Regnværslørdag

Det eneste jeg kan melde om herfra er regn i strie strømmer, så jeg sitter og gjør meg klar til dagens treningsøkt med litt lesestoff, frokost og espresso con panna. Det er jo så deilig å trene når været utenfor ikke tilfører noe som helst av inspirasjon, er du ikke enig?

Våknet så altfor tidlig i dag, først klokken halv fire og deretter klokken syv, og så ble jeg bare liggende og tenke. Vri meg. Glede meg. Grue meg. Jeg kan fortsatt ikke forstå at jeg bærer på et liv. At vi skal bli foreldre. Kommer vi til å klare dette? Ja, selvfølgelig klarer vi dette. Livets mirakel. Så sovnet jeg igjen, men etter bare noen minutter merket jeg plutselig at Lars-Kristian var våken, så da ble vi liggende og se på morsomme (og noen litt for mannete og teite) klipp på iPaden før jeg leste litt i magasinet BAM Spedbarn. Det er så mye å sette seg inn i, jeg er vel ikke utlært før vi har fått både 1 og 2, eller kanskje aldri. Men det er interessant stoff, jeg liker å forberede meg. I det minste føle at jeg er forberedt.

Cottage chesse, tyrkisk yoghurt, valnøter, sukrin og kanel / Bløtkokt egg / Espresso con panna – espresso med pisket krem / Tranebærjuice 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag står fotballskole på planen til Lars-Kristian, så tenkte jeg å møte ham i byen etter det for litt kaféliv. Håper bare regnet gir seg innen da. I kveld har jeg lyst til å ta på meg bakehatten og trylle frem en god lørdagsdessert eller noen gode cookies, vi får se. Regnværslørdag er ikke så ille, jeg tror dagen blir ganske fin 🙂

83 kommentarer

 1. Blir alltid så glad av å lese «morgeninnleggene» dine, de er så koselige 🙂 Her står speltbrød i ovnen og jeg nyter en kopp te, regn i nord også, hvis det er noen trøst 🙂 Ha en super lørdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre! Å, den deilige lukten av bakst i ovnen 🙂

   Klem 🙂

 2. Hææ, er du sikker på at det ikke står BARN? Bare at R og N henger sammen og ser ut som en M? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er BAM 🙂 http://www.klikk.no/bam/ 🙂

   1. Det hadde vært veldig fin logo om den stod for barn, med r og m hengende sammen faktisk 😉

    Uansett, den espressoen så veeeeldig fristende og god ut 😉 Nam. Jeg skeiet ut med en kaffe cool fra mc’ern igår, og Lord så vanvittig god den er. Farlig å prøve slike ting – en kan lett bli hekta :O Hahaha.

 3. Wow What a beautiful pillow 🙂 where is it? You have all these beautiful 🙂 Carolina, where he bought a table with a square white blatem.Masz it salonie.Ja who arranged my apartment 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you 🙂 It’s from Kremmerhuset 🙂

 4. Hørtes ut som en deilig start på lørdagen 😉 Hvor er den lekre puta kjøpt hen?
  Ønsker dere en riktig god helg!

  1. Fotballfrue

   Den er fra Kremmerhuset 🙂

   Klemmer!

 5. Hei,
  Vil tipse deg om dette herlige soveskinnet fra Nøstebarn.http://nostebarn.no/soveskinn.html Vår sønn lå på dette skinnet fra han var nyfødt og opp til 6 års alderen. Det er helt suverent å ha i sengen,vognen på gulvet…overalt hvor barnet skal ligge.Skinnet varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt.Det beste er at med dette kan du styre unna de klamme,gummierte laknene som mange velger å bruke i tilfelle bleielekkasje :)Skinnet er selvrensende eller man kan tørke av med en fuktig klut, eller vaske det med ullvaskemiddelet fra Nøstebarn.Anbefales på det varmeste 🙂
  Anbefaler også at du får strikket dette myke,skjønne babyteppet.http://nostebarn.no/soveskinn.htmlDet er det beste babyteppet og går helseteppene en høy gang.
  Det kommer til å gå helt fint å være foreldre, man finner ut av ting underveis og det er viktig å kjenne på sin egen magefølelse og stole på seg selv. Lykke til 🙂
  mvh Live.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

  1. Fotballfrue

   Leste den faktisk til morgen i dag 🙂

 6. Her er rett link til babyteppet 😉 http://nostebarn.no/strikkeoppskrift-1904.html

 7. Hørtes ut som en fin start på dagen! Det regner også her på Vestlandet i dag, kjedelig.. Men nå skal jeg ut å ta meg en løpeøkt i regnet 🙂
  Håper du får en fin dag 😀

 8. Det hørtes ut som en koselig morgen på en regnfull lørdag 🙂 Disse morgeninnleggene dine er så koselige. Ha en fin lørdag!

 9. milde måne for en fin pute! hvor er den fra?:O
  <3

  1. Fotballfrue

   Den er så skjønn! Den er fra Kremmerhuset, kjøpte den i sommer 🙂

 10. Nå har jeg lett overalt, men jeg finner ikke igjen innlegget du skrev om hva slags kremer du bruker nå? Jeg er også gravid, og vil gjerne finne noen gode produkter å smøre magen med, men det er jo en jungel der ute… og det må jo være fritt for uhuskheter, siden alt trekker inn i kroppen. Ha en fin helg!

  1. Fotballfrue

   mama mio er fantastiske produkter! Jeg bruker denne oljen http://www.coverbrands.no/merker/mama-mio/tummy-rub-strech-mark-oil og denne kremen http://www.coverbrands.no/merker/mama-mio/tummy-rub-strech-mark-butter, morgen og kveld 🙂 I tillegg bruker jeg skrubb fra OH 3 ganger uken på hele kroppen 🙂 Denne før jeg dusjer: http://www.coverbrands.no/kroppspleie/body-scrub-eksfoliering/loofah-body-scrub

   Klem!

 11. Hihi er vittig å lese at vi alle har de samme tankene når man er gravid første gang. Jeg kan berolige deg med at det kommer til å gå så fint. Når babyen er kommet så er det som om alt bare faller på plass og dere finner deres rytme i hverdagen. Så ler du litt av alt du har lest på forhånd. Jeg hadde det ihvertfall sånn med min første. Venter nr 2 om 40 dager og kjenner en helt annen ro enn med 1 lille gutt.. Lykke til videre med svangerskap og foreldrerådet sammen.
  Dere kommer til å klare det helt fint 🙂

 12. therese

  Hei og god formiddag=)

  Ville bare si at jeg syntes det er så koselig at dere venter barn. Hverdagen kommer nok til å bli snudd litt på, men det er noe dere lærer dere etterhvert. Dere må bare ta det som det kommer og vite at man aldri kan være helt forberedt 🙂 De beste tipsene jeg kan gi dere er etter å ha jobbet en del med nybakte foreldre er å bruke den første tiden på dere, la den lille jenta bli kjent med mamma og pappa. Det andre tipset er å spørre om hjelp, aldri vær redd for å spørre om ting i barseltiden. Det er ofte en del spm som melder seg, men som mange dessverre føler er dumt å spørre. Husk bare at jordmødre og andre ansatt på barselavd er der nettopp for å svare på dine spm og for å hjelpe deg.
  Er absolutt ikke meningen å skulle «lære deg noe» med dette innlegget, men bare gi to gode tips:)
  Håper du får en nydelig lørdag.
  Klem:)

 13. Elsker disse morgeninnleggene. Blir så inspirert til å lage gode frokoster selv 🙂
  En ting jeg lurer på: Hvor lang tid etter frokosten går det før du tar ditt neste måltid? Og går formidagsmaten i det samme som frokosten?
  Stå på, elsker bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre 🙂 Jeg spiser som regel lunsj 4-5 timer etter frokost, avhengig av hvor energitett frokosten er 🙂 Denne var ikke så mektig, så i dag ble det lenge før. Spiser egentlig når jeg er sulten bare, en fin regel 🙂

 14. Tenk at du snart er i mål med graviditeten. Synes tiden har flydd siden du delte den koselige nyheten med oss!! Blir en spesiell og minneverdig desember/jul for dere:) Håper du får til amming når den tid kommer:) Jeg fikk ikke til for etter 3 uker. Holdt på å gi opp, men hardt arbeid virket for min del. Fikk tips av en venninne om en nesespray(på resept) som gir fart på utdrivningsrefleksen. Da kom melka fort og baby ble intr i puppen. Gull verdt! Ingen som nevnte dette på sykehuset da jeg ikke fikk til:( Så det er mitt eneste tips til deg. Husker ikke navnet på sprayen, men det vet legen da! Ha en fin fin lørdag i regnet!

  1. Fotballfrue

   Ja, tenk det. Helt sprøtt å tenke på. Jeg synes det er litt skummelt, men kan samtidig ikke vente!

 15. Åhh, ja. lørdagsdessert. tips? 🙂

 16. Så deilig det så ut:) regner i Sogn og Fjordane i dag også, men lurer på å gå en tur på åsen bak her! Er jo så deilig luft når det regner:) Ha en fin dag!

 17. Line Hansen

  Godmorgen Caroline!

  I går fikk jeg endelig en av kremene du anbefalte mot strekkmerker i graviditeten. Mommy Bee eller hva navnet var, i en krukke.
  Lurer litt på hvor ofte du anbefaler å bruke den? 1 gang til dagen? 2? Kan man også bruke den på puppene, siden det står bakpå at man bør «tørke den bort» før amming? 🙂

  Elsker bloggen din fortiden. Alltid likt den, men det at du skriver om ditt svangerskap er kjempegøy hvertfall for meg som også er gravid 🙂 Stå på!

  1. Fotballfrue

   Burts Bees eller Mama Mio? 🙂 Om det står bak, kan du helt sikkert det 🙂 Jeg bruker produktene fra mama mio nå, olje + krem, morgen og kveld 🙂

   Stor klem!

   1. Line Hansen

    Burts Bees Belly Butter 🙂 Okey, men da prøver jeg også morgen og kveld 🙂 Ha en strålende lørdagskveld!

 18. Susanne

  Hei, Caroline! 🙂 Nå føler jeg det er på sin plass å komme med en takk eller fire. Etter å ha lest bloggen din i et par år, har jeg fortsatt hatt til gode å legge igjen en liten hilsen. Men i dag ble visst dagen, og jeg tror jeg gjør det enkelt:
  Takk for at du deler og gir av deg selv.
  Takk for at du bruker nettvett, og setter et eksempel når det kommer til å være personlig, men ikke privat på nettet.
  Takk for at du er så bevisst din påvirkningskraft.
  Takk for jobben du gjør, og dermed skaper en liten dose glede i hverdagen for mange.
  Sånn, det var vel fortjent, synes jeg.
  Ha en riktig god helg, og lykke til med alt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for at du leser bloggen min <3

 19. Ha en fin lørdag, fine Caroline! (og jo, du kommer til å klare det helt fint. Morsinstinktet vettu! Men skjønner du er spent!) ser frem imot nok en deilig oppskrift!

 20. Hva slags merke var de neglene du kjøpte/ hvor kjøpte du de den gang negledesigneren din hadde ferie? 🙂 Trenger en kjapp løsning akuratt nå og syns de var fine 🙂

  1. Fotballfrue

   Fingrs fra Vita 🙂

 21. Bloggen din er så utrolig koselig 🙂 Elsker bildene dine også, og blir litt misunnelig på den inspirasjonen du klarer å få frem♥ Helheten er så fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg! Jeg blir så glad 🙂

 22. Åå, så ut som en herlig lørdag <3

  Barnekoret som datteren min synger i har vært og spilt inn CD båd i går og idag, de har vært så flinke! Superstolt mamma! 😀

 23. Regner her også, men etter flere dager med kjempefint vær og sol er det faktisk litt greit med regn å 😉 Kjenner litt ekstra på høststemningen da..hehe 🙂 Ha en kjempefin lørdag!

  1. Fotballfrue

   Ja, regn kan være så koselig 😀 Spesielt på en lørdag når man ikke trenger å gjøre så mye 😉

 24. Cathrine

  Ser ut som en veldig god frokost 🙂 Koselige bilder.

  I natt drømte jeg om deg. Av en aller annen grunn så satt jeg å kjørte i den hvite bilen din. I passasjersetet lå mobilen din, som jeg klikket meg inn på. Så kommer det inn en SMS av Lasse, men da låste hele mobilen seg. Haha! Jeg blir liksom så flau over meg selv. I virkeligheten hadde jeg aldri kommet til å gjort noe av dette :p

  Jeg la fra meg mobilen din og fortsatte å kjøre. Jeg kjører inn på en togstasjon. Jeg ser Lasse stå å vente på et tog. Du skal visstnok være med dette toget. Jeg kjører rett forbi han(som om jeg var toget). Jeg kjører til enden av stasjonen. Der er det et slags lite badebasseng. Gjett hvem som sitter i badebassenget i bikini og blir fotografert? Det er deg 🙂 Du blir også intervjuet. Jeg sitter kanskje 2-3 meter unna deg og følger med som bare det. Etter hvert kommer du opp og setter deg i en sofa. Jeg setter meg i en annen sofa med øynene klistret på deg :p

  Da jeg våknet ble jeg glad, for jeg følte meg så slem og frekk i drømmen :p Men det var morsomt å drømme om deg altså 🙂

  Ha en super dag videre! Gleder meg til neste innlegg du kommer med 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, så skjønn du er! Koselig at vi besøkte deg i drømme 🙂 Stor klem!

 25. Hvor kjøper du tranebærjuicen? Hvilket merke? Hadde vært fint med svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne fikk jeg av mamma 🙂

 26. Hei:-)
  Du vil aldri bli utlært, men du vil bli ekspert på akkurat DITT barn:-) Masse lykke til!!

 27. Hei
  fikk du disse bladene – de fire første- gratis på helsestasjonen?

  1. Fotballfrue

   De kom i posten 🙂

  2. Jeg fikk tre blader av jordmor (gravid, nyfødt og pappa) også fikk jeg spedbarn på sykehuset 🙂

  3. Hei! BAM-bladene (BAM Gravid, BAM Pappa, BAM Nyfødt og BAM Spedbarn) deles ut gratis til vordende og nybakte foreldre gjennom helsevesenet – hos lege, jordmor, helsesøster, ved ultralyd og på føde- og barselavdelingen. Det er bare å spørre hvis de ikke deles ut automatisk. Beste hilsen Mari, BAM

 28. Liker når du legger ut frokost tips! Jeg er ingen fan av brødskiver og slikt, men mangler ofte inspirasjon til slike enkle og sunne frokoster! Takk 🙂

  1. Fotballfrue

   😀

 29. Det er en helt spesiell følelse å få sitt første barn, man kan jo ingenting. Jeg husker godt følelsen da jeg kom hjem med min første sønn. Vi fant jo fort ut at vi kom langt med pupp, omsorg, pleie og kjærlighet. Man lærer etterhvert. Tenk bare på alle andre som har fått det til før dere. Dere blir garantert supre foreldre begge to.
  Problemet med mange førstegangsforeldre er gjerne at man prøver for hardt og tar sikte på at alt må være perfekt til enhver tid. Det vil det jo ikke bli. Det er lurt å senke skuldrene litt. Det er lurt å lese litt, men innenfor mye, for du kan aldri bli forberedt 100%.

  Lykke lykke til!!

 30. Så klok, snill og omsorgsfull du er, Caroline, tror jeg du kommer til å bli en fantastisk mor. Det er ei heldig lita jente du bærer på, og jeg er så glad på deres vegne!

  Ha en deilig helg:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig hyggelige ord <3

   Stor klem!

 31. Morning Caroline! Hope you have an amazing and restful Sat!:) Kisses!

 32. Marianne

  Dere kommer til å klare foreldrerollen kjempe fint! Et lite tips, forbered deg på det som kommer i barseltiden (Amming – tar mye tid og krefter, hormoner/barseltårer, osv), barseltiden er til for å nytes og bli kjent med den lille. Men mange av kvinnene jeg snakker med etter fødsel påpeker at de savnet mer forberedelser til det som kom etter fødselen. Dere er velsignet med å få en liten jente, gleder meg på deres vegne!

 33. student

  Heisann! Jeg lurer på en ting, du er så flink til å poste outfits som ser veldig veldig bra ut:) Jeg følger bloggen din daglis, og det er det mange av mine venner som gjør også. I går hadde vi jentekveld og kom fra til at vi har et stort ønske om et innlegg i ny og ne om hvordan lage sexy-elegant- a la caroline inspirerte outfits som egner seg til en laaaaang skoledag på universitet 🙂 Håper du syns dette hadde vært kjkt å få til!

 34. Hei 🙂
  Hva tenker du om alle undersøkelser og meniningene som har kommet opp i det siste (ikke første gang), om hvordan lavkarbo diett har negativ effekt på hjertet? Skal du endre noe på kostholdet når du har født? Og hva skal du lære ungen til å spise? Jeg er bare ute etter synspunkter for min egen vurdering 🙂 Gikk selv på lavkarbo en tid etter fødselen for å komme tilbake til vekten jeg hadde før jeg ble gravid. Nådde den og har nå gått tilbake til vanlig kosthold (noen moderasjoner bare) og har beholdt vekten 🙂 veldig fornøyd!
  Ha en super lørdag, og lykke til med siste trimesteret 🙂

  1. Det har ikke kommet noe nytt om lavkarbo og hjerte- og karsykdom. Om du tenker på det som stod i VG igår, så var det VG selv som vinklet det slik de gjorde. De som stod for studien nevnte ikke lavkarbo med ett ord, men siktet heller til røyking, inaktivitet og overvekt som mulige årsaker til at flere unge får hjerte- og karsykdom. Når det er sagt så vet de heller ikke om flere unge får hjerte- og karsykdomemr, det tror det bare, men har ingen statistikk som viser dette. Så det blir kun gjetting :/

   Vi har ikke planer om å endre noe på kostholdet fremover, og det blir vel naturlig at datteren vår spiser relativt likt som oss når den tiden kommer 🙂

 35. Michelle

  Jeg kan godt forstå at du har mange blandete følelser rundt det å bli mor for første gang.. Har ingen erfaring selv enda, men jeg kan gjette at det må være veldig mye å sette seg inn i!! Men jeg tror at de aller fleste av oss greier den foreldre oppgaven når det først kommer.. Og jeg har ingen tvil på at dere to blir noen supergode foreldre! 😉 Håper du deler litt om den lille med oss når den tid kommer 🙂 Håper du får en fin lørdag! <3

 36. Hei, jeg lurer på om du noen har tenkt på doula før. Hvis du ikke vet hva det er, så er det en fødsels hjelper. Min mor har nemlig utdannet sed som doula, og hun vil gjerne tilby deg en gratis behandling bestående av massasje, rolig musikk, duft oljer og avslapning. Hvis du er interessert kan du ta en titt på mamma sin blogg, http://www.doulagina.blogg.no. Bare å ta kontakt med meg eller min mor hvis du er interessert, jeg vet at mamma i hvertfall ville blitt utrolig glad hvis du hadde hatt lyst til dette, da hun ofte nevner deg og har lest bloggen din! 🙂

 37. Marita Ø

  Høres ut som en perfekt morgen i mine ører! Ønsker deg en herlig lørdag, fineste Caroline 🙂 Her blir det lørdagskos med familien, som er etterlengtet! 🙂

 38. Bøtter ned i bergen også… Men både eg og min kjære valgte å trosse dette, reise på shopping og gå på kafe 🙂 Koselig!
  No er vi endelig tilbake, og koseklærne er sjølvsagt komt på! Ha ein fin dag, Carolinemor <3

 39. ok, så puta var fra kremmerhuset ser jeg, men vet du jva den koster? den var rå!

  1. Fotballfrue

   399,- tror jeg? Husker ikke, kjøpte den i mai tror jeg :/

   1. Helene

    ok, takk 🙂 ..er på nettbutikken nå og der ligger det et putetrekk til 199, men det er med paljetter og kan ikke vaskes.. litt upraktisk :s

   2. Fotballfrue

    Nei, det er ikke det samme :/ Ingen paljetter på min. Jeg kjøpte pute med trekk 🙂

   3. Helene

    det var det jeg trodde, din var mye finere. Da får jeg stikke innom en butikk i tilfelle dem har den 🙂 takk søta 😉

   4. Jeg jobber på Kremmerhuset, og vi selger dessverre ikke den puta der lenger:/ Vi gjorde det før.
    Men det kommer masse fine nyheter inn snart, så bare følg med!

   5. Helene

    å, det var synd.. den var såå fin, og jeg er kresen.

 40. Herlig innlegg<3 det jeg lurer på er hvor har du fått tak i tøflene dine? De så kjempe deilige ut!
  Alltid like koselig å lese bloggen din! Stå på og lykke til videre med graviditeten:) savner å være gravid selv, men har verdens fineste 1 åring!

 41. Hei. Du de sokkene/tøflene. Hvor kan man få kjøpt sånne? Har lett lenge etter slike, men finner det aldri, bortsett fra litt myke sokker fra Cubus:)

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   De er noen år gamle, fra accsessorize 🙂

 42. http://www.osloinchanel.no dere har mye til felles!

  1. Fotballfrue

   Fine Tine <3

 43. Har lest litt rundt på nettet angående selvbruning under svangerskapet, men det står så mye forskjellig. Er så bleik, men vil heller ikke utsette huden for solarium… Har du noen tanker omkring det?

  1. Fotballfrue

   Sunspa skal være helt trygt å bruke under svangerskapet 🙂

   1. Hva med St. Tropez? 🙂

 44. Stine M

  Tenk at du snart får en liten, helt ekte baby.

  Sukk, begynte å gråte en skvett da jeg leste at du var gravid :’)
  Det er såå koselig, og jeg blir så babysyk-
  kanskje på tide med en søster eller bror her på gården 😉

  Takk for alt du deler med oss, i venninnegjengen min er du den store helten-
  får ikke sagt hvor fantastisk du faktisk er.

  Ha en super tirsdag! 🙂

  Klem

 45. Hei,

  Siden du er i lykkelige omstendigheter og har en så super fin blogg. Ønsker jeg å sende deg en liten ting, hva er adressen ?

  Fortsatt fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *