Dagens siste

Kom nettopp inn fra kveldens siste tur med hundene. Vanligvis slipper vi dem bare rett utenfor før kvelden, ettersom den lengste turen de får legges til midt på dagen, men nå begynner det å bli altfor mørkt ute, i tillegg til at Ronaldo trenger å pushe litt grenser hva gjelder kondis *hehe*

Ellers har jeg stått og svingt meg på kjøkkenet til Frank Sinatra i nesten to timer i dag. For en deilig stemme! Jeg elsker Fly me too the moon og Moon river, det er faktisk disse jeg synger mest for lille ugla i magen min, så får vi bare håper at hun blir en Sinatra-elsker en dag hun også.

På menyen står en helt fantastisk siste smak av sommer, med blant annet avokado og tunfiskrøre, oppskriften poster jeg på onsdag, så det er bare å glede seg! Altofr sen middag i villa Eriksen som vanlig, ennå den var ferdig for flere timer siden, men ettersom Lars-Kristian har spilt kamp, får det vel være lov. Nå skal vi snurre Breaking Bad mens vi spiser, gleder meg som et barn 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

 ♥

53 kommentarer

 1. Uvant, men nyyydelig hårfarge på deg 😀 kledde den skikkelig godt gjorde du!
  Var det kamp idag? :-S Håper dere koser dere de siste timene av dagen <3

  1. Fotballfrue

   Ja, odd 2 😉

   Tusen takk 😀

   Klem!

 2. Fantastiske fine deg:).Ha en kjempefin mandagskveld!

  1. Fotballfrue

   Takk det samme, skjønne <3

 3. Caroline

  hei 🙂

  Synes du har 2 herlige og nydelige hunder. Jeg har en chiuaua selv som er 2 år. Har tenkt i det siste på at jeg har så lyst på en lekekamerat til hunden min. Har tenkt litt på rasen fransk bulldog eller boston terrier. Hva synes du om å ha 2 hunder i stedet for bare 1? Fordeler og ulemper? 🙂 Er veldig usikker, men chiuauaen min er veldig rolig og vell oppdragen. Kan ikke se for meg at det blir så veldig mye mer arbeid med en ekstra annet enn å få valp igjen selvfølgelig 🙂 Eneste er litt i forhold til å plassere vekk når vi evnt reiser på ferie, er gjerne lettere å plassere vekk 1 enn 2 :/ Off er ikke lett og bestemme seg 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå hadde jeg jo bare Hugo i 6 mnd. før vi traff Ronaldo og Lars-Kristian, så jeg vet ikke altfor mye om å kun ha en hund. Men det jeg kan si, er i hvert fall at det er utrolig koselig med 2, i tillegg til at vi slipper å ha dårlig samvittighet om vi er borte i noen timer, for vi vet jo at de har hverandre 🙂 Og dette med å plassere dem bort kan være en utfordring ja, men det går alltid med litt planlegging 🙂

 4. Hei Caroline! Er veldig begeistret for matoppskriftene dine. Følger selv en lavkarbodiett og har en kjempe helsegveinst i forhold til mindre migrene, Men har et lite spm, har du mulighet for å kategorisere innholdet (frokost, middag, søtt) ditt under «mat»? Er klar over at dette sikkert er litt tidkrevende, men det hadde blitt så mye enklere å lage alle de fantastiske rettene du kokkelerer:) Elles vil eg ønske deg lykke til med resten av graviditeten, det er bare å glede seg:)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig deilig at du har funnet noe som hjelper deg!

   Ang. kategorier, så kan jeg høre med de som ordner design for meg 🙂

   Stor klem!

   1. aahh, det hadde vært super å få det kategorisert som frokost, middag og søtt ja!!! 🙂

 5. Oppskrift vil vi ha, men vet du at du ikke skal spise Tunfisk når du er gravid? Kommer du til å fortsette med sene middager når Ugland kommer? Fin med mørkt hår:)

  1. Fotballfrue

   Tunfisk på boks kan du fint spise 🙂 Det er bare å følge rådene til Helsedirektoratet, så går det fint 🙂 Liiitt usikker på hvem Ugland er, men sikter du til babyen, så regner jeg med at ting blir litt snudd på hodet når hun er født 😉

 6. Nathalie

  Liker håret mørkt, men gjør du;)? Tipper du lysner det litt snart:) Ikke like lett å vende seg til noe nytt:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg 🙂

 7. Håret ditt ble bare superfint altså! Veldig kledelig farge til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   😀

 8. Gleder meg til oppskriften, det hørtes godt ut! Så fin du var med den nye hårfargen, den kledde du virkelig:-)

 9. Den nye hårfargen kler deg virkelig kjempegodt : )
  Bra å se at det er flere som ser breaking bad, spent på siste innspurten der nå 😮 sykt spennende !

 10. Anniken

  For en nydelig kommode du har der. Ble brått usikker på om det kan kalles en kommode, men kom ikke på noe annet ord for det så sent på kvelden 🙂 Fin på håret er du og Caroline. Veldig anderledes fra da jeg først startet å lese bloggen din (før bryllupet ditt faktisk), men jeg synes du kler det veldig godt!

 11. Madeleine

  Vil på det sterkeste anbefale sele og ikke halsbånd til hundene, det er mye bedre for dem :- ) De er forresten supervakre og ennå søtere i virkeligheten…

  Tilfeldig artikkel ang halsbånd, fins mer forskning ang nakkeskader hos hunder ved bruk av halsbånd
  ¨
  http://www.nrk.no/nordland/du-gir-hunden-din-nakkeskader-1.7738416

  1. Fotballfrue

   Hugo bruker sele, det ser bare ikke slik ut her, han har en julius k-9 sele, kjempefin 🙂

 12. Uvant å se deg som brunette, men gud så fint det ble :o)

 13. karianne

  Hei! jeg leste på noen av inleggene under her at du sier vi bare får se litt av din hverdag, og folk støtt og stadig kommenterer at de føler de vet mer enn kun litt om din hverdag. det har jeg bitt meg merke i selv, og ikke at det plager meg i det hele tatt! 🙂 synsdet bare er koslig, men synd du prøver å påstå noe annet.
  vi vet jo gjennom din blogg når du står opp, hva du liker å spise og lese,hva du føler anngående trening og helse, hvor og hvor langt du har løpt i løpet av dagen/uken, hvordan dere lufter hundene deres og hva dere ser på tv, hvordan du sminker deg og hva+hvor du stopper for å kjøpe av diverse snacks når du kjører bil.vi blir med i noen av dine venners brylup bursdager og babyshowers, middagsfester osv, vi vet om hvor og når dere ferierer og hvem som er med, listen går on and on. så å si at vi får bare en liten sniktitt av hva du gjør i løpet av en dag er vel litt feil å si. og ja skjønner godt at du ikke deler dine innerste tnaker ang følelser (untatt alt du skriver om å være soon to be mom) og politikk,, men det skulle vel bare mangle at vi ikke vet.

 14. Du ser jo helt fantatisk ut med den hårfargen!
  Er i USA nå som utveklingsstudent, og ser at vekta går opp! Har du noen kjappe treningstips å gi meg? Har ikke så mye tid (mye skole) så bare noe enkelt, men effekivt
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Youtube og en kjapp runde rett utenfor 😀 Kanskje i omvendt rekkefølge 😉 Youtube har mange gode treningsvideoer 🙂

   Klem!

 15. Så fin du ble som brunette, alt kler den smukke vet du 😉
  Håper du har det fint om dagen, Caroline 🙂 Synes det har vært så morro å følge deg fra du begynte å blogge, til nå som du og Lars Kristian skal bli foreldre 🙂 Venter spent på å høre hva den lille ugla skal hete 😀

 16. Vestlandsjenta

  Alt kler den smukke. 🙂 Så utrolig fin farge på håret. 🙂 Så koselig å følge deg på bloggen.
  Klem fra vestlandsjenta. 🙂

 17. Den hårfargen sitter som et skudd på deg 😉
  Og hundene er nydelige, som alltid. Send Ronaldo over hit, så skal han få seg en aldri så liten kondis-bootcamp, haha 😛
  Fin dag til deg!

  1. Fotballfrue

   Hahaha! Sender han over asap! Stakkar, du skulle sett ham opp bakken i dag etter turen, jeg måtte dra han etter meg 🙁 Så sliten!

   Stor klem!

 18. It’s bad colour for you…

 19. Du er bare SÅ nydelig. Nydelig hårfarge til deg 🙂

 20. Hei Caroline!! 🙂

  Et lite bloggtips;
  http://www.kellehampton.com/

  Utrolig fin blogg som handler om ei som har to små jenter, der den ene jenta viste seg ved å ha Downs syndrom (anbefaler deg å lese fødselshistorien, jeg gråt HØYT).

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for linken <3

 21. Aleksandra

  Trodde ikke det var mulig, men du ble enda mer nydelig med det brune håret!

 22. Det er alltid koselig å gå tur med de firebente <3 Det er dagens høydepunkt – virkelig deilig å bevege litt på seg, og ikke minst se de kose seg i naturen 😀

 23. Hårfargen kledde du kjempegodt! Ha en fin dag 🙂

 24. Maja J.

  Sinatra er nyyyydelig! Perfekt musikk å danse med mannen til, hehe 😀 Leste forresten et sted at du er fan av John Legend, visste at du at han nettopp kom ut med ny plate? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Gleder meg til å høre hele 🙂

 25. Vakre du… 🙂
  Du virker så full av energi, og jeg beundrer deg for det.
  Selv husker jeg at jeg trengte mer hvile enn vanlig under graviditeten, men sånt er
  jo veldig individuelt.

  Klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, vet du hva, jeg glemmer jo stadig at jeg er gravid, så jeg holder på som før, og da er kroppen flink til å si ifra når kvelden kommer. Får så fort kynnere eller ligamentsmerter :/ Jeg må bare lære meg å roe ned, har blitt mye flinkere 🙂

 26. Mamma til Coccosbollen

  Hei Caroline. Er innom bloggen din engang i blant og er da spesielt opptatt av å få med meg oppskrifter på den herlige maten du steller i stand! Er ikke den mest tålmodige på kjøkkenet alltid, men etter jeg ble gravid har jeg vært veldig opptatt av et sunt kosthold for meg selv og småen. Ble så glad når jeg så du var gravid og bare håper på at du kan inspirere litt flere foreldre til å tenke selv, og tilegne seg kunnskap ved å lese og oppsøke. Ikke bare gjøre det som leger og helsesøster er lært opp til å si siden nittenpilogbue. Småen er nå 10 mnd og er veldig glad i mat og nye smaksopplevelser. Alt han har fått er økologiske varer, han får kjøtt , litt poteter og grønnsaker, litt hirsegrøt, surdeigsbrød nå som han har begynt i barnehagen og får kokosolje til det meste. Frukt og bær får han også, og det er som smågodt i hans øyne! Han lyser opp når mor kommer med et økologisk eple eller et bringebær. Når barna får biola i barnehagen, får han mormors hjemmelagde kefir med foreksempel litt blåbær oppi. Og på fredag fikk han også med seg noen surdeigsvafler når de andre barna spiste vafler og pannekaker. Blir veldig irritert når folk kan kritisere folk som har tenkt 1200 ganger mer igjennom hva de gir barna sine enn dem selv for at de gir barna «feil» mat, og ikke «normal» mat. Planlegger nå 1 årsdagen til småen og gleder meg til å servere supersunne godsaker til de små! 🙂 takk for en kjempefin blogg Caroline, og gratulerer med graviditeten. Hun kommer til å bli en Superfrisk og aktiv liten jente, som får såå godt kosthold helt fra starten i magen 🙂 hilsen mamma til Coccosbollen <3

 27. Kan ikke noe for det, men «lille ugla» høres helt feil ut i mine ører til en liten vakker prinsesse. liksom så kvasst og hardt 😛

  1. Fotballfrue

   Hahha, jeg synes det er helskjønt 😉 Litt utradisjonelt, det liker jeg 🙂 Hun skal ikke bli kalt dette i fremtiden altså, lover 🙂

 28. Åshild

  Hei! Idag fikk jeg endelig velkomstgaven min fra Elle, men den var jo ikke i nærheten av så fin som den sminkevesken du viste bilde av i innlegget ditt 🙁 Denne var mørk grå, og om jeg får si det selv, veldig lite pen å se på. Vet du noe om dette? Synes dette var veldig kjipt :/

  1. Fotballfrue

   Mye mulig de sendte ut en annen farge om den andre var tom? Så leit å høre, kjære deg! Kan du ikke sende dem en epost, legge ved et bilde og forklare?

 29. Cecilie

  Må bare si at jeg elsker den hårfargen på deg 😀
  Virkelig nydelig!

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig 😀 Tusen takk!

 30. Hei! Skal dere beholde alle de lyse møblene når babyen kommer? eller skal dere bytte om til noe mer praktisk? =)

  1. Fotballfrue

   Planen er å beholde dem, tar nok uansett litt tid før hun griper i ting og skitner til 🙂 Den dagen det skjer, får vi se hva vi gjør 🙂

 31. Inga Helene

  Du ble veldig fin på håret Caroline ! Du kler både lyst og mørkere,ser jeg godt nå. Har alltid ment at lyst er finest på deg,men har ombestemt meg på det etter at jeg ser endringen over tid.. 🙂 Sorry at jeg blander meg borti her nå…. ang Ronaldo. Så du skrev at dere hadde vært hos veterinær,og at allt var bra. Stoffskiftet kan være litt vanskelig å få stadfeste for hver enkelt hund. Bare tenker litt på om det kan være litt for lavt. Symptomene har stor likhet med det,utfra hva du har skrevet,uavhengig av at han er kastrert. Ja,godt ment denne innblandingen av mine tanker altså .. 🙂

  1. Fotballfrue

   Setter stor pris på tips! Faktisk ser han ut til å ha blitt noe smalere, vi skal følge godt med på vekten 🙂

   1. Inga Helene

    Håper det går bra med han. Slitenheten er like viktig som vekten. Hvis det skyldes senket stoffskifte,så må han ikke presses og pushes. Da behøver han medisiner først. Alfa omega. Nå skal jeg ikke kjase mere om dette Caroline.. :-O Gjør det av omtanke for dyret og dere. Mange som ikke er klar over dette,også veterinærer.

 32. Haha, her i hus er det litt omvendt med turgåing. Bikkja går tur med meg, og jeg bare henger slepende etter 🙂 Hehe

  1. Fotballfrue

   Hahah, herlig 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *