Babydrøm

Så utrolig koselig at såpass mange av dere likte babygymmet til den lille jenta vår, det gjør meg så glad! Det fine med at den er hjemmelaget er jo at ting kan byttes ut underveis, så når hun blir litt eldre tenker vi å feste til speil, ting som knitrer og generelt litt mer spennende for en som er noen måneder gammel. Har jo allerede fått noen tips på forrige innlegg, så tusen takk 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

 

Nå er det knapt en time siden Marthe, Werner og Nikola reiste herfra, vi har nemlig hatt besøk av magasinet Babydrøm i dag! Det var veldig hyggelig, og jeg gleder meg til å se resultatet. Nummeret vil være i salg fra 28. oktober, og er årets siste. Husker så godt hvor glad jeg ble da jeg oppdaget dette bladet i hyllene tidlig i mars, det er begrenset utvalg av magasiner for gravide, faktisk er det vel kun dette som finnes i Norge? Jeg røsket det hvert fall med meg og la det diskret på disken i håp om at ingen så meg. Haha 🙂 Jeg setter stor pris på nisjeblader som dette, som førstegangsgravid er det tross alt en god del å sette seg inn i, og ikke nødvendigvis bare det å skulle bli mor, men også utstyrsmessig. Det er jo en jungel der ute!

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det middagstider her hjemme, så pakker jeg kofferten og reiser til Oslo. Håper dere har hatt en fin dag hittil ♥ 

192 kommentarer

  1. Charlotte

    Herregud så nydelig du er! Elsker håret ditt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *