Oppskrift-onsdag: Tunfiskrøre

Jeg er en en sucker for kjappe løsninger når det kommer til middag på lange og travle dager, så denne oppskrift-onsdagen byr jeg på noe utrolig lettvint, men samtidig så godt at du nesten ikke kan få nok: Salat med tunfiskrøre. Dette er en perfekt mengde for to, og mektige saker som holder deg mett en god stund.

___________________________________________________________________________________________________________

til 2 personer 

ønsket mengde blandet salat  1 avocado ♥ 2 bokser tunfisk i vann  1 dl. kremfløte  1 dl. majones  1/2 rødløk  3 vårløk  cherrytomater frisk dill sitron  salt og pepper

slik gjør du: 

___________________________________________________________________________________________________________

Hell vannet av tunfisken. Pisk kremfløten til krem og bland den sammen med tunfisk, majones, hakket vårløk, ca. en neve dill og rødløk. Smak til med noen dråper ferskpresset sitron, salt og pepper. Sett tunfiskrøren til siden. Ha deretter ønsket mendge salat i en salatbolle, jeg brukte en blanding av ruccola, bladspinat, romano, frisée og rosso. Del opp cherrytomater og avocado og bland dette sammen med salaten. Topp det hele med tunfiskrøren og server.

___________________________________________________________________________________________________________

Håper det smaker ♥ 

53 kommentarer

 1. Det skal jeg jammen meg lage 🙂

  Men hvor har du kjøpt bollen??? Lett etter en slik til Green Gate serviset mitt!

 2. Jeg synes du blogger mindre nå enn før 🙁
  Pleide du ikke å poste 3 innlegg per dag tidligere?

  1. Fotballfrue

   Blogger like mye som før 🙂

 3. Det så godt ut! For meg som ikke liker tunfisk, er kanskje kyllingrøre passende? Det skal jeg hvert fall prøve meg på, takk for tips 😀

  1. Fotballfrue

   Det kan du prøve på 🙂

 4. Åhh, NAM altså!

  Blir så inspirert av deg, har fulgt bloggen din en stund nå, du skriver variert og bra!
  Klem!

 5. Så lekkert ut! Kunne gjerne spist en sånn porsjon til lunsj helt alene jeg ^^,

 6. Mhm:P det ser godt ut.. jeg lager det samme, men bruker det som pålegg på hjemmlaget lavkarbo knekkebrød.. sååå godt.. anbefales virkelig:)

 7. Nam!!! Dette skal jeg prøve! Elsker søsteren din sin tunfiskblandig, men er alltid kjekt å variere 😀

 8. Jeg skal lage salat i dag!
  Hei, jeg har forresten et sproersmaal , anbefaler du noen god fuktighetskrem i ansiktet?

  1. Fotballfrue

   Bruker selv Ole Henriksen, her er en del innlegg: https://fotballfrue.no/?s=ole+henriksen

   Anbefaler!

 9. Tror du det funker å blande Tunfisken i creme fraice eller mager kesam? Er ikke så fan av majones :/ eller kanskje most fetaost?

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Ja, det kan sikkert fungere med både kesam og feta 🙂

 10. Nu blir man sugen 🙂

 11. Vakkert, Caroline. Skal ha «avsluttningsgrilling» med familien i kveld før jeg reiser til england for å studere dans! Skal teste ut denne i kveld, da alle elsker tunfisk! Jippi! 🙂

 12. hei, caroline!
  jeg har en aldri så liten gave som jeg gjerne skulle sendt til deg og lurer derfor på om jeg kan få adressen din? jeg lover at jeg er ikke en gal fan som har planer om å finne ut hvor du bor og luske i buskene – jeg vil bare sende deg noe i posten 🙂
  ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Søte deg! Adr. min finner du fort via gulesider, tenkte det var like greit å si det så jeg ikke skriver den her :p

   Stor klem!

 13. nam! 🙂 kjempe fin blogg du har. Jeg lurte på hva slags redigeringsprogram du bruker? Hvordan får du disse søte sirklene med hjerte i på bildene dine? 🙂

  Ønsker deg en fin dag videre

 14. Åh, det så godt ut! Funker det å bruke kylling i steden for tunfisk i denne oppskriften? Elsker tunfisk, men tåler det ikke, noe som er utrolig kjedelig 😛

 15. Kjære Caroline

  Jeg ramlet over din blogg ved en tilfeldighet da jeg søkte etter kjøttbolle-oppskrifter på internett. Jeg endte opp med å prøve ut din oppskrift, og de smakte helt fantastisk:-) Jeg trodde aldri jeg skulle bli en fast bloggleser, egentlig fordi jeg aldri helt har skjønt hva blogging er (ikke vært så interessert i å finne ut av det heller), men da jeg ramlet over din blogg, startet jeg å lese den regelmessig, og jeg er helt imponert over deg:-) Innleggene du poster virker så utrolige gjennomførte, og du klarer å holde bortimot alle innlegg like interessant. Jeg kan ikke forestille meg hvor mye arbeid du legger ned i fotballfrue.no.
  Tusen takk Caroline, for alt du deler med oss lesere, og tusen takk for at du hver dag gir meg tilgang på det jeg velger å kalle et gratis: mote, trening, kostold, sminke, interiør, gravditets- magasin:-)

  Samtidig vil jeg benytte muligheten til å si at du ser helt fantastisk ut:-) Jeg håper virkelig ikke du tar til deg noen av de fæle kommentarene du får. At noen mennesker kan være så stygg mot andre kommer jeg aldri til å forstå. Misunnelse er en forferdelig ting, og jeg tror det er grunnen til at så mange kvinner velger å rakke ned på andre. Jeg håper vi en dag, alle sammen, kan være glad på andre sine vegne, uansett hva det skulle gjelde:-)

  Så tusen takk Caroline, for at du klarte å dra meg med på lasset med å ha en så interessant og gjennomført blogg:-)

  Ha en kjempe fin dag:)

  Klem

 16. Å nam! Min favoritt også! Pleier å bruke yougurt (bytt ut litt krem/majones med yougurt) & ja: deilig med presset sitron! Herlig frisk smak 🙂

 17. Den røra er veeeeeeldig god med kokt egg i også. 😉

 18. Dette skal jeg lage en dag jeg spiser alene.Takk!

 19. Nam! Fikk vann i munnen; friskt og godt middagstips! Dette skal definitivt testes ut! Slenger meg med på forespørsel om kategorisering innenfor oppskrifter.

 20. Noe nesten lignende pleier jeg å lage, men bruker rømme istedet for kremfløte. Elsker det! 🙂

 21. Åhh dt pleier jeg oxo å lage!! Det er sååååååå godt!! 😀 Men har ik prøvd med fløte, kanskje jeg gjør dt neste gang;)

 22. I love the sałatki.Z what series is a big bowl and glasses?

  1. Fotballfrue

   Green Gate of course 😉

 23. Har du et forslag eller tips til hva man kan bytte ut majonesen med? 🙂 creme fraiche, cottage cheese eller noe i den duren? 🙂 bra oppskrift forresten 😀

  1. Fotballfrue

   Creme fraiche vil sikkert fungere, men kanskje da med en dæsj av noe mer syrlig til?

 24. Ingeborg

  Lurer på om du kan skrive om den ghd rettetangen du la ut på instagram? Vurderer å kjøpe ghd, men hva er forskjellen, hvor får du kjøpt den, pris og erfaringer 🙂

 25. Nom nom! Would love to taste it right now!:) Have a good day Caroline! xo

 26. Hei Caroline.

  Dette har ikke akkurat noe med innlegget over å gjøre, men jeg har et spml.
  For en stund tilbake så skrev du i en post at du akkurat var ferdig med din daglig gjennomgang av div blogger, nettaviser, nettside mm
  Så, derfor så lurer jeg på om du kunne være snill å dele disse? Jeg leser selvsagt din blogg 3 g daglig :), men jeg har ikke klart å finne noen
  andre som virklig fenger meg. Kanskje du kan hjelpe?

  Ønsker deg og dine en flott uke og fortsatt lykke til med den lille.

  klem fra TonjeS

 27. Ooohh, it looks delicious! I went through your old posts and in on of your posts (when you just moved to your current house) you were talking about staying there for 3 years. Is that true? 😮 Because I absolutely love your house and now that you’re pregnant .. I was just curious haha. 🙂

  Have fun in Oslo! 😀

  Much love,

  Elke

  1. Fotballfrue

   Yes, that is rught. This is because my husband plays football and we don’t know how long we can stay at the end of hos contract with this team (it lasts for 3 years) So this despends on wether he gets a new contract here or with some other team 🙂

   1. Oohh hihii, I already thought something like that 🙂 Thank you so much for your reply! ♥

 28. Nam!! Er veldig glad i tunfisk så denne må jeg prøve. Har selv en enkel oppskrift på tunfisk»røre» som jeg bruker som pålegg enten til brød eller knekkebrød da helst rugsprø : Tunfisk i olje, cottage cheese, sylteagurk (vårløk eller stangselleri kan erstatte sylteagurk) og sitronpepper, enkelt men godt 🙂

 29. Hva slags program bruker du til å sette sammen bildene på en slik måte? Utrolig stilig! 🙂

  1. Fotballfrue

   cs5 og tych panel 🙂

 30. Marianne

  Hvor har du kjøpt Green Gate bestikket ditt?
  Hvilke farge har du? Det er så fint og praktisk 🙂

  Du er så inspirerende!

 31. Christina

  Hei Caroline. Dette så godt ut, det må prøves 🙂
  Jeg lurte på, om jeg spiser 1-2 knekkebrød om dagen(frokost!) pluss kanskje 1 glass melk også iløpet av dagen, kan jeg da også kvalifiseres til lavkarbo dietten? 😉 jeg føler jeg trenger bittelitt karbohydrater, ellers så går lavkarbo ganske fint 🙂 eller er det egentlig ikke lov med noe som helst karbohydrater, hvis den skal fungere? Skal ned i vekt 🙂 Klem Christina.

 32. Hei! Her kommer ett spm litt utenfor innlegget ditt. Jeg og samboeren skal starte på lavkarbo. Jeg vil gjerne gå noen kilo ned i vekt, mens samboeren vil ikke gå ned noe( hvis han gjør det kommer han til å slutte sier han). Har du noen tips til å unngå dette? Spise mer karbo?

 33. Hei Caroline:)
  Først vil jeg begynne med å si at dine oppskrifter har inspirert meg veldig! Jeg synes plutselig at det er gøy å lage mat igjen! Har lagt bort de kjedelige hverdagsmiddagene og kastet meg over dine oppskrifter med stor lyst 🙂

  Jeg har fulgt bloggen din ett par måneder nå. Det var egentlig helt tilfeldig at jeg begynte å følge deg da en venninne viste meg noen bilder på instagram. Jeg ble nysgjerrig på hvem du var og ble så fasinert at i dag er jeg innom fast flere ganger om dagen 🙂

  Det var de herlige oppskriftene dine som fikk meg til å få lyst til å forsøke lchf dietten. Jeg har merket at jeg har mer energi og de små kliloene som snek seg på i sommer har forsvunnet…bare det gir jo mersmak! Lurer på hvor lenge du har gått å denne dietten og hvilke helsegevinster du merket?
  Jeg skulle ønske jeg klarte å bli like inspirert til å trene, men med 3 barn klarer jeg liksom ikke å få tiden til å strekke til, desverre! Derfor er jeg litt «bekymret» for at dietten ikke er bra for kolesterolet for en som meg som ikke trener. Vet du noe om det? Min mann er mer bekymret for at han nå går på high carbs og high fat, fordi han ikke klarer å legge fra seg at han skal spise poteter, brød og pasta…hehe, men jeg skal nok få ham omvendt tilslutt 🙂
  En annen last jeg har, er at jeg er veldig glad i sushi! Det spiser jeg kanskje 1-2 ganger i måneden og det er den eneste risen jeg spiser. Vet du om dette er veldig «farlig» med tanke på mengden karbohydrater? Har du noen tips til hvordan sushien kan bli mer lchf vennlig uten at jeg bare må spise sashimi?

  Ellers vil jeg bare si at du har et nydelig hjem! Liker stilen både inne og ute. Liker også de hjemmelagede babylekene du lager til den lille i magen, skulle ønske jeg hadde hatt tid til slikt da jeg ventet mine 3 jenter! Er så kjekt å la slike ting gå i arv og til og med ta vare på til fremtidige barnebarn-jeg har flere leker og antrekk jeg selv brukte da jeg var liten til mine barn i dag 🙂
  Et lite tips: sett bilder i album ettr hvert som de tas! Trodde jeg skulle ha allverdens med tid i permisjon, men bildene ligger nå usortert i store hauger og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Eldste jenta er 12, så det er mange år som skal sorteres….pjuh! 🙂
  Ønsker der masse lykke til videre – gled dere!

 34. Hvis du tar bittelitt tacokrydder på tunfisken først, og i tillegg til det andre plusse på litt dijonsennep, kan jeg love deg at det blir enda bedre! 🙂

 35. Er ikke stor fan av tunfisk. Tror du den kan byttes ut med kylling? 🙂

  Klem.

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 36. Michelle

  Nam, dette så kjempe digg ut!! 😀

 37. Jeg heiv meg rundt og handlet inn til dette i går – da jeg også hadde dårlig tid.
  Knall godt var det 🙂
  Samboeren min som ikke er gla i tunfisk syntes det var kjempe godt. Namnam!

  Takk for fint tips Caroline!

 38. Skapleseren

  Vil bare takke for de gode oppskriftene. Laksen fra forrige uke ble helt nydelig. Brukte salmalaks og så laget jeg gulrotpure til (med gulrøtter fra egen åker 🙂 )

  (Så må jeg nesten få si at du er en av dem som inspirerer meg til å trene, tenke positivt (også mandags morgen) og ta vare på meg selv. Jeg bruker stemmeretten min og er godt voksen. Jeg har lang utdannelse og tror nok at jeg langt fra den eneste i min «kategori» som både leser bloggen og får inspirasjon.)

 39. Dette så utrolig godt ut, og skal absolutt prøves 🙂
  Med cøliaki er det ikke like lett å finne på god mat, uten å måtte bruke usunne varer som er laget glutenfrie.
  Så lavkarbo er noe jeg virkelig setter mer og mer pris på, da det ofte er naturlig glutenfritt. Det gjør det lettere å lage mat, og mat som også er sunnere 🙂

 40. Kan du legge ut flere middag/lunsjtips? 😀

 41. Hva er granola ? Mulig å få oppskrift ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *