100 prosent sikker

Denne gangen var hun hundre prosent sikker, og det er fortsatt en jente *phew* Ellers så alt veldig bra ut, ting utvikler seg som det skal og hun er utrolig aktiv. Dette er andre gangen vi er på 3D-ultralyd, første gangen var på den ordinære i uke 19, men hun gjemmer seg dessverre så godt at det ikke ble noen bilder til oss. Vi så for det meste hendene hennes og lange, lange bein *haha* Vi har jo noen fine bilder fra forrige gang, likevel ble vi fortalt at vi kanskje kunne få noen enda bedre nå så lenge etterpå, men den gang ei. Jaja, vi får vel heller vente til hun kommer ut, tenker jeg. Jeg har jo helt glemt å fortelle at jeg har morkaken i front, dette betyr ingenting annet enn at det er en mulighet for at jeg kjenner sparkene noe svakere enn andre, men jeg har jo kjent liv siden uke 17-18. Uansett kjenner jeg at hun ligger veldig langt inni meg når hun sparker, det er ikke så mange spark som er kjempekraftige og veldig harde, og det er nok derfor. Har lest noen myter om at de med morkaken foran har større mage enn andre, men jeg kan i hvert fall bekrefte at det bare er tull 😉 Dette med morkaken er forresten noe av grunnen til at det kan være vanskelig å se henne skikkelig på ultralyd også, hun gjemmer seg altfor godt bak den.

Nok om det, mamma og pappa var utrolig stolte over å være tilstede og det var jo så koselig å ha dem med. Vi spiste lunsj i solsteken på Jonas B. Gundersen i Porsgrunn rett etterpå, og så dro vi hjem til Siljan en tur. Måtte vise dem hvor utrolig fint det blir i bakgården her, men det er ikke helt ferdig ennå, så jeg viser dere når alt er helt klart. Så brukte mamma og jeg en god time på å dra alle tingene til den lille ut av systemet jeg har laget, for vi begynner å få så mye fint nå, og jeg måtte vise henne absolutt alt! Hun falt helt pladask for disse tre plaggene fra Gullkorn Design, og det er vel ikke så rart? Har dere sett noe så fint? Dette er hjemmesydde barneklær og av helt nydelig kvalitet. Fyller gjerne hele garderoben med plagg derfra!

Så kom endelig Chloé-tåteflasken jeg bestilte for en stund siden, har sittet lenge fast i tollen sammen med den hvite flaskeholderen i økologisk skinn. Lekkert! Skal det være så skal det være 😉 Blir så fine i sidelommen på Louis Vuitton Totally.

___________________________________________________________________________________________________________

Får bare beklage overfor dem som synes babysnakk er kjedelig, jeg synes jo det er helt magisk og klarer ikke la være akkurat i dag kjenner jeg. Nå tenkte jeg å trene litt før vi skal lage middag, og så blir jeg bare sittende foran dataskjermen til jeg må legge meg. Har gått glipp av altfor mange arbeidstimer i dag, så jeg må henge i.

Å, nå kom forresten Cecilie nettopp innom med et nytt maleri til oss som vi har bestilt. Det ble så fint! Viser dere i morgen. Vi sees senere 

211 kommentarer

 1. I love all your posts about being pregnant, your baby, the clothes…everything! 🙂 I’m not a mom yet but I get all teary eyed reading your posts thinking about one day when I’m pregnant! I love your approach to working out still….and getting facials! 🙂 I can’t wait for you to have her! Much Love from deep in the heart of Texas! America’s favorite state 🙂 (besides california…hehe)

  1. Fotballfrue

   Haha, facials and workout is a must 🙂 Thank you so much for reading my blog, I really appreciate it! 🙂

   Big hug!

 2. Tanja Veronica

  Synes det er kjempe gøy å lese om baby relaterte ting 🙂 Så bare fortsett! Utrooolig skjønne klær, til å dåne av 🙂

 3. JanuarBaby

  Jeg har også morkaken i front. Venter min andre gutt og er 21+0 idag. Trodde jeg skulle være så heldig og kjenne spark lenge før jeg gjorde med storebror, men neida, her har sparkene tatt seg opp de siste dagene og jeg kjenner de bedre og bedre for hver dag, men absolutt ikke på samme måte som forrige gang, enda hvertfall 🙂 Magen er større denne gangen, enn den var på samme tid sist, men det har jo ingenting med morkaken å gjøre;) vi fikk også litt dårligere bilder på UL, og dét kan nok ha noe med morkaken. Uansett er det helt spesielt å vite og kjenne babyen i magen! Det er fortsatt like uvirkelig og fjernt som sist, om ikke mer! Kos deg med graviditeten, du ser flott ut!!:)

 4. Hvis du allerede har kjøpt tåteflaske, har du bestemt deg for ikke å amme?

  1. Fotballfrue

   Jeg skjønner ikke dette, jeg. Babyen trenger etter hvert annen væske enn morsmelk, som vann. Hva skal du da gi det med? Tåteflaske, selvsagt. Om vi begynner med dette rundt 4 mnd. alder, kan hun ikke drikke av kopp regner jeg med. I tillegg er det greit å ha en flaske tilgjengelig i tilfelle jeg for eks. ikke klarer å amme. Det er ingen som vet hvordan jeg vil klare det. Jeg skal og vil veldig gjerne amme, dette har jeg svart på så mange ganger før 🙂

   1. Hm.. Altså, en baby som ammer drikker ikke vann i tillegg . Jeg har tre barn, men ingen av de har noensinne brukt tåteflaske. Gir du først babyen tåteflaske er det stor fare for at hun ikke vil ta puppen, og at ammingen ødelegges, og det er leit. Et barn trenger ikke vann ved mat så lenge det ammes, tro meg. Mine barn har vært fullammet til rundt 6 mndr og ved inntak av grøt fra den tid har de ved behov drukket vann av kopp, aldri flaske. Flasker brukes i hovedsak for de som gir morsmelkerstatning, og det er nok derfor noen reagerer her. De som bare ammer bruker ikke flaske. Og så lenge man kan og vil amme, er dette det beste for babyen. Jeg har ei venninne som MÅ gi tillegg etter amming til sin nyfødte, siden hun ikke legger på seg, men går ned i vekt. Babyen kan selvsagt ikke drikke av kopp som nyfødt, men der gir hun morsmelkerstatning med sprøyte, etter anbefaling fra helsesøster, for ikke å ødelegge for amming, slik flasker ofte gjør. Har også feriere i syden med babyer, men selv der er amming nok tørstedrikk for de små. 🙂 Lykke til 🙂

   2. Irmelin

    Kanskje litt sent å kommentere her… Men denne synes jeg ikke bør stå uimotsagt!
    Altså: selv om dine tre små ikke har brukt flaske mens de ble ammet, synes jeg du bør være forsiktig med å generalisere. Ja, flasker KAN ødelegge for ammingen, men ikke nødvendigvis. Barn er ulike. Og når du har fått en etterlengtet frikveld, hvordan har pappaen eller barnevakten da gitt pumpet melk til barnet ditt? Med noe annet enn flaske?
    Noen babyer trenger mer væske enn melken kan gi, f eks i varmt vær, og da er vann eneste mulighet. Alle helsesøstrene jeg har vært borti har også anbefalt å gi babyen litt vann av og til sånn at de blir vant til smaken, sånn at de skal gå med på å drikke vann til maten når de begynner med fast føde. Og vet du hva, nyfødte babyer KAN faktisk drikke av kopp! Da snakker vi eggeglass eller medisinkopp. Jeg har gitt mye melk til mine fra kopp. Koppmating ødelegger ikke sugeteknikken. Caroline har helt rett når hun kjøper flaske sånn i tilfelle, for verken du, hun eller noen andre har truffet hennes barn!

   3. Dette må være noe av det dummeste og snevreste jeg har lest på lenge!
    Hva med da pappaen skal være alene med ungen da? Har du seriøst ikke vært borte fra ungen din i noen sammenhengende timer før de er 6 måneder og ikke lenger fullammede?
    Jeg har ihvertfall et liv utenom baby, så her har jeg pumpet og pappaen gitt melk da jeg har trent, vært på shopping eller ute med venninner uten at det har hatt noe å si for selva ammingen.

 5. Vet ikke om noen andre har kommentert det her. Det lille hjertet som henger på buksen var kjempeskjønt! Men du bør være obs på at den tynne tråden den henger i kan ryke. Og slike småting er lett å få i munnen.

 6. Herregud! La nå jenta få kjøpe en TÅTEFLASKE om hun vil det?!! Jeg full ammet til 6mnd jeg også, men hadde da for fanken meg TÅTEFLASKER for det!! Hva om jeg ville ha et glass vin eller to? Eller er det FORBUDT å leve etter man har fått barn?? Grr! 🙂
  Hva om hun ikke får bruk for flasken i det he
  le tatt? HVA SÅ?!

 7. Hei Caroline,
  spurte deg om du hadde bestillt eller kjøpt chloeflaskene her eller på nett..du svarte nettet.
  Å de er så fine og jeg er blitt farmor å vil gjerne ha en til henne,Har googlet nettet å det er jammen ikke lett å finne frem.Vil du si hvor du bestillte de og om det var vannsklig, betalte du med kort eller via klarna..?

  Inger

  1. Fotballfrue

   childrensalon 🙂

 8. hotelfrue i hellas

  Hei Caroline 🙂

  Chloe flasken er jo helt nydlig. Gratulerer.Pluss at jeg syns ikke at den er saa dyr som alle her inne skal ha den til. Man faar jo baade flasken og varmetrekket for samme pris:)

  Men egentlig saa ville jeg bare tipse deg om den nye sutten til Dior, med et lyse rosa rose motiv paa. Jeg har selv kjoopt denne til min lillle,aa tror det er fra samme nettside som du handler paa:) (vis jeg ikke tar feil) Den er Litt dyr men absolutt veart prisen.. Jeg fikk den for et par uker siden, aa angrer ikke et sekund!! Vis jenta de enner opp med aa bruke sutt, saa vill du absolutt oonske at suten er like lekker som designerklaerne hennes.. den er jo trosalt ganske sentralt plassert:):)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *