Made with love: Babygym

Omsider er prosjekt babygym ferdigstilt, og jeg er så fornøyd! Dette har vært en utrolig koselig ting å pusle med på sene kvelder. Jeg fikk brukt alle lekene, og som en siste detalj spraymalte jeg beina mørkerosa med en boks jeg fant på Panduro. Egentlig skulle de bli babyrosa, men så viser det seg altså at graviditet medfører mild fargeblindhet også *kremt* Ble uansett fresht med denne fargen, så jeg tror jeg lar det være sånn.

___________________________________________________________________________________________________________

vet det er mange som lurer på hvordan jeg har laget denne, så her kommer en enkel forklaring:

♥ Stativet kjøpte jeg online etter å ha søkt på babygymstativ og aktivitetsstativ. Endte opp med dette fordi det ut fra bildene så hvitt ut, så jeg tenkte at jeg bare kunne klippe av lekene som var på det, og henge på egne. Da det kom seg i hus, viste det seg at bildene på nett hadde løyet litt, og det var faktisk i høyglanset furu. Jeg pusset det derfor ned og malte det hvitt, både grunning og maling. Her får du god hjelp i malebutikken, bare forklar hva du skal male og si at du er gravid. Du får helt sikkert med deg Jotun Sens 🙂

 ♥ Lekene er håndlaget av filt, disse fant jeg på etsy.com. Du kan bare søke etter felt owl, felt bird også videre, så vil det dukke opp mye interessant. Det er problemfritt å bestille via etsy, du betaler med paypal, og jeg har ikke opplevd å betale noen form for toll. Noen av lekene har jeg bestilt fra en som heter Viajera Felt.

 ♥ Silkebåndet lekene henger i har jeg sydd på selv, dette er hvitt silkebånd på rull fra Panduro. Har festet det ganske godt, men hun vil sikkert rive det ned et par ganger, så da er det bare å finne frem nål og tråd og nytt silkebånd, det er ikke noe problem.

 ♥ Teppet hun skal ligge på er også fra etsy, håndlaget. Her kan du søke på Baby Owl Quilt, så kommer det flere alternativer. Jeg bestilte fra en som heter Chinook Designs.

___________________________________________________________________________________________________________

183 kommentarer

 1. Så fint det ble! 🙂

 2. Ingvild

  Så nydelig det ble!

 3. Anniken

  Åå, så fint det ble Caroline! Flott til ei søt jentebaby ❤

 4. Aww is so sweet! I think it represents you:) You did an excellent job with it!

 5. Martine

  Pleier ikke kommentere blogger, men vil bare veldig gjerne si at det virker som om du kommer til å bli en fantastisk mor, og det er ikke du som er heldig med babyen, det er babyen som er heldig med deg.

 6. KamillaM

  Fy søren! Så fin den ble 🙂 Utrolig kreativt og så fint med noe som man har laget selv. Blir mye mer stas når man har laget det selv, og hvert fall når resultatet blir så bra! Du er jo så flink 🙂 Blir utrolig inspirert av deg, og kan tenke meg at det er mange mødre og kommende mødre som får mange ideer nå.

  Dette innlegget skal jeg lagre og ta frem hvis jeg en gang i fremtiden vil få bruk for ideen – noe jeg virkelig håper! 🙂

 7. Åh, det ble absolutt helt nydelig! Så flink du har vært 🙂

  Håper du (eller heter det dere? :)) har en fin tirsdag 🙂

 8. Omg, so adorable! ♥

 9. Å så utrolig fint!! Du er virkelig flink som har fått det til å se så profesjonelt og originalt ut! Gleder meg veldig til å se hvordan rommet hennes blir. Stor klem 🙂

 10. Nina Julianne

  Haha, så for meg reklamen for Jotun Sens med hun gravide da jeg leste om malingen 😛
  Ble veldig fin babygym ! Kjekt med noe som er hjemmelaget, både av en selv og andre 🙂

 11. Emilie BM

  Babygymmet ble helt nydelig Caroline! Jeg er helt sikker på at du og Lars-Kristian kommer til å bli noen helt fantastiske foreldre!!:)
  Ha en fin dag videre,
  Klem <3

 12. Den ble jo super skjønn! Den lille kommer nok til å elske å ligge der og kose seg:) Masse lykke til;)

 13. Sarperaz

  Den var kjempesøt, så flink du er. 🙂

  En mors observasjoner: lekene henger litt for høyt til at barnet skal kunne se de skikkelig når det er lite. Du bør egentlig feste trådene til stanga, ellers sklir de frem og tilbake når barnet begynner å gripe etter det. Og til sist men ikke minst er det fy-fy med doble løkker i båndene på en babygym da barnet kan henge seg fast i de. :/

  1. Hannemortil2

   Kjempe fin og så kreativt! 🙂
   Men morsinstinktet mitt tenkte også på det samme som Sarperaz, en baby som har begynt å bevege seg over på magen og løfte nakke og rygg kan få hodet inn i løkkene og henge seg fast.
   Men ellers kjempe fin, vil ha slik til min lille jente og!:)

  2. Cathrine

   Tenkte akkurat det samme som deg, Sarperaz 😉

  3. cecilie

   De kommer helt sikkert til å passe godt på henne, så ikke bekymre deg over det. Og delene kan jo byttes ut…..

 14. Michelle

  åh, herlig! Ble kjempe fint jo 😀 gratulerer, well done 😉

 15. Linda Marie

  Det ble en utrolig nydelig babygym! <3 Så flink du er! 😀

 16. Linda Marie

  Jeg må bare si det igjen; herreguuud, så fin den ble! Utrolig flott med alle de fine fargene og koselige dyrene! 😀 <3

 17. Nydelig. Så gøy å ha noe man har laget selv, med kjærlighet og glede for den lille<3 Flink du er:)

 18. Henriette

  Fine farger du har satt sammen! Er det rangle/bjelle eller lignende i noen av bamsene? Eller er det bare filt i dem?

 19. Tone-Lise

  Åååå! Så fiiiint! Så flink du er! 😀

  Men jeg har et spm til deg… Hvilke tanker har du om skinn? I form av vesker og klær, mener jeg. Jeg liker skinnvesker, og vil heller ha en fin en som holder (har bla. en stoor og fin en fra Marc Jacobs) i år etter år enn de veskene i immitert skinn som overhodet ikke holder lenge. Jeg vil heller ha få ting enn mange, men heller kvalitet 🙂 (beklager, kanskje ikke rette plassen å skrive på men!)

 20. Sååå gøy å få se, ble superlekker!
  Heldig liten pike som har en kreativ mamma 🙂

  Birte

 21. Hei 🙂 Dette er altfor mange leker. Foreslår at du fjerner 2/3 minst. Barnet kommer aldri til å klare å feste blikket på lekene, når det er så mange.

 22. Anniken

  Utrolig fint og koselig ikke minst! Blei kjempe bra må jeg virkelig si 🙂

 23. Så otroligt fint!!!

 24. SØTT! Bare lite tips: når lille-ugla blir større og faktisk greier rive ned ting og putte dem i munnen, ville jeg skiftet ut det «bevegelige» øyet på den ene elefanten med et påsydd øye, da slike småting lett havner i halsen 🙂 Min favoritt på babygymmen er giraffen 😀

 25. Kristin

  Ble veldig stilig. Har noen av figurene noen bjelle e.l i seg så babyen får høre dem også? Hvordan erfigurene av filt i fht at babyen kommer til å tygge på dem etterhvert? Er øynene sydd på så de ikke detter av? Jeg har termin på lik tid med deg og er stadig innom etsy og kikker så bare nysgjerrig 🙂

 26. Ingenting som er lett for små fingre å gripe fatt i (rangler ol.)? Ingeting som lager lyd?

 27. Wow, dere er så flinke! Utrooolig fin:)

 28. Det er egentlig fin babygym.

  Men som mor med litt erfaring tenker jeg.
  * for mange leker, holder med 4 stk.
  * henger for høyt
  * burde vært litt sterkere farger og forskjellige materialer, sansene må de få lov å bruke, se, ta og smake.
  * se på båndene, når barnet begynner å bevege seg, kan hodet komme i mellom, 1 tråd ikke 2. Sy fast i bamsen og knyt i stanga.
  * speil er veldig fint å ha, få lov å se seg selv.

 29. Hvilket program er det du bruker for å skrive på bildene? 🙂 Skal lage babybok på nett, kunne tenkt meg å herme litt 🙂

 30. Kjempefin babygym! 🙂 Skulle ønske det var jeg som skulle ligge der! 🙂

 31. Hei 🙂 såå fint !! Lurer på hvor du har kjøpt teppet??? 🙂 knall søtt.

 32. Så fin den ble! Fin aktivitet i svangerskapet! Med noen bjeller eller ting som lager lyd, vil nok jenta deres få masse glede av den! Pass på at hun ikke gnager på de rosa knottene på beina, når hun begynner å snu seg. Med mindre det er ufarlig spray/maling da!
  Jeg er sikker på at dere kommer til å få en fantastisk fin tid fremover. Greit at det er et «sjokk» å bli foreldre for første gang, men mitt inntrykk er at ting ofte går veldig greit bare man er innstilt på det. Akkurat som du er på alt annet i livet Caroline!

 33. Så nusselig!! Nydelige farger. Babyrommet deres kommer til å bli så skjønt <3

 34. Ville ikke latt henne leke alene under den da hun kan vikle inn hender (og etterhvert hodet!) i løkkene samt rive løs og svelge de påsydde filtdetaljene som øyne, nebb osv 🙁

 35. Nydelig! Den er virkelig fin å se på 😀 Men som flere her er inne på, er den kanskje litt upraktisk? Som det nevnes vil jo babyer ha noe om de kan ta og kjenne på, ulike former osv. og noe med lyd er jo veldig gøy! Og når hun ligger under dem, vil hun jo bare kunne se undersiden.. Samtidlig som de små så absolutt vil putte det i munnen når den tid kommer, er filt kanskje ikke det beste å spise på? 🙂
  Også er det jo sterke farger som er mest interessange for de små, og kontraster som sort og hvit.
  Har selv en liten gutt på 6 mnd, hans favoritt bamse er definitivt en panda!

 36. Wow! Så kult det ble! Visste du at barn veldig tidlig er svært opptatt av øyne? Da jeg var på helsestasjonen med minsten fortalte helsesøstra meg det siden han stirret intenst på et bilde på veggen. og nettopp dette la jeg mer og mer merke til med han.. Perfekte ugler med store øyne. Blir spennende å se om hun facsineres av de:)
  Du ser strålende ut! Lykke til med alt:)

 37. Inger Anne

  Veldig fin og moderne… interiør vil jeg si..
  men ingen speil og lyd og diverse da?
  og er evt små stoffbiter og lignende limt godt nok fast… tenker på når barnet blir såpass sterk i klypene og river av…

  men altså, veldig fin for øyet…

 38. Therese

  Så utrolig nydelig den ble!! Du er veldig kreativ, Caroline 🙂 men det spørs hvor interessant den blir for den lille, hun rekker jo ikke opp til de søte figurene – ville senket de litt, noe av vitsen med en babygym er jo at de små skal kunne rekke opp og føle og høre, ikke bare se pene ut i stua 🙂 Bare et lite tips etter å ha sett min lille i aksjon med sin gym:) er ikke så interessant å bare se på så lenge;) men nyyyydelig er den:-)

 39. Så fin den var! 🙂
  Lille ugla kommer til å storkose seg der 🙂
  Ser mange er skeptiske til at de ikke har rett farge/mangler lyd osv.. Men en babygym er helt ærlig ikke den eneste stimulien du kan gi en baby. Det finnes rangler o.l. også.
  Skjønner ikke hvorfor de ikke stoler på deg, Caroline. Sjeldent noen er så gjennomtenkt som deg 😉

  1. Mye man ikke tenker på før babyen er født, og mye som er annerledes enn hva man hadde trodd – det som er pent er ikke alltid det mest funksjonelle;) men helt enig i at den er flott å se på! Men det meste her er da bare velmente ord fra mer erfarne mødre, men Caroline får nok fort egne erfaringer og trenger ikke høre på hva alle mener, men blogger man så må man også tåle få andres meninger ikke bare skryt;-)

 40. Det ble virkelig et supert resultat! Ser kjempefint ut! Men jeg lurer på om de båndene du har brukt er så lure, kan ikke babyen sette seg fast i dem? Også lurer jeg på om du har sjekket at ingen deler av de små søte dyrene kan falle av/dras av og havne i munnen på den lille? Er bare små bekymringer for det lille mirakelet du har voksende inni deg:-) tror du vil bli en fantastisk god mor! Spesielt på grunn av hvor godt forhold du har til din mamma;)

  Ps:det brune håret ditt passer deg SÅ bra!!:D

 41. Pen, men skummel. Dobble bånd er en potensiell dødsfelle, og løse øyne er ett mareritt å pille ut av neser og det som værre er. Nydelig teppe da 🙂 Men festene til lekene burde du virkelig vurdere å bytte ut, att høyden på lekene må justeres ser du nokk fort når ungen er på plass. Og kanskje noe som lager litt lyd, de liker slikt selv om de er små 🙂

  1. Jeg tror nok ikke denne babygymmen vil være noen dødsfelle for en baby på en månede, da de ikke begynner å gripe ting ordentlig før de er over en månede:)

 42. Så nydelig, flink du e 🙂 Nå blei eg skikkelig inspirert te å lage baby gym te jentå mi på 10 uker. Den eg har e nå lagt ut for salg, og innkjøpt på etsty/ebay blir det nesta 🙂
  Takk for inspirasjon til både mat og babystasj 🙂

 43. Kristin

  Sååå fin! Mange av babygym/lekestativan som selges, har jo veldig lik oppbygging som d her! Så sjit i lyd, elastisk strikk og doble løkke:D ugla kommer garantert t å få d spennanes nok under der, og ho ska vel neppe ligg der så lenge utn at nån følge me ho at lille ho «plutselig» har klart å kravle sæ innimellom silkebaåndan! Nei, du e skikkelig flink, å vet vel godt ka du gjør! Sjøl om d virke som mange trur du e helt blåst, å aldri har vært borti graviditet og babya før:D stå på!

  1. Ehh. Hvor har du sett sånne babygym hen? I Norge er det ekstremt strenge krav til kvelningsfare, så det tror jeg ikke noe på. Vakker babygym, men ble skeptisk på både båndene og det som er festet på dyrene.

   1. Kristin

    Æ tenkte mer på de som mente lekan burde hengt vannrett så babyen ikke bare ser nederste del av lekan, mangel på lyd, og elastisk strikk så ho kan drege i dem. Finnes lekestativ uten dette! Æ har heller ikke sett babygym me doble løkke t salgs, forståelig nok pga kvelningsfare, men æ trur caroline vet ka ho gjør, å ikke vil la babyen ligge lenge aleina der uten tilsyn når ho bynne å røre mer på sæ. Men selvfølgelig.. d e jo bare bra å komme mevelmente råd:)

 44. Love it! It´s really nice that You prefer natural and cute things instead of plastic and «made in China» toys 🙂 You two are going to be a great parents!

  Greetings from Estonia
  http://www.dodolce.blogspot.com

 45. Så fantastisk fint det ble, Caroline 🙂 Superdupersøtt <3 du er så flink!

 46. Det er den fineste babygymmen jeg har sett noen gang, og ikke minst er det noe du har laget selv!:)
  Ikke bare ser du alltid fantastisk ut Caroline, men kreativ er du også! 🙂

  Ha en fin kveld, vakre du <3

 47. Jeg synes det er litt morsomt at du ikke vil svare på all kritikken her! Du er kjempekreativ, men dette er virkelig et interiørobjekt som er fint å se på for de voksne! Den er overhodet ikke barnevennlig. Grunnen til at man ikke får kjøpt noe slik i Norge er fordi der faktisk er strenge krav. Og det babyer synes er spennende og se på er kanskje ikke fint i de voksnes øyne. Derfor finner man fargesprakende babygymmer overalt. Mener du virkelig at du har laget dn barnevennlig babygym?

 48. Så fint det ble Caroline, virkelig søtt og meningsfullt! :)) Du har vært flink!

 49. Åh så fin, Caroline! 🙂 En ting jeg har lurt på lenge er hvordan du får bildene dine så lyse, lette og fine? Er det et spesielt filter du bruker?;-) Klem <3

 50. Sorry… Men du trenger sterkere saker enn den der. Og som nevnt over, en del farer lurer. Fin å se på men upraktisk og potensiell fare for bebisen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *