Motivasjon i ny forpakning

God morgen  Så koselig at dere liker feiringen til hundene, må jo være lov som hundeeier å få seg en god latter på deres bekostning en gang i året og samtidig vite at de setter pris på det de får *hehe*

Her er frokosten inntatt og etter en treningsfri dag i går, skal det bli godt å komme i gang igjen. Jeg har en styrketime på ELIXIA, og etter det skal jeg løpe meg en tur. I dag er det sånn deilig, duskete vær ute som lukter skikkelig høst, og jeg har så lyst til å kjenne vinden i ansiktet, bare løpe og løpe, men det blir vanskelig med mindre det er  toalett langs hele linja *haha* Mandag var en utrolig god dag for min del, og jeg løp en hel time for første gang på en stund. Etter graviditeten har jeg gradvis trappet ned på både intensitet og varighet under løpeøktene, og de består som regel av mellom 30-45 minutter og da ca. 5-7 kilometer. På mandag ble det i overkant av 9 kilometer fordelt på en time, og jeg er fornøyd. Ikke i nærheten av der jeg var, men det er heller ikke noe mål for meg før jeg er ferdig med graviditeten. Målet nå er å holde meg i form og å klare og komme relativt kjapt tilbake i løpeformen igjen. Som jeg gleder meg til den dagen! Men jeg gleder meg mer til alt det andre som venter 🙂

Nok om det, jeg har vært litt lat på treningsplanfronten i det siste ettersom jeg har brukt opp treningsdagboken min, men på mandag fikk jeg tilsendt en splitter ny bok fra Get Inspired, så nå er jeg i gang igjen. Lite mitverer mer enn denne! Dette er en helt ny utgave, og nå er den laget etter tilbakemeldinger fra både kunder og treningseksperter. Jeg har også kommet med noen tips til hva jeg savnet, og nå er den bare så fin! Motiverende slagord underveis, loggføring av kosthold om du vil det og ikke minst – loggføring av økter. Sistnevnte er det morsomte for min del i hvert fall, og speiselt nå som jeg er gravid. Blir sikkert gøy om noen år når jeg kanskje er gravid igjen og kan bla tilbake for å sjekke ut hvordan jeg lå an. Men hallo, det er lenge til altså! Stas med treningsdagbok er det uansett. Nå finner du den på supertilbud ut uken til 179,- her.

Ha en strålende lille lørdag, og gjett hvem som skal dele oppskrift på eplekake senere? Yes, det hører høsten til ♥ 

72 kommentarer

 1. Oi, den utgaven ser allerede mye freshere og bedre ut. Jeg gikk for Paulo Coelho sin kalender i år, nettopp på grunn av de fine slagordene som er brukt i den. For ikke å snakke om alle de glade fargene som gjør en glad langt inn i sjelen <3

  Ha en super dag/økt. Det er lenge siden jeg har løpt så lenge som 1 time på mølla – jeg kjenner jeg har lyst til å prøve det igjen veldig snart 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Den er så fin 🙂

 2. God morgen!

  Jeg bestilte treningsboken i går og gleder meg slik til å få den i hus! Håper du får en strålende dag! Her står det ridetur i skogen på planen min, helt fantastisk i høstvær med høstfarger! Klem

 3. God morgen 🙂

  Ønsker deg en fin onsdag. Midtuke allerede, skal si tiden flyr 🙂
  Jeg har bestilt meg den treningsdagboken, er veldig spent på om den svarer til forventningene.

  Rebekka
  https://rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   God onsdag, skjønne du <3

 4. Hei! Bare lurte på hva slags tanker du gjør deg om de 6 ukene etter fødsel hvor du ikke får trene aktivt? Jeg fikk en datter for 4 uker siden og var dessverre plaget av ekstrem bekkenløsning de siste 3 mnd av svangerskapet, så jeg har gledet meg i det som kjennes ut som en evighet til å begynne og trene «ordentlig» igjen. Det var derfor ganske kjipt da jeg fikk beskjed på treningssenteret at jeg helst burde vente med trening som innebar harde støt mot underlaget i 6 mnd.. Har du gjort deg noen tanker rundt dette? Kan jo ikke være så enkelt for deg som elsker å løpe mener jeg!

  1. Fotballfrue

   Jeg holder meg i ro så lenge jeg får beskjed om det, er ikke så mye annet å gjøre enn å lytte til kroppen 🙂 Slike «problemer» får jeg ta når den tid kommer, nytter ikke planlegge noe rundt dette 🙂

   1. 6 mnd!!!!??? Jeg var ute å jogga etter 4 uker! Dog en rolig kort joggetur, men økte gradvis fra uke til uke, trente fullt både tung styrke og intervaller etter 3 mnd. Så dette er individuelt. Er ikke alle som får så plager av bekkenet vettu.

   2. Jeg har jogget som vanlig 6 uker etter begge mine fødsler (første joggetur 4 uker etter andre fødsel, men det er visst ikke «lov». Gikk heldigvis fint). Ingen problem så lenge man kjenner kroppen sin godt:)

    Lykke til videre i svangerskapet:)

 5. Herlig innstilling har du:). Det å holde seg i form under graviditetetn er usedvanlig viktig, kosthold og fysisk aktivitet er så bra for fosteret: Du er virkelig et godt forbilde for mange:).

  Ta deg et avbrekk:) og kom gjerne til more than shoes på Strømmen Storsenter, torsdag 12.09,kl 17.00- da kommer den danske klesdesigneren Julie Brandt, se vår facebook side, eller instagram; morethanshoes. Benedichte Bjerke (By Benedichte) kommer også, og mange andre:).

  Velkommen.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelige ord, tusen takk 🙂

 6. that’s a cool idea to organize it! looking forward to the recipe!!

  https://jainfiorella.blogspot.de/

 7. Jeg eeelsker de rosa koppene dine fra Green Gate 😀 De står høyt på min ønskeliste nå! Ha en super onsdag 🙂

 8. Jeg blir helt imponert over hvor flink du er til å trene såpass mye, men samtidig fornuftig. Ser mange som rett og slett ikke helt greier å akseptere at kroppen ikke greier alt den greide før, og ødelegger både for motivasjonen og formen pga det. 🙂
  Jeg opplevde å ha så god kondisjon som jeg aldri hadde hatt før rett etter fødsel. Det er kanskje en naturlig følge når man trener og blir tyngre under svangerskapet, for så å plutselig bli lettere igjen?
  Kanskje Lars Kristian vet noe om dette? Har hørt at det muligens har noe med blodvolumet å gjøre også? Jeg er litt nysgjerrig. 😉

  Uansett på jeg få lov til å ønske deg en fin dag og en god økt! Klem

 9. Hei Caroline. Lest bloggen din noen dager nå og elsker den. Vil komme med et lite tips, du er glad i melberry vesker, er du ikke? https://www.mulberryveskerno.net/ på denne siden kan man gjøre et kupp. Har selv gjort for noen mnd siden og er strålende fornøyd:-) Emilie.

  1. Fotballfrue

   Beklager å måtte si at den siden virker svært lite troverdig :/ Jeg kjøper heller veskene mine i en flagship-butikk 🙂

   1. Emilie

    Det tok litt tid, men den kom og den er helt ekte:-) Men om du ikke stoler på det er det ok!

   2. Siggen

    Du har nok dessverre blitt lurt her ja.. Bare sjekk nettsiden til Forbrukerombudet med liste over fake nettbutikker. Disse butikkene dukker opp hele tiden, og har alle en eller annen variant av samme nettadresse. Det er ikke mulig å få tak i ekte Mulberryvesker til så lave priser som de selger her. Disse sidene kjennetegnes av ekstremt lave priser ifht originalt, og dårlig oversetting. Sjekker du hvem som har registrert denne nettsiden får du opp et kinesisk selskap som heter GUANGZHOU EHOST TECH.CO.LTD… Kineserne er vel ikke akkurat de som er kjent for å selge ekte varer….

   3. Hvis du googler nettsiden så finner du flere sider som hevder den er fake:/ https://www.scamadviser.com/check-website/mulberryveskerno.net

   4. De er IKKE ekte Emilie! Herregud, er det mulig. Har du i det hele tatt sett på nettsiden du bestilte fra? Alt der er fake, så jeg håper virkelig ikke du kastet bort for mye penger. Ta gjerne med deg vesken til Mulberrys egen butikk i Oslo og be dem se på den for deg.

   5. https://www.forbrukerombudet.no/2012/04/11042251.0

    Det ser dessverre ikke så lovende ut :/

   6. Jeg kan bare ikke dy meg her, den siden selger ikke ekte vesker! Jeg har sjekket det ut! Ingen mulberry er noengang på 80 prosent avslag.

   7. Anne Berit

    En ekte Mulberry Alexa til 1600 kroner??
    Vær du helt sikker på at den ikke er ekte, de koster over 10 000 kroner.
    Dette er en av de sidene forbrukerrådet advarer mot. Disse veskene er ikke ekte!

   8. Fotballfrue

    Mulberry Alexa Oversized koster 10.000,- i butikken deres i Oslo 🙂

  2. Du har nok dessverre anskaffet deg en falsk veske. Gikk selv i den fella for noen år siden. Virker det for godt til å være sant, er det som regel(alltid) det! Hvis du betalte meg kredittkort er det store sjanser for at du kan få tilbake pengene.

   1. Jordmor

    Var inne og så på lista til forbrukerombudet og jaggu var den lang. Mange som forsøker seg ( og dessverre mange kjøpere som lar seg lure). Var akkurat i Barcelona og da ble det besøk på Burberry på Paseo De Gracia, shoppinggaten som har alt av merkebutikker (nesten). Morsom gate å vindusshoppe i og 🙂

  3. Dessverre falsk side, Emilie. Ta den med til en butikk som selger Mulberry, og du får det bekreftet.

   Tips til neste gang du skal handle på nett:

   1) Er det for godt til å vær sant – så er det som regel ikke sant
   2) Se på nettadressen: mulberryveskerno.com – allerede her skjønner man at det er falsk. «..no.com».
   3) Pris står oppgitt i «norwey dollar» – skrivefeil og feil valuta = falsk
   4) Lite trolig at andre enn mulberry selv skal ha nettside der det bare selges mulberry
   5) Slike vesker er så og si aldri på salg!! Og hvertfall ikke på 40% og 60%!!!!

   Rapporter det til Forbrukerrådet eller noe 🙂

 10. Hei Fine deg.

  Må bare tipse den den Dale kjolne, tror den hadde vært fin til din lille i neste sommer. 🙂 Ugle knapp
  https://vivtra.blogspot.no/2013/08/shipping-fra-usa.html

  Ha en fortsatt strålende dag. 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw 😀

 11. Hei Caroline,
  så flott med tilbudet du har lagt ut:) dette har jeg virkelig ventet på og ønsket meg:)
  Jeg har 2 spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med å besvare.
  1. hvor lenge varer tilbudet?
  2. jeg skal ikke starte med å trene før i november mulig desember, står det dato i den ifra før eller er det slik at jeg skal føre på dato inn selv? med andre ord blir det bortkasta 2-3mnd om jeg kjøper den nå iforhold til dato? eller burde jeg vente.

  syper takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Du fører inn dato selv og tilbudet varer ut uken 🙂

 12. Da er treningsdagboken bestilt, supermotiverende å logge treningsøktene i en fin bok.
  Takk for at du er en fin inspiriasjon i hverdagen:-)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Gled deg 😀

   Stor klem!

 13. Takk for motivasjon og TIPS!!!! Da er den bestilt!!!

 14. Vad mysigt med äpplekaka! Ska testa ditt recept på tonfisksallad senare. Ser fram emot med! 🙂

 15. Utrolig å sprek du er altså! 🙂
  Her har mannen og jeg også kommet et stykke på vei når det gjelder trening og LCHF.
  I helgen var jeg med på KK mila og gjennomførte 10 km med løping og innimellom rask gange.
  Mannen løp i kupert terreng her om dagen 8 km uten å stanse.
  Han er så flink. Pusher meg når vi løper i sammen og passer på at det ikke blir for mye boller.
  (Må ha boller innimellom 😉 )
  Så han fortjener en belønning og da passer eplekake perfekt! 🙂

  Klem til deg for gode oppskrifter som ikke tar alt for lang tid.

  1. Fotballfrue

   Å, boller! Det er vel hveteboller og makroner som er min hang up de gangene jeg skal skeie ut, så deilig som det er 🙂 Og vel fortjent, flinke er dere!

   Stor klem!

 16. Jeg skulle ønske jeg var i like god form som deg! Er gravid selv, 16 uker, og har vært mer eller mindre sengeliggende siden uke 6. Har vært innlagt pga hyperemesis flere ganger, og kan ikke forestille meg at jeg noengang skal ha flere barn 😛 Gleder meg til den dagen jeg har så mye ekstra energi at jeg kan våge meg på trening igjen!! Forhåpentligvis om ikke så lenge:) Ha en fin dag, vakre Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Nei, så leit å høre! Skjønner godt at du føler det sånn, å være kvalm / kaste opp er virkelig noe av det verste som finnes. Men du får jo verdens vakreste og fineste premie, selv om det kanskje ikke alltid er en trøst? Ønsker deg uansett masse lykke til! Tiden går fort, bare vent og se 🙂

   Stor klem!

 17. Hei! Kan du lage en video av hvordan huset ditt er inni?
  Nå har jeg akkurat bestilte en slik treningsbok. Gleder meg til den kommer. 🙂

 18. Marita Ø

  Ser ut som du har hatt en fin start på dagen 🙂 Og oppskrift på eplekake: mmm! Ha en deilig treningsøkt! Her tror jeg det blir en dag fri i dag faktisk, hadde to harde økter tidligere denne uken, og jeg er STØL! Hehe 😀

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Ikke dårlig når det bare er onsdag 🙂 Nyt en dag uten 🙂

   Klem!

 19. Gleder meg til eplekake oppskriften! 🙂

 20. Hei fine Caroline, håper du har det bra:)

  Jeg blir så utrolig lei meg når jeg leser om deg rundt om kring på nettet og ikke minst i kommentarfeltet ditt. Måten folk føler at de har rett til å kritisere deg for hver minste ting du gjør og om hvordan du ser ut gjør meg helt matt. At det å fremme sunt kosthold og sprek livsstil er en uting er for meg uforståelig. Det finnes vel ikke noe som er bedre enn å være opptatt av god helse? Vi lever jo bare en gang så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Jeg har selv vokst opp med foreldre som har vært opptatt av sunn mat og trening og jeg er så uendelig glad for at jeg fikk en så god start på livet. Jeg forstår ikke at mennesker ikke kan unne andre lykke og at det ikke kan gå an å se at andre å ha det bra uten å reagere negativt på det. Ble så provosert da hun svenske bloggeren kritiserte bikinibildene dine og mente at unge jenter ikke hadde godt av å se de. Det er så selvmotsigende å skrive at man skal være komfortabel med egen kropp, for å i neste øyeblikk kritisere deg for den du har. For meg er du et forbilde og jeg håper at jeg en dag får muligheten til å inspirere andre slik du inspirerer meg. Du ser så utrolig flott ut, både nå og før du ble gravid. Jeg har jobbet på et helsesenter for gravide og har sett mager i alle størrelser og fasonger, og det er absolutt ingen som har fasit på hvordan en skal se ut når man bærer frem et barn. Jeg skulle ønske at alle de som føler at de må rakke ned på andre heller kan gå inn i seg selv og finne veien til egen lykke.

  Beklager denne romanen, men måtte bare få ut litt frustrasjon over dagens samfunn. Jeg skjønner bare ikke hvordan jeg på 21 år til tider kan føle meg mer moden en negative vokse mennesker rundt omkring i dette flotte landet vårt. Håper resten av svangerskapet går bra, jeg tviler ikke et eneste sekund på at du og LK kommer til å bli supre foreldre for den lille prinsessen.

  Stor klem fra meg:)

 21. Hvis du løper i skogen så kan du jo ta en liten tissepause bak en busk…

  1. Fotballfrue

   Det er noe jeg helst ikke vil mtp hygiene 🙂

   1. Sikkert rart spm, men hva gjør du da hvis du er på tur på skauen eller på fjellet og må tisse?

   2. Fotballfrue

    Ja, det var et rart spørsmål :p Er jeg på fjellet er det som regen turist-toaletter i nærheten, eller jeg er der i forbindelse med skiturer ol. og da er det aldri noe problem med toalett 🙂 Per i dag er jeg ikke i skogen i flere timer når som jeg skal føde om litt over 2 mnd. 😉

   3. Jeg heller synes ikke det er så kjekt å tisse bak en busk…..men av og til må jeg dessverre. Mannen min og meg liker å dra på telttur til fjells, og der er det ikke noe særlig turistdo, så da får buskene fungere som det. Men; jeg har alltid med intimservietter på telttur, må vaske meg etterpå.

    Sist vi var på fjelltur så blåste det skikkelig opp om natta, våknet av at regnet trommet på teltet, og jeg trodde nesten teltet skulle lette. Lå kjempelenge og grudde meg på å gå ut og tisse…….og misunte menn som kan stå oppreist uten å ta av seg buksa. Litt kjipt å huke seg ned med rumpa bar når det blåser sterk kuling og regner sidelengs!

    Apropo tissing, har et litt teit spørsmål: Etter ei treningsøkt på tredemølla så blir jeg alltid så tissetrengt i timene etterpå! Drikker jo vann under trening, men ikke så masse egentlig. Har lurt på om løping får igang et eller annet i kroppen som gjør at en tisser ekstra? Har du lagt merke til det (når du ikke er gravid da:))?

   4. Dalana

    Slapp av, det er ikkje uhygienisk 😉

   5. Fotballfrue

    Synes det er ekkelt å bare riste seg, trekke opp buksa og løpe videre, spesielt nå som jeg er gravid, det må være lov 🙂

   6. Forstår deg veldig godt Caroline:)
    Å er man riktig uheldig kan man få Uvi/urinveisinfektsjon, og det er vondt. Samt ikke bra med tanke på antibiotika og graviditet.

 22. Hva spiser du til frokost på bildet? Så utrolig godt ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tyrkisk yoghurt og cottage cheese med epler fra hagen 😀

   1. Og noen slags nøtter ser det ut som?

   2. Fotballfrue

    Valnøtter 🙂

 23. Hei, jeg har et lite spørsmål, og håper du kansje kan gjøre meg litt klokere på det. Jeg løper mye, men ønsker slankere lår, vet det ikke går ann å punktslanke, men lårene er liksom hovedmålet mitt.
  Så da lurte jeg på om det er korte og harde økter, eller lange og harde økter eller lange økter med lav intensitet som er det beste eller mest effektive for å få slankere lår? Eller er dette det samme dersom
  man forbrenner samme sum?
  Har lest så mye forskjellig, så jeg vet ikke helt hva jeg skal tro.
  Håper på svar❤

 24. Glemte de siste spørsmålene i forrige kommentar så får ta de med også, hva er da lav intensitet og hva er høy i km/t?
  Og hva vil da regnes som lang økt og hva vil regnes som kort?

  1. Fotballfrue

   Jeg er jo gravid, så for meg blir det nå naturlig å løpe saktere, dvs. med lavere intensitet i hver økt. Der jeg tidligere løp 10 km/t løper jeg kanskje 8.5-9 km/t nå 🙂 Lang økt for meg er 60-90 minutter, kort økt er 20-45 min. men dette er jo veldig individuelt 🙂

 25. LOVE your blog <3

 26. Christina

  Kan eg spørre om hvilken størrelse du har i den svarte singlet/topp fra asos?:) Tenker nemlig å bestille, men er usikker på hvordan den er i størrelsen.

 27. Michelle

  En slik bok har jeg så lyst på!! Tenkte senest på det for noen få dager siden, så tror jeg skal gå i innkjøp av en nå, så takk for tipset 😀 Gleder meg til oppskrift på eple kake, skikkelig høst kake <3

 28. Hvor langt pleide du å jogge før, siden 9km ikke var i nærheten av der du var?
  Gleder meg til å få min treningsdagbok 🙂
  Morro å kunne se fremgangen 🙂

  1. Fotballfrue

   Jogget jeg 60 minutter før, ble det som regel mellom 11 og 12 km. 🙂

 29. Christine

  Hei
  Jeg har et sp som ikke omhandler dette innleget men innlegget om LV stelleveske. Det står at dere kjøpte den i Cannes. Hvordan gjorde dere med fortolling ??

  Jeg skal til NYC (å gifte meg) i des og ønsker å kjøpe en chanel veske. undersøker litt nå da jeg leste jeg en artikkel i dg om en jente som hadde fått bot, fratatt vesken og forsøk på smuglig på rullebladet på gardermoen da hun hadde kjøpt veske og glemt å gå på rød sone. hvordan har du gjort det med dine kjøp over 6000 kr ??

  på forhånd takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er bare å gå på rødt når du ankommer Gardermoen, etter du har hentet bagasjen din og før du forlater terminalen 🙂

 30. Da er trenings boken bestilt, du gir så mye motivasjon men tenkte jeg skulle prøve en sånn dagbok for første gang!:) Blir greit å holde styr på øktene, ønsker deg en kjempe fin kveld fine Caroline:))

 31. Elisabeth

  Hei!
  Du har helt sikkert svart på dette et dusin av ganger før! Men jeg kan ikke se å finne det igjen her på bloggen.
  Hvor har du kjøpt de søte koppene dine? Jeg skal kjøpe de i julegave til svigerinna mi skjønner du!
  Selger de noe annet i tillegg til koppene? tallerker, eggeglass osv.. Tusentakk på forhånd for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er Green Gate, fåes kjøpt i div. interiørbutikker, bla. Drømmeverden 🙂

   1. Elisabeth

    Tusentakk! 🙂

 32. Linn-Therese Seljelid Vabø

  Har du oppskrift på den muslien du lagde? Min mor lagde den og jeg fant ut at jeg kunne spise den, da den ikke inneholdt mel og melk 🙂 lykke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *