Get Inspired: Ny kolleksjon fra Kari Traa

annonse

Nå har den nye kolleksjonen fra Kari Traa landet hos Get Inspired, og den er så fin! Jeg er stor fan av sommerfuglmønsteret på mange av plaggene, men spesielt liker jeg den oransje tråden gjennom hele, for oransje gir faktisk masse energi, og det er jo akkurat det vi trenger på trening, eller hva?

Noe av det beste med Kari Traa sine plagg er at bruksområdene er så mange, de kan brukes til alt fra yoga og løping til å gå på ski. Butterfly-serien kan jo for eksempel brukes til både trening og som superundertøy, i tillegg til at den matcher perfekt med resten av treningskolleksjonen. Enn så lenge er jeg heldig eier av dette nye settet, men har også et sett superundertøy fra Butterflykolleksjonen som brukes både på trening og i skibakken. Jeg synes det er helt genialt!

Myrblå tights / Oransj singlet / Myrblå singlett / Jakke 

På ønskelisten min akkurat nå finner du:

1. Denne skal bli min! Utrolig kul jakke som vil passe veldig bra til de litt kjøligere månedene fremover 2. Tee med sommerfuglprint som går til absolutt alle de nye Kari Traa-buksene 3. Grått er rått? 4. Desperate wantie nummer 2! Med partier i ull for å holde deg varm, finnes her. 5. Denne er så fresh, kan til og med brette ned livet på den. 6. Jeg er en sucker for tights i denne lengden, så disse sier jeg ikke nei takk til. 7. Dette mønsteret har vokst på meg, jeg liker! 

___________________________________________________________________________________________________________

Get Inspired har et tilbud til alle mine lesere frem til 7. september: Handler du for over 300,- og bruker kodeordet getinspired, får du med en Butterfly-hipster på kjøpet. Den har en verdi på 199,- og er bare kjempefin! Sjekk den ut her.

53 kommentarer

 1. Hadde vert veldig gøy om du hadde hatt en slik gravid-oppdatering som mange av de andre bloggerene som venter barn har 🙂

 2. Kunne du laget et innlegg der man kan se hvordan hårfargen har endret seg gjennom de siste årene? Hadde vært gøy å se!

 3. Du er så utrolig flott ut! Gravidgløden, nye håret og smilet ditt!

 4. åååå jeg absolutt ELSKER håret ditt nå! Det ser så utrolig frisk og sunt ut 🙂 Heldig som kler både blondt og brunt! Ha en fantastisk dag videre.

 5. Karoline

  Du ser ut som en ekte oransj-og-blå som heia på Aafk!

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 6. <3 du är jätte vacker <3 kom till sverige <3

 7. Så liten søt mage 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

 8. I actually almost ready to go out and get ready for my walk!:) You rock Caroline and how adorable is the side braid on you! Btw, the suit must be so comfy! xo

  1. Fotballfrue

   Haha, that is so nice to hear 😀

   Big hug!

 9. Nå er det jo høst og da har man jo lov å kjøpe mer ull!:-) Jeg synes Kari Traa lager utrolig lekre ting! Den hood’en skal vi i alle fall bli to om!

  1. Fotballfrue

   Er så fin 😀

 10. Så sykt fresht! Jeg bare lurer litt, hvor var det du kjøpte sherri hill kjolene dine og hvor mye kostet de sånn ca? :))

 11. Wow, for en utrolig fin kolleksjon! Mange av disse plaggene kommer til å være på ønskelista mi til jul!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Jeg vil ha alt!

 12. Wow! Kjempe kule fargerer! Elsker Kari Traa sine klær! Utrolig fine 🙂

  MEN Karoline, kan du være så snill å svare meg på en ting.

  Må man tolle Louis Vuitton vesker på feks. Gardermoen?
  Jeg skal til London om 3 uker og har planer om å kjøpe et parr vesker (som jeg har spinket og spart til)
  Også ser jeg her på bloggen din, at det er link til en annen sak om ei som ble fratatt Chanel vesken sin i tollen?!
  Aldri hørt om dette før. Men du som er så mye å reiser og kjøpte louis vuitton i sommer vet vel råd?

  PLEASE svar meg, har prøvd google uten hell..

  1. Fotballfrue

   Du må tolle for alt over 6000,- 🙂

   1. Du har åpenbart ikke kunnskap om hvilke fullmakter tollvesenet faktisk sitter på? De kan gå tilbake langt i tid og sjekke bankutskriftene dine (om jeg ikke tar helt feil var det 1-3 år). Det hjelper fint lite med den metoden du her skisserer. Skal man først smugle må du alltid betale kontant, og pengene bør du ha tatt ut (og vekslet) i Norge. Kontrollsystemet er ganske omfattende, tildels sykt 🙂

   2. Lena K

    Hvor mange prosent er tollen egentlig? … Har ikke lyst til å kaste esker eller kviteringer.. Da er liksom noe av kosen med å kjøpe en så dyr veske borte..

   3. Vesker er vel tollfritt, men du må betale 25% mva :/

   4. Anonym

    Få esken og posen sendt hjem i posten fra London. Helst ikke din egen adresse 😉 haha

   5. Det du oppfordrer til her, Rebecca, er en kriminell handling. Det er en grunn til at norske myndigheter har regler om toll og avgift (en av dem er å beskytte norske bedrifter og virksomheter) og de reglene bør vel følges på samme måte som annet lovverk. Som borger av Norge må man sette seg inn i lover og regler på dette området som på alle andre livsområder. Det hjelper fint lite å si at man ikke visste at det ikke var lov… Jeg synes forøvrig det er flott at Caroline oppfordrer leserne sine til å følge loven.

 13. Christine

  Den singletten tror jeg at jeg må kjøpe meg. har ikke noe «høstfarget» treningstøy (hehe, dårlig unskyldning til å kjøpe treningstøy) 😉
  Må foresten også si at du ser NYDELIG ut med den nye hårfargen. Har selv lenge vurdert å farge håret mørkere selv (Har en typisk nordisk blond hårfarge). Og nå tror jeg jammen meg at jeg skal satse på å være mørkhåret innen jul <3

  Og takk for at du har en så superinspirerende blogg! <3

  1. Fotballfrue

   Så spennende, det er veldig gøy med ny farge 😀

 14. Så fint det er der du bor! 🙂

 15. Visste ikke at serien også kunne brukes som superundertøy 🙂 Veldig smart!

  Freshe treningsklær er en skikkelig motivasjonsfaktor 🙂

  Ha en flott kveld!

  Trine
  http://www.klisjehjemmet.no

 16. så fine ting 🙂 jeg har nettopp begynt på Elixia (din inspirasjon!) og trenger noe fresht treningstøy. Er ganske gigantisk (overdriver kanskje bittelitt) så lurte på hvordan størrelsene på get inspired er generelt, dersom du kan noe om det? 🙂

  1. neeeever mind…. må bare bruke øynene og faktisk gidde å lese på getinspired sine beskrivelser av produktene :p

  2. Fotballfrue

   Det avhenger litt av merket, men nå ser jeg at du fant det ut selv 😉

   Klemmer!

 17. Først å fremst; du ser utrolig sprek ut til å være så langt på vei! Håper jeg får den samme gløden som deg, når den tid kommer:)

  Er så kjekt å følge med på bloggen din, Caroline! For øyeblikket er jeg i Afrika og selv om jeg ikke får trent så mye, finner jeg alltid inspirasjon når jeg leser dine innlegg. Jeg har selv startet en liten blogg hvor jeg skriver om mine opplevelser, kanskje det kan være et spennende avbrekk i din hektiske hverdag?

  Ønsker deg alt det beste videre i svangerskapet:)

  klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord og for at du la igjen bloggen din, den skal jeg kikke på 🙂

   Stor klem!

 18. Hei Caroline:) Jeg hadde lyst å sende deg en mail, men ble henvist hit.
  Det jeg ville spørre deg om er om du kunne tenke deg å skrive et innlegg på bloggen din om ting som ikke alltid er så greit?
  Du virker som en fantastisk jordnær jente med bein i nesa, og helt ærlig misunner jeg det livet du har.
  Jeg har ønsket meg barn lenge, men med den sykdommen jeg har og med dårlig økonomi, lar det seg ikke gjøre.

  Ønsker meg alt du har, og jeg ser utrolig mye opp til deg. Men samtidig kan jo ikke alt alltid være perfekt?
  Skriver ikke dette for å virke slem på noen måte, men hadde vært fint om du kunne dele med oss som ikke har det like greit bestandig? 🙂

  Hilsen Monica Jørgensen

 19. I think it´s a great idea to sport in such great and colourful clothes and not in dungarees like I did recently 😉

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 20. Vil tipse om at Kari Traa har åpnet butikk på Norwegian Outlet i Vestby, ca 40 min unna Oslo! Masse nyheter og mange skatter som blant annet jakke nr 1 over!

 21. Åh! Den jakken!!!! Klikket den hjem sporenstreks! Takk for gode tips! Kanskje jeg blir fotballfrue-sprek med ny jakke 😉

  1. Fotballfrue

   Den er så fin og veldig behagelig 🙂 Haha, det blir du 😉

 22. Søren, bestilte akkurat ett sett fra Kari Traa etter å ha sett innlegget ditt, men scrollet ikke langt nok ned på mobilen til å se tilbudet først..(!) Skal bruke øya bedre en annen gang;-)

  1. Fotballfrue

   Nei, så leit! Kan du ikke ettersendte mail til kundeservice??

 23. Kommenterer nesten aldri, men nå MÅ jeg bare si hvor utrolig godt du kledde brunt hår! Har fulgt bloggen din noen år nå, og du blir bare vakrere og vakrere for hvert år du. 🙂 Takk for at du er sånn et herlig forbilde, og jeg gleder meg masse til å se hvordan du styler en mer fremtredende mage 🙂

  1. Fotballfrue

   Uæ, tusen takk 😀 Nå er det jammen meg ikke lenge igjen 😀

   Klemmer 🙂

 24. Alt kler den smukke 🙂 Du ble utrolig nyelig med brunt hår 🙂

 25. Vilken härlig färg det var på träningskläderna =) Man blir ju extra glad av att träna med snygga kläder <3
  Kram och ha en fin dag sötis

 26. Skriver det igjen, så utrolig fresht <3 Ingenting er bedre enn å trene i nye treningsklær som gjør en skikkelig jobb 🙂

 27. Sunniva

  Kan man bruke butterfly-tightsen som vanlig treningstights, altså?? Sikker? Vil ikke dumme meg ut ved å troppe opp i undertøy på trening 😛 I så fall har jeg jo plutselig en treningstights til! 🙂

  1. Fotballfrue

   Klart du kan! Det har jeg gjort 🙂

   1. Sunniva

    Men den mangler en søm fra livet og ned til skrittet mellom rumpeballene og foran (hvis du skjønner…) . Jeg ser at tightsen du har på deg har den sømmen som min mangler. 🙂

 28. Kristina

  Så gøy å se at magen titter litt fram og gravidformene begynner å komme. Du kler kjempegodt litt bredere hofter! Du ser flott ut! 🙂 (det har du alltid gjort ..)

 29. Karianne

  Så utrolig flott du er. Kari Traa sin nye kolleksjon er kjempefin 🙂 Du kler å være gravid! Du stråler! Håper vi får se flere magebilder snart 😀

 30. Sigrid Elise

  Fantastisk! 😀

 31. FY F, som du kledde den hårfargen der!!!! Helt nydelig 🙂 🙂 Troooor du at frisøren din på Handrix har skrevet opp farge-komboen eller….? Farget mitt for noen uker siden, men ble jo ikke fornøyd…. :-/

  Du stråler!!! 🙂

  M.

 32. Du gløder 🙂 Og for en nyyydelig hårfarge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *