Siden sist @fotballfrue

Nå kom vi nettopp hjem fra byen, rakk å knipse noen antrekksbilder mellom alle nedbørsmengdene, og mot slutten ble vi klissvåte begge to, så i stedet for å ta turen på kafé, ble det å kjøre kjempefort hjem, krype inn i joggedressen og varme oss en kopp god og mektig kakao med krem. Og jeg skal si den lille babyjenta liker dette, for nå kan jeg sverge for at hun slår hjul i magen min! Håper jeg får fanget det på film en gang, så kan jeg vise dere. Det typiske er at hun alltid slutter når jeg finner frem mobilen for å filme, tror hun er en liten luring. Det kjennes i hvert fall som hun spreller noe innmari, og jeg den beste måten å beskrive det på er at det kjennes ut som hun stryker innsiden av magen min med knoklene. Kjemperart!

___________________________________________________________________________________________________________

deler noen bilder fra instagram siden forrige update derfra 

1. Jeg har fått meg ny rettetang, GHD Eclipse! I am in heaven! Den er så. . så. . teknologisk? 2. Chai Latte fra Cocoa Bar på Grünerløkka under inspillingen av Det Nye-jenta. Kanskje den beste jeg har smakt! 3. Et lite stykke Frankrike i walk-in skapet. Du ser vel Ladurée-posen? 4. Skagen  ♥ 5. I Danmark er det helt normalt med snaps til frokost! Med mindre du er gravid, selvsagt 😉 6. Dog Party! 7. Fine Silje sendte med denne vognlenken som hun har laget helt selv. Så skjønn! Sjekk henne ut på instagram: @siljenn 8. Gravide meg i ny hatt og nytt skjørt tidligere i dag. 9. Converse til den lille ugla som hun kan ha sammen med den fine, strikkede genseren sin med flagg på  

___________________________________________________________________________________________________________

Vi handlet inn til både middag og dessert tidligere, tror valget faller på noe veldig enkelt til sistnevnte, den bakehatten frister ikke så mye likevel 😉 Akkurat nå frister det mer å sitte her foran dataen og drømme meg bort med nettshopping. Jeg er en ener i kategorien, og den siste tiden er det Children Salon som blir saumfart. Akk, så mye fint! Men oi, så dyrt. Noe rimelig her og der har de jo, så jeg håper å gjøre et kupp.

Forresten, om det blir noe kreativt, kjapt og god til dessert, kan jeg jo oppdatere, sånn i tilfelle dere vil bli inspirert. Ha en super lørdag videre, fine mennesker ♥ 

50 kommentarer

 1. Hvor er antrekket fra… Så fantastisk coolt 😀

  1. Fotballfrue

   Kommer antrekksinnlegg i morgen 😀

   1. This is good that you will show your outfit tomorrow, because I had the same question!

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Ååå, så fin, søt mage du har 🙂 Må innrømme jeg synes du er litt heldig som kan planlegge og «bygge rede» fram til terminen. Det er såå koselig! Vi har satt en stopper på to barn, så jeg får aldri oppleve det igjen. Men nå er vi så heldige som får oppleve våre barn vokse opp da 🙂 Og det er like fantastisk, nei forresten, enda mer fantastisk enn selve redebyggingen 🙂
  God helg!

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg tenke meg, vi gleder oss til fremtiden 🙂

   God helg!

 3. Det var babymagen sin det! Ingen tvil om at hun vokser og trives i magehuset sitt. Veldig fint gravidantrekk. Syns du er utrolig flink til å være kreativ i klesveien med babymage 🙂 Jeg prøvde så godt jeg kunne, men med de enorme babymagene jeg har hatt så ble det en utfordring å kle seg pent. Det var liksom ingenting annet enn magen som var i fokus uansett 😛 Men men, fikk jo verdens deiligste lille gutt ut av det hele! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre! 🙂 Du var nok veldig fin, i hvert fall ut fra det jeg har sett 🙂

   Stor klem til deg og den fine familie din <3

 4. Ellen-Sofie

  Endelig et ordentlig bilde fra siden, hvor man
  ser magen din skikkelig! Har vært en av de som har
  tenkt at du prøvde å gjøre magen minst mulig med de positurene, som
  er litt rart, så det her var fint å se:) virkelig, så fin du er!!:)

  1. Fotballfrue

   Hvorfor skulle jeg det? For en fryktelig tanke, skjønner ikke hvorfor du har tenkt det, jeg elsker at den endelig har vokst litt, skulle bare mangle, hun veier jo snart 1,5 kg 🙂 Har du kanskje ikke sett disse bildene heller? Det er jo også virkelig fra siden http://fotballfrue.no/2013/08/30/argyle-print-and-faux-fur/

   Så må jeg jo legge til at magen endrer seg veldig fra morgen til kveld, avhengig av når jeg har spist etc., men om du har vært gravid selv, så vet du sikkert det 🙂

 5. Gorgeous pics!!!

  xoxo
  Greetings from Warsaw 🙂

 6. få oppskriften på mektig kakao med krem da! 🙂 bruker du vanlig eller egen oppskrift, eller er det noe lavkarbo? klem H

  1. Fotballfrue

   Low carb 😉 Jeg trodde den lå ute, men det er visst i boken min 🙂 Uansett kan du lage en enkel versjon, bare smelte 86 prosent sjokolade og piske inn helmelk 🙂

   Klem!

   1. Det ligger en oppskrift ute 🙂

    http://fotballfrue.no/2012/08/02/nodvendig-oppskrift-pa-en-regntung-dag-kakao/

    Mmm, hørtes helt fantastisk ut med kakao for å varme kroppen etter å ha vært ute i regnet 😉

   2. Fotballfrue

    Se der ja! Synes å huske det 🙂

 7. Ogsågravid

  Hei! Så fine bildet du har! Men det jeg lurer på, den blå jakken du hadde på et antrekksbilde for noen dager siden.. Er det plass til gravidmage i den? Jeg er absolutt større enn deg.. Så, er den såpass romslig at det er plass til en stor mage uten å gå opp for mye i str?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg bruker fortsatt den vanlige strl. min i den, så kanskje du kan gå opp 1-2 strl.? 🙂

 8. Du er så nydelig og vakker! OG for en fin mage du har, endelig begynner den å bli stor 🙂 Bruker ikke å lese blogg egentlig, men er ofte inne på din for å se hvordan det går med deg og babyen og for å se den fine magen vokse , jeg elsker babymager, det er så fint. Håper alt går bra med graviditeten og det er da ikke et spørsmål om at ungen blir helt nydelig! Lykke til med alt. SMIL fra meg 🙂

 9. Linn Christine

  Hei Caroline.
  Må bare kommentere det her med å filme magen i bevegelse. Jeg selv sliter med å filme frøkna i aktivitet. Det er akkurat som om hun enser at mobilen/kamera kommer frem. Tror vi har prøvd utallige ganger, men må gi opp hver eneste gang. Blir spennende å se om du er mer heldig på den fronten :-). Kose deg masse videre med den voksende magen og ha en fortsatt god helg :-).
  Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, skal love deg det ikke kommer til å bli noe bedre, men jeg skal være beredt hele tiden 😉

   Klem!

 10. Beautiful insta moments!:) You look gorgeous Caroline in the second to last pic, in a perfect military style! I’d love to buy a cap as yours:) The tummy is so sweet! xo

 11. God lørdagskveld til dere!

  Desserten så utrolig god ut (som du har lagt ut på instagram), kommer det oppskrift eller er det en oppskrift ute på den alt? Også må jeg bare si at conversa var utrolig nydelige! Nesten så de kunne vært pyntegjenstand i seg selv:-).

  Ha en flott kveld videre!

  Klem

 12. Can you please right in english as well?? I’m sure so many ppl would be really pleased!! I’m interested what is happening in pics but can’t figure out cause I’m from Finland and don’t speak norwegian at all. Amazing photos tho and u are the most beautiful pregnant woman I’ve ever seen!

  1. Fotballfrue

   Yes, I can! I will start some day soon, I promise!

 13. Hadde bare lyst til å ønske deg god helg! Ellers tenkte jeg bare å si følgende: jeg har to barn og hverdagen er uten tvil tvilsom tøff. Jeg vil bare si : hvil så mye du kan nå, tilværelsen vil bli en annen (på godt og vondt). Klem

 14. Saa fiiiiin! Jeg hadde ogsaa ganske liten gravid mage og svai i ryggen. Du ser helt fantastik ut! <3 Klem til deg og dine 🙂

 15. Hva skal babyen hete?

 16. Hvor har du fått tak i de skjønne Converse sokkene?

  1. Fotballfrue

   etsy.com 🙂

 17. Hei søte.
  Skjønn mage du har fått!♥
  Lurte på hvor conversa er fra jeg! 🙂

 18. Hei! Du har sikkert vært innom alle nettbutikker for å fylle opp barnerommet, men tenkte på deg da jeg kom over denne siden her!

  http://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=58 Ugler overalt! 🙂

  Ha en fin helg!

 19. Skal du innrede en lekekrok i stua? Det har vi, og den er så koselig! Får masse komplimenter for den og alle barn på besøk elsker den 🙂 Vi har flotte wall stickers, et flott lekekjøkken med «restaurantkrok» og en hvit «skattekiste» (i flg min to år gamle sønn) på hjul stappfull av leker 🙂

 20. Camilla

  Så fin en gravidmave! Det er det hærligste som finnes. Å gå gravid er bare fantastisk:)
  Hvor har du kjøpt rettetanga di? Har du evt en litt billigere rettetang å annbefale?

 21. Akk, ja… Children Salon har utrolig mye fint ! 🙂 Jeg fant en kjole da Vilde var bare baby til kr 1300,- den MÅTTE Jeg ha og sikklet på den en evighet. Selv syns jeg 1300,- er ALT for mye å bruke på en kjole til baby, med tanke på at de vokser så fort ut av klærne. Flaksen min var at den kom på 60% bare kort tid etterpå, så jeg bestilte den likevel. Nå går jo den i arv, så Julie får bruke den også! 🙂

  Gleder meg til å se antrekkbilder i morgen. Syns hatten så smashing ut 🙂

  Fortsatt god helg! 🙂
  klem!
  http://Rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Uæ, ja, det er altfor dyrt! Men så stas at du fikk den på tilbud i det minste, og at den kan brukes om igjen, da var det ikke så ille likevel 😉

   Klem!

 22. Så koselige bilder:)
  Nydelig babykul.
  Er morsomt å se forskjell fra morgen til kveld:)
  Håper du har hatt en super fin lørdag:)

 23. Hei søte. Elsket de conversene.. Jeg har selv en liten på vei og ligger ca 1 uke foran den.. er 30 + 3 nå. Min er gutt så jeg hadde elsket å ha dem i blå. Er det noe mulighet for å få tak i dem for min baby?

  1. Fotballfrue

   Ja, selvsagt! Bare søk på etsy.com, du kan få i alle farger 🙂

 24. Heisann Caroline
  som alltid veldig inspirerende og positivt innlegg
  God Søndag!

  http://www.tamt.blogg.no

 25. Do you not work out a lot anymore? I miss your work out posts. XX Mathilde

  1. Fotballfrue

   Yes, of course I do 🙂 I will write a post about it soon, check in tomorrow 🙂

 26. Benedikte

  Det er ikke vanlig med snaps til frokost i DK nei. Men av og til på en festdag, som feks julaften, så kan man ta seg en liten «doktor». Navnet kommer av en slags urtesnaps som heter «Dr Nilsen». Man krangler ikke med dr Nilsen, så klart 😉

  1. Fotballfrue

   Det var det hotelleierne sa til oss 🙂 Kanskje bare i Skagen, da 🙂

 27. Åhh, ja, gjerne tips til rask og god dessert på ekte lavkarbovis! Sjokoladen har fått helt overtaket på meg, tror den trenger en erstatning før jeg blir helt avhengig (vel, det er vel kanskje for sent allerede, he he) 🙂

 28. Du er så fiiiiiiiin!

  1. Fotballfrue

   <3

 29. Veronica

  Hei flotte deg!
  Jeg vurderer å kjøpe Ghd eclipse. Hva syns du om den??

  1. Fotballfrue

   Den er så bra!

   1. Veronica

    Hvor fikk du tak i din?

   2. Fotballfrue

    De selges hos utvalgte frisører 🙂

   3. Synes du den er bedre enn di vanlige GHD tangene? Og hvorfor? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *