Godt i gang med siste trimester

God morgen  Tirsdag allerede, dagene går så fort, noe jeg selvfølgelig bare er glad for ettersom jeg nå allerede er godt i gang med tredje og siste trimester i svangerskapet. I dag viser appen min fra babyverden 28 uker+5 dager, en liten krabat på 1.1 kilo og full lengde 33.5 centimeter. Ja, visst begynner hun å bli stor, det er jo nå hun virkelig vokser og allerede til uken bikker vekten nesten 1.4 kilo. Nå går det fort og det er både skremmende, spennende og usannsynlig på en gang. Det å gå gravid setter virkelig følelsene i sving. Jeg tror ikke ord kan beskrive hva vi føler, eller hvor mye vi gleder oss til å bli foreldre.

Noen av dere er litt nysgjerrige på hvordan det går med svangerskapet, så jeg kan jo ta en kjapp oppsummering om tilstand per i dag.

___________________________________________________________________________________________________________

Svangerskapet så langt: 

Jeg har rett og slett vært utrolig heldig. Jeg føler meg som før, og glemmer til tider at jeg faktisk bærer på et ekstra liv. Den eneste forskjellen er at jeg får vondt øverst i ryggen om jeg sitter for lenge i samme stilling på den dårlige kjøkkenstolen vår, det samme gjelder om jeg står i samme stilling for lenge, dette er litt belastende for korsryggen min ettersom jeg er såpass svai. Så kan jeg kjenne at stress fungerer helt annerledes på meg nå enn før. Kroppen vet å si ifra, så de dagenene den synes at jeg gjør for mye, tenker for mye og stresser for mye, lar den meg få vite det ved å gi beskjed om at jeg må puste, roe ned og ta en time-out når kvelden kommer. Dette kjenner jeg ved at jeg får såkalte kynnere og ligamentsmerter, men heldigvis har dette minsket ettersom jeg har blitt flinkere til å roe litt ned på tempo, prøve å ta ting litt som det kommer. Jeg prøver så godt jeg kan 😉 En annen ting å sette fingeren på er halsbrann, dette kommer i ny og ne, men er helt levbart, bare veldig, veldig ubehagelig. Ellers er det ingenting å sette fingeren på *bankibordet*

Magen varierer litt i størrelse fra morgen til kveld, og nå for tiden er den større på kvelden etter middag enn på dagtid som nå. I tillegg avhenger det litt av hvordan hun ligger, noen ganger ser den mye spissere og rarere ut fordi hun ligger med rumpa ut for eksempel. Hva jeg har på meg er også med på å enten fremheve eller skjule.

Sykkelferien i helgen gikk knirkefritt, så til tross for x-antall toalettpauser var selv foreldrene mine imponert, de glemmer nesten graviditeten de også, jeg er jo like energisk som alltid. Jeg trener fortsatt rundt 5 ganger i uken, bare med lavere intensitet samt kortere løpeøkter. Formen er med andre ord veldig bra, og jeg setter stor så pris på at jeg er så heldig. Hvem vet, neste svangerskap kan vise seg å bli totalt motsatt, man kan ikke forberede seg på noe og ingen svangerskap er like. Uansett føler jeg meg som verdens heldigste kvinne som får lov til å bære frem et liv, noe så fantatsisk! Vi kvinner er priviligerte, og jeg skulle ønske jeg kunne beskrive for Lars-Kristian hvordan det føles. Bare det å venne seg til sparkene hennes og virkelig føle at hun ER der. Det er helt ubeskrivelig.

Til dere som vil lese mer om svangerskapet hittil, har jeg opprettet en kategori som heter noe så enklet som graviditeten, den finner du her. Her er også et innlegg om den første tiden, hvordan jeg fant de ut og litt andre spørsmå rundt dette. Jeg venter fortsatt på dette med cravings forresten! Ser ikke ut til at jeg skal rammes av noe sånt. Like greit 🙂

Her i huset har forresten Hugogutt bursdag i dag! Ronaldo fyller om nøyaktig en uke, men de feirer jo alltid sammen, så i kveld blir det hundekake og bursdagsang for ferske 7- og 8-åringer *hehe*

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere har en fin tirsdag, vi sees etterpå ♥ 

132 kommentarer

 1. Ååå, du er søt 🙂 Sånn mage har jeg når jeg er stappmett lissom 😛 Heldig er du! Håper jeg ser like smekker ut den dagen jeg blir gravid!

 2. Christine

  Så utrolig bra at du er i så god form, og slipper mye av det mange må slite med under et svangerskap. Håper jeg kan være like heldig når min tid kommer 🙂 Du stråler, og kommer til å bli en superflink, sprek mamma 🙂

 3. Du verden

  Såå søt bilde av deg Caroline 😀
  Det med halsbrann kommer av hårproduksjon til hu lille… det er nå håret begynner å vokse ut (hodet :P)
  For å hindre halsbrann har jeg et kjærringsråd til deg, nemlig å spise grønn(e) eple(r).
  Håper hundene storkoser seg i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, det sa mamma også! Så hun mente på at vi kom til å få en baby med masse, masse hår 😉

   1. Sure oppstøt skyldes blant annet at muskelen i nedre del av spiserøret, det vil si den muskelen som skal hindre maten i å støtes tilbake, blir slappere. Dette skjer som følge av endringer i hormonbalansen – blant annet økt produksjon av hormonet progesteron. Progesteron kan bidra til at musklene i tarmene blir slappere og arbeider tregere. Magesekken tømmer seg derfor langsommere. Sure oppstøt oppstår også ved at magesekken skyves oppover av den voksende livmoren. Ta Gaviscon enten flytende eller tyggetabl. Helt Trygg for gravide, kjøpes reseptfri på apotek 😀

   2. 10 poeng til Mina for riktig forklaring, i stedet for en vandrehistorie om hårvekst 😉

   3. Sigrid

    Det Mina sier stemmer 🙂 Jeg vil i midlertidig anbefale Galieve – fungerer på akkurat samme måte som Gaviscon), men smaken er mye bedre (mint)! Dessuten skummer den mindre i munnen og det er en stor fordel! Lykke til, Caroline 🙂

   4. Chabbi

    Skulle den vandrehistorien om hårvekst vært sann, så skulle mini kommet ut med hår ned til anklene 🙂 for jeg hadde døgnlig halsbrann fra uke 15. Pepsi duo fungerte greit 🙂 og å ikke stresse, unngikk sterk krydret mat, fet mat, brus. Spiste masse fiberrik mat som hjalp godt på, kokte gulrøtter kan lindre godt.

   5. Hehe, ja jeg har født to helt skalla unger, og har hatt halsbrann begge gangene 😀 lykke til videre! Og du? Rå gulrot funket veldig på min halsbrann faktisk. Lykke til videre med svangerskapet!

   6. Enig 🙂

   7. Oj,,, det visste jeg ikke! Så moro! (Ikke at du har halsbrann alså) Jeg sliter også med det,, og mamma, spesielt, er veldig spent på om gutten vår får mye hår eller ikke. Ettersom at jeg var så å si hårløs frem til jeg var 2-3 år, og kjæresten min kom ut med masse hår! Heheh,,,, spennende!

 4. Tenk å se så fab ut som du gjør! Fineste lille gravidmagen! Nå er det ikke så lenge igjen, gleder meg på deres vegne ! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 5. Så vakkert! Syns det er så kjekt å titte innom bloggen din, for du er så positiv og inspirerende:) Lykke til med siste del av svangerskap

 6. For et nydelig innlegg 🙂 Smilte stort sett gjennom hele. Du ser fantastisk ut med tanke på hvor langt du er på vei – det er jo bare et stort pluss at du kan holde på som før. Trening er jo bare bra og sunt, og hva er vel bedre enn å kunne gjøre det mens en går gravid.

  Gratulerer masse til H&R. Min lille pelsdott skal feires om hele 6 dager, så det blir stas <3 Ha en topp dag.

  1. Fotballfrue

   Det er så stas å feire de små 😀 De blir jo så glad! Håper bare de forstår hva som foregår 😉

   Klem!

 7. Å, det er berre så givande og spennande å følgja deg på denne reisa, Caroline! <3 du er så full av kjærleik, reflektert, voksen og fiiiiin! Eg blir så enormt verpesjuk sjølv, hehe… 😉 Du ser jo óg heilt nydeleg ut! Håpar sistre trimester behandlar deg og ugla like bra som dei foregåande! 🙂 klem

 8. Du ser så fantastisk bra ut! Virkelig en motivasjon for å holde seg i form, altså, det skal du ha! SLiter litt med en lei skade i hofta nå, men jeg satser på at jeg snart er tilbake på mølla *krysser fingrene hardt hardt hardt*
  Du glemte forresten å nevne frontpartiet ditt – HOLY MOLY, for noen pupper du har (hvis det er lov å si, haha?). Men det er jo egentlig bare positivt 😀

  Ønsker deg en fin dag, Caroline <3

 9. Anbjørg

  Du ser helt fantastisk ut :), og så bra at du trener! Jeg trente 4 ganger i uka (siste økt dagen før fødsel) og jeg hadde en kjempe greit og rask fødsel ;)!
  Apropo vondt øverst i ryggen, der kjenne jeg meg igjen, og det blir bare verre!! Husker jeg satt en del i bil 2 dager før fødsel, og det var såååå vondt i øvre del av ryggen, ingen stillinger var gode og jeg lå nesten på magen feil vei i setet til slutt :p!
  Lykke til med siste trimester! Du har så uendelig mye å se frem til 🙂

 10. hei..har et spørsmål ang kyllingsalaten din:) du bruker bare fetaosten? ikke olja som den ligger i? og er den så god at jeg kan servere den til sultne og kresne klubbdamer?:))

  1. Fotballfrue

   Bare fetaosten, ja 🙂 Og ja, det kan du så absolutt!

 11. Dear Caroline,

  I am reader of your blog and I am in The Netherlands. Your beauty, style, lovely decorated home and beautiful things that you capture by photographs really please my eyes and has made me hooked on to your blog 😉
  It is lovely to follow your pregnancy story as well. Did I understand that you are in your last trimester now?
  If yes, I can not believe how small and delicate looking you are still, lucky woman 😉
  I think my belly was in that size already week 15 😀 but that just means that getting back to shape was very time-consuming after pregnancy…
  All in all, I just wanted to say that you look very beautiful and you totally glow the motherhood in your face 🙂
  All the best for the last months of pregnancy to you and your family <3
  Hugs from Holland!

 12. Er så spennende å følge med på livet ditt nå, gleder meg kjempe mye til den nydelige blir født! Håper du får en fin dag 🙂

 13. Frida Isaksen

  Gleder meg til å høre navnet til lille ugla!!! 🙂

 14. Så flott du ser ut:) Og ikke bare er du heldig der, men også ang. hele utseendet, jobb, inntekt, familiesituasjon, ja generelt hele livet er du veldig heldig med:) Det virker som du sjeldent eller aldri møter motgang, eller noe negativt i din hverdag. Skulle ønske jeg også kunne ha en snev av din lykke og velstand, om ikke bare for en dag..:) Lykke til videre også.

  1. Husk at dette er en blogg, Ida, hvor Caroline sikkert ikke har lyst til å dele alle de vonde øyeblikkene i livet sitt. Ikke det at jeg mener at hun nødvendigvis har mange av de, eller ofte – men alle har opp- og nedturer i livet sitt uansett. Forskjellen blir det at ikke alle velger å dele det alle personligste som familiekrangel, dilemmaer, kjiipe dager eller vonde øyeblikk i livet med alle og enhver på sosiale medier 🙂

 15. Det er egentlig et stort mirakel at det kan bli et lite nytt liv i en kvinnemage 🙂
  Tiden går fort, så nyt det så godt du kan 🙂

 16. Herlighet som tiden flyr! Nå er du jo snart ferdig allerede;) hihi. Du ser kjempegodt ut! Nydelig magehus <3 Jeg har egentlig akkurat de samme "plagene" som deg. Halsbrann, og litt ryggsmerter hvis jeg sitter/står i spesielle stillinger lenge. Ellers kan jeg også fort nesten glemme at jeg bærer et liv. Veldig godt å ikke være i dårlig form:)

  Kjenner meg så igjen i det du skriver med forventninger og tanker om å bli foreldre for første gang. Og faktisk har både jeg og pappaen de tankene og følelsene denne gangen også. Det er like spennende når man venter nummer to! Men nå dreier tankene litt mer om fødselen blir den samme, om lillebror er lik storebror, og hvordan storebror reagerer på familietilskuddet 🙂

  Dere har så mye fint i vente, og den siste innspurten mot fødsel nå går så fort. Plutselig har du henne i armene for første gang <3

  1. Fotballfrue

   Og det betyr at du er ferdig snart også 🙂 Utrolig spennende 🙂 Så deilig å høre at du heller ikke opplever noen særlige plager, deilig at kvalmen har gitt seg 🙂 Tusen takk for at du er du, og for at du alltid sprer så mye fint her inne, det setter jeg stor pris på! Du skulle blogget ennå, var så kjekt å følge med, men jeg forstår deg også veldig godt <3

   Så deilig å høre at tankene og følelsene også er de samme med nummer 2! Kan tenke meg det er minst like spennende 🙂

   Stor klem!

 17. Du ser helt fantastisk ut! Ønsker deg en fortsatt fin dag, og gratulerer så mye til Hugo. 🙂

 18. Cathrine

  Jeg er selv gravid og da synes jeg det er så spennende å høre hvordan andre opplever ting! Kjempe spennende å følge med på bloggen din!!

 19. Fantastisk 😀

 20. Å DET ER SÅ GØY, det blir tredje året jeg leser bursdags innlegg med hunde kake, Det morsomme er at det er det første innlegget jeg leste fra deg Caroline. Og det innleget som jeg husker best er ett antrekks innlegg, hvor du har på en marine blå stripet topp ( sailor style) brune ankelstøvletter , krøller i håret og smale bukser 🙂 Den ultimate klassiske looken i mine øyner 🙂 Måtte bare få si det 🙂 Fulgt med så lenge og jeg kan måle det i bursdags innlegg 🙂 haha

  Jeg er ikke noe i nærheten av deg hverken i livs stil, fasong, eller noe, men jeg elsker deg og bloggen din 🙂

  Klem 🙂

  PS. Det va e som fikk låne bildet ditt av de når du holdt en greengate kopp med fransk manikyr for lenge siden til min egen blogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så stas! Utrolig koselig at du fortsatt følger med 🙂

   Stor klem!

 21. Pauline

  Hva lager man en hundekake av? :)<3

 22. Jeg skjønner ikke at det går an å ha så liten mage når du er gravid. Er helt utrolig. Du er jo fortsatt supertynn. Men ja, det varierer jo fra person til person.

 23. fin er du 🙂 klem H

 24. Gerd Jorun

  Har du sett dukkevognene vil Silver Cross? De er sååå nydelige 😀
  https://www.silvercrossbaby.com/Toys/dolls-prams/

  1. Fotballfrue

   Helskjønne 🙂

 25. Hei!

  Etter jeg ble gravid selv (er i uke 22 nå) så begynte jeg og lese bloggen din. Nå følger jeg den vær dag. Jeg følger bloggen din fordi den er behagelig og ikke for overpyntet å du kommer med flotte mattips og jeg liker måten du skriver på.

  Jeg er veldig treningsglad selv, men etter graviditetet er jeg blitt lenket til sofaen eller sengen. Er en av de 0,5 % av de gravide som har fått hyperemesis gravidarum. Utrolig tøft og urettferdig.. MEN premien kommer i januar. Veldig kjipt og ikke ha noen gleder enda.. Men det kommer nok 😉 Masse lykke til vidre i din graviditet 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig at du liker bloggen min 🙂 Veldig lei for å høre at du er en av dem med hyperemesis, har lest litt om det i forkant av graviditeten, og det må virkelig være frustrerende. Det vil gi seg og du vil få en fantastisk premie! Hold ut <3

   Stor klem 🙂

 26. Det er så koselig å følge deg, og å lese om graviditeten din 🙂 Du ser helt
  fantastisk ut! Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 27. Det er så gøy at du vil dele slike saker på bloggen din. Men jeg lurer på hvordan det går med/blir av magemusklene under et svangerskap når magen vokser. Legger de seg på sidene? Kommer de tilbake når babyen er født? regner med at du vet noe om det iom at du hadde så bra magemuskler for svangerskapet;) håper på svar;)

  1. Fotballfrue

   De legger seg på sidene og kommer tilbake 🙂 Noen kan oppleve å ha delte magemuskler for alltid, men det er ikke så ofte det skjer 🙂

   1. Uæ, delte magemuskler hørtes skummelt ut! Gjør det vondt? Haha, jeg har null peiling på graviditet. Du ser forresten veldig fin ut, Caroline!

   2. Fotballfrue

    Haha, du kjenner ingenting 😉

 28. Kjempefin mage 🙂 <3
  Jeg sitter her med tårer i øynene når jeg leser det du skriver,husker når jeg gikk gravid!:) Så blir så rørt!:)
  Gled dere til nurket kommer til verden,men nyt også den siste tiden av graviditeten…den går så fort!:)
  Ha en fin dag <3

  1. Fotballfrue

   <3

 29. var är bebisen? jag är i vecka 30 och min mage är gigantisk. jag var även som du väldigt smal innan graviditeten. vägde 47kg. min mage var större än din redan runt vecka 12.

 30. Så hærlig blogg du har! Drømmer meg bort. For meg har du drømmelivet:-) Lykke til videre med graviditeten!:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du!

 31. Utrolig heldig? Du har jo knapt opplevd å være gravid. Å gå å bære på et lite foster de første månedene klarer jo alle. Typisk førstegangsfødende. Det er jo nå og på slutten plagene ofte begynner, Caroline. Og magen blir jo ikke tung å bære før babyen faktisk veier sitt. Good luck.

  1. Folk har forskjellige svangerskap. skulle gjerne vært like heldig som denne fruen. kvalme, trøtthet og verk i rygg og bekken omtrent fra starten er ikke like gøy! Noen har plager i starten, noen får aldri plager og noen får mye plager i slutten, noe man får høre fra man tenker på å bli gravid er jo : alle svangerskap er individuelle.

  2. Jeg skjønner virkelig ikke poenget med å legge igjen slike kommentarer. Dette fortjener du virkelig ikke, Caroline.
   Det samme gjelder forsåvidt alle som fortsatt kommenterer magestørrelsen din i negative ordelag.

   Hva i all verden er det folk ønsker å oppnå? Og har du som la igjen denne kommentaren tenkt på alle dem som har mistet fosteret i løpet av de første månedene? Hvordan tror du det er for dem å lese kommentaren din?

   Jeg kan forstå at folk bærer på aggresjon, misunnelse, sorg eller hva det måtte være, og tar det ut her. Skriv gjerne en krass kommentar og få det ut-bare drit i å trykke på «send kommentar»-knappen. Det er i hvert fall mitt råd.

   Caroline: Du stråler! Hev deg over dem som ikke vil deg vel, og ta vare på deg selv.

   1. Fotballfrue

    Du er alltid så god, tusen takk <3

  3. Hvor får folk alt det ekle i seg fra?

  4. Lurer litt på om du vet hva du snakker om? Å BÆRE et foster/barn er jo ikke det tyngste med svangerskapet. Det er det «bivirkningene» av graviditeten som er: evt. kvalme, tretthet, hovne bein, bekkenløsning, vektøktning og hormonsvingninger. Når Caroline har sluppet billig unna dette så langt, er det ikke særlig stor grunn til å grue seg for sist del av svangerskapet. MEN: veldig hyggelig at du kommer her og er positiv, anonym – GOOD LUCK til deg også!!

   1. Ja, for alle håper jo på å få alle plagene.Sånn bare for å kunne skryte av å virkelig å følt seg ordentlig gravid!
    Håper jeg får minst mulig plager selv, vist jeg blir gravid noen gang. Ikke noe er jo bedre enn det 🙂
    Synes du ser fantastisk ut Caroline 🙂 Å magen din er kjempe fin 🙂
    Kjenner fler som har fått påpekt at de har så små mager. Å at de synes det er sårende. Men jeg sier til deg som det: At de ser fantastiske ut akkurat som de er, og at de er heldige som slipper en kjempe stor og tung mage. Å kan være mer aktive i svangerskape sitt mye pga det 🙂

   2. Håper du leste kommentaren min skikkelig Anett, og så at den var til støtte for Caroline – og et motsvar til anonym som mente Caroline knapt visste hva det ville si å være gravid

   3. Leste komentaren din godt Bente… Å likte den veldig godt:)
    Er helt enig med deg i det du skriver…
    Komentaren min var ment til anonym, men havnet litt feil…

   4. Det var ment til anonym Bente 🙂
    Er helt enig med deg!
    Bivirkningene vil jo alle gledelig slippe…

   5. Denne kommentaren til anonym MÅ jeg bare kommentere!!!! Jeg har født tre barn på 3 1/2 og er nå gravid med nr. 4. Jeg er IKKE enig i at det er på slutten det blir tyngst å være gravid!!! For meg har alltid uke 8-12 vært mest slitsomt fordi jeg har vært så utrolig trøtt. Jeg har aldri følt at jeg har blitt enormt stor eller tung. Jeg har fått tre barn på 3-3,5 kg så de har vært så store som de skal være. Jeg har trent igjennom alle svangerskapene mine, helt fram til den dagen jeg har født.

    Ja du har nok vært litt heldig med at formen din er så god. Men det er også fordi du mest sannsynig alltid har tatt vare på deg selv og har trent. Det at du nå trener og spiser sunt bidrar også mye til at formen din er så god som den er. Dette er din fortjeneste og det har du lov til å være stolt av!! Du er råflink:)

    Graviditet er ikke en sykdom, og ikke en grunn til å legge på seg 25-30 kg. Ja noen er skikkelig uheldige med bekkenet sitt, formen sin osv, men for veldig mange så handler dette å faktisk klare å ta vare på seg selv. Jeg mener ikke at alle skal klare å trene, spise sunt osv, men da skal man også være stille og ikke komme med spydige kommentarer når en person, som Caroline, er så flink som hun er.

    Det er ingen grunn i verden til at dette på noen tidspunkt skal bli tungt for deg. Ja, det kan bli det, men da vil nok du med din positive holdning fikse det veldig greit. Som sagt, jeg følte meg aldri tung, og jeg koste meg med alle mine svangerskap, som jeg også gjør nå.

    Så tren så mye du orker, lytt til kroppen og spis det du føler for. Kos deg med magen, stor eller liten. Prinsessn blir nok perfekt uansett:)

  5. eh folk flest ser sånn ut før de er gravide selvsagt er det ingen plager da iallfall mye mindre. og med hennes vekt nå tviler jeg det blir plager senere heller.. hun går ikke plutselig opp 15 kg. og om så hadde hun sikkert holdt ut to månender når andre holder ut 7-8 med være svære-og de prob det medfølger.lov være heldig hun har trossalt vært heldig i forhold til de fleste for med større mage kommer ofte større plager.og nå har hun bare i meste fall 11 uker igjen .

  6. Jeg syns de siste 10-12 ukene var de beste ila hele svangerskapet, men igjen er alle forskjellig! Uansett unødvendig å si at hun knapt har opplevd å være gravid når hun faktisk har gjennomgått nesten 75% av svangerskapet!

 32. Kristin

  Du ser så flott ut med den lille magen 😀
  Du kler å gå gravid!
  Har dere begynt å tenke på vogn, eller har dere kanskje allerede kjøpt den?
  Veldig nysgjerrig på hvilken vogn dere velger 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har allerede kjøpt den, når den kommer hit skal jeg dele 🙂

   Klem!

   1. Hanne Panne

    Emmaljunga Mondial i Vanilla, samme som meg ofc..

 33. Åh, så nydelig du (dere;) er!! Lykke til siste trimester!!

 34. Marianne

  Hei! 🙂

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om lavkarbo-mat som er grei å ha med seg, feks på skolen? Vi studenter trenger ofte å ha med oss matpakke på lange skoledager.
  Har selv cøliaki, og kan derfor spise det aller meste av de oppskriftene du legger ut 🙂

  Du ser forresten utrolig bra ut, er virkelig misunnelig!

  <3

 35. Fina! Og du, liker den nye haarfargen din, den kler du! Jeg har vaert blond i aarevis og vet ikke om jeg klarer aa gaa tilbake til aa prove morkt igjen! Ha en deilig uke!! 🙂 Klem

 36. Du ser helt fantastisk ut! Veldig spennende å lese så mye om graviditeten din 🙂 Takk for at du deler.
  Dere kommer til å få den fineste lille babyen. Jeg blir så rørt av det du skriver på en så nydelig måte. Gleder meg til jeg også kan gå gravid, men forhåpentligvis blir det om noen år da jeg er ferdig med studiene.
  Ønsker deg en fantastisk tirsdagskveld 🙂

 37. Du ser fantastisk ut! Lykke til videre med graviditeten 🙂 Og hurra for hundene, hihi!

 38. pernille

  Halsbrann var en av de få plagene jeg slet med i mitt svangerskap. For meg hjalp det mye å drikke melk samt tyggetabletter fra spoteket, gavison tror jeg de heter:)

 39. Cathrine

  Du ser nydelig ut og kjekt å høre at du har det så fint! Bare nyt siste tiden, plutselig så har du henne i armene dine <3 jeg har en gutt på 3 måneder og kan med hånden på hjerte si at du har en fantastisk, herlig, skremmende, frustrerende, utfordrende og vakker tid i møte! Jeg var også plaget masse med halsbrann og når lillegutt var født så sa de at det kunne komme av alt håret han hadde. Så kanskje lille Prinsessen deres får masse hår 🙂

  Masse lykke til med innspurten – å bli mamma er fantastisk <3

 40. Jeanette

  kjempefin mage på deg! Håper resten av svangerskapet også går bra 😉

 41. Eplemos

  Jeg må bare få kommentere hvor godt du ser ut 🙂 Det er deilig å kunne være aktiv i svangerskapet! Det var jeg også med nummer en, og han tok ingen skade av det (til tross for alle advarsler du får om at trening er så skummelt). Måtte bare skrive i dag, for nå er du like langt på vei som jeg var da nummer to blei født 🙂 Hun veide 1,1 kg, så det stemmer visst bra med babyverden-appen 😉
  Lykke til videre både før og etter (og under!) fødselen!

 42. Nå har du vokst mye og ser du nærmer deg 6 1/2 mnd. Lykke til videre!

 43. Hei på deg!

  Så godt å høre at graviditeten er «snill» med deg! Man bør ikke unnskylde seg for at ting går superbra! Det å bære frem et barn er veldig spesielt, så nyt tiden. Jeg hadde også et fint svangerskap (iallefall etter de 3 første mnd;) men jeg kunne nesten ikke vente til han kom ut, følte jeg hadde for liten kontroll når han var inni der. Elsket hvert et spark!! Kjøpte meg egen doppler og alt…hehe..er nok litt roligere med Nr.2!;)
  Du har forresten en flott liten mage…og med tanke på utgangspunktet så er den ikke egentlig så liten tror jeg? For du var jo veldig smal og fin før du ble gravid så jeg ser stor forskjell! 🙂

  Ta vare på deg selv og lille knøttet!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, den er faktisk ikke så liten kontra før. Magen min gikk jo heller innover nesten, så forskjellen er faktisk veldig stor 🙂 Kjenner meg så igjen med sparkene, det er så koselig!

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer!

 44. Kathrine

  Åh, blir helt sentimental når jeg leser om gravidteten din, og spesielt nå som det nærmer seg så mye! Fikk selv en sønn i april og mens jeg gikk gravid lurte jeg fælt på hvordan det ville bli å endelig møte han. UBESKRIVELIG FANTASTISK! Det går faktisk ikke an å beskrive følelsene som bruser gjennom kroppen når den lille kommer på brystet! Et vakkert lite uskyldig menneske skapt med kjærlighet <3 Du må bare GLEDE deg!!! Lykke til videre <3

  1. Fotballfrue

   Å, jeg klarer ikke engang forestille meg den gleden <3

  2. Tutremor

   Å jeg ble veeeeeeldig sentimental av denne kommentaren! :p
   Jeg fikk selv en liten gutt for 3 mnd siden, så jeg gjenopplevde virkelig fødselen og alle følelsene rundt den når jeg leste kommentaren fra Kathrine:-)
   Du ser virkelig flott ut,og jeg ønsker dere lykke til i innspurten!
   Svangerskap og fødsel er fantastiskt!

 45. Hei, Caroline! Først vil jeg gratulerer for å hatt en utrolig fin svangerskap hittil!

  Jeg lurer på hvordan skjørtet du hadde på deg i «A romantic view» er i størrelsen? Den har gått ned til 2/3 i prisen nå og jeg vil klikke skjørtet både i svart og nude hjem. Jeg bruker som regel str. 38/40 i bukser.

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Jeg vil si den er normal i strl. 🙂 Så om du er en M kan du fint bruke det 🙂 Skjørtet skal jo sitte ganske høyt i livet 🙂

 46. For en deilig følelse det må være at alt går som det skal – og du ser flott ut! Skjønner ikke hvordan folk kan kritisere deg for liten mage… Du sier du ikke har fått noen cravings, men det jeg lurer på er om du har fått avsmak på noe? En venninne av meg klarte ikke spise tacokjøttdeig, eller drikke cola..og det syntes jeg var litt interessant! Lykke til videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke det heller :p Men jeg hadde jo skikkelig avsmak på kaffe de første 10 ukene 😉 Det var så rart, jeg som elsker kaffe. Jeg bare taklet verken lukten eller synet omrent :p

   1. Dorthea

    Vi er seks søsken og pappa pleier å sei at han alltid kunne merke når mamma hadde blitt gravid igjen (nesten før ho visste det sjøl) fordi ho plutselig ikkje likte kaffi lenger :-p

 47. Ellen H

  Jeg hadde mye halsbrann under mitt første svangerskap, prøvde gaviscon fra apoteket, men kastet faktisk opp av det. Fant etterhvert ut at lovehearts faktisk fungerer. Pleide å ta en sent på kvelden når halsbrannen var på topp. Håper formen din holder seg 😉

 48. Nå ser man godt den fine gravidmagen din! 🙂 Svangerskapet ditt høres akkurat ut som mitt.. Jeg er overbevist om at mitt neste kommer til å bli grusomt! Jeg fikk en cravings på melk og tyrkisk pepper i uke 30, drakk faktisk 2 liter melk om dagen.. Tyrkisk pepper måtte jeg kutte ut, fikk halsbrann av det. Men hadde bare litt sure oppstøt siste uken, krysser fingrene for at du også slipper det! 🙂

 49. Vakker du er! Veldig gøy å lese om graviditeten din 🙂 Selv står jeg midt oppi et samlivsbrudd etter over tre år sammen. Utrolig vanskelig tid, men også riktig håper jeg.. Uansett, vil bare fortelle at jeg setter stor pris på å koble av med bloggen din! <3 Gleder meg til jeg en gang (forhåpentligvis) opplever å bli gravid 🙂

  1. Fotballfrue

   Så leit å høre, sender deg en stor klem og minner deg på at det er utrolig hva man kommer seg gjennom <3

 50. Ranveig

  Gaviscon tyggetablett er ikke farlig for gravide og smaker lovehearts;) så blir det for ille anbefaler jeg det:)

 51. Så flott du er, Caroline! Virkelig! Jeg er 8+2 i dag og har (bankibordet) vært i god form til nå 🙂 Bortsett fra trøttheten, gurimalla! Håper at energien snart kommer tilbake, hadde vært deilig med litt energi til annet enn bare jobb 🙂 Er så hyggelig å følge bloggen din, ønsker deg alt godt i tredje trimester 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Kjenner til trøtteheten, hos meg ga det seg etter uke 9-10, så det blir bedre 🙂

   Klemmer!

 52. synnøve

  Åhh, blir så glad. Du stråler<3<3 Vakkert!

  Her er vi 33+4dager , og føler selv at jeg stråler svært lite:P:) hehe Men men….Gleder oss enormt nå!:)
  På fredag når vi var til kontroll ble jeg sykemeldt helt…Rart å tenke på at jeg ikke skal jobbe på syyyykt syyykt lenge…Da jeg skal være hjemme frem til han er 2år:) tihi

  Får hjemlengsel når jeg leser sarpsborg,til tross for jeg er fra nabobyen :P:)
  Kose deg med dine !:)

  1. Fotballfrue

   Sikker på du stråler som bare det! Du er heldig som snart er ferdig, gleder meg til jeg er såpass langt 😉 Masse lykke til på veien videre <3

   Stor klem!

 53. Uff, føler med deg når det gjelder halsbrannen. Er ikke gravid selv, men har slitt med halsbrann fra jeg var liten jente, og absolutt ikke noe hjelper! Drikker jeg et stort glass med melk, hjelper det i en times tid, men så er halsbrannen tilbake. Heldigvis har du et veldig fint svangerskap hittil, håper det varer helt til den store dagen kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er så kjedelig, spesielt når det dukker opp under treningen, ugh :O Melkeprodukter hjelper, det er jeg helt enig i 🙂 Men ikke varig, nei :/

   Stor klem!

 54. Det er så gøy at du vil dele litt av svangerskapet ditt med oss lesere! 🙂 Hyggelig å lese at alt har gått så knirkefritt! Det er ikke så lenge siden jeg selv gikk gravid, og jeg får sånne koselige flashbacks fra min egen opplevelse ved å lese dine erfaringer.
  På mange måter hadde vi et nokså likt svangerskap, ser jeg. 😉
  Jeg var også i veldig god form under hele graviditeten (litt sliten i starten). Ble etterhvert som ukene gikk litt sliten i øvre del av ryggen og i korsrygg (jeg er også nokså svai). Pjokken vår lå nokså høyt oppe, så i slutten kunne jeg nesten ikke sitte normalt uten å få gnagsår i ribbeina! 😉 Også den halsbrannen ja… 😉

  Kos dere som vordrene foreldre! Tiden går så alt for fort!!
  (Og gi hundene en nuss på bursdagen deres!)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Uff da, men godt det ikke var noen verre plager enn det 🙂

   Stor klem!

 55. Kjempefint bilde av deg! Jeg syntes det har vært så utrolig gøy å følge deg nå mens du har vært gravid. Du virker så positiv og jordnær. Jeg syntes også at du håndterer spørsmål, støtte og «bedrevitere» om graviditeten utrolig bra. Jeg kjenner jeg blir helt matt av å lese om alle de gangene du har måtte «forsvare» størrelse på mage og valg av diverse innkjøp. Jeg syntes uansett du er nydelig. Selvfølgelig er ikke alle like «heldige» under svangerskapet. Men det er uansett inspirerende og vakkert (ja, for gravide er jo utrolig vakre uansett form og størrelse) å se hvor mye energi, utstråling og godt humør du klarer å spre gjennom tekst og bilder. Jeg gleder meg til å følge deg videre nå frem mot graviditeten og ikke minst når den lille kommer til verden. Tusen takk for en kjemepefin blogg. Den er hos meg, og som sikkert maaaange andre, blitt ett fast innslag i hverdagen 🙂 Gode klemmer fra Ida

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, og jeg er helt enig med deg! Alle gravide er veldig fine på hver sin måte, vi bærer jo på et mirakel og det er så fint <3

   Stor klem!

 56. Så koselig å lese om graviditeten! Men du står jo vridd slik at man ikke får sett magen ordentlig da 🙁 Synes gravide mager er noe av det vakreste jeg ser, store som små 🙂

  Lykke til videre i graviditeten! Gleder meg så utrolig masse til det er min tur<3 Forhåpentligvis om ikke så altfor lenge..

  Gi Hugo en bursdagssuss da fra meg da 😛 Han er en søtnos!

  1. Fotballfrue

   Prøvde virkelig å ta bilde rett fra siden denne gangen, så folk ikke skulle spørre om å få se mer. Den vridningen er i så fall veldig liten og ikke med vilje 🙂

 57. Et fantastisk tips mot halsbrann er å ta en t skje natron i munnen og skylle ned med masse vann. Jeg har vært ekstremt plaget i to svangerskap, og det reddet meg. Har rådført meg med legene på Føden på Rikshospitalet, og det er helt ufarlig. Lykke til med resten av svangerskapet! Du har mye flott i vente <3

 58. Så mysigt 🙂 är kul att följa med

 59. Christine

  LoveHearts er bra for halsbrann:)

 60. Picture perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 61. Leser bloggen din opptil flere ganger om dagen, men har aldri kommentert tidligere, er litt dårlig på det. Men jeg må virkelig si at jeg beundrer deg og magen din! Er selv 34+2 idag og har hatt en goood del plager. Jeg kan ikke skjønne hvordan du kan være så flink på treningsfronten og hvordan du kan se så bra ut. Misunner deg virkelig altså. <3 Og til den personen som skrev at svangerskapet ikke er en jobb før på slutten tar helt feil. For jeg har det så utrolig mye bedre nå enn i hele svangerskapet. Håper virkelig du får det like fint resten av svangerskapet og masse lykke til videre 🙂 Du er virkelig en person man kan si: DU STRÅLER SOM GRAVID! og det er ikke lenge igjen før vi begge sitter med jentene våre i armene, hihi.

 62. Du har vært heldig, men det er vel fortjent også <3 Sunn og frisk er du, og det nyter lille jenta bare godt av:)
  Selv planlegger jeg å bli gravid om 1 år, og av å lese bloggen får jeg bare positive tanker rundt det. At folk som
  kommenterer at magen din er liten, jeg forstår for deg at dette er sårende Caroline, men skal jeg være ærlig så
  ønsker jeg ikke noe større mage selv! Jeg elsker å være aktiv og har selv spist i henhold til lavkarbo siden jeg
  var 16(nå 23), og dette er noe jeg har et veldig stort ønske om å holde ved like igjennom et svangerskap. Derfor
  kunne jeg ikke tenke meg noe spesielt stor mage, men heller en mindre som gjør det mulig for meg å være mer
  aktiv, og på samme tid kanskje slippe litt strekkmerker(hihi).

  Du er fantastisk vakker Caroline(både med og uten den lille)! Syns kroppen din er helt
  perfekt, og det gir meg motivasjon til å kunne opprettholde min når den dagen kommer:)

 63. Heisann..
  Vil så gjerne dele ein nydeleg song med deg. Den skildrar kjensla av å vente på nokon ein enno ikkje kjenner, eit ufødt liv.
  Sender deg linken til teksten, så kan du jo søke songen opp på spotify eller youtube 🙂
  Ha ein god kveld, Caroline.
  https://www.sarahdawnfiner.com/till-dig/

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 64. Catrine

  Kjøp boken Barn i balanse av Fedon Lindberg og Merete Hansen-Møllerud! Bra bok 🙂

 65. Marianne T

  Er så koselig å følge bloggen din om dagen! Bedre blogg enn Fotballfrue, finner du ikke 😉

 66. Du verden, shit kan jo ikke se du er gravid en gang. Det er jo helt utrolig….. lever du på lavkarbo som gravid?

 67. Therese Jacobsen

  Halsbrann ja… når mamma gikk rundt med meg så hadde hun halsbrann de 3 første og 3 siste månedene 😉 haha jeg vet jeg er snill 😉
  Masse lykke til videre og gode tanker til deg og din kjære

 68. Halsbrann ja, babyen har mye hår 🙂 Det sa de til meg også og ut kom en kar med løvemanke 😉 Lykke til

 69. Frk Bergen

  Hvor er bhen din ifra? 🙂

 70. Søsteren mitt sitt svangerskap var helt forferdelig, så jeg fikk helt avsmak, kjempe redd for alt som kan gå galt. Men da den vakreste skapningen kom ut, og vokser til å bli den godeste og blideste jenta i verden. Så spiller det ingen rolle for meg lenger hva kroppen kan finne på under svangerskapet.

  men veldig godt å høre at man kan være så heldig som deg også!! hehe. Så veldig bra for deg. Kos deg videre med mann, hunder, graviditet og fremtidig datter.

 71. Jeg slet med forferdelig halsbrann under graviditen og oppdaget helt på slutten at mandler hjalp!!

 72. Du ser helt fantastisk ut, kjære deg! Utrolig gøy å «følge» deg gjennom graviditeten. Liker at det ikke har ukes oppdateringer og magebilder hele tiden, fordi da blir det ekstra moro når du «endelig» deler noe 🙂 Gutten min er nå 14 mnd gammel og jeg husker det øyeblikket jeg fikk han på brystet som om det var i går. Det er virkelig en magisk tid dere har i vente! Bare vent til du ser Lars Kristian med jenta deres for første gang.. Og hver gang du kommer uforventet på dem sittende å leke og prate sammen. Det er virkelig spesielt å se far og barn sammen. Det smelter virkelig hjertet mitt hver eneste gang og jeg blir forelsket i pappaen på nytt hver gang jeg er så heldig å få observere de dele små øyeblikk sammen <3 Lykke til videre <3

 73. Kristina

  For en nydelig mage, og som du stråler!
  Å gå gravid er virkelig en helt ubeskrivelig følelse!
  Jeg savner det, men er nok ikke helt klar for nummer to enda 😉

  Ligamentsmerter var jeg også veldig plaget med. Av og til var det så vondt at jeg trodde fødselen var i gang. Er fortsatt litt plaget med det nesten 3 år etter fødsel.

  Lykke til med resten av graviditeten 🙂

 74. Victoria

  For en fin babymage:)
  Hvor er Bhen din fra?
  Ha en fortsatt fin dag:)

 75. For et nydelig bilde, så fin babymage <3 Tipper jenta deres blir verdens fineste
  Ønsker deg alt godt videre i svangerskapet 🙂
  Stor klem fra meg <3

 76. godt å høre at du er i god form 🙂

 77. fantastisk fin mage <3

 78. Hei Caroline! Hadde helt sinnsykt halsbrann når jeg gikk gravid. Det hjelper å ligge på din venstre side! 😉

 79. Så søt å liten magen din er ;D
  Å du er så utroli pen <3

 80. Hei, hvor har du kjøpt den joggebuksa du har på deg på bildet? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *