Det Nye-jenta

Hei dere! Bare en kjapp oppdatering for å fortelle dere om dagen min 🙂 Jeg er i skrivende stund snart i ferd med å vende nesa mot Siljan igjen, etter nesten 1 døgn i hovedstaden. Klokken 10 i dag tidlig møtte jeg opp i Birkelunden på Grünerløkka, klokken 1030 møtte jeg 6 nydelige jenter inkludert skjønne Mari Midtstigen, og deretter gikk det salg i slag. Første gang jeg satt meg ned var vel i 17-tiden, og jeg skal ærlig innrømme at leggene mine aldri har vært så stive før, selv ikke etter en hard styrkeøkt. Denne gravide skrotten har balansert på hæler i nesten 12 timer, det er nesten så jeg er overrasket over meg selv, for det var liksom ikke vondt før jeg satt meg i bilen nå nettopp. Sånn bortsett fra stølheten, da 😉 Uansett, formålet med Oslo-besøket var innspillingen av en episode av DetNye sin tv-serie på TV2 Bliss: Det Nye-jenta. Det Nye er på jakt etter en it-jente som skal pryde coveret deres og som får sin egen blogg på nettsidene deres. Nesten 600 jenter har meldt seg på, og i dag stod altså seks av disse igjen.

___________________________________________________________________________________________________________

Dommerpanelet for kvelden: Jeg, Mari og Charlotte 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg kan si så mye som at jeg medvirket som gjestedommer, men noe mer kan jeg nok ikke si. Annet enn at det var veldig kjekt å få være med, og fy søren. For en grusom oppgave å måtte sende noen hjem. Jeg tror ikke jeg hadde taklet å gi denne beskjeden hver dag. Det var så innmari trist, for det blir jo så intenst etter bare noen timer sammen. Alle jentene er utrolig flotte, det er helt sikkert. Episoden sendes på mandag, forresten 🙂 Nå får jeg sette i gang bilen så jeg ikke kommer hjem og under dyna så altfor sent. Kjenner det skal bli godt å strekke ut føttene, legge dem høyt under en diger pute. Å, savner dyna mi!

44 kommentarer

 1. Must be an amazing experience! Love the outfit you chose for the occasion, looking so stunning! As well as the 6 girls!:) Rest now!:) KisseS! xo

 2. Du GLØDER, Caroline! Himmel, så vakker du er. Tipper den lille ugla deres kommer til å bli en hjerteknuser, altså! Gleder Lars Kristian seg like mye som du gjør? Han kommer til å bli sånn en fin pappa 🙂

  KLEM

  1. Fotballfrue

   Han er jo helt tullete, gleder seg veldig! Ord kan jo ikke beskrive 🙂

   Klemmer!

 3. vildegard

  Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen! Du er virkelig født under en stjerne. Du er elsket og hatet, men mest elsket. Misunnelsen sitter dypt hos mange, men jeg unner deg suksessen! Du er et godt forbilde for alle når det gjelder alt!
  Du er utrolig fotogen, og du er vakker i virkeligheten. Jeg er stolt av å være norsk når jeg ser deg 😉

  Må si at du virkelig kledde brunfargen på håret, men alt kler jo den smukke! 😉

  God klem fra strofast leser til deg! <3

  1. Fotballfrue

   Snilleste deg! Tusen takk for utrolig gode ord <3

   Stor klem!

  2. Såå enig med deg!!!!

 4. Jeg ELSKER hårfargen til deg. Du har nok hørt det noen ganger nå, men sjelden en naturlig blondine er like vakker, om ikke penere med en så stor kontrast! 🙂

  Jeg ser aldri på slike moteprogrammer, og bryr meg ikke, men jamen må jeg ikke se den episoden, hehe.. alltid morsomt å bli litt bedre kjent med bloggere, på en annen måte!

 5. Mari Midtstigen

  Tusen takk for fantastisk innsats, Caroline <3
  Vel hjem og sov godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme <3

   Stor klem!

 6. Så gøy! Jentene fikk nok masse bra tips av deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Det håper jeg 🙂

 7. Denne er til deg L-k

  Nå er det ikke jeg som skriver bloggen hun refererer til, men vi som ikke vil ha karbo og gluten stappa inn i ungene våre er visst idioter.

  Kan dere lage et innlegg om akkurat dette med barn og karbohydrater? Finner nesten ingen info på nett.

 8. Så gøy at du skal være med der! Det må jeg se på 🙂 Og du er så utrolig fin med den hårfargen, jeg får bare ikke sagt det nok.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Skvetter fortsatt litt til når jeg ser meg selv på bilder :p

 9. Hei Caroline! Veldig gøy å følge deg, spesielt i disse spennede tider:) Håper du nyter hver eneste dag.
  Vil gjerne anbefale en veldig god app ( for deg og alle andre som har med barn å gjøre):
  https://itunes.apple.com/no/app/child-health-guide/id673115845. Appen er basert på informasjon fra syktbarn.no.
  Her finner man faglige råd og masse filmer som omhandler barnets utvikling, helse og sykdom. Appen er utarbeidet av barneleger og professorer innen barnemedisin. Den har allerede fått omtale på parents.com, som er USAs største familienettsted.

  1. Fotballfrue

   Utrolig flott app, tusen takk for tips 🙂

 10. Benedicte

  Hei Caroline!

  Først og fremst, du ser helt fantastisk ut! En utrolig flott jente som sprer så mye glede! Fast leser av din blogg. Du er så inspirerende, og vit at du gir mye til de rundt deg!

  Jeg lurer på hvilken str du har i det skjørtet du har på deg fra Mimi Blix? Er så usikker på hvilken str jeg skal bestille.
  Ha en fortsatt fin uke!

  Klem fra Benedicte

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord 😀 Jeg har strl. xs i skjørtet, og det passer jo ennå 😀 Vil si det er normalt i strl., det er jo kun stramt akkurat i livet / rett under ribbeina 🙂

   Klemmer!

   1. Benedicte

    Tusen takk for svar! Gleder meg masse til jeg får skjørtet i posten!
    Du fortjener alle fine ord du får 🙂

    Klem

   2. Fotballfrue

    <3

   3. Alexandra

    Vræl! Skal på en middag til helgen, og tenker å bruke dette skjørtet da.. Aldri brukt det før, og sliter maksimalt med å style det. Synes du var så fin her, men veldig sommerlig. Jeg tror jeg skal style det litt mørkere, ikke så lyst.. men det er VANSKELIG å finne en god dressjakke/cardigan/capé el. som ser fin ut til.. Har du tips smiler jeg skikkelig bredt 😀 Love!

 11. Jeg har aldri kommentert her før, men nå vil jeg for en gangs skyld gjøre det.
  Måten folk snakker om kroppen din, vekta di og utseendet ditt både på bloggen og diverse forums gjør meg KVALM.
  Det vises at du har et sunt forhold til mat og kommer til å bli en flott mor.
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 12. Oi for en spennende opplevelse å få være med på noe slikt 🙂 Forstår godt at det føles ekkelt å sende noen hjem, jeg får vondt i kroppen bare av å se utstemming på tv, hehe.

 13. Nei så morsomt! Jeg var utrolig nok en av finalistene i siste (store) gruppe, og fikk til og med kontrakt fra bliss i posten 🙂 Men jeg gikk ikke videre i tv rundene 🙂 Men jeg har satt Det nye jenta på opptak likevel altså, så da ser jeg deg der i den episoden du er med i. Gøy!

  1. Fotballfrue

   Så spennende! Synd det ikke rakk hele veien, du hadde jo gjort en fantastisk figur!

   Stor klem 🙂

 14. Så spennende. Personlig har ikke jeg nerver til å følge med på slike programmer – som du nevner, er det jo ufattelig trist å måtte sende noen hjem. Slik er det jo når det kommer til «konkurranser», men en bli aldri vant til skuffelsen som brer seg over ansiktet til disse jentene når de får den dårlige nyheten.

  Er dog sikker på at du gjorde en fantastisk jobb 🙂 Ha en fin dag.

 15. Vet du, jeg tror at du hadde fått hvilken som helst hårfarge til å «funke»!
  Du er virkelig god på make-up og styling. Tror du hadde blitt like flott som rødhåret 🙂

  Opplevde noe rart forrige helg: jeg hadde lest artikkelen i VG Helg om deg, og plutselig var det noen i min familie som plukket opp avisen, så bildet og sa:»Åja, det er hu som er så tynn! Gravid, visstnok. Javel, så hvor er magan?» (Dialekt) Dette er en person som ikke leser blogger..men det var nettopp det du beskrev i artikkelen. Forstår at det er mulig, men ikke hvorfor folk har behov for å rakke ned på andre på den måten bare fordi de er synlige? Fikk faktisk MER sympati for deg, og kommer til å fortsette å lese bloggen din..rett og slett fordi du er flott!

  M

 16. Så kjekt at du er med. Gleda meg til å sjå episoden 🙂

 17. Hei Caroline! Jeg har planer om å begynne på lavkarbo nå, men det er ganske dyrt så jeg lurte på om du hadde en god (norsk) nettside å bestille mandelmel,fiberhusk,jbkm, sukrin, stevia osv osv 🙂 Hvis du har en »liste» over produkter jeg trenger til lavkarbo ville det vært fint om du kunne dele den med meg 🙂

  Ellers må jeg bare si at du ser smashing ut for tiden! Stå på Caroline!

 18. Kjersti

  God morgrn, Caroline!

  Har du en gravid-app å anbefale? Evt noen gode bøker om temaet?

  1. Fotballfrue

   Bruker appen babyverden og har ingen bøker å anbefale ennå. Eller, boken «snart mamma» er veldig skjønn, kikk litt på den i butikken 🙂

 19. Du må være en av de vakreste kvinnene jeg har sett!

 20. Skal du arrangere Babyshower vil vi gjerne sende deg en boks full av goodies til din Babyshower.
  Lykke til med baby i magen 🙂
  Bursdagiboks – Temabursdager – Babyshower & Pinata

  1. Fotballfrue

   Så spennende! Det er bare å sende, men nå er det vel ikke jeg som skal arrangere dette selv 😉

 21. You look faboulus with your new hair color!

  http://www.styledealer-drugfashion.blogspot.de/

 22. Kjersti

  Hei Caroline 🙂
  Siden jeg regner med (og håper) det kommer mange blogginnlegg om graviditeten og den lille fremover, kunne du laget eget arkiv, slik som med bryllupet, hvor du samler alle blogginnleggene som handler om dette?

  Jeg og min bedre halvdel ønsker oss begge en baby selv snart, men jeg synes det er litt tidlig og er ikke helt forberedt på et så stort ansvar enda. Med et arkiv hvor jeg kan gå tilbake og se på alle innleggene du har skrevet om opplevelsen, og alt dere har gjort, kjøpt osv – og ikke minst når den lille er kommet til verden – så kanskje klarer jeg å innstille meg litt mer på det jeg og etter som tiden går:-)

  Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Har allerede en kategori, den finner du her http://fotballfrue.no/category/graviditeten/ 🙂

   Stor klem og masse lykke til <3

   1. Kjersti

    Å gud, selvfølgelig. Jeg bare kikket på overskriftene, hvor kun bryllup står. Men nå fant jeg det 😀

 23. vil bare si at jeg symes det er utrolig trist at du får så mye kritikk for kroppen din. du ser jo sunn ut – ikke for tynn e.l. – bare normalt slank og fon 🙂 lykke til med bebis 🙂

 24. Renathe

  Du ser helt fantastisk ut med det brune håret! Don’t go back blonde! 😛

 25. Nå virker det kanskje litt rart når jeg kommenterer flere innlegg sånn rett etter hverandre hehe :), men sånn blir det når man har ekstra tid på seg. Og jeg må bare si at den hårfargen Caroline, den passet du virkelig, fy søren så fin du er 🙂 Du gløder fra topp til tå, nydelig antrekk…12 timer på høye hæler, og du som er gravid og alt, jeg klarer såvidt å stå på føttene etter seks-syv timer på høye hæler, og mine hæler er sånn 7-8 cemtimeter hehe.

 26. […] og hodeskaller. Disse bildene er fra første dag og utfordring da vi var så heldige å møte Fotballfruen selv. Var veldig skeptisk på henne, så bestemte meg for å gå litt inn for å bli kjent med […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *