de to pelsdottene våre ut i regnet, selv om de virkelig stritter i mot på dager som denne. Tror de kjenner på kroppen at det er søndag, og når det i tillegg regner, får jeg bare dumme, sløve blikk fra fire øyne når jeg entusiastisk roper TUR og rister med båndene. Jaja, ut må de og ut skal de! Jeg kom nesten nettopp hjem fra Skien, har kjørt mannen avgårde til Skagerak for i dag skal ODD møte Strømsgodset. Heia ODD, bare litt over 3 timer til kampstart!

___________________________________________________________________________________________________________

 Ha en sløv og deilig søndag, så sees vi senere 

90 kommentarer

  1. Stunning!! Du er så flott <3

  2. Du ser helt fantastisk ut som gravid! Du inspirerer mange vil jeg tro, og pågangsmotet ditt er enormt! Gleder meg masse til å lese videre frem mot fødselen 🙂

  3. you look great 🙂 skirt is lovely 🙂

  4. hej caroline! må jeg spørge dig, hvem tager dine billeder/fotos for dig? bruger du bare et stativ eller er det altid din mand?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *