Made with love: Babygym

Omsider er prosjekt babygym ferdigstilt, og jeg er så fornøyd! Dette har vært en utrolig koselig ting å pusle med på sene kvelder. Jeg fikk brukt alle lekene, og som en siste detalj spraymalte jeg beina mørkerosa med en boks jeg fant på Panduro. Egentlig skulle de bli babyrosa, men så viser det seg altså at graviditet medfører mild fargeblindhet også *kremt* Ble uansett fresht med denne fargen, så jeg tror jeg lar det være sånn.

___________________________________________________________________________________________________________

vet det er mange som lurer på hvordan jeg har laget denne, så her kommer en enkel forklaring:

♥ Stativet kjøpte jeg online etter å ha søkt på babygymstativ og aktivitetsstativ. Endte opp med dette fordi det ut fra bildene så hvitt ut, så jeg tenkte at jeg bare kunne klippe av lekene som var på det, og henge på egne. Da det kom seg i hus, viste det seg at bildene på nett hadde løyet litt, og det var faktisk i høyglanset furu. Jeg pusset det derfor ned og malte det hvitt, både grunning og maling. Her får du god hjelp i malebutikken, bare forklar hva du skal male og si at du er gravid. Du får helt sikkert med deg Jotun Sens 🙂

 ♥ Lekene er håndlaget av filt, disse fant jeg på etsy.com. Du kan bare søke etter felt owl, felt bird også videre, så vil det dukke opp mye interessant. Det er problemfritt å bestille via etsy, du betaler med paypal, og jeg har ikke opplevd å betale noen form for toll. Noen av lekene har jeg bestilt fra en som heter Viajera Felt.

 ♥ Silkebåndet lekene henger i har jeg sydd på selv, dette er hvitt silkebånd på rull fra Panduro. Har festet det ganske godt, men hun vil sikkert rive det ned et par ganger, så da er det bare å finne frem nål og tråd og nytt silkebånd, det er ikke noe problem.

 ♥ Teppet hun skal ligge på er også fra etsy, håndlaget. Her kan du søke på Baby Owl Quilt, så kommer det flere alternativer. Jeg bestilte fra en som heter Chinook Designs.

___________________________________________________________________________________________________________

183 kommentarer

 1. Guuud, så nydelig sluttresultatet ble! ♥ Forelsket meg helt i fargene og egentlig det hele 😀 Flinke du.

  Ekstra spesielt når en har laget det selv, så absolutt verdt det. Lille setter nok veldig stor pris på det 😉

  Ha en fin tirsdag.

 2. Det ble riktig så fint! Gratulerer med vel overstått prosjekt. Nå er det ikke lenge igjen så ligger det faktisk noe lite og søtt som stirrer undrende på hva mamma har laget. Rar tanke? 😉

 3. Den ble kjempesøt! Men du må huske at babyen vil komme til å få tak i de som henger lengst ned, de går rett i munnen. Og øynene og nesen på uglene vil høyst sannsynlig løsne og havne i munnen. Bare en liten tanke. Lykke til videre i ventingen 🙂

 4. karoline E.N

  Heii 🙂 ntaw, den ble kjempe fin! Så flink du er Caroline. Den kommer nok prinsessa til og like kjempe godt :))
  Ha en fin fin dag videre <3

 5. Oi, det ble kjempelekkert!! Du har vært veldig kreativ og dyktig! Mye koseligere med hjemmelaget og i god kvalitet en sånn ferdigkjøpte plastdingser som er masseprodusert i Kina:)

 6. Jenny A

  Du er så fantastisk, Caroline! Flinke du som har stelt i stand et så fint babygym. Den lille frøkna er heldig som får deg som mor!

 7. Hei,
  så fin den ble! 🙂 Har kjempe lyst til å lage sånn selv jeg også når jeg en gang skal få barn! Men jeg trodde kanskje du skulle feste de sånn at hun kanskje så dyrene sidelengs, altså at hun så øynene. Nå ser hun jo bare nederste delen av beina?

 8. Cathrine

  Helledussan, så nydelig! Da er det bare en ting som mangler, som kan ligge rett i midten der …. 🙂

  Jeg så forresten nettopp denne babysoveposen, og da tenkte jeg på deg og ugla di:

  https://www.strikkeoppskrift.com/dagens-kjopeoppskrift-owl-cocoon-and-hat <3 <3 <3

 9. Sååå fin og søt!! 😀
  ..kjenner jeg dævver litt om det skulle vise seg at dere får en gutt i stedet for, menmen – rosa leker er jo bare fint! 😉
  Ha en fin dag, C! 🙂

 10. Hei og god formiddag:-)
  For et flott stativ du har laget til lille ugla du kommer til
  og bli en fantastisk mor Caroline:-)
  Ha en fin dag:-)
  klem

 11. Såå fint! Kjekt med slike leker som er så fine at de egentlig bare kan stå fremme alltid uten at det «ødelegger» stilen dere har i stua fra før:) Du er flink !

 12. Martine Vasstrand Sørnes

  Så utrolig fin den ble! Du er fantastisk flink. Lykke til videre i svangerskapet 🙂

 13. Men kjære deg, dette var helt nydelig. Så flink du er. Og så koselig å ha noe man har laget selv til den lille. Gratulerer med kjempefint babygym.

  Klem Camilla

 14. Såå utrolig fin :))

 15. Sååå søt <3

 16. Så fint det ble! Supersøtt 🙂

 17. Hi, its look lovely! If i can prompt something, its good for baby when colours are varied, best are black and white, this contrast stimulate.
  P.s. U look lovely in that hair!

 18. NYDELUG! fineste babygymmen jeg har sett! Så kreativt! kan tenke det var et gøy prosjekt! 😀

 19. Åh, du er utrolig flink Caroline! Helt nydelig <3 Sukk Gleder meg til jeg kan pusle med slike ting, takk for inspirasjon!

 20. Så FLOTT den ble!
  Lurer bare på, de fine uglene, er de «bare» soft og søte, eller er det noe inni de som gjør at de lager litt tyd også? Mtp når barnet blir litt større, rent konstruktivt, om det kan bli litt «kjedelig» når de blir større, eller har du en plan der også?! 🙂 Kjekt å følge med på deg!!

 21. Tips fra snart firebarnsmor: Ha enda lenger snor på de søte lekene. Babyen får ikke tak i verken de på sidene eller de som henger i luften. Sånn ca i 2 mnd alder begynner de å vifte med hendene med hensikt å få ta på/være borti ting. Ligge å se på? Not interested ;0)

 22. Åhhh…så nydelig:)) Ha en finfin dag videre Lady C:)) Klem:))

 23. Så fin den ble – kjempesøte leker og veldig fine farger:)

 24. Åh, så søt den var! Lager lekene lyd? Jeg ttrodde bare litt av poenget med en babygym er at babyen skal kunne få tak i de ulike lekene, få brukt sansene til å kjenne på ulike materialer, kunne lage litt ulike lyder ved å bevege de ulike lekene etc. Har selv en liten som elsker babygymmen sin og har gått helt bananas i den siden hun var en mnd gammel… Ikke meningen å være kritisk altså. Den var veldig fin og du hadde kanskje tenkt å henge på litt andre leker etterhvert…?

 25. Heidi V

  Så fint at innlegget endelig kom, har allerede fått bestilt litt!:-) Men forresten, når jeg betalte på etsy nå, så betalte ikke jeg med PayPal! Bare skrev inn kortinformasjon osv, og så fikk jeg mail om at ordren er bekreftet. Så nå ble jeg litt redd her! Er det trygt?

  1. Jeg har kjøpt mye via etsy på den måten, dvs uten paypal og det har funket bra 🙂

 26. Kristin

  Nydelig babygym Caroline, elsker alle uglene dine:) Gleder meg til babyen kommer, livet blir kaos, kanskje selv for en perfeksjonist som deg;) Her har det vært kaos siden min lille baby ble født i april, men det kan absolutt anbefales:)

 27. Hei Caroline!

  Så utrolig flink du er! Dette ble kjempe fint 🙂 Jeg likte alt sammen kjempe godt.
  Det er litt hyggeligere når en lager det selv 🙂

  Ha en fin dag videre!

 28. synnøve

  Nommin, guuud…så herlig og søt den var!:) Utrolig bra laget, så flink<3

  Her er jo som sagt tema ole brumm og det går for det meste i turkis og lyseblått:)
  Så vi kjøpte den her:
  https://www.miinto.no/p-109195-ole-brumm-magic-babygym

  Ønsker dere alle 3 en god dag, tihi….
  klem

 29. What joy to see the children’s beauty 🙂 Greetings from Polish rain.

 30. Så utrolig fint det ble. Vet jeg hva jeg skal lage den dagen meg og manen min finer ut at vi skal ha en litenen

 31. Wow, knallfint Caroline!
  Når jeg en dag blir gravid skal jeg jammen hente inspirasjon fra deg 🙂
  Det er den fineste babygymmen jeg har sett, noensinne!!

 32. Så utrolig flink du er! Det ble kjempefint 🙂

 33. The sweetest babygym I have ever seen!

 34. Helt nydelig! Du er superflink! 🙂

 35. Elisabeth

  Hei 🙂

  Nå måtte jeg bare skrive noe, heilt fantastisk nydelig babygym!!!
  Sku ønske jeg tenkte på dette når jeg blei gravid,istedenfor å kjøpe!! 🙂 så søt å sjarmerendes! Du er dyktig og kreativ!! 🙂
  Ha en strålendes dag!! 🙂

 36. Hei!

  Så fint det ble, du er flink! Er det lyd i noen av lekene? Datteren vår var i starten veldig fascinert av lekene med små rangler inni 🙂

  M

 37. Kjempefin! Ville beholdt beina knallrosa, det gjorde seg mot alle de duse fargene.

 38. Så flink du er!! det er nok det fineste babygymmet jeg har sett, og så kjekt når det er lagt selv også 🙂
  Ha en fin dag videre 🙂

 39. Å, så utrolig fin den ble!

 40. Babygymmet var kjempefin! Nydelige farger! 🙂
  Men, synes lekene hang litt vell høyt oppe, vanskelig for henne og få tak idem. De burde også vært festet med elastiske bånd slik at hun kunne dra dem til seg, blir lett litt frustrert hvis de ikke vill rikke på seg 🙂 Båndene burde og vært enkle, hadde da vært mer barnesikkert. Hadde også vært lurt og hatt noen som var litt gummi på slik at hun kunne ha dem i munnen, da de liker og bite på ting etterhvert.
  Dette er ikke kritikk, bare mine meninger etter å ha hatt 2 babyer i hus 🙂

 41. Utrolig vakkert og stilfullt! Jeg er så imponert over din kreativitet 🙂 Lykke til videre med alt! Heldig er jenta som kommer til dere!

 42. Linda Maria

  Den ble jo helt nydelig! Så flink du er 🙂 Jeg fikk også den kreative ånden over meg mens jeg gikk gravid ifjor. Det er så koselig! Du har så mye å se frem til Caroline! Det er så gøy å være mamma. 🙂 Lykke til videre!

 43. Nydelig babygym! 🙂 Hvilket redigeringsprogram bruker du for å lage de sirklene i bildene (eks: play with me i dette inlegget) ?

 44. Dette er noe av det nydeligste jeg har sett! Du er utrolig flink! 🙂 <3

 45. Så fin! Godt jobba 😀 Fine, sterke farger også ser det ut til. Den vil hun sikkert like 🙂 Ser at du har en giraff også på gymmen. Kom til å tenke på at min kar likte veldig godt Sophie La Giraffe – en tyggeleke som skal stimulere både hørsel og syn, samtidig som den er god å tygge på når barnet begynner å få tenner. Mener de har den på sprell.no. Du kan jo sjekke det ut 🙂

 46. Herregud, så innmari fin! Virkelig bra jobba:)
  Fikk nesten lyst til å prøve noe lignende selv:)

 47. Så utrolig fint det ble 🙂
  Og synes også det var fresh farge på ben. Veldig bra!

  Hvis du vil bytte ut noen av lekene etterhvert anbefaler jeg små filtfigurer med bjelle inni, slik at det blir litt lyd. Det stimulerer jo veldig bra!

  Gleder meg til å se barnerom etterhvert også :))

  Ha en fin dag og nyt….

 48. Hurra så fint det ble 🙂 Koselig med duse farger og myke firgurer. Betaler du aldri toll på noe fra etsy.com? Jeg holder meg alltid under 200 kr, men er det kanskje andre regler på «hjemmelaget»?

 49. Utrolig fin!! Du er så flink 🙂

 50. Cecilia

  Den var helt nydelig, Caorline:) Du er så flink!

 51. Så flink du er:)

 52. Ååååååååå sååå nydelig babygym og babyteppe Caroline <3 Du er utrolig kreativ!!! Var kjempe skjønt med nydelige farger til lille ugla deres <3
  Love it!

 53. Saa soet!! Godt jobba! Jeg skal faktisk paa dine trakter av landet paa bryllup til helgen. Ikke helt Siljan da, men ved Aasgaardsstrand et sted 🙂 Saa i dette langstrakte landt er ikke det saa langt unna 🙂 Ha en super tirsdag! Klem

 54. Den der tror jeg blir populær! Kjempe fin.

 55. Madelen

  Noe så nydelig! Du er så utrolig flink, Caroline!! 🙂
  Håper alt er tipp topp med deg og at du nyter dagene før høsten tar oss!;-)
  Klem <3

 56. Kjempe fin babygym! Og så koselig det er med hjemmelaget 🙂 Men jeg lurer på hvordan lillejenta skal rekke opp til lekene? Har selv en liten en på 5 mnd og lekene hans henger mye lengre ned. De viser fort interesse for å ta og føle på ting 🙂

 57. Kjempefin ble den! 🙂
  Men det vil jo ikke bli lyder/musikk når babyen rører på figurene? En babygym skal vel stimulere alle sansene?

  «Leker tilpasset spedbarn skal gi babyen opplevelser og inntrykk. Farger, lyd, bevegelse og kanskje til og med lukter er viktige den første tiden. Babyleker som aktiverer barnets alle fem sanser, er gode.»
  «Barnet liker å kikke på ulike leker, slå etter og smake. Baby-gym anbefales da disse ofte engasjerer barnet over tid og ikke flytter seg bort fra barnet. Bruk en baby-gym som har lekene vendt ned mot barnet. Barn i denne perioden liker ansikt, smil, speil, lyd (ikke for høy), rene farger.» (kilde: Mammanett)

 58. Veldig fin, men veldig skummelt med dobbel tråd. Det skal absolutt ingen ting til før er lite hode har kommer seg gjennom en sånn løkke 🙁

 59. Line Eugenie

  Fy søren! Så utrolig fint det ble, har gledet meg lenge til å se det ferdige produktet 🙂 Det er jo en heldig liten jente som får leke seg med det stativet, kos deg/dere masse videre! 😉

 60. Ble kjempefint. ♡

 61. Marte Andreassen

  Så utrolig fantastisk at du ordner og lager ting selv, Caroline! Følger meg bloggen din hver dag. Beundrer din hverdag, styrke, positivitet, trenibgsvillje og kokkekunnskaper. Rett og slett. Du ser fantastisk ut som gravid, du gløder, virkelig. Gleder meg til å forsette å følge med på deg og deres liv fremover.

 62. Kjempefint! Du har mye å se frem til <3 Nyt babytiden, den går så altfor fort!

 63. Så utrolig fint!

  Jeg håper vi får se noen bilder «in action» på nyåret 🙂

 64. Så kreativ du er! Og resultatet er jo helt utrolig, så utrolig fin den er! 😀

 65. Åh, så fint det ble! Så koselig at du har laget det selv:-)

 66. Supersøt!! 🙂

 67. Nydelig!! Det ble virkelig flott, Caroline! Og fargerikt! 🙂 Har lagt merke til at flere har kommentert på om fargene var sterke nok osv, men skjønner ikke helt hva de mener, for dette var jo virkelig fargesprakende!! 🙂 Kan tenke meg at babyen vil like den!

  Jeg har også vurdert å kjøpe et sånt teppe under med motiv på. Men er så usikker på om sømmene er harde/ujevne for babyen å ligge på? Hvis du stryker handa di over uglemotivene, er det ruglete å ta på da, eller er hele teppet mykt??

  Hilsen fra trøndheim! 🙂

 68. Åååh, så fin!

 69. Åhh den ble superfin! Der kommer prinsessa til å kose seg masse 🙂

 70. Den ble aldeles nyyyydelig. Flinke deg §:o)

 71. Så fint!! Du har vært flink altså 🙂 Er jo så morsomt å gjøre sånt selv i stedet for å kjøpe alt ferdig.
  Ha en flott tirsdag!

 72. Ida Marlene

  Ååå, ingen tvil om at denne er laget med kjærlighet <3 Noe så fint 😀 Den lille ugla deres vil ihvertfall ikke føle seg uønsket/uelsket, når dere klarer å vise så mye kjærlighet før hun er født 🙂 Den er perfekt, Caroline 🙂 Flink er du, og fortjener en klapp på skulderen 😉

 73. so really beautiful :))

 74. Kathrine

  Åhh, så utrolig fint!
  Mye bedre med »hjemmelaget» enn de man får kjøp ferdig i butikkene, det er noe spesielt ved det, det at man lager noe for hånd også er det så kosleig å lage og sitte å tenke på at det faktisk er din EGEN datter som skal ha det <3
  Er helt sikker på at den lille ugla blir fornøyd, det ble så fint! 🙂

  Du kommer i bli en fantasisk mor, med en fantassk familie !

 75. Elsker giraffen 🙂 🙂

 76. Kjempesøt, men jeg ville prøvd og vridd figurene litt så hun ser dem i øynene når hun ligger på rygg under, særlig den tøffe ugla med store øyne. Fine kontraster og se på!

 77. Så fin den ble! 😀

 78. HELT HELT nydelig, og DU er helt nydelig , – blir så glad av å titte innom bloggen din 🙂

  Masse lykke til videre!

 79. hei

  hvordan extension bruker du?

  1. Norsklæreren

   Det heter «Hvilke(n)», ikke «hvordan».

   1. Marita

    Haha, norsklæreren, I Love you 🙂

 80. Så flink du er:)! Nyydelig babygym 🙂 Sjekk dagens strikkeoppskrift på Strikkeoppskrift.com ;))!Løp og kjøp pinner og garn,hi hi :)) Håper du har satt pris på mine tidligere kommentarer,alt kommer fra hjerterota og er godt ment :)) Kos deg denne rugetida :))Tirsdagsklem <3

 81. Denne var jo kjempesøt og veldig gjennomført!:D Men, er ikke denne litt mer for voksne enn for baby å se på? Når babyen ligger under denne vil den jo bare se undersiden på alle figurene, og ikke de søte ansiktene på uglene? Hva med å feste noen av de annerledes slik at ansiktene ser nedover på babyen, slik at den kan utforske og kjenne igjen øyne/farger/figurer osv (når den blir eldre naturligvis)? Uansett, søt og estetisk pen:)

 82. Du er så kreativ Caroline! 🙂

 83. christine

  For en nydelig babygym du har laget, kjempe flink er du 🙂 men tror kansje du burde revurdere
  måten lekene er festet på. Det ser ut som det er en viss fare for at hun kan sette hodet fast i silkebåndene :-/ spesielt når hun blir litt mer bevegelig. Jeg har angst for sånt, ser kvelningsfarer overalt. Men den er kjempefin og hun kommer nok til å ha stor glede av den 😀

 84. Lillian

  Så fantastisk fin!! Smelt 🙂

 85. Nydelig babygym! Flink og kreativ du! Min jente hadde stor glede av vår. Håper du har laget den slik at silkebåndene kan justeres. Det er nemlig populært å få tak i de etterhvert 🙂 lykke til!

 86. hei på deg.

  hvordan extensions bruker du i håret? er det clips eller sitter det fast?
  hvor mye koster det?
  veldig fint hår asså 🙂

 87. «bare forklar hva du skal male og si at du er gravid» – Jeg ler meg ihjel! Jeg vet av erfaring at ammetåke er litt smittsomt også.:)

 88. Resultatet ble jo veldig bra! Du er så flink og kreativ! 😀

 89. (Gymmet ble forresten veldig fint!)

 90. Så flink du er! Å så utrolig koslig for jenta di å ha noe som mamma’n hennes har lagd til henne 🙂 Denne må du ta godt vare på så hun får se når hun blir eldre 🙂 Tenk, kanskje kommer den til å gå i arv!? 🙂

 91. Så fin den ble!:-)

 92. Helt nydelig!! Gøy å se at dyrene hadde noe annet enn «kjedelige» pastell farger :))

 93. nydelig! hun blir nok veldig fornøyd med den! :):)

 94. anne Rismyhr

  Dette ble kjempe fint,» gleder meg «, håper du legger ut bilde av Prinsessa når hun kommer til å ligge her å kose seg 🙂

 95. Kjempefin:) Der vil «lille» Ugla få mange fine stunder. Gled dere til utviklingen som kommerpå baby gymmen! Er så spent på å se barnerommet. Gleder meg til å følge deg i de siste ukene frem til termin dato. Krysser fingere og tær for at siste trimester blir bra:)

 96. Så fint det ble! 🙂

 97. Ingvild

  Så nydelig det ble!

 98. Anniken

  Åå, så fint det ble Caroline! Flott til ei søt jentebaby ❤

 99. Aww is so sweet! I think it represents you:) You did an excellent job with it!

 100. Martine

  Pleier ikke kommentere blogger, men vil bare veldig gjerne si at det virker som om du kommer til å bli en fantastisk mor, og det er ikke du som er heldig med babyen, det er babyen som er heldig med deg.

 101. KamillaM

  Fy søren! Så fin den ble 🙂 Utrolig kreativt og så fint med noe som man har laget selv. Blir mye mer stas når man har laget det selv, og hvert fall når resultatet blir så bra! Du er jo så flink 🙂 Blir utrolig inspirert av deg, og kan tenke meg at det er mange mødre og kommende mødre som får mange ideer nå.

  Dette innlegget skal jeg lagre og ta frem hvis jeg en gang i fremtiden vil få bruk for ideen – noe jeg virkelig håper! 🙂

 102. Åh, det ble absolutt helt nydelig! Så flink du har vært 🙂

  Håper du (eller heter det dere? :)) har en fin tirsdag 🙂

 103. Omg, so adorable! ♥

 104. Å så utrolig fint!! Du er virkelig flink som har fått det til å se så profesjonelt og originalt ut! Gleder meg veldig til å se hvordan rommet hennes blir. Stor klem 🙂

 105. Nina Julianne

  Haha, så for meg reklamen for Jotun Sens med hun gravide da jeg leste om malingen 😛
  Ble veldig fin babygym ! Kjekt med noe som er hjemmelaget, både av en selv og andre 🙂

 106. Emilie BM

  Babygymmet ble helt nydelig Caroline! Jeg er helt sikker på at du og Lars-Kristian kommer til å bli noen helt fantastiske foreldre!!:)
  Ha en fin dag videre,
  Klem <3

 107. Den ble jo super skjønn! Den lille kommer nok til å elske å ligge der og kose seg:) Masse lykke til;)

 108. Sarperaz

  Den var kjempesøt, så flink du er. 🙂

  En mors observasjoner: lekene henger litt for høyt til at barnet skal kunne se de skikkelig når det er lite. Du bør egentlig feste trådene til stanga, ellers sklir de frem og tilbake når barnet begynner å gripe etter det. Og til sist men ikke minst er det fy-fy med doble løkker i båndene på en babygym da barnet kan henge seg fast i de. :/

  1. Hannemortil2

   Kjempe fin og så kreativt! 🙂
   Men morsinstinktet mitt tenkte også på det samme som Sarperaz, en baby som har begynt å bevege seg over på magen og løfte nakke og rygg kan få hodet inn i løkkene og henge seg fast.
   Men ellers kjempe fin, vil ha slik til min lille jente og!:)

  2. Cathrine

   Tenkte akkurat det samme som deg, Sarperaz 😉

  3. cecilie

   De kommer helt sikkert til å passe godt på henne, så ikke bekymre deg over det. Og delene kan jo byttes ut…..

 109. Michelle

  åh, herlig! Ble kjempe fint jo 😀 gratulerer, well done 😉

 110. Linda Marie

  Det ble en utrolig nydelig babygym! <3 Så flink du er! 😀

 111. Linda Marie

  Jeg må bare si det igjen; herreguuud, så fin den ble! Utrolig flott med alle de fine fargene og koselige dyrene! 😀 <3

 112. Nydelig. Så gøy å ha noe man har laget selv, med kjærlighet og glede for den lille<3 Flink du er:)

 113. Henriette

  Fine farger du har satt sammen! Er det rangle/bjelle eller lignende i noen av bamsene? Eller er det bare filt i dem?

 114. Tone-Lise

  Åååå! Så fiiiint! Så flink du er! 😀

  Men jeg har et spm til deg… Hvilke tanker har du om skinn? I form av vesker og klær, mener jeg. Jeg liker skinnvesker, og vil heller ha en fin en som holder (har bla. en stoor og fin en fra Marc Jacobs) i år etter år enn de veskene i immitert skinn som overhodet ikke holder lenge. Jeg vil heller ha få ting enn mange, men heller kvalitet 🙂 (beklager, kanskje ikke rette plassen å skrive på men!)

 115. Sååå gøy å få se, ble superlekker!
  Heldig liten pike som har en kreativ mamma 🙂

  Birte

 116. Hei 🙂 Dette er altfor mange leker. Foreslår at du fjerner 2/3 minst. Barnet kommer aldri til å klare å feste blikket på lekene, når det er så mange.

 117. Anniken

  Utrolig fint og koselig ikke minst! Blei kjempe bra må jeg virkelig si 🙂

 118. Så otroligt fint!!!

 119. SØTT! Bare lite tips: når lille-ugla blir større og faktisk greier rive ned ting og putte dem i munnen, ville jeg skiftet ut det «bevegelige» øyet på den ene elefanten med et påsydd øye, da slike småting lett havner i halsen 🙂 Min favoritt på babygymmen er giraffen 😀

 120. Kristin

  Ble veldig stilig. Har noen av figurene noen bjelle e.l i seg så babyen får høre dem også? Hvordan erfigurene av filt i fht at babyen kommer til å tygge på dem etterhvert? Er øynene sydd på så de ikke detter av? Jeg har termin på lik tid med deg og er stadig innom etsy og kikker så bare nysgjerrig 🙂

 121. Ingenting som er lett for små fingre å gripe fatt i (rangler ol.)? Ingeting som lager lyd?

 122. Wow, dere er så flinke! Utrooolig fin:)

 123. Det er egentlig fin babygym.

  Men som mor med litt erfaring tenker jeg.
  * for mange leker, holder med 4 stk.
  * henger for høyt
  * burde vært litt sterkere farger og forskjellige materialer, sansene må de få lov å bruke, se, ta og smake.
  * se på båndene, når barnet begynner å bevege seg, kan hodet komme i mellom, 1 tråd ikke 2. Sy fast i bamsen og knyt i stanga.
  * speil er veldig fint å ha, få lov å se seg selv.

 124. Hvilket program er det du bruker for å skrive på bildene? 🙂 Skal lage babybok på nett, kunne tenkt meg å herme litt 🙂

 125. Kjempefin babygym! 🙂 Skulle ønske det var jeg som skulle ligge der! 🙂

 126. Hei 🙂 såå fint !! Lurer på hvor du har kjøpt teppet??? 🙂 knall søtt.

 127. Så fin den ble! Fin aktivitet i svangerskapet! Med noen bjeller eller ting som lager lyd, vil nok jenta deres få masse glede av den! Pass på at hun ikke gnager på de rosa knottene på beina, når hun begynner å snu seg. Med mindre det er ufarlig spray/maling da!
  Jeg er sikker på at dere kommer til å få en fantastisk fin tid fremover. Greit at det er et «sjokk» å bli foreldre for første gang, men mitt inntrykk er at ting ofte går veldig greit bare man er innstilt på det. Akkurat som du er på alt annet i livet Caroline!

 128. Så nusselig!! Nydelige farger. Babyrommet deres kommer til å bli så skjønt <3

 129. Ville ikke latt henne leke alene under den da hun kan vikle inn hender (og etterhvert hodet!) i løkkene samt rive løs og svelge de påsydde filtdetaljene som øyne, nebb osv 🙁

 130. Nydelig! Den er virkelig fin å se på 😀 Men som flere her er inne på, er den kanskje litt upraktisk? Som det nevnes vil jo babyer ha noe om de kan ta og kjenne på, ulike former osv. og noe med lyd er jo veldig gøy! Og når hun ligger under dem, vil hun jo bare kunne se undersiden.. Samtidlig som de små så absolutt vil putte det i munnen når den tid kommer, er filt kanskje ikke det beste å spise på? 🙂
  Også er det jo sterke farger som er mest interessange for de små, og kontraster som sort og hvit.
  Har selv en liten gutt på 6 mnd, hans favoritt bamse er definitivt en panda!

 131. Wow! Så kult det ble! Visste du at barn veldig tidlig er svært opptatt av øyne? Da jeg var på helsestasjonen med minsten fortalte helsesøstra meg det siden han stirret intenst på et bilde på veggen. og nettopp dette la jeg mer og mer merke til med han.. Perfekte ugler med store øyne. Blir spennende å se om hun facsineres av de:)
  Du ser strålende ut! Lykke til med alt:)

 132. Inger Anne

  Veldig fin og moderne… interiør vil jeg si..
  men ingen speil og lyd og diverse da?
  og er evt små stoffbiter og lignende limt godt nok fast… tenker på når barnet blir såpass sterk i klypene og river av…

  men altså, veldig fin for øyet…

 133. Therese

  Så utrolig nydelig den ble!! Du er veldig kreativ, Caroline 🙂 men det spørs hvor interessant den blir for den lille, hun rekker jo ikke opp til de søte figurene – ville senket de litt, noe av vitsen med en babygym er jo at de små skal kunne rekke opp og føle og høre, ikke bare se pene ut i stua 🙂 Bare et lite tips etter å ha sett min lille i aksjon med sin gym:) er ikke så interessant å bare se på så lenge;) men nyyyydelig er den:-)

 134. Så fin den var! 🙂
  Lille ugla kommer til å storkose seg der 🙂
  Ser mange er skeptiske til at de ikke har rett farge/mangler lyd osv.. Men en babygym er helt ærlig ikke den eneste stimulien du kan gi en baby. Det finnes rangler o.l. også.
  Skjønner ikke hvorfor de ikke stoler på deg, Caroline. Sjeldent noen er så gjennomtenkt som deg 😉

  1. Mye man ikke tenker på før babyen er født, og mye som er annerledes enn hva man hadde trodd – det som er pent er ikke alltid det mest funksjonelle;) men helt enig i at den er flott å se på! Men det meste her er da bare velmente ord fra mer erfarne mødre, men Caroline får nok fort egne erfaringer og trenger ikke høre på hva alle mener, men blogger man så må man også tåle få andres meninger ikke bare skryt;-)

 135. Det ble virkelig et supert resultat! Ser kjempefint ut! Men jeg lurer på om de båndene du har brukt er så lure, kan ikke babyen sette seg fast i dem? Også lurer jeg på om du har sjekket at ingen deler av de små søte dyrene kan falle av/dras av og havne i munnen på den lille? Er bare små bekymringer for det lille mirakelet du har voksende inni deg:-) tror du vil bli en fantastisk god mor! Spesielt på grunn av hvor godt forhold du har til din mamma;)

  Ps:det brune håret ditt passer deg SÅ bra!!:D

 136. Pen, men skummel. Dobble bånd er en potensiell dødsfelle, og løse øyne er ett mareritt å pille ut av neser og det som værre er. Nydelig teppe da 🙂 Men festene til lekene burde du virkelig vurdere å bytte ut, att høyden på lekene må justeres ser du nokk fort når ungen er på plass. Og kanskje noe som lager litt lyd, de liker slikt selv om de er små 🙂

  1. Jeg tror nok ikke denne babygymmen vil være noen dødsfelle for en baby på en månede, da de ikke begynner å gripe ting ordentlig før de er over en månede:)

 137. Så nydelig, flink du e 🙂 Nå blei eg skikkelig inspirert te å lage baby gym te jentå mi på 10 uker. Den eg har e nå lagt ut for salg, og innkjøpt på etsty/ebay blir det nesta 🙂
  Takk for inspirasjon til både mat og babystasj 🙂

 138. Kristin

  Sååå fin! Mange av babygym/lekestativan som selges, har jo veldig lik oppbygging som d her! Så sjit i lyd, elastisk strikk og doble løkke:D ugla kommer garantert t å få d spennanes nok under der, og ho ska vel neppe ligg der så lenge utn at nån følge me ho at lille ho «plutselig» har klart å kravle sæ innimellom silkebaåndan! Nei, du e skikkelig flink, å vet vel godt ka du gjør! Sjøl om d virke som mange trur du e helt blåst, å aldri har vært borti graviditet og babya før:D stå på!

  1. Ehh. Hvor har du sett sånne babygym hen? I Norge er det ekstremt strenge krav til kvelningsfare, så det tror jeg ikke noe på. Vakker babygym, men ble skeptisk på både båndene og det som er festet på dyrene.

   1. Kristin

    Æ tenkte mer på de som mente lekan burde hengt vannrett så babyen ikke bare ser nederste del av lekan, mangel på lyd, og elastisk strikk så ho kan drege i dem. Finnes lekestativ uten dette! Æ har heller ikke sett babygym me doble løkke t salgs, forståelig nok pga kvelningsfare, men æ trur caroline vet ka ho gjør, å ikke vil la babyen ligge lenge aleina der uten tilsyn når ho bynne å røre mer på sæ. Men selvfølgelig.. d e jo bare bra å komme mevelmente råd:)

 139. Love it! It´s really nice that You prefer natural and cute things instead of plastic and «made in China» toys 🙂 You two are going to be a great parents!

  Greetings from Estonia
  http://www.dodolce.blogspot.com

 140. Så fantastisk fint det ble, Caroline 🙂 Superdupersøtt <3 du er så flink!

 141. Det er den fineste babygymmen jeg har sett noen gang, og ikke minst er det noe du har laget selv!:)
  Ikke bare ser du alltid fantastisk ut Caroline, men kreativ er du også! 🙂

  Ha en fin kveld, vakre du <3

 142. Jeg synes det er litt morsomt at du ikke vil svare på all kritikken her! Du er kjempekreativ, men dette er virkelig et interiørobjekt som er fint å se på for de voksne! Den er overhodet ikke barnevennlig. Grunnen til at man ikke får kjøpt noe slik i Norge er fordi der faktisk er strenge krav. Og det babyer synes er spennende og se på er kanskje ikke fint i de voksnes øyne. Derfor finner man fargesprakende babygymmer overalt. Mener du virkelig at du har laget dn barnevennlig babygym?

 143. Så fint det ble Caroline, virkelig søtt og meningsfullt! :)) Du har vært flink!

 144. Åh så fin, Caroline! 🙂 En ting jeg har lurt på lenge er hvordan du får bildene dine så lyse, lette og fine? Er det et spesielt filter du bruker?;-) Klem <3

 145. Sorry… Men du trenger sterkere saker enn den der. Og som nevnt over, en del farer lurer. Fin å se på men upraktisk og potensiell fare for bebisen.

 146. Så utrolig søtt. Ingen tvil om at du kommer til å bli en fantastisk mor!

 147. Gudrunn

  1: babyen kan bli kvalt i trådene
  2:det er for lite arge variasjon, når de er liten er det sterke og klare farger som gjellder
  3:babygym er for barnetsfornøyelse, ikke for å se pent ut i stuen
  4:kan du legge ut mage bilde?-

  1. Hjelpes meg. Hvor er antennene når man trenger dem?

   1. 1. En nyfødt kan ikke løfte sig – derfor kan den heller ikke blive kvalt i snorrene!
    2. En nyfødt kan kun se ca. 30 cm frem det første lange stykke tid – der er farver ligegyldige!
    3. Min søn på 2 måneder har glæde at alt han kan fokusere på, lysestager, malerier sågar en uro over sengen i pastel lyseblå farver, den er et hit!!
    4. Hvorfor sku hun ligge et mavebillede ind? Så du os ku skrive i punkter hvad der var galt med den??

    Dit babygym er SÅ fint Caroline!

 148. Katrine

  Den va superfin:-) sku ønske eg kunne lagd en sån tel mi datter da ho va baby

 149. Katrine

  Nydelig! Men det kan være lurt å ha noe simpelt med litt svart-hvitt-mønster helt i starten, det er det første barnet klarer å skille. Masse lykke til med alt! 🙂

 150. Du bør kanskje feste de lekene på en slik måte at babyen også kan se de ulike figurene, det er jo litt av poenget også?

   1. Flere av de på bildene henge litt på skrå (leken er laget litt på skrå), slik at babyen under ser dem 😉 Og noen med slikt stativ er kanskje egnet for å ha babyen i en vippestol slik at h*n ser dem i en annen vinkel enn når h*n ligger rett under.

   2. Betina

    Man MÅ ikke feste de slik alle andre er festet vet du

 151. Den ble nydelig, Caroline! Der vil vesla kose seg, og studere alle de fine tingene som mamma så kjærlig har hengt opp! Så utrolig praktisk også! Du kan jo bare bytte ut og forandre den etterhvert som hun vokser 🙂 Noe slikt kunne jeg tenke meg å gjøre for min sønn, for han har allerede gått lei sin babygym som jeg kjøpte ferdig:) Kos deg videre med forberedelsene! Ps. Ser dere har valgt emmaljunga mondial duo 🙂 Den vognen har jeg også! Har brukt den både til vinterbaby og sommerbaby og er SÅ fornøyd! Den blir du glad i 🙂

 152. Ta deg ei bolle gudrunn, blir helt stum for hvor idiotisk noen presterer å være.

 153. Ble kjempefin , du er flink:-)

 154. Margrethe

  Så utrolig fin!:)
  Når du bestilte figurene, måtte du selv stappe dem og sy dem igjen, eller var de helt ferdige?
  Kan du sende en direkte link til akkurat hvor du fann figurene?

 155. Veldig fin!
  Som mamma så jeg også umiddelbart det alle andre har kommentert så skal ikke gjenta det, men heller komme med et tips til oppheng som ikke involverer tråd; kjedeledd av plastringer i ulike (sterke…) farger. Kan kjøpes på lekebutikk eller babyutstyrbutikk (ødelegger nok dessverre den hjemmelagede koselige looken..men disse er veldig praktiske). De er dessuten tydeligvis veldig gode å tygge på:-) Disse kan sikkert festes i et bånd som henger rundt stanga eller feste selve ringen rundt stanga. Bellini og muligens Lamaze og Fisher Price tror jeg har slike. Ellers er det jo som du nevner fint å kunne lage nye komponenter til babygymmen etterhvert som du ser hva som fenger den lille:-) Man KAN jo få god til til sånt etter at barnet er født ( selv om mange mødre, meg selv inkludert, erfarer at det bli lite tid til hobbyprosjekt etter at mini har ankommet familien;-)
  Lykke til og kos deg masse med de videre forberedelsene:-)

  1. Datteren min var mer glad i de ringene enn det jeg hengte i dem! 🙂

 156. Kjempefin babygym, men svært upraktisk! Husk på at den skal være til glede for babyen, ikek interiøret.

 157. Simpelthen nydelig babygym, men upraktisk!
  Men som mange over her skriver, alt for mange leker i stativet.
  Helsestasjonen her anbefalte å bytte ut tråden, i dette tilfellet silkebåndet, med strikk (slik du får kjøpt på hobbyforretning), for da kan barnet trekke leken til seg og utforske og smake på denne.
  PS! Har du ikke sett BAMBAM`s nydelige babygym? Har den selv, og barnet mitt bare elsker den!

 158. Så uuuutrolig fin den babygymmen var <3

 159. Utrolig fin babygym! Lurer på om du kan publisere link ti stativet, har lett lenge etter et sånt, men finner ikke noe sted.

  1. Fotballfrue

   Dette må både pusses og males, og lekene som hang på måtte klippes av. Var mye styr, så jeg anbefaler å kjøpe et som ikke krever like mye :p I hvert fall ikke et som er så høyglanset furu fra før av :O Men google lekestativ eller aktivitetsstativ i tre, så kommer det opp en del 🙂

 160. Isabelle

  Jeghar lagt en slik selbv. Kjøp kosteskaft på europris (trengs ikke å pusses), kjøp 2 dørskilt og 2 tynne stenger på panduro. Sag opp kosteskaftene i like lengder. Skru sammen, mal hvit – minst like fin som denne og kjempelett! Jeg har hengt opp bamseleker fra serien Lamaze, de er sterke i fargene og kontrastene – en kjempehit her hjemme! 😉

 161. Nydelig babygym. E på jakt etter ein sjølv 🙂
  Hugsa du henne du kjøpte stativet? finne eit så ligna, men det er liksom ikkje akkurat de eg e ute etter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *