Made with love: Babygym

Omsider er prosjekt babygym ferdigstilt, og jeg er så fornøyd! Dette har vært en utrolig koselig ting å pusle med på sene kvelder. Jeg fikk brukt alle lekene, og som en siste detalj spraymalte jeg beina mørkerosa med en boks jeg fant på Panduro. Egentlig skulle de bli babyrosa, men så viser det seg altså at graviditet medfører mild fargeblindhet også *kremt* Ble uansett fresht med denne fargen, så jeg tror jeg lar det være sånn.

___________________________________________________________________________________________________________

vet det er mange som lurer på hvordan jeg har laget denne, så her kommer en enkel forklaring:

♥ Stativet kjøpte jeg online etter å ha søkt på babygymstativ og aktivitetsstativ. Endte opp med dette fordi det ut fra bildene så hvitt ut, så jeg tenkte at jeg bare kunne klippe av lekene som var på det, og henge på egne. Da det kom seg i hus, viste det seg at bildene på nett hadde løyet litt, og det var faktisk i høyglanset furu. Jeg pusset det derfor ned og malte det hvitt, både grunning og maling. Her får du god hjelp i malebutikken, bare forklar hva du skal male og si at du er gravid. Du får helt sikkert med deg Jotun Sens 🙂

 ♥ Lekene er håndlaget av filt, disse fant jeg på etsy.com. Du kan bare søke etter felt owl, felt bird også videre, så vil det dukke opp mye interessant. Det er problemfritt å bestille via etsy, du betaler med paypal, og jeg har ikke opplevd å betale noen form for toll. Noen av lekene har jeg bestilt fra en som heter Viajera Felt.

 ♥ Silkebåndet lekene henger i har jeg sydd på selv, dette er hvitt silkebånd på rull fra Panduro. Har festet det ganske godt, men hun vil sikkert rive det ned et par ganger, så da er det bare å finne frem nål og tråd og nytt silkebånd, det er ikke noe problem.

 ♥ Teppet hun skal ligge på er også fra etsy, håndlaget. Her kan du søke på Baby Owl Quilt, så kommer det flere alternativer. Jeg bestilte fra en som heter Chinook Designs.

___________________________________________________________________________________________________________

183 kommentarer

 1. Så utrolig søtt. Ingen tvil om at du kommer til å bli en fantastisk mor!

 2. Gudrunn

  1: babyen kan bli kvalt i trådene
  2:det er for lite arge variasjon, når de er liten er det sterke og klare farger som gjellder
  3:babygym er for barnetsfornøyelse, ikke for å se pent ut i stuen
  4:kan du legge ut mage bilde?-

  1. Hjelpes meg. Hvor er antennene når man trenger dem?

   1. 1. En nyfødt kan ikke løfte sig – derfor kan den heller ikke blive kvalt i snorrene!
    2. En nyfødt kan kun se ca. 30 cm frem det første lange stykke tid – der er farver ligegyldige!
    3. Min søn på 2 måneder har glæde at alt han kan fokusere på, lysestager, malerier sågar en uro over sengen i pastel lyseblå farver, den er et hit!!
    4. Hvorfor sku hun ligge et mavebillede ind? Så du os ku skrive i punkter hvad der var galt med den??

    Dit babygym er SÅ fint Caroline!

 3. Katrine

  Den va superfin:-) sku ønske eg kunne lagd en sån tel mi datter da ho va baby

 4. Katrine

  Nydelig! Men det kan være lurt å ha noe simpelt med litt svart-hvitt-mønster helt i starten, det er det første barnet klarer å skille. Masse lykke til med alt! 🙂

 5. Du bør kanskje feste de lekene på en slik måte at babyen også kan se de ulike figurene, det er jo litt av poenget også?

   1. Flere av de på bildene henge litt på skrå (leken er laget litt på skrå), slik at babyen under ser dem 😉 Og noen med slikt stativ er kanskje egnet for å ha babyen i en vippestol slik at h*n ser dem i en annen vinkel enn når h*n ligger rett under.

   2. Betina

    Man MÅ ikke feste de slik alle andre er festet vet du

 6. Den ble nydelig, Caroline! Der vil vesla kose seg, og studere alle de fine tingene som mamma så kjærlig har hengt opp! Så utrolig praktisk også! Du kan jo bare bytte ut og forandre den etterhvert som hun vokser 🙂 Noe slikt kunne jeg tenke meg å gjøre for min sønn, for han har allerede gått lei sin babygym som jeg kjøpte ferdig:) Kos deg videre med forberedelsene! Ps. Ser dere har valgt emmaljunga mondial duo 🙂 Den vognen har jeg også! Har brukt den både til vinterbaby og sommerbaby og er SÅ fornøyd! Den blir du glad i 🙂

 7. Ta deg ei bolle gudrunn, blir helt stum for hvor idiotisk noen presterer å være.

 8. Ble kjempefin , du er flink:-)

 9. Margrethe

  Så utrolig fin!:)
  Når du bestilte figurene, måtte du selv stappe dem og sy dem igjen, eller var de helt ferdige?
  Kan du sende en direkte link til akkurat hvor du fann figurene?

 10. Veldig fin!
  Som mamma så jeg også umiddelbart det alle andre har kommentert så skal ikke gjenta det, men heller komme med et tips til oppheng som ikke involverer tråd; kjedeledd av plastringer i ulike (sterke…) farger. Kan kjøpes på lekebutikk eller babyutstyrbutikk (ødelegger nok dessverre den hjemmelagede koselige looken..men disse er veldig praktiske). De er dessuten tydeligvis veldig gode å tygge på:-) Disse kan sikkert festes i et bånd som henger rundt stanga eller feste selve ringen rundt stanga. Bellini og muligens Lamaze og Fisher Price tror jeg har slike. Ellers er det jo som du nevner fint å kunne lage nye komponenter til babygymmen etterhvert som du ser hva som fenger den lille:-) Man KAN jo få god til til sånt etter at barnet er født ( selv om mange mødre, meg selv inkludert, erfarer at det bli lite tid til hobbyprosjekt etter at mini har ankommet familien;-)
  Lykke til og kos deg masse med de videre forberedelsene:-)

  1. Datteren min var mer glad i de ringene enn det jeg hengte i dem! 🙂

 11. Kjempefin babygym, men svært upraktisk! Husk på at den skal være til glede for babyen, ikek interiøret.

 12. Simpelthen nydelig babygym, men upraktisk!
  Men som mange over her skriver, alt for mange leker i stativet.
  Helsestasjonen her anbefalte å bytte ut tråden, i dette tilfellet silkebåndet, med strikk (slik du får kjøpt på hobbyforretning), for da kan barnet trekke leken til seg og utforske og smake på denne.
  PS! Har du ikke sett BAMBAM`s nydelige babygym? Har den selv, og barnet mitt bare elsker den!

 13. Så uuuutrolig fin den babygymmen var <3

 14. Utrolig fin babygym! Lurer på om du kan publisere link ti stativet, har lett lenge etter et sånt, men finner ikke noe sted.

  1. Fotballfrue

   Dette må både pusses og males, og lekene som hang på måtte klippes av. Var mye styr, så jeg anbefaler å kjøpe et som ikke krever like mye :p I hvert fall ikke et som er så høyglanset furu fra før av :O Men google lekestativ eller aktivitetsstativ i tre, så kommer det opp en del 🙂

 15. Isabelle

  Jeghar lagt en slik selbv. Kjøp kosteskaft på europris (trengs ikke å pusses), kjøp 2 dørskilt og 2 tynne stenger på panduro. Sag opp kosteskaftene i like lengder. Skru sammen, mal hvit – minst like fin som denne og kjempelett! Jeg har hengt opp bamseleker fra serien Lamaze, de er sterke i fargene og kontrastene – en kjempehit her hjemme! 😉

 16. Nydelig babygym. E på jakt etter ein sjølv 🙂
  Hugsa du henne du kjøpte stativet? finne eit så ligna, men det er liksom ikkje akkurat de eg e ute etter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *