Spent

God morgen, fine mennesker  Oi, jeg sitter her med nervene i helspenn fordi jeg skal på ultralyd i dag. Jeg vet ikke hvorfor jeg er ekstra spent denne gangen, men det er sikkert fordi det er 10 uker siden forrige gang, og jeg vet mye har skjedd siden da. I tillegg kan jo dette med kjønnet ha endret seg, og oppå det er man jo litt ekstra bekymret når man går gravid. Så jeg er litt smånervøs faktisk, men mest av alt gleder jeg meg. Lars-Kristian kan ikke være med meg i dag ettersom han er på trening når jeg har time, men mamma og pappa joiner i stedet, og det blir jo litt ekstra magisk. Ting har virkelig endret seg siden de skulle ha både Anette og meg, så dette har de aldri sett før, og jeg vil så gjerne dele denne opplevelsen med dem.

Etter ultralyden møter vi Lars-Kristian til litt lunsj, og så reiser de hjem til Sarpsborg igjen mens vi reiser hjem og fortsetter dagen. Jeg har mye å gjøre før neste uke, så jeg ser på en ganske lang dag kjenner jeg. Men først: Ultralyd!

Ha en strålende torsdag, snart helg igjen ♥ 

106 kommentarer

 1. Masse lykke til! 😀

  Klem Tone-Lise 🙂
  http://www.mrs-smithh.blogspot.com

 2. Jeg kjenner jammen spenningen selv også hehe! Men har på følelsen av at dere får en jente, lykke til!

 3. Lone Plone

  Åååååååå, vi er så spente Caroline, hvordan gikk det? Du er så UUUUTROLIG fresh, kan du avsløre hvor mye du har gått opp i vekt? Kan ikke være mange kiloene tipper jeg! Jeg er 24 + 5, og føler meg som en liten flodhest allerede…

 4. Navn irene

  Lykke til på ultralyden:) men lurte bare på hvorfor du har vært så mange ganger på ultralyd? før i tiden var det en gang, men sefølgelig er det noe ekstra så..men det er vel anderledes nå da… og det er jo spennende og se utviklingen når en kan det;)

  1. Fotballfrue

   Har ikke vært mange ganger på ul, i Skien er det oridnær med 2 ganger, så vi har vært 2 utenom 🙂

 5. Hei.

  Lysekronen.. Husker du hvor den er kjøpt/hva den heter?
  Den var nydelig! 🙂
  Ha en strålende fin da, og lykke til med ultralyd, så spennende! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en 12-armet fra Lisbeth Dahl 🙂

 6. Kristin

  Hei!
  Først og fremst vil jeg si at jeg elsker bloggen din!
  Men det jeg lurte på var om du kunne legge ut ett skikkelig bilde av magen din?

  Jeg gleder meg sånn til barnet kommer, hun blir sikkert like nydelig som deg!
  Hva skal hun hete?

  Håper du svarer! Stor fan så hadde blitt glad om du tok en titt på instagrammen min-Kristinjbakke

  1. Fotballfrue

   Ligger noen på instagram, og et her på bloggen fra tidligere denne uken 🙂 Ser ikke helt poenget med flere magebilder 🙂

 7. Jeg har også vært på ultralyd i dag. Fikk vite at vi venter en liten frisk og fin gutt. Fantastisk! Lykke til med ultralyden din. Det er nok fortsat en jente tipper jeg. 😉

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye 🙂 <3

 8. Herregud, ble selv skikkelig spent på dine vegne! Gleder meg enormt til å klikke meg inn på bloggen din i kveld etter jobb og forhåpentligvis lese ett innlegg om hvordan det gikk 🙂 Var på ultralyd for 2 ukerstid siden, og fikk bekreftet for andre gang at det gjemte seg en liten jente der inne. Fikk til og med bilde av underlivet hennes, haha. Så her er det ingen tvil hvertfall 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi, det fikk vi også :p Så stas!

   Stor klem 🙂

 9. Michelle

  Så spennende! Alt er nok helt sikkert som det skal, ønsker deg uansett masse lykke til og ha en fin dag senere med familien <3 klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk skjønne, dagen har gått altfor fort!

   Klem 🙂

 10. Hvor er morgenkåpen din fra? Den var supersøt!

  1. Tror det er Cubus!

 11. Hei! Du ser fantastisk ut! Skjønner hva alle snakker om glød for når man ser på deg! 😉
  Tipper lille prinsessa har det bra inni der og at ultralyden går bra!
  Jeg skulle sånn ønske at du hadde litt flere innlegg om graviditeten, litt magebilder osv. Skjønner selvfølgelig at dette er privat og personlig, men en liten oppdatering innimellom på hvor mye magen har vokst kanskje. Er så spennende å følge med på hvordan det går med deg og den lille 🙂 Drømmer meg litt bort selv hver gang jeg ser bilder!

  1. Fotballfrue

   Du så vel bilde jeg la ut av magen her om dagen? 🙂

   Stor klem din vei!

 12. Lykke til på ultralyden, Caroline 🙂 Kan tenke meg at denne tiden er veldig spennende for dere!
  VI får krysse fingrene for at alt er som det skal, så får både mor og far slappe av. Nå er det ikke lenge til, Caroline! Du ser fantastisk ut, og det er godt å se at svangerskapet hittil har vært som en «lek» for deg.

  Klem fra Ungarn.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, alt gikk så bra i dag <3

   Stor klem!

 13. SO cute! I love your bathrobe♥

  myblondesmoothie.blogspot.com

 14. Emmelie

  Til lykke med alt=) Ønsker deg en strålende dag:) Er så koselig og spennende med ultralyd<3

 15. Så fin morgenkåpe du har! Kan jeg spør hvor du har kjøpt den? 🙂

 16. Herlighet for en søt morgenkåpe 🙂 håper ultralyden gikk bra <3

 17. Hei! Skjønner du er spent!! Synes selv det var fantastisk å se den lille på den måten..samtidig som vi hørte hjertelyden. Kan jeg sspørre hvor du har kjøpt morgenkåpa du har på deg? Ü

 18. Så utrolig skjønn du er! Og vakker som gravid 🙂
  Hvor har du kjøpt morgenkåpen?

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk! Den er fra Cubus 🙂

 19. Cecilie

  Hei.
  Er dette en ultralyd du tar privat? Jeg er selv gravid men fikk kun rutineultralyd i uke 20. Har selv lyst på enda en 😉

  1. Fotballfrue

   Det er bare å bestille når du selv ønsker 🙂 Da blir det privat, ja.

 20. Ragnhild

  oi oi, så spennende 🙂 satser på at ikke kjønnet har endret seg da, hehe 😉 det hadde vært kjipt med tanke på klærne og sånn..
  Lykke til på ultralyd!!

 21. Hvor er morgenkåpennfrka?:)

  1. Hvor er morgenkåpen fra skulle det stå:)

 22. Divamamma.no

  Hei hei!
  Håper alt gikk bra på ultralyd Idag.
  For et nydelig bilde:-)
  Hvor er morgenkåpen fra forresten ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det gikk så fint 😀 Den er fra Cubus 🙂

 23. where did you buy bathrobe in hearts? lovely

 24. Hva er greia? Er du så fryktelig redd for at det blir en gutt?

  1. Fotballfrue

   Før du kommer med slike synsinger, er det helt topp om du leser bloggen min:

   Jeg har ligget våken i sengen siden klokken åtte og besvart mails på morgenkvisten med en livlig krabat i magen, begynner virkelig å glede meg til å hilse på henne nå. Torsdag er det dags for ny ultralyd, og det blir så fint, tipper det har hendt en del på 10 uker, og tenk om det skulle vise seg å være en gutt i stedet! Haha 🙂 Jeg har fra starten hatt en følelse av at jeg bærer på en liten jente, så jeg har mine tvil om at dette vil skje, men det rare er at mamma faktisk drømte dette for et par uker siden. Hun var tilstede under fødselen og ut kom det en skjønn gutt. Sjansen er jo der, men for oss spiller det selvfølgelig ingen rolle hva det blir, bare den lille er frisk. Litt kjedelig blir det med alt rosa og girly som er handlet inn, men dette er jo heldigivs bare materialistiske ting som kan endres, så summa summarum: Ikke noe problem, fantastisk blir det uansett.

 25. #babylykke

 26. Elisabeth

  Hihihi vi har samme morgenkåpe 😀 Den er så utrolig myk og deilig 😀

 27. Første gang jeg er på bloggen din og sitter og surfer litt her.
  Må si du er supertøff som tør å skrive så mye privat og om graviditet til hele verden. jeg har mistet tre barn i svangerskap, alle ganske sent (etter uke 25), så det det hadde jeg aldri våget, men bra noen tør såklart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *