Dessert på 1-2-3

Da jeg postet desserten vår på instagram i går kveld var det mange som ble veldig nysgjerrige, så jeg tenkte å dele den enkle hemmeligheten med dere. Denne desserten er kanskje ikke så enkel dersom du ikke er som meg og har hjemmelaget granola stående på benken til enhver tid, men dersom du har dét, da er den virkelig laget på 1-2-3.

___________________________________________________________________________________________________________

 jordbærglass med granola 

Alt du trenger er å lage jordbærgrøt til 2, som jeg har postet oppskrift på her. Så pisker du krem av kremfløte som du blander ut med noen teskjeer sukrin og Biola naturelle for å få en litt syrlig smak. Deretter legger du dette lagvis i et glass og topper det hele med hjemmelaget granola. Så godt, og så enkelt ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers kom jeg nesten nettopp hjem igjen fra nok en kjøretur, denne gangen for å hente Lars-Kristian. Utrolig leit med kampen i dag. Æsj. Skikkelig, skikkelig, skikkelig kjedelig.

Nå tenkte jeg å presse litt kveldstrening inn i dagsplanen før det blir middag. I morgen skal jeg opp så tidlig at det verker i kroppen av å bare tenke på det. Hjelp! Håper dere har hatt en fin uke og at dere er klar for en ny start i morgen. Jeg gleder meg i hvert fall veldig!

25 kommentarer

 1. yum yummy 🙂 they are beautiful! This wonderful tray 🙂

 2. God kveld!

  Takk for delig av oppskrift, denne må prøves ut! Men hvordan tror du det vil være å søte den med stevia fremfor sukrin? Jeg får bare prøve meg frem.

  Ha en fin kveld videre!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Det går sikkert helt fint 🙂

 3. Mmm, det så virkelig fristende ut! Og så delikate bilder 🙂

 4. Du er SÅ flink med mat, og ikke minst SÅ flink til å ta fine bilder 🙂

  Ha en fin natt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

   Sov søtt <3

   Klem!

 5. Nå fikk jeg veldig lyst til å kokkelere kjente jeg 🙂

 6. Hei! Hvor har du kjøpt øyebrynskosten og hva koster den? 🙂 Håper du har hatt en flott helg. Klem!

 7. looks delicious……. 🙂 🙂 🙂

 8. Hva heter det nydelige kaffestellet ditt? 🙂

 9. Madelen

  Hei! 🙂
  Fine bilder!

  Jeg lurte egentlig angående det innlegget med å abonnere på Ell bladet og at man da fikk Lulus toalettvasken med. Jeg melte meg inn for snart nesten 2 måneder siden og det er betalt og alt, men har enda ikke fått Lulus toalettvesken i posten! hva skal jeg gjøre med det ?

  1. Fotballfrue

   Jeg ville kontaktet kundeservice, jeg har dessverre kun kontakt via Nettavisen, så jeg kan ikke hjelpe deg :/

   Edit: Sendte epost til Nettavisen og ba dem om å høre med ELLE, og fikk til svar at fra du betaler fakturaen skal det gå ca. 1 mnd. før du har gaven din 🙂

 10. Nam, dette ser supergodt ut 😀

 11. Hei Caroline!

  Bare lurte på en ting angående jordbærgrøten. Jeg bor i London og finner ikke johannesbrødkjernemel (tror ikke det eksiterer her). Har du forslag til noe annet som kan brukes, som er lettere å få tak i?

  Super og inspirerende blogg forresten 🙂

  klem

 12. Yommi!!
  Vet du; den hjemmelagde granolaen/müslien er jeg rett og slett blitt avhengig av ! Den står også alltid på min kjøkkenbenk, og den brukes hver dag. Nydelig! Er deg evig takknemlig for den oppskriften 🙂
  Ja, helt enig: Både teit og leit med kampen i går 🙁
  Ønsker deg en fin mandag!

 13. Hei Caroline! :))

  Du har sikkert svart på sånt før, så beklager om det blir gjentagelser av spørsmål men;

  Har du hatt noe utdanning eller kurs innen fotografi eller er det bare genuin interesse og erfaring? Jeg syns du er så innmari flink til å finne utsnitt og lys, location og dybde, og bare de små tingene og detaljene som gjør bildene innmari tiltalende! 🙂

  Jeg har selv gått medier og kommunikasjon, og hatt fordypning i fotografi, og jeg kjenner jeg gremmes over de bildene jeg leverte i skoleoppgaver der, haha, overredigerte og ugjennomtenkte… 😛

  Og redigerer du bildene dine mye, eller har du de vanligvis naturlige? 🙂

  Mange spørsmål, beklager det! Elsker både deg og bloggen, så er bare nysgjerrig, hehe.

  Klem (med en dæsj av ønske og håp om at du får finere vær enn meg i dag, som NESTEN heldigvis er syk så slipper å gå ut) <3

 14. Hvordan lager du granolaen?:) Så kjempe godt ut!

 15. jentefraoslo

  nam nam,så flink du er.. dette så godt ut!!!!

 16. Det såg virkelig godt ut! Det må jeg prøve en gang 😀 ha en fin dag videre!

 17. NAM!! Elsker naar du kommer med oppskrifter, spesielt de som er saa enkle som denne.
  Dette skal jeg spise i morgen 🙂

 18. Kristine

  Hei!

  Kan jeg få spørre om hva det serviset heter?
  Det var helt nydelig:)

 19. Hjemmelaget granola, er det vrient og veldi usunt? Oppskrift?:)

  1. Fotballfrue

   Oppskrift ligger ute, og det er kjempelett og veldig sunt 🙂

 20. Cathrine

  Yum. Dette så deilig ut 🙂
  Har et spørsmål som jeg lurer på. Hvilken av disse rettene går for meg som er i ketose?
  Har også kjøpt boken din, og lurer derfor på hva slags retter og desserter vi kan lage 🙂
  Cathrime

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *