Rush Hour

Da kan jeg endelig ønske dere god helg! Jeg har planer om å vrenge kroppen ut av denne kjolen nå, finne frem joggedressen, sette opp håret og starte på middagen. Sånn egentlig frister det mest å senke kroppen ned i lunket badekar, men det får bli en annen gang, nå er det jo fredag og tid for sosialt samvær med mann og firbeinte pelsdotter. Kjørte fra Oslo halv fire, og var ikke hjemme før nå. Kan ikke si annet enn at dette er rush hour på sitt beste, rett og slett utrolig frustrerende å sitte i kø, føler at jeg ikke får gjort noe som helst fornuftig. Eller vent, jeg FÅR ikke gjort noe som helst fornuftig.

Skoene mine finner du her hos Nelly.com 

Oslodagen var uansett veldig effektiv og fin, og jeg avsluttet det hele på Face It med en hudpleiebehandling, så sånn egentlig så har jeg ingenting å klage på. Nå har jeg kjøpt med meg nye hudprodukter som jeg skal teste, de skal visstnok være helt amazing, Zo Skin. Og amazing må de være også, om de skal leve opp til det jeg er vant til at Ole Henriksen serverer meg. Huden min er i hvert fall glatt som en barnerumpe etter behandlingen, så jeg har store forventninger. Har kommet frem til at huden trenger litt annen pleie under graviditeten, så det er derfor jeg vil kaste meg på noe nytt. Kan jo holde dere oppdatert og snakke litt mer om det når jeg vet mer selv 🙂

Her avslutter jeg skravlingen, for jeg har fortsatt kjolen på. Ha en magisk fredag!

72 kommentarer

 1. Du er sååå mye finere med brunt hår altså!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 2. tenk vist jeg hadde hatt den garderoben der!! minien min på 18månder elsker og rive ner sko kan tenke meg han hadde elsket og gått berserk der:) god fredag til deg og dine,

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p

 3. Åh, kø er så utrolig frustrerende 🙁 Misunner deg ikke den turen sweetie.
  Så deilig med hudpleie da! 🙂 Alltid spennende med noen nye produkter i hus.

  Håper du får en super fredags kveld Caroline!

  *Klem*

 4. Hvor er det fine speilet fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Skeidar 🙂

 5. Å jeg elsker Zo Skin til gravidhud! Jeg startet på det under graviditeten og har aldri (før eller siden) hatt så vakker hud som på disse produktene! Så disse tror jeg du kommer til å bli fornøyd med 🙂 Etter lille wilhelm kom til verden ble det strengt tatt en litt annen historie, og nå er jeg superspent på Obagi start neste uke siden jeg er ferdig med alt av amming og sommersolen nesten har gitt seg. Nyt fredagen vakre! Min er i seng og et glass champagne står klart om litt 😉

  1. Fotballfrue

   Å, har hørt så mye fint om Obagi og hadde akkurat tenkt til å starte da jeg fant ut at jeg var gravid 😉 Har kjøpt med meg en peeling fra Zo Skin som hun brukte på meg i salongen i dag, og den er så god! Herlighet, huden er silkeglatt 🙂 Huden min er egentlig ganske lik seg selv, bortsett fra at jeg har fått litt underliggende talg på siden av haken som synes i et spesielt lys: Sollys fra siden. Er livredd for at de skal komme til overflaten som et utbrudd, så det er best å peele det bort nå :p

   Stor klem til deg og den vakre familien din <3 Smelter helt av de blå øynene til Wilhelm <3

   1. Jeg måtte bare vise bilde av den fantastiske magen din til mannen min nå, og han holdt på å falle av stolen! Han har forøvrig spesialisering i pediatri, obstetriks og gynokologi og ser hvor mange gravide som bare det hver eneste dag, og han sa at han aldri har sett noen bære et barn så «estetisk» 🙂 hahhaha, jeg fallt visst langt utenfor! Way to go to put me in the shadow! LOL. Nyt kvelden dere to (tre/fem)

   2. Fotballfrue

    Nei, nå ble jeg helt flau *rødme* Tusen takk! Du da, du var jo griselekker som gravid 🙂 For ikke å snakke om nå 😉

    Stor klem 🙂

   3. He he, damer 🙂
    ZO er king kong!! Men dyyyyrt for oss vanlege folk. Utan sponsing eller eige budsjett til klede, hudpleie, vesker, neglestell, eller frisørting (utover stussing hos kjedefrisør 3-5 gonger pr år).
    Men etter Oslo in chanels omtale av ZO, blei det googling og plutseleg fekk også eg eit typ lucid-aktig behov… Liker ikkje, men liker likevel… Ambivalent, burde jo eigentleg betalt på boliglån eller gitt pengane til veldedighet. Snakkar da om gapet i kroner mellom det eit års forbruk av normale hudpleieprodukt (frå feks apotek) og det ZO kostar…
    Men eg elskar at ZO har fiksa huda mi!!!
    Men eg stoppar der. Obagi program har eg ikkje bruk for. Av bloggen din, Fotballfrue, så har ikkje du set heller. Det same gjeld Oslo in chanel!

   4. Sally: Så gøy å høre at du har hatt så gode resultater med ZO, og det er jo helt supert at du ikke har bruk for Obagi! Jeg synes også at Zo skin er dyyyrt!! Jeg grøsser hver gang jeg går tom for noe! Men siden jeg har hatt fantastiske resultater med det (og har prøvd nesten alt annet fra apotek til parfymeri) så synes jeg at det er verdt det likevel.. da dropper jeg heller å shoppe i et par måneder 🙂 Og ta det helt med ro, jeg hadde ikke valgt å begynne på Obagi om jeg ikke trengte det.. jeg har lenge hatt store problemer med acne utbrudd nå, og har valgt å gå til det skrittet å prøve det som skal være den ultimate behandlingen for bedre hud. Jeg har solskader, acne, acnearr, og alt annet som følger med. Om du zoomer inn på bildene på bloggen så skal jeg love deg at du kan se det 🙂 Men jeg har vel kanskje ikke lagt ut så mange helt nære bilder i det siste 🙂 Av helt naturlige årsaker! Haha 🙂 God lørdag!

 6. Å sitte i kø er virkelig det kjedeligste som finnes.. Ha en super fredagskveld 🙂

 7. Kristin

  Du er superfin 🙂 Hvor er skoene fra?

  1. Fotballfrue

   Nelly.com 🙂

 8. Martine

  Så flott du er! 🙂
  Hvordan får du så fint fall i håret ditt?
  Ha en fortsatt fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker mast vol. 2 🙂 Disse krøllene er fra i går, så de faller litt ut 🙂

 9. Hei, hvor er vesken fra? den var superfin og fantastisk størrelse! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Den er kjempefin! Fra H&M, 399! 🙂

   1. Victoria

    Er det den mørkegrønne eller sorte?
    Kjempefin veske til en veldig fin pris:)

   2. Fotballfrue

    Mørk grønn 🙂

 10. Hei!

  Uansett hva du stemte i høst, hvordan stiller du deg til miljøpolitikk? Vurdert å reise mer med f.eks tog når du reiser inn til hovedstaden? Det går jo tog fra Skien hver time, noe som er ganske ofte 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke muligheten til å reise med tog, for det første tar dette veldig mye lenger tid enn å kjøre bil (kanskje med unntak av når jeg havner i rushen) og for det andre blir jeg veldig reisesyk. Prøvde å reise med buss i starten, det var bare å gi opp. Jeg ble så dårlig. Så for meg er nok bil den eneste løsningen. Vurderer å kjøpe el-bil igjen, da 🙂 Det er jo utrolig flott!

   1. Har du hatt elbil før eller bare vurdert det? Jeg elsker elbilen vår, den er lydløs, lokalutslippsfri (så barna i barnevognen ikke plages når jeg kjører forbi), og tanken er alltid full når jeg drar hjemmefra!

   2. Fotballfrue

    Ja, vi hadde en Toyota Hybrid for noen år siden 🙂

 11. Har hoppa i joggedressen eg også! Venter kun på bestekjæresten, så skal vi kose oss med ost,kjeks og te <3
  Ønsker deg ein riktig fin kveld og god helg :))

  1. Fotballfrue

   Åh, så deilig! Ha en nydelig kveld begge to 🙂

 12. AndrineK

  Fantastiske produkter! Jeg kan også varmt anbefale Obagi Nu-Derm serien! Det er den desidert beste serien mot alt fra rynker til hyperpigmentering og urenheter. Nå ser jeg jo ikke antydning til slikt hos deg, frøken Strøken ;), og du skal uansett ikke bruke den som gravid eller ammende, men om du en gang i fremtiden føler at huden din trenger en seriøs fornyelse, så er det den serien du bør bruke! Til huden din sånn som den er nå, er ZO et perfekt valg!

  Ha en deilig fredagskveld med to- og firbente, og små fotballspark fra den lille i magen!:)

  1. Fotballfrue

   Så spennende! Nevnte nettopp i en kommentar at jeg hadde tenkt til å teste ut Obagi, men så ble jeg gravid 😉 Spent på disse fra Zo Skin 😀

   Klemmer!

 13. du ble sååå fint med brunt hår!

  1. fin mente jeg da..

  2. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 14. Gleder meg til å høre, for huden min har blitt helt crazy etter at jeg ble gravid 😉 Goood helg, nyt!!! Klem

 15. Hei flotte fotballfrue!
  Jeg tenkte det var på tide å somle seg til å legge igjen en kommentar her, for å fortelle hvor utrolig flott jeg synes denne bloggen er! Jeg har vært fast leser i over to år nå, og det er like hyggelig å titte inn her hver gang, for det er alltid noe inspirerende å lese om mote, mat, og ikke minst trening i tillegg til at gleden din over livet generelt smitter over via pc-skjermen 🙂 Ønsker deg alt godt framover, det er ekstra spennende nå som du deler av graviditeten på bloggen, det er fantastisk å se at det er mulig å være i så god form !
  Masse hilsener fra en trofast bloggleser som virkelig skvatt når hun så deg på butikken i dag :p.

  1. Fotballfrue

   Det er så koselig med slike tilbakemeldinger, jeg setter utrolig stor pris på det! Tusen takk <3 På butikken på Majorstuen? 😀

   1. Ja, på «nærbutikken» min, Rema 1000 i bogstadveien:)

   2. Fotballfrue

    Så koselig 🙂 Måtte ha noe å drikke etter hudpleietimen :p

 16. God helg til deg! Kos deg med mann, pelsdotter og den lille spiren 🙂

 17. Hei vakre unge kvinne 🙂 Håper du kan ta deg tid til å se denne linken. Tenkte på deg og den lille ugla i magen din med en gang jeg så den. Så nydelig 🙂

  https://www.etsy.com/no-en/listing/154925711/rosie-owl-girls-coat?ref=sr_gallery_6&ga_search_query=pink+felt+owl&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=NO&ga_page=22&ga_search_type=all&ga_facet=handmadepink+felt+owl

  1. Fotballfrue

   Aw 😀

 18. Hele du gløder opp med det mørke håret! Virkelig nydelig 🙂

 19. Hvor er kjolen fra ? Var veldig enkel og fin 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Michael Kors 🙂

 20. uff, vi i nordnorge klager bare vi må kjøre i 40km i 60 sonen. det er rush traffikk for oss..
  Tenker meg at frustrasjonen deres er litt større, nesten som det er bedre å ta tog/buss da.

 21. Ååå, du er så heldig som er en av de som blir enda vakrere som gravid!
  (Om mulig:-)
  Jeg var så uheldig å få problemer med huden for første gang, som gravid…
  Og det var IKKE en fantastisk opplevelse 😉
  Ingenting er bedre med pleie av huden når man ser det virker 😉
  Ha en fin helg med din lille familie 🙂

 22. En riktig god helt til deg også 🙂

 23. Hei! Har nettopp begynt å lese bloggen din, synes den er kjempefin!! Spesielt baby innleggene, de er superkoselige <3 Tror du blir en god og snill mamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig, Ingrid 🙂

   God helg 🙂

 24. Elisabeth L

  For et nydelig bilde av deg, du kler det brune håret så godt! god helg til deg og dine kjære også 😀

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du synes det, tusen takk 😀 <3

 25. Heisann! Vet du om det går an å få kjøpt zo skin på nett? Har prøvd produktene og de er kjempegode, men liker ikke hun som driver hudpleiesalongen her,som selger zo skin..hehe, så derfor jeg lirer på om du vet om det går an å få tak i de på nett? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, dessverre :/

 26. Ah, Caroline… Trenger et Word of advice eller hva jeg skal kalle det.. Jeg og kjæresten skal nemlig gifte oss 15. Februar, kirke, lokale, mat, gjestelister og alt sånn er ferdig ordnet, kjole er kjøpt inn, og alt ser ut til å bli en super dag. Sett bort i fra det at min mor gikk bort i går, på ferie. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, hva jeg burde gjøre, hva som er riktig, hva som er feil.. Jeg vet ikke. Du virker for meg som en veldig klok dame, så jeg spør deg. Dette er en dag jeg ser frem til, så jeg tenkte at det da også kan kombineres med en eventuell minnestund. Det føles ikke feil å gifte seg da, men jeg vet bare ikke hva som er rett eller galt. Jeg er bare 22 år, og er vel fortsatt rimelig sjokkert, så det er en venninne som styrer med alt rundt bryllupet.. Men jeg vet liksom ikke, jeg.. Hva ville du ha gjort..?

 27. Åh så gøy! Jeg både jobber med, og bruker ZO skin health:)) Håper du fikk med deg de fantastiske growth factor og daily poser defence serumene:) Lykke til, og ha en fantastisk fin helg!

 28. Åh, å sitte i kø er gjerne det kjedeligste som finnes! Det er virkelig å kaste bort tiden, blir utolmodig bare av tanken 😉

  Blir foresten veldig missunlig på kles rommet ditt hver gang jeg ser bilder derfra *drømme* Utrolig herlig med så god oversikt, er jo så mye lettere å bli inspirert i klesveien da! Håper vi får et lite klesrom når vi finner noe større sted å bo 😉 🙂

 29. Zo Skin er magisk merke. De produktene er så bra! Du kommer nok til å falle pladask 😉 Og ikke minst forgude resultatene 😀 Ha en fiiiin helg – kos deg med mann og hunder <3

 30. Jeg har nettopp startet på ZO serien og er bare så fornøyd!! Kan ambefale en engelsk nettside https://www.facethefuture.co.uk

  Jeg bestilte herfra, fikk det levert på døren tre dager etterpå og fikk det til under halve prisen!

 31. Sara:-)

  Åååå du eee såååå fiiin!!! <3

 32. Heisann! Nydelig du er <3 lurte på hvor du har kjøpt vesken din? Føler jeg har akkurat lik, min er fra H&M 😀

  1. Fotballfrue

   Det er nok den samme 😉

 33. Hvor stor var du da du ble født? 🙂

  1. Fotballfrue

   46 cm. lang og 3200 gram, en liten klump 🙂

 34. Du blir bare finere og finere 🙂 Jeg synes du ligner litt på Marcia Cross, selv om du er mye finere 🙂

  1. Ragnhild

   Det synes jeg også 😀

   1. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂

 35. Hei, er det mulig å vite hvor du bestilte den kjolen ifra? Har nemlig prøvd på MK sin hjemmeside men de sender ikke til Europa og hos Net-a-porter har de liksom ikke alt heller..
  Takk på forhånd!

 36. Står heldigvis så og si aldri i kø, men et tips er lange telefonsamtaler til venner og familie-selvfølgelig via bluetooth 😉

 37. Alexandra

  Du er så utrolig vakker Caroline!!:)

 38. Jeg gikk ofte til en hudpleier på Face It Medical på majorstua som het Hege når jeg var gravid. Elsket å ta Zo peeling der! Så gøy at du prøver det å:) Ps: elsker deg som brunette!:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det er Hege jeg var hos også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *