Ny kunst

Nå setter jeg snart kursen mot hovedstaden, ville bare kikke innom og ønske dere god morgen og god fredag  I Oslo venter et møte på meg før jeg skal innom Face It for å snakke litt om hudpleie under graviditeten. Det blir spennende! Etter det har vel store deler av dagen gått, så tenker jeg er hjemme igjen rett før helgen ringes inn klokken 18.

___________________________________________________________________________________________________________

Nevnte jo i går at Cecilie var innom med det nye maleriet vi har bestilt til stuen vår, og vi er så fornøyde! Vi ønsket noe med litt sterkere farger denne gangen, men ville fortsatt at det skulle gli inn som en del av veggen, og så ble det akkurat sånn. Kjempefint! Får en litt 3D-følelse av å se på det, med både roser og det søte, lille prinsessehjertet nede i hjørnet.

Dette er faktisk bilde nummer fire fra samme kunstner som får plass på veggen, det er litt ekstra stas å ha noe fra en lokal kunster. Cecilie Sundfær bor i Skien, og her holder hun faktisk malekurs også, i tillegg til i Oslo og Bodø. Du kan jo sjekke ut denne siden om du skulle være interessert.

 ___________________________________________________________________________________________________________

Vel, jeg får komme meg avgårde. Denne måneden og neste blir de siste hektiske før november, da må jeg nesten bare roe meg ned og ikke farte så mye med tanke på termin. Virkelig uvirkelig. . Vi sees senere! 

107 kommentarer

 1. Så fint! Hvor mye betaler du for et sånn spesialbestilt bilde? 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne strl. kostet 3900,- 🙂

 2. Så fin tavla! Den passar ju jättebra precis där! Jag håller med ett tidigare inlägg, vad ska man med veckotidningar till när man kan flölja din blogg! Jag tycker jättemycket om den och är ofta här och hämtar inspiration och energi! TACK för att du delar med dig på ett så fin och proffsigt sätt!

 3. Så koselig! Maleriet var jo bare perfekt for å få helhet i den kroken – love it Caroline.
  Synes det er utrolig flott at du støtter lokale talenter. 🙂 Det gjør meg så glad!

  God helg sweetie!
  *stor klem til en flott mom-to-be*

 4. Er det halogener du har på taket? Siden de fleste pleier å lage noe ekstra hjørnevegg for å sette halogene på… Men dette var såå fint..

  1. Fotballfrue

   Takk, ja det er det 🙂

 5. Hei!

  Utrolig fint dere har det hjemme 🙂

  Har lurt lenge på om du vet hva fargen du har på veggen/tapeten her? har sett det på flere bilder, ser den ikke er helt hvit som listene.

  God helg!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke, mener det er kaffe latte? Tusen takk, forresten 🙂

   God helg til deg også 🙂

 6. Hei såååå søte hunder du har 😉 . Vi fikk valp for to mnd siden og lurer på om det fins noen shampoo eller lignende for å «dempe» hundelukta? Vet jo at man sikkert blir vant til den etterhvert, men bruker du noe spesielt i pelspleien til hundene? Blir veldig takknemlig for svar 😉 Mvh. Nina

  1. Fotballfrue

   Hundene våre har aldri luktet, de er jo ganske små begge to 🙂 Jeg bruker en shampoo og balsam til dem fra dyrebutikken, husker ikke helt merket, men du får god hjelp der 🙂

 7. yaya nova

  hei:) jeg ser at du har svart en lenger opp her at dere skal feire jul hos svigerforeldrene dine som bor i ålesund hvis jeg husker riktig. Jeg bare tenkte at det hørtes litt stress å reise med en baby på bare få uker og du som nettopp har født. og hvis dere skal fly så er det jo ekstra stress. sorry er ikke meningen å være plagsom. ble bare litt bekymret, skjønner ikke helt hvorfor men har fulgt deg i maange år siden før bryllupet 🙂 tenkte bare siden du er på farten hele tiden så er det kanskje lurt å roe ned når du får jenta di 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi vet hva vi gjør 🙂 Vi skal ikke feire i Ålesund, men på hytta deres som er ca. 5 timer fra her hvor vi bor. Planen er å kjøe bil dit, så får vi ta den tiden vi trenger 🙂

   1. Det går helt sikkert fint, mamma begynte å fly med meg da jeg bare var noen uker gammel 🙂 Foreldrene mine kjørte også bil i flere timer (8-9 t) da jeg var baby, og de klarte seg fint. Man kan ikke sette livet på hold, bare fordi man har fått unge. 🙂

   2. yaya nova

    ah høres ut som alt er godt planlagt 🙂 kommer sikkert til å bli kjempe koselig !

   3. Verken fly eller bil er stress me en liten baby 🙂 Vi var på bilferie til Danmark når minste var 3 uker, gikk helt flott. Har også flydd alene til Spania me baby på 6 uker og storesøster på 2,5. Ingen problem 🙂 Når de bare er noen uker gamle sover de som regel veldi mye, og en har da tid til å gjøre det meste 🙂 er som regel når de er noen mnd og begynner og være våkne og vill opp å se hva som skjer at det kan være litt mer utfordrende 🙂

 8. Nydelig bilde Cecilie er super dyktig:)

  God helg!!

  Klem Linda

 9. Maleriet passar veldig godt inn der. Kor er vitrineskapet i frå?

 10. BeateVHau

  Hei!
  Kan jeg spør om hvilken farge du har på de lyse veggene ? 🙂
  Bare nysgjerrig 😛

 11. Så fint bilde!! Å du har så fin stue!:)

 12. Charlotte møller

  Hei! 🙂 Disse stolene var nydelige, kan jeg spørre hvor du har fått tak i dem?? 0:)

  Klem C

  1. Fotballfrue

   TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *