Redoute Création

(adlinks) Kåpe La Redoute / Pumps Asos / Veske Guess / Bukse Jeane Blush / Topp Zara 

___________________________________________________________________________________________________________

Endelig! Nå er det vel godt over en uke siden forrige antrekkspost, så dette var gøy til tross for total mangel på inspirasjon. Jeg vet ikke, men det er noe med regnet som gjør at jeg bare vil sitte inne med en diger genser og jobbe hele dagen, det å gå ut i det hele tatt frister liksom ikke, og enda mindre frister det å faktisk kle seg for værets krefter. Likevel prøver jeg alltid å gjøre det beste ut av en rainy day, og i dag er selvsagt intet unntak. Jeg fant frem den mest knallfargede kåpen i yttertøyskapet, og så ble alt så mye bedre. I hvert fall litt.

Jeg har hatt en del å ta igjen etter helgen og gårsdagens hjemreise fra Sarpsborg, så tidligere i dag fikk jeg tømt mailinnboksen, men nå er den jammen like full igjen. Jeg har gitt meg selv forbud mot å svare på epost etter klokken 17, så nå er det stopp. Det får heller vente til i morgen, selv om det klør i fingrene etter å hamre løs på tastaturet for å svare. .

Vel, nå skal jeg løsrive meg fra dataen frem til siste innlegg i kveld, og det første på planen nå er hundebursdagskake! Så stas å gjøre noe ekstra for de firbeinte som gir oss så mye glede ♥ 

72 kommentarer

 1. Den jakken var aldeles nydelig til deg! Blåfargen passet håret ditt perfekt! Og gratulerer med (den kommende) babyen:) Har dere funnet noen navn/navn ideer?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Navnet er klart 😉

 2. Denne jakken fikk jeg i posten i dag 😀 Den er sååå fin! 😀 Gøy med yttertøy i andre farger enn sort og grått 🙂

  1. Fotballfrue

   Så stas, den er så fin! 🙂

   1. Ah, DEN fargen 😀

 3. Så utrolig nydelig du er:O Du har virkelig den berømte graviditets gløden! Stråler gjør du:) Også såååå fin med det brune håret! Du får meg virkelig til å ville prøve ut nye ting med håret mitt. Når du hadde det blonde, så kunne jeg helt ærlig ikke sett for meg at du skulle kle brunt hår så godt, men det gjorde du!! Åh, du er så fin….. Haha, skal slutte. Ha en fin kveld, da <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 🙂 Håper du tør å teste ut noe nytt, forandring fryder 🙂

   Klemmer!

 4. du er vakker!

 5. Kjempefint kåpe. Jeg et spørsmål forresten hvilken farge bruker du fra STUDIOMAKEUP Perfecting Finish Foundation ?

  1. Fotballfrue

   Beige natural 🙂

 6. Herlighet, for en kåpe. LOVE IT!

  1. Fotballfrue

   Og den er så VARM 🙂

 7. Hi Caroline!:) That shade of blue is so trendy right now and definitely suits you perfectly! Love the coat, is so refined and classy, you wear it very well and I like the choice to break it with a total black combo inside. Look too stunning, I always enjoy and adore your style!:) Baci!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much sweetie, you are always so kind 🙂

 8. vildegard

  Hva syns du om at det ble en blå regjering? Derfor du feirer med blått? 😉

  Uansett, du ser aldeles nydelig ut med den nye, lysebrune håret ditt. Hva slags brunfarge er det?`:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, faktisk ikke, men godt poeng 😉

   Her er et innlegg om hårfargen https://fotballfrue.no/2013/08/30/offisielt-brunette/ 🙂

 9. Så fin farge til deg! Gøy å se deg på Det Nye-jenta forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Så gøy at du fikk det med deg 🙂

 10. wow such a beautiful photoshoot! love the shoes!
  xx
  https://wattwewear.com/

 11. Moro å feire de firbente også, de er jo barna vår:) Er så sikker på at de skjønner at de blir feiret.
  Vil bare tipse om lavkarbo krydderkaken fra Easy living. Den står på kjøkkenbenken min og det lukter himmelsk i hele huset. Den var overraskende god, eller rettere sagt nydelig!!!! Må bare prøves;)

  1. Fotballfrue

   Åja, den er kjempegod 🙂 Og så lettvint, deilig og kjapp snacks 🙂 Du må prøve alle de andre kakemiksene også, alle er veldig gode 🙂

 12. Nydelig kåpe!

 13. HERREGUD førr en nydelig blåfarge på jakken!!! den va kjempefin. du kledd fargen veldig godt også. 🙂 e vil gjerne spør d om nåkka, korsn foundation anbefal du som hold leeeenge på å som ikke farga av på klea å sånn?:) klem fra me:)

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker studiomakeup sin perfecting finish foundation, synes den er utrolig god 🙂 Tror det er vanskelig å finne sminke som ikke smitter av i det hele tatt :/

   1. Therese

    tusen takk førr svar:) ja da e kanskje vanskelig å finn sminke som ikke smitta av… synd. kanskje e må finn da opp:D

 14. Gratulere til hunden(e) Kos dere, Så nydelige bilder av deg som vanlig. Mormor her sitter og ser fotball vet du, så har jeg kjøpt med ny undulat idag, Kikki heter han, og har allerde satt den ene foten på fingeren min. Jeg elsker dyr og barn.Klem fra meg)))

  1. Fotballfrue

   Så koselig, Astrid! Fotball på TV her også, kommer aldri utenom 😉

   Klem!

 15. Herlighet saa fint bilde nr 5 var! *stunningbeautiful*

 16. veronika

  Veldig fin kåpe, men dette antrekket lyser av mangel på inspirasjon. De pumpsene hører ikke hjemme her, får jeg en følelse av.. Og klærne blir ellers for «baggy» for en så elegant kåpe.. Bare min mening..

 17. Kjempe fin kåpe! Kunne tenkt meg en slik i rød..

 18. Lisa Mari

  Blåfargen på kåpa og det brune håret ditt gjorde seg virkelig sammen 🙂 Kjempefint!

 19. Kristine

  Hei:) hva skal man søke på i app-store for å finne fotballfrue-appen?
  Har prøvd å søke fotballfrue men den kommer ikke opp.

  1. Fotballfrue

   Så merkelig :/ Det skal holde å skrive det :/

 20. Så fin kåpe!:) Nydelig farge:) Må si at du er virkelig et stort forbilde. Jeg har ikke lest bloggen din tidligere,men jeg ble nysgjerrig da du ble gravid. Jeg venter også barn for første gang i siste halvdel av november. Vi venter også ei lita prinsesse:) Nå går det ikke en dag uten at jeg er innom bloggen din:) Lykke til med alt som skal skje fremover og takk for at du deler noe av det med oss:)

  1. Fotballfrue

   Så spennende! Masse lykke til, november er jammen ikke lenge til 🙂

 21. Nyyyyyydelige sko!

 22. Navn irene

  Herlig blå farge, fremhever ansiktet og håret ditt:) og,du er jo bare skjønn på tv(det nye -jenta) kjempeflink er du;) (må bare legge til magen din;) du viser her er baby-magen min;) herlig:)

  1. Fotballfrue

   🙂

 23. Blått er så fint til brunt hår 🙂
  Fikk helt dilla på blått, og spesielt den typen blå etter at jeg ble brunette igjen…

 24. Gud så tjusigt! Och helt rätt fotomiljö!

 25. Så utrolig fint det ble med den brunfargen, den glede du virkelig! Sikker på at jenta de kommer til å bli like vakker som deg, Caroline! Lykke til videre med svangerskapet 🙂

 26. Aleksandra

  Du så helt smashing ut i den blå kåpen, med brune håret! Jeg lurer på hvordan det er med størrelsen på lommene?

  På forhånd takk for svar! <3

 27. Du er så fin med mørkt hår og i denne kåpen ser du i tillegg ekstra smashing ut ! herlig farge og herlig dame <3 Fortsatt god uke. Klem!

 28. Michelle

  så nydelig kåpe! Den nye hårfargen kler deg skikkelig godt Caroline!! 😉 Nyt kvelden med din kjære <3 klem

 29. Så fint :)) Du kler blått! Du kler egentlig alt 😀

 30. Hei vakre Karoline!

  Helt utrolig vakker jakke, og en nydelig ny hårfarge!!:-D Jeg er selv gravid, og har i lang tid brukt å fylle litt i leppene. Er det sånn at du enda fyller restylane i leppene selv om du er gravid?

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke gjort siden februar. Restylane må vente til både graviditet og amming er over, så det blir en stund til 😉

 31. sommerfugl

  Den var fiiin! Aner du om den fins i butikk i oslo….? Gratulerer med baby i magen, ønsker deres lille familie alt godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Dessverre, La Redoute har kun nettbutikk, men det er helt problemfritt å bestille derfra 🙂

   Klemmer 🙂

 32. Du er helt ufattelig vakker med mørkt hår. Med den fargen lyser det intelligens lang vei, noe som helt sikkert svarer til virkeligheten!! Og når du så i tillegg har nettopp dén blå farge på, så…. OMG!! Lykke til videre med svangerskapet, kjempemorsomt å følge med! 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, snille deg <3

 33. Så utrolig fin kåpe, minner litt om rødhette på bilde nummer fem, hadde den bare vært i rød 😉

  Jeg så at en annen av leserne dine var veldig interessert i Tommy Hilfiger vesken
  , til inntekt for brystkreftsaken. Jeg har et eksemplar av denne, som er helt ubrukt, så bare å gi lyd 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, blåhette 😉

 34. Hei! Du er så VAKKER! <3
  Har følgt deg her i lange stunder og jeg er så glad på dine vegne over at du har det så bra! At dere har det så bra (alle 5!). Enkelte ganger tar jeg meg i å tenke, "det går ikke an å ha det SÅ bra" men hallo, hva vet jo jeg. Ingenting! Dette er en stor rose-kommentar. Jeg ville egentlig skrive en mail til deg med flere ting som jeg ikke ønsker skal komme her på bloggen, men det får bare være! Du er så kreativ med alle forbredelsene til babyjenten, du har så mange fine sko, klær og tilbehør! Ikke minst drømmemannen. Du har alt. Også ble jeg så glad over å se fargen på håret ditt den dagen jeg så innom her, den er nydelig! Alt dette sier jeg for å glede deg, for jeg blir så sjokkert over de tafatte, idiotene som sitter her ute og har så lite å gjøre.
  At deres fritid skal gå ut over deg er helt latterlig. Synes de noe negativt, hvorfor skal de bruke tiden sin på å klage på ditt liv? Haha, jeg ler faktisk av det. Håper du gjør det og, selv om jeg kan "forstå" at det er irriterende…
  Oki, dette ble langt nok.. Du virker som en fantastisk kvinne, og jeg gleder meg til å se hun lille vokse, og se babyrommet dere fikser. Åå hvor søte de små lekene på den babygymen er. Nå skal jeg stoppe, før det blir enda lengre! 😀 haha!
  Klem, Maren!

  1. Fotballfrue

   Du er vel herlig, tusen takk for så mange fine ord, Maren! Er så glad for lesere som deg 🙂 Ønsker den alt godt og en kjempefin dag <3

   Stor klem!

 35. Victoria

  Hvilken str har du i kåpen?

  1. Fotballfrue

   34 🙂

 36. Hei!
  Er den kåpa varm…? Til den prisen så tenker jeg at kvaliteten er god…? Er så lei av å kjøpe jakker der den kalde høstlufta blåser rett igjennom 🙁

  1. Fotballfrue

   Den er veldig varm 🙂

 37. Da ble jeg litt fattigere takket være deg 🙂 for den kåpa ble klikket hjem i en fart. Så flott og tusen takk for inspo.

 38. Linda Maria

  Wow! Den fargen kledde du godt 🙂 Jeg trodde med en gang det var bilde av hertuginne Kate! Du ble plutselig litt lik henne med de lange mørke lokkene. Du stråler! Jeg har ikke sett deg se bedre ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 39. Kåpa var fin, men passet ikke så veldig med de skoene. Barføtter og vinterkåpe.

  1. Fotballfrue

   Det er jo ikke vinter 🙂

  2. Er enig at det ikke passa med vinterkåpe og sandaler. Så litt rart ut. Hadde vært mye finere med noen lekre skoletter 🙂

 40. Wow, den blåfargen kledde deg utrolig godt! For ikke å snakke om hårfargen – du ser helt fantastisk ut 🙂
  Ha en finfin dag kjære deg! 🙂

 41. Åhh. Den kåpa var bare elsk!

 42. Kan du ikke legge ut en video hvor vi ser deg gå i skoene du bruker? 🙂

 43. Jeg så deg på Herkules samme dagen som du hadde disse klærne 🙂 hihi

 44. Pernille

  Håret ditt er helt nydelig, og den blå fargen! Nå ble jeg inspirert:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *